Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Απρ 2013

ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ, ΦΟΥΡΝΕΛΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΛΑ ;;;

 
Επί 5 ολόκληρες ώρες ο δήμαρχος παραμύθιαζε και αποκοίμιζε το Δημοτικό Συμβούλιο, ζητώντας ομόφωνη απόφαση για νεκρανάσταση -μετά από 30 χρόνια- μιας υπόθεσης, αυτής των λατομικών τελών από τον ΟΛΠ που όμως στερείται οποιασδήποτε νομικής και νομολογικής βάσης.
   Επί 5 ώρες παραπλανούσε το ΔΣ απoκρύπτοντας τον πραγματικό του στόχο που δεν ήταν άλλος από την επαναλειτουργία του νταμαριού.
   Στις 5 αυτές ώρες δεν έγινε καμία σχετική μνεία και ξαφνικά από το πουθενά πρόσθεσε και την εξής εφιαλτική πρόταση προς ψήφιση:
«Ανάληψη από τον ΟΛΠ του κόστους της δημιουργίας επιπέδου οικοπέδου 170 στρεμμάτων έτοιμου προς ανοικοδόμηση στο νταμάρι της Τούρλας ». 
   Το όλο εγχείρημα αναδίδει οσμή μυστικών συμφωνιών με διπλό σκοπό α) την επαναλειτουργία του πολύπαθου νταμαριού και β) την δημιουργία τεράστιου αποθηκευτικού χώρου για τα κοντεϊνερ της Cosco. 
   Αποκαλυπτική των προθέσεων της Δημοτικής Αρχής ήταν και η κυνική ομολογία του αντιδημάρχου Π. Παπαθεοχάρη ο οποίος, ενοχλημένος από  την σφοδρή αντίδρασή μου, δήλωσε με στόμφο ότι ο ΟΛΠ χρειάζεται 20 εκατομμύρια κυβικά. Η απρόσμενη αυτή δήλωση επέφερε μεγάλο εκνευρισμό και πανικό στον Δήμαρχο ο οποίος προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, επιτιθέμενος και επιτιμώντας το στενό του συνεργάτη ότι δεν καταλαβαίνει τι λέει. Εάν είναι έτσι και ο Δήμαρχος θεωρεί τον αντιδήμαρχο μειωμένης αντιλήψεως, γιατί τον διατηρεί 3 χρόνια τώρα στη θέση του; Μήπως απλά είναι περισσότερο ειλικρινής από τον ίδιο;
   Θέλω να πιστεύω ότι τα 4 παρόντα μέλη της ελάσσονος αντιπολίτευσης που ψήφισαν την τερατώδη πρόταση, παραπλανήθηκαν. 
   Η ψηφισθείσα πρόταση είναι ακατανόητη και απαράδεκτη διότι :
1.  Πρέπει να ξυριστεί όλος ο λατομικός χώρος σε βάθος 350 μ από την  
ακτή που σημαίνει, εξαφάνιση όλων των βαθμίδων,  κόψιμο του βουνού στη μέση, δημιουργία γκρεμού ύψους 200 μ.,  εξόρυξη τουλάχιστον 15 εκατομμυρίων κυβικών και ξαναζωντάνεμα του εφιάλτη των εκρήξεων.
2. Η όλη μεθόδευση του δημάρχου συνιστά κραυγαλέα παράβαση –παρανομία σε βάρος της Απόφασης του Γ.Γ. που κήρυξε με ΦΕΚ το λατομικό χώρο αναδασωτέο, που σημαίνει ότι απαγορεύεται αυστηρά
οποιαδήποτε επέμβαση πλην της αναδάσωσης και της αποκατάστασης. 
3.  Αλήθεια! Τι έγιναν τα ωραία λόγια (παραμύθια) που έλεγε ο δήμαρχος
για αποκατάσταση και ανάπλαση του αίσχους της Τούρλας;
4. Πόσο ακόμα κακό πρέπει να κάνει στον τόπο για να πεισθεί και ο τελευταίος δημότης για το τι δήμαρχο αναδείξαμε;
     Καλώ τον κόσμο και τους φορείς σε επαγρύπνηση και καταδίκη των σκοτεινών ενεργειών για νεκρανάσταση του εφιάλτη της Τούρλας.
     Το περιβαλλοντικό έκτρωμα και η νέα παρανομία δεν θα περάσει.
Ρούλα Νάννου                                                 Σαλαμίνα 3/4/2013
Υποψ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/4/13 00:11

    Το ότι δεν καταλαβαίνεις εύκολα κα Νάννου αυτό ο κόσμος το έχει καταλάβει. Το ότι όμως δεν καταλαβαίνεις καθόλου αυτό δεν το περίμενα.
    Μετά από δύο χρόνια Δημοτικής αρχής Γιάννη Τσαβαρή το μόνο που έχεις αποδείξει είναι ότι ξέρεις πολύ καλά να κάνεις καταγγελίες σαν ο τελευταίος καταδότης ( δες καταγγελία στην Πολεοδομία για την πλατεία του Αγίου Φανουρίου). Πολύ καλά επίσης γνωρίζεις να κάνεις είναι να παραποιείς τεςλείως την πραγματικότητα.
    ΅Ευτυχώς που υπάρχουν μαγνητοφωνημένα τα πρακτικά.
    Είναι ντροπής κα Νάννου να προσπαθείς με ψεύδη να πείσεις τον κόσμοι.
    Είναι ντροπής σου γιατί προσπάθησες και στο Δημοτικό Συμβούλιο να δημιουργήσεις εντυπώσεις και πήρες την ξεκάθαρη και κατηγορηματικ΄λη απάντηση του Δημάρχου.

    Είσαι πολύ άσχετηκα κα Νάννου σε βασικά πράγματα και θέλεις να ΄παράγεις παολιτική και να κάνεις αντιπολίτευση χωρίς να γνωρίζεις τα σοιχειώδη και πολύ περισσότερεο δεν θέλεις να μάθεις.
    Σου είπε λοιπόν ο Δήμαρχος και γνωρίζεις ότι η συγκεκριμένη έκταση της Τούρλας είναι πλέον ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΑ. Μάθε λοιπόν επί τέλους και πάψε να κοροιθδεύεις τον κόσμο ότι μία έκταση όταν χαρακτηριστεί ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΑ δεν μπορεί κανένας να επεμβει και για τιποτε.
    Βάλε την κασέτα να ακούσεις τί σου απάντησε ο Δήμαρχος.
    \Μάθε επί τέλους να κάνεις αντιπολίτευση γιατί όσο με ψεύδη , με καταγγελίες και με κορώνες δεν πρόκειται να πείσεις κανένα.
    Εάν χρειαστεί θα επανέλθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/4/13 00:24

    Ρε μάγκα 00:11 να σου δώσω εγώ μία άλλη διάσταση;
    Ποιος μου λέει εμένα ότι δεν προσφεύγει στο ΣτΕ ο ΟΛΠ για αυτή την απόφαση κήρυξης της αναδασωτέας έκτασης και μαζί με αυτή δεν υποβάλλει και την απόφαση του ΔΣ της Σαλαμίνας που του ζητάει επίπεδο οικόπεδο. Έτσι λέω εγώ τώρα ο άσχετος. Μπορεί ή δεν μπορεί να την επικαλείται όποιος θέλει και όπου θέλει αφού είναι απόφαση του ΔΣ;
    Και να σου πω και κάτι άλλο; Είναι τακτική του δημάρχου να κάνει το ένα σφάλμα μετά το άλλο και για να δικαιολογήσει μετά την πατάτα του (που για εμένα εις γνώση του τα κάνει όλα αυτά) επικαλείται μετά την νομιμότητα λέγοντας, σιγά δεν έγινε και τίποτα αφού ο νόμος λέει άλλα. Γνωστή τακτική του δημάρχου σε όλα τα θέματα.
    Και επειδή το αναδασωτέο όπως σωστά λες δεν χωρά καμία επέμβαση γιατί ο δήμαρχος το καλοκαίρι ζητούσε εξορύξεις με εκρηκτικές ύλες όταν ο νόμος έλεγε επέμβαση μόνο με μηχανικά μέσα;
    Ο δήμαρχος λέει συνέχεια αν δεν παρανομήσεις έργο δεν κάνεις. Και επειδή το έχει στο αίμα του να παρανομεί, θέλει αποφάσεις τέτοιες έτσι ώστε να λέει μετά ότι εφάρμοσε απόφαση του ΔΣ. Τέτοιος μπελάς μας έχει βρει με δαύτων.

    Η κα Νάννου κάνει αντιπολίτευση βάσει των νόμων. Του είπε ότι όλα αποφάσισαν οι σύμβουλοι του μετά την δική του εισήγηση είναι άκυρο και εκ του πονηρού γιατί η περιοχή εκεί είναι αναδασωτέα ενώ τα λατομικά τέλη δεν μπορεί λόγω παραγραφής να τα διεκδικήσει. Σταράτες και καθαρές κουβέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/4/13 00:36

    Κάποιος με ρώτησε μα καλά αυτός τώρα γιατί θυμήθηκε τα τέλη της Τούρλας αφού είναι δεδομένο ότι έχουν παραγραφεί; Αυτό το γνωρίζει και ο άσχετος που δεν ασχολείται με τα κοινά. Η απάντηση συνδημότες μου είναι η εξής:

    Ο Γιαννάκης έχει πέσει σε μεγάλο σφάλμα που δεν έχει εισπράξει τα λατομικά τέλη του Μπατσί. Οι ευθύνες του τεράστιες. Μην βλέπετε που αθώοι υπογράφουν σήμερα για παραλαβή υλικού. Αυτοί θα οδηγηθούν σύντομα στον εισαγγελέα. Άρα ξέρει ότι δεν καλύπτεται εύκολα αυτή η τρύπα. Τα λεφτά κατά μία εκτίμηση είναι περίπου 600 χιλιάδες ευρώ. Τι σκέφτηκε λοιπόν ο Γιαννάκης; Σου λέει καταθέτω μία αγωγή για την Τούρλα μερικά εκατομμύρια ευρώ. Σαν πως θα δικαστεί άμεσα για να φανεί η πατάτα που έχω κάνει;
    Έτσι σκέφτηκε ότι σε προεκλογική περίοδο μπαίνουμε και ότι θα λέω από τα μπαλκόνια "Διεκδικώ για πρώτη φορά λατομικά τέλη από την Τούρλα, περί τα 10 εκατομμύρια ευρώ, για τις 600 ψωρο χιλιάδες του Μπατσί με κατηγορείτε";

    Αυτά θα λέει προεκλογικά ο Γιαννάκης και για αυτό κάνει όλο αυτό το παιχνίδι με την Τούρλα.
    Γιαννάκη τα λατομικά τέλη του Μπατσί αν έκανες άμεσα τις νομικές ενέργειες ήταν άμεσα καταβλητέα στον δήμο και μεγάλη οικονομική ανάσα για τον ίδιο τον δήμο. Λυπάμαι που δεν τα εισέπραξες και βάζεις τόσο σε κίνδυνο τον δήμο όσο και τους δημότες τους άπορους που έλπιζαν σε μία κοινωνική βοήθεια με μέρος από τα χρήματα αυτά. Λυπάμαι ειλικρινά που εμπαίζετε τους δημότες στις μπιζνες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/4/13 00:47

    Και γιατί ρε ούφο 00:11 ο δήμαρχος ψήφισε το αισχρό:

    3. Ανάληψη από τον ΟΛΠ του κόστους... β. της δημιουργίας επιπέδου οικοπέδου 170 στρεμμάτων, έτοιμου προς ανοικοδόμηση.

    Ξέρεις τι σημαίνει επίπεδο οικόπεδο 170 στρ. όταν όλο το νταμάρι είναι 170 στρ;; Σημαίνει εξαφάνιση όλων των βαθμίδων που καλύπτουν πάνω από το μισό της έκτασης και δημιουργία γκρεμού ύψους 150 μέτρων.
    Ξέρεις τι σημαίνει έτοιμο προς ανοικοδόμηση;;
    Τι δουλειά έχει η ανοικοδόμηση σε αναδασωτέα περιοχή;
    Τι έγιναν τα ωραία φούμαρα περί αποκαταστάσεων που έταζε μέχρι χτες;;

    Πόσο παράνομος μπορεί να είναι ο δήμαρχος και πόσο βόδια οι παρατρεχάμενοι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/4/13 01:07

    Τελικά, έβγαλες όλο το μένος σου εναντίον της κας Νάννου και καλά έκανες γιατί δεν θα μπορούσες να κοιμηθείς από το τέντωμα των νεύρων σου επειδή σας έκανε πάλι ρεντίκουλο των σκυλιών. Άκου κάτι τώρα και να βάλεις καλά μεσ΄το μυαλό σου.
    Η κα Νάννου συμπεριφέρεται με τόση σοβαρότητα και υπευθυνότητα, που ούτε αρσενικού φύλου να ήτανε. Ό,τι κάνει, το κάνει ανοικτά,υπεύθυνα και επώνυμα με την υπογραφή της. Και μόνο γιαυτό, έπρεπε να της βγάλεις το καπέλο.
    Εάν εσύ νομίζεις ότι μπορεί ο κάθε ρεμπεσκιές να κλείνει ή να ανοίγει, να φτιάχνει ή να γκρεμίζει πλατείες από μόνος του χωρίς έστω την συγκατάθεση της διοίκησης του δήμου, είσαι γελασμένος και σε αφήνω στην κρίση των αναγνωστών.
    Δυστυχώς για σένα υπάρχει και το ηχητικό ντοκουμέντο και η απόφαση 114/2013 ΔΣ στην Δια@γεια, που επιβεβαιώνουν αυτά που γράφει και καταγγέλει η κα Νάννου. Αν εσύ έχεις κλειστά αυτιά και μάτια, ε! δεν σου φταίει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/4/13 01:15

    Ξέρετε τι τεράστιος χώρος για κονέινερ είναι τα 170 στρέμματα επίπεδου οικοπέδου στην Τούρλα;;
    Θα το ισιώσουν καλά καλά, και μετά θα πουν ότι για εθνικούς λόγους, το διαθέτουμε για αποθήκευση εμπορευματοκιβωτίων.
    Με ελάχιστα έξοδα θα πάρουν εκατομμύρια κυβικά αδρανή, θα φτιάξουν τις προβλήτες στο Ικόνιο και ταυτόχρονα θα έχουν έτοιμο ένα απέραντο χώρο αποθήκευσης.
    Με ένα σπάρο πολλά τρυγόνια
    Η κομπίνα όλων των κομπινών..

    Ευτυχώς που δεν είναι όλοι πουλημένοι και θα αποκαλύπτουν τα σκοτεινά σας σχέδια χωρίς οίκτο.
    Θα καρφώνουν τους κλέφτες και τους βιαστές του περιβάλλοντος στους εισαγγελείς και όπου χρειαστεί. Όπως έκαναν πέρσι με την Τούρλα, με τα αμαρτωλά πρωτόκολλα συνεργασίας, με τις αμαρτωλές συμπληρωματικές της αποχέτευσης, με την ανοχή του εγκλήματος στο Μπατσί, όπως κάνουν τώρα με τις μυστικές συμφωνίες και τις συναλλαγές χωρίς παραστατικά, όπως κάνουν με τη μη είσπραξη των λατομικών τελών από τον Αγγέλου και ό,τι άλλο πέσει στην αντίληψή τους.
    Δε θα σας αφήσουν σε χλωρό κλαρί.

    Εμείς θέλουμε το νησί μας να το παραδώσουμε στα παιδιά μας ανθρώπινο και κατοικίσιμο. Εσείς θέλετε να κονομίσουν κάποιοι, αδιαφορώντας για το μέλλον του τόπου που γεννηθήκαμε.

    Δε θα σας περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/4/13 16:00

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/4/13 17:59

    Αλήθεια! Τι έγιναν τα ωραία λόγια (παραμύθια) που έλεγε η κυρα Νανο
    για αποκατάσταση και ανάπλαση του αίσχους της Κυνοσουρας;

    Πόσο ακόμα κακό πρέπει να κάνει στον τόπο για να πεισθεί και ο τελευταίος δημότης για το τι αντιπολιτευση αναδείξαμε;


    Καλώ τον κόσμο και τους φορείς σε επαγρύπνηση και καταδίκη των σκοτεινών ενεργειών για νεκρανάσταση του εφιάλτη του ΟΛΠ και των μουφοναυπηγειων .
    Το περιβαλλοντικό έκτρωμα και η νέα παρανομία δεν θα περάσει.

    Ελα να μας ζητήσεις ψήφους στο Καματερό, οταν καναμε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατα του Σπανόπουλου και του Διαλυτηρίου τη κάνατε όλοι με ελαφρά πηδηματάκια ...αυτον που βρίζεις ξένο και με χαρακτηρισμούς τρούμπας αυτός αποδείχτηκε ποιό ντόποιος και απο τους ντόποιους.


    ουυυυυστττττττττ


    υποκριτές


    περιβαλλοντολόγοι του καναπέ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ φίλε ανώνυμε, (4/4/13 16:00) δεν θα αμφισβητήσω τις σοβαρότατες καταγγελίες σου γιατί δεν έχω τα στοιχεία.
    Όμως κι αν ακόμα δεχτώ ότι είναι ορθά και σωστά τα καταγγελλόμενα απ’ την στιγμή που είναι ανώνυμα, δεν έχεις το δικαίωμα να τα δημοσιεύεις με συγκεκριμένα ονόματα και να τα διασύρεις.
    Να σου θυμίσω ότι υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι της τελικής καταδίκης τους.
    Αν παρόλα αυτά πιστεύεις πως έχεις επαρκή στοιχεία για δημοσίευση, βγες επώνυμα κι όχι ανώνυμα αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σου και δημοσίευσέ τα σ’ όλα τα blog’s της Σαλαμίνας.
    Ευχαριστώ για την κατανόηση
    Admin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/4/13 20:01

    17:59, Αλήθεια! μήπως έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου; Δήμαρχος τώρα είναι ο Τσαβαρής κι αυτός έχει την ευθύνη, τι δουλειά έχει η Νάννου; Όμως στην επόμενη 5ετία που δήμαρχος θα είναι η Νάννου, θα μπορείς να της καταλογίσεις ότι θέλεις, αν δεν κάνει αυτά που θα υποσχεθεί. Τώρα όμως τα παράπονά σου στο δήμαρχο, αγοράκι μου. Τη διεύθυνση την ξέρεις; Αμαρτωλών και κλεφτών γωνία στο κτίριο του Θέατρου Σκιών. Βιάσου όμως γιατί σε λίγο μπορεί να του αλλάξουν διεύθυνση και θα χρειάζεσαι άδεια να τον δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/13 00:26

      Για άλλη μια φορα φαινεσε πολυ μικρός και ξεσκεπαζεσε , τα 5 χρόνια θα περιμένουμε τη δικιά σου να γίνει Δήμαρχος και να μας κάνει Παρισi ? Τώρα δε κάνει καταγγελίες για τη Τουρλα και τη γούνα Μπατση ; Μέχρι βρε και στο Πρωθυπουργό έστειλε. Τη την εμποδίζει να κάνει το ίδιο και στη Περιοχή μας στο καματερο ; Πολλοί λένε ότι ο Σπανομπουλος και οι Παναγιωτακηδες είναι μέσα στο συνδυασμό της και γιαυτο κανείς το πάπι .


      Όσο και να κρυφτεις φαινετε η αλήθεια




      Κοροϊδέψε άλλους

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος5/4/13 07:31

    Η κα Νάννου και δυστυχώς και ο συζυγός της Μηνάς ο οποίος είναι ο πολιτικός της συμβουλάτορας , νομίζουν το να καταγγέλλουν κάθε μέρα και χωρίς αιτία τον Γιάννη Τζαβαρή, κάνουν αντιπολίτευση και έτσι θα φθείρουν τον Δήμαρχο.΄
    Νομίζουν επειδή κάθε μέρα γράφουν ΄βγάζουν και μία ανακοίνωση και βρίζουν ότι θα πείσουν.
    Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο Μηνά.
    Εάν δεν καταλάβατε τι είπε ο Δήμαρχος για την Τούρλα και για την επίπεδη επιφάνεια, τότε έχετε πρόβλημα να καταλάβετε απλά πράγματα. Εάν πάλι καταλάβατε και γράφετε αυτά τα ψεύδη τότε είστε εκ προθέσεως πολιτικοί συκοφάντες. Και στις δυο περιπτώσεις είσθε επικύνδυνοι για τον τόπο.
    Απαντείστε στο εερώτημα. Το έκτρωμα της Τούρλας είναι πλέον αναδασωτέο και δεν αλλάζει και κανείς δεν μπορεί να επέμβει. Το ερώτημα είναι την επίπεδη επιφάνεια που έχει δημιουργηθεί να την διεκδικήσει ο Δήμος για οποιαδήποτε δική του χρήση και δικό του όφελος ή δεν θέλετε;
    Επι τέλους πάψτε να λέτε ψέματα. Σταματείστε την βρώμικη αντιπολιτευτική τακτική. Κάποτε ασχοληθείτε με το συμφέρον της Σαλαμίνας και σταματείστε τις κορώνες και τις καταγγελίες. Ταυτιστήκατε πλήρως κε Μηνά με τις καταγγελίες. Η επώνυμη καταγγελία της συζύγου σας με διθκή σας συμβουλή στην Πολεοδομία της Σαλαμίνας για την πλατεία του Αγίου Φανουρίου δείχνεδι τον πολιτικό σας χαρακτήρα, δείχνει τι θέλετε και αυτό που θέλετε είναι στη Σαλαμίνα να μην γίνεται τίποτε. Αυτό το χατίρι δεν θα σας γίνει με Δήμαρχο τον Γιάννη Τσαβαρή.
    Ενοχλη΄θήκατε γιατί βρήκε χρήματα και τελείωσε η αποχέτευση, ενοχληθήκατε γιατί τρέχει από το πρωί μέχρι τοι βράδυ και εξασφάλισε τα δύο μεγάλα έργα της αποχέτευσης Αμπελάκια Σελήνια και Αιάντειο ΚακηΒίγλα, ενοχλείστε γιατί γίνονται έργα στο νησί.
    Εκτίθεστε κάθε μέρα συνεχείστε έτσι και ο κόσμος θα σας βάλει στην θέση που σας αξίζει.
    Ο κόσμος σας συχάθηκε. Συνεχείστε να πηγαίνετε και να καταγγέλλετε στην Πολεοδομία ότι έργο γίνεται σαν τους χειρότερους καταδότες.
    Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/4/13 08:14

    Στην ερώτηση: «…Το ερώτημα είναι την επίπεδη επιφάνεια που έχει δημιουργηθεί να την διεκδικήσει ο Δήμος για οποιαδήποτε δική του χρήση και δικό του όφελος ή δεν θέλετε;…» να σου απαντήσω εγώ που δεν στηρίζω Ρούλα Νάννου:
    Όχι ρε, ΔΕΝ την θέλουμε γιατί με δήμαρχο Τσαβαρή όλο και κάτι θα υποκρύπτει παλιολαμόγια και δεν σας έχουμε ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη παλιολαγοί.
    Η Σαλαμίνα θα ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ αμέσως μετά την απομάκρυνση του «Μακροχέρη» όποιος κι αν εκλεγεί, γιατί δεν θα είναι τόσο ψεύτης κι απατεώνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/4/13 18:19

    Προς τον ανώνυμο 07:31 που για χάρη συντομίας τον ονομάζω Τσαβαράκη.
    Άκου λοιπόν κε Τσαβαράκη εμένα που δεν έχω σχέση μ΄αυτούς που αναφέρεις.
    1)Το να απευθύνεσαι σε επώνυμους χωρίς να αποκαλύπτεις το όνομά σου, είναι ίδιον του συκοφάντη, του χαφιέ, του δοσίλογου και της κατινίτσας. Γιαυτό, για να μην ντροπιάζεις το αντρικό φύλο, βγάλε τα παντελόνια και φόρα κανά καλτσόν.
    2)Ευτυχώς που υπάρχει και το ηχητικό ντοκουμέντο που διαψεύδει όλα όσα λες. Και αν είναι συκοφάντης η κα Νάννου, γιατί κρύβεσαι και δεν της απαντάς;
    Η πρότασή σου στο δημ συμβούλιο ήταν ο ΟΛΠ με έξοδά του να δημιουργήσει επίπεδο οικόπεδο 170 στρεμμάτων έτοιμο προς ανοικοδόμηση. Δεν μίλησες για την ήδη διαμορφωμένη έκταση που είναι μόνο 40 στρέμματα. Για να δημιουργήσει όμως ο ΟΛΠ επίπεδο οικόπεδο 170 στρεμμάτων από 40 που είναι σήμερα πρέπει να ξυρίσει άλλα 130 στρέμματα και να ξαφρίσει όλες τις βαθμίδες που υπάρχουν, άρα θα γίνει εξόρυξη με εκκρηκτικά.Μάλιστα για να υφαρπάξεις την ψήφο των ανυποψίαστων όσο και ηλίθιων συμβούλων, τους είπες ψέματα ότι αυτός ήταν όρος της σύμβασης που είχε υπογραφεί μεταξύ Δήμου και Κοινότητας Σεληνίων. Το αν λέει η Νάννου ψέματα ή όχι, είναι εύκολο να την κατατροπώσεις. Ανάρτησε τη σύμβαση για να αποδείξεις ότι αυτά που έλεγες είναι αλήθεια. Πώς να το κάνεις όμως αφού όσα είπες είναι ψέματα; Γιατί κρύβεσαι και δεν βγαίνεις ανοικτά να αντιπαρατεθείς; Γιατί ξέρεις ότι θα γίνεις ρεντίκουλο των σκυλιών, ε; Εκείνο που έχει ενοχλήσει όλους μας, πιστεύω και την κα Νάννου, είναι ότι είσαι μεγάλο λαμόγιο και απατεώνας. Δεν ορωδείς προ ουδενός προκειμένου να φουσκώνεις τσέπες, να θίγεις υπολήψεις και να συμπεριφέρεσαι σαν αλήτης. Κι αυτό να είσαι σίγουρος ότι θα το πληρώσεις πολύ ακριβά, μα πολύ ακριβά. Θα το καταλάβεις σύντομα, αλλά θα είναι πολύ αργά για σένα.
    695 οικισμούς έχει η Ελλάδα. Αν μου πεις έναν που δεν εντάχθηκε στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για αποχέτευση, εγώ θα σου πω μπράβο.
    Λστα λοιπόν τα σάπια. Δεν μας είπες όμως Τσαβαράκη, γιατί με τη συμπληρωματική φούσκωνες τις τσέπες των εργολάβων με 5 εκατομμ. ευρώ χωρίς να τα δικαιούνται; Γιατί δεν εισπράτεις τα τέλη από τον Αγγέλου; Γιατί ο Αγγέλου χαρίζει μόνο σε σένα και όχι και στο Σοφρά τις παράνομες προμήθειες υλικών; Τι είναι εκείνο που σας συνδέει τόσο στενά, ώστε να σου χαρίζει ο Αγγέλου 300.000 ευρώ;
    Την πλατεία του Αγ.Φανουρείου μπορούσες να την φτιάξεις νόμιμα, ποιός σε εμπόδιζε; Θα γινότανε πιό ωραία και με πολύ λιγότερο κόστος.
    Ένας άνθρωπος που ενεργεί μέσα στα πλαίσια των δικαιωμάτων του και του νόμου βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του μόνο καταδότης δεν λέγεται. Καταδότης και μάλιστα αισχρός είσαι εσύ που κρύβεσαι σαν την που@@νίτσα.
    Το να συμβουλεύεται κάποια τον σύζυγό της δεν είναι κακό. Κακό είναι να συμβουλεύεται κάποιος τις γκόμενές του. Η κα Νάννου είναι πολύ τυχερή που έχει ως στήριγμα έναν σύζυγο σεμνό, τίμιο, και ευφυή. Είναι αυτό που λείπει σε σένα, γιαυτό και σε ενοχλεί.
    Τώρα, κοίταξε να έχεις τσιγάρα για τον Κορυδαλλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/4/13 18:34

    Προς τον 00:26
    Πάντως, προς το παρόν και ο Σπανόπουλος και οι Παναγιωτάκηδες πίνουν και τρώνε σχεδόν μέρα παρά μέρα στο Αμπελάκι και το Καματερό, παρέα με το δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο. Όλα τα άλλα τ΄ακούω βερεσέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/4/13 00:42

    Άφαντος ο Τσαβαρής.
    Γιατί δεν βγαίνεις επώνυμα λαλίστατε δήμαρχε να κατατροπώσεις τη Νάννου για όσα σου καταμαρτυρεί;;
    Πού καταχωνιάστηκες δήμαρχε;;

    Κρύψου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/4/13 00:44

    Αγαπητέ Μηνά το παραδέχτηκες δημόσια πλέον ότι η συζυγός σου σε συμβουλεύεται.
    Δεν είναι κακό η σύζυγος να συμβουλεύεται τον σύζυγο για θέματα των παιδιών , για θέματα του σπιτιού. Αυτό είναι σωστό και επιβάλλεται. έτσι είναι η καλή οικογένεια.
    Σε θέματα όμως πολιτικής ο σύζυγος πέι στην άκρη, διότι τότε δικαίως θα λέει ο κόσμος Ρούλα θα ψηφίσουμε Μηνά θα έχουμε για Δήμαρχο. Αυτό λέει ο κόσμος και σήμερα αυτό το επιβεβαιώνεις και εσύ δημόσια.
    Ηρέμησε λοιπόν η πολιτική θέλει ηρεμία ΄διότι εάν δεν την έχεις , πεύτεις σε παρόμοια λάθη , λέγοντας φυσικά την αλήθεια ότι συμβουλεύεις την συζυγό σου.
    Ηρέμησε και για ένα άλλο λόγο διότι παραφέρεσαι και εκτίθεσαι ως συνήθως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος6/4/13 02:51

    Ρε απατεώνα Τσαβαρόπουλε (από το Τσοχατζόπουλε), αν και δεν μου πέφτει λόγος, δεν μπορώ να μην απαντήσω στην τερατώδη λαθροχειρία σου.
    Το να συμβουλεύεται ένας δήμαρχος την σύζυγό του και το αντίθετο, δεν είναι κακό.
    Κακό είναι να γίνεται υποχείριο συμφερόντων, να άγεται και να φέρεται από αυτά.
    Κακό είναι να βάζει το συμφέρον της τσέπης του πάνω απ' το συμφέρον του τόπου του.
    Κακό είναι να μην ακούει κανένα (κάποιον μου θυμίζει, κάποιον μου θυμίζει), και να κυβερνάει σαν δικτάτορας.
    Με τη λογική σου δε θα έπρεπε οι δήμαρχοι να έχουν συμβούλους (νομικούς, οικονομικούς, περιβαλλοντικούς, κλπ), αλλά να αποφασίζουν και να διατάζουν.
    Με τη λογική σου δε θα έπρεπε να παίρνουν υπ' όψιν τους τη γνώμη του κόσμου, ούτε να ακούνε τα προβλήματα, τις αγωνίες και τις προτάσεις του.
    Μην κρίνεις εξ ιδίως τα αλλότρια κύριε Τσαβαρόπουλε γιατί δεν είναι όλοι δικτάτορες και λαμόγια.

    Αλήθεια, γιατί δεν απαντάς στη Ρούλα που σου σούρνει τα εξ αμάξης;
    Γιατί δεν αναρτάς τη σύμβαση που μας παραμύθιαζες στο ΔΣ, που θέλει την Τούρλα ισοπεδωμένη σε 170 στρ;
    Ξέρεις ότι η σύμβαση δεν λέει τέτοιες παπάρες, λέει όμως για συνέχιση του νταμαριού από τον ΟΛΠ, για όσα χρόνια θέλει, με 330 ευρώ το μήνα. Να τον φωνάξουμε να ισοπεδώσει τη Σαλαμίνα αφού το λέει η σύμβαση;
    Απάντα Τσαβαράκη.
    Μην κρύβεσαι Τσαβαράκη.

    Γιατί έφερες στο παρά πέντε την καταχθόνια πρόταση για ισοπέδωση και οικοπεδοποίηση της Τούρλας;
    Γιατί ξέχασες το παραμύθι της αποκατάστασης και της ανάπλασης που μας τα ζάλιζες μέχρι χτες;
    Πώς γίνεται ισοπέδωση και οικοπεδοποίηση σε αναδασωτέα έκταση;
    Πόσο παράνομος, και καταχθόνιος μπορεί να είναι ένας δήμαρχος;;

    Περιμένω να απαντήσεις κύριε Τσαβαρόπουλε..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος6/4/13 09:01

    Εσύ αγαπητέ Γιάννη έχεις πλέον παραδεχθεί δημόσια ότι τους μόνους που συμβουλεύσε είναι οι επιχειρηματίες, οι εργολάβοι και το συμφέρον της τσέπης σου.

    Εξ΄άλλου μόνο με τον ελγολάβο- μπράβο κυκλοφοράς και Κυριακές και σχόλες.

    Εσύ αγαπητέ Γιάννη συμβουλεύσου τώρα τους δικηγόρους σου για το επόμενη σφαλιάρα που έρχεται από αυτήν που απαξιώνεις γιατί έχει σύζυγο, όχι μόνο για την 25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου, και Ψυχραιμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/4/13 17:01

    Τσαβαράκη, άμα καταλάβεις ποιός είμαι εγώ που σου γράφω, θα τρίβεις τα μάτια σου. Έκανες τη δουλειά σου και μας πέταξες σαν στημένες λεμονόκουπες. Σου λέει τίποτα το Χ.Ρ.; Το ότι είσαι κατίνα, εμείς που σε γνωρίσαμε από κοντά το ξέρουμε. Τώρα το μάθανε κι αυτοί που δεν σε ξέρανε. Η κα Νάννου είναι τόσο έμπειρη και ικανή που δεν έχει ανάγκη κανέναν. Αυτό το έχει αποδείξει και στο δημ συμβούλιο που σε κάνει ρόμπα. Εκείνο που διαπιστώνω είναι ότι θα ΄θελες πολύ να μην έχει στήριγμα τον άντρα της,ε; Αμ΄δε θα σου κάνει τη χάρη; Θα λειώνεις κάθε μέρα μ΄αυτό το καϋμό.
    Τσαβαράκο, μαζί ξεκινήσαμε αλλά τώρα έμεινες μόνος. Προτίμησες τις γκόμενες παρά αυτούς που σε στηρίξανε. Δεν ξέρω παλιόφιλε αν το ΄χεις καταλάβει αλλά είσαι ξοφλημένος. Όλα εδώ όμως πληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.