Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Απρ 2013

Νέα ΜΕΡΑ. Οι Κυβερνητικές παλινωδίες συνεχίζονται με καταστροφικές συνέπειες για τον ειδικής βαρύτητας κλάδο της ναυτιλίας


Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : «Οι Κυβερνητικές παλινωδίες συνεχίζονται με καταστροφικές συνέπειες για τον ειδικής βαρύτητας κλάδο της ναυτιλίας»

Οι παλινωδίες της Κυβέρνησης συνεχίζονται. Στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου στις 17-4-2013, η Κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Ν.Δ κ. Σ.Βούλτεψη ανέφερε ότι «ίσως να μη χρειάζεται το Υπουργείο εμπορικής Ναυτιλίας (σελ.257-258) και δυο μέρες μετά η Κυβέρνηση θέσπισε θέση αναπληρωτή Υπουργού στο εν λόγω Υπουργείο.
 Ως πότε η Ναυτιλία θα αντιμετωπίζεται ευκαιριακά ως πεδίο εσωκομματικών ισορροπιών.
Η Ναυτιλία αποτελεί κομβικό παράγοντα της ελληνικής οικονομίας, με χιλιάδες θέσεις εργασίας και τεράστια συμβολή στο ΑΕΠ. Σε μια εποχή βαθιάς ύφεσης δε χωρούν μικροκομματικές λογικές.
 

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/4/13 17:51

    ΟΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ,ΟΠΟΙΟ ΜΗΝΑ, ΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΤΟΝ ΚΡΙΤΣΙΚΗ,ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΤΟΝ ΦΩΤΗ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΟΥΔΗ.ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΔΙΩΧΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΡΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/4/13 18:46

    Καλά ρε πλάκα μας κάνεις; Τι να βγάλει έξω τα συνεταιράκια του; Είσαι τόσο γκάου ή είπες κάτι για να πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/4/13 18:51

    Εσύ τι πιστεύεις όταν με το καλό μπει με το καλό ο οικονομικός εισαγγελέας, δεν θα καταλάβει για ποιους και το γιατί έκανε τις κατατμήσεις έργων; Η εποχή που οι ελεγκτικές αρχές βύζαιναν το δάχτυλο, πέρασε ανεπιστρεπτή. Και καλά ο Νικολάκης έχει τον δικηγόρο τσάμπα οι άλλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/4/13 08:18

    17.51 : Γραψε και τα μικρα ονοματα των πιο πανω, μηπως μπορεσω να απαντησω στο ερωτημα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.