Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Απρ 2013

«Οι Δήμαρχοι – Σουλτάνοι που γράφουν τους Νόμους «στα παλιά τους τα παπούτσια» έχουν τελειώσει για την Αθήνα».

Σκληρή απάντηση στο βουλευτή της Α΄ Αθηνών της ΝΔ και τέως Δήμαρχο, Νικήτα Κακλαμάνη , έδωσε  η Δημοτική Αρχή Καμίνη, μ’ αφορμή τις δηλώσεις το για το θέμα των θεάτρων που δεν πληρούν όσα ορίζει ο νόμος .
Επιρρίπτοντάς του ουσιαστικά ευθύνες για ολιγωρία και «κάλυψη» στην κατάσταση αυτή, κατά τη διάρκεια της θητείας του, η Δημοτική Αρχή Καμίνη, σ’ ανακοίνωσή της, υπογραμμίζει μ΄ έμφαση και προφανώς συγκεκριμένο «αποδέκτη» ότι «οι εποχές των Δημάρχων – Σουλτάνων που γράφουν τους Νόμους «στα παλιά τους τα παπούτσια» έχουν τελειώσει για την Αθήνα».
Συγκεκριμένα τον καταγγέλλει   «ότι δεν μπορεί να εμφανίζεται, ως προστάτης των θεατρικών σκηνών, όταν το μόνο που έκανε επί 4 χρόνια, ήταν να κρύβει το πρόβλημα (όπως και όλα τα άλλα κατά την προσφιλή του  τακτική), «κάτω από το χαλί», και τα πάντα να εκτυλίσσονται σε ένα καθεστώς ημι-νομιμότητας, ημι-παρανομίας, που κρατάει όλους τους ανθρώπους που απασχολούνται σε αυτόν τον χώρο ομήρους, στις διαθέσεις του κάθε ελέγχοντος».
« Ο κ. Κακλαμάνης, προστίθεται στην ανακοίνωση, γνωρίζει πολύ καλά επίσης, ότι δεν σημαίνει ουσιαστικά τίποτα το «ότι ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη για την αποσφράγιση των θεατρικών σκηνών που στη θητεία του είχαν κριθεί ως ακατάλληλες». Γιατί, σε οποιαδήποτε περίπτωση ουσιαστικού ελέγχου, οι ελεγχόμενοι δεν μπορούν να παρουσιάσουν ως «άδεια» τις κούφιες δεσμεύσεις του. Οι εποχές των Δημάρχων – Σουλτάνων που γράφουν τους Νόμους «στα παλιά τους τα παπούτσια» έχουν τελειώσει για την Αθήνα»
Πηγή: newsTA

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/4/13 07:36

    Που να δεις τι συνειρμούς κάνω τώρα. Γεια σου ρε Τσάβες σουλτάνε του Βουρκαρίου τρομάρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/4/13 12:58

    Αν δεν παρανομήσεις έργο δεν κάνεις.
    Μυστικές συμφωνίες.
    Συναλλαγές χωρίς παραστατικά.
    Ανοχή του εγκληματία Αγγέλου ακόμα και σήμερα.

    Πρωταθλητής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/4/13 14:22

    Ντροπή η τροπολογία που πάει να περάσει ο δήμαρχος με ΤΟ ΓΠΣ γιΑ κολλητού του καφετέρια στον άγιο Νικόλα όλο το νησί πάσχει κ χρειάζεται αλλαγή όχι μόνο του φίλου του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.