Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Απρ 2013

Νίκος Φουρίκης, αντιδήμαρχος με άποψη, αντιδήμαρχος με φωνή

Είναι ένας, απ’ τους λίγους που ξεχώρισαν μέσα στις ισχνές πολιτικές προσωπικότητες της παρούσας δημοτικής αρχής που πολιτεύονται με… αφωνία.
Αν μη τι άλλο ο έμπειρος πολιτικά Σαλαμίνιος Νίκος Φουρίκης έχει την δική του άποψη και δεν διστάζει να την εκφράζει ελεύθερα έστω κι αν δεν είναι πάντα αρεστός, ούτε να την “διαπραγματεύεται”.
Η πολύχρονη πολιτική του σταδιοδρομία στο νησί σε δύσκολες εποχές τον ενδυνάμωσε και τον όπλισε με σύνεση λόγου και άποψη που κανείς άκαπνος και τυχάρπαστος διάττοντας αστέρας της πολιτικής δεν μπορεί να του υποδείξει το τι πρέπει να πράττει.
Ελεύθερος εκ του χαρακτήρος δεν θα δεχτεί ποτέ την “συμμόρφωση προς τας υποδείξεις” για να γίνει αρεστός. Υπέρτατη πεποίθηση του το συμφέρον του τόπου που γεννήθηκε και ανδρώθηκε πολιτικά.
 

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/4/13 11:21

    Μπράβο ρε Νίκο, ας έχει και κάποιος την δική του άποψη χωρίς να φοβάται τον Άνακτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/4/13 13:42

    Λίγο αργά γιατί ως αντιδήμαρχος περιβάλλοντος την πατάτα του με την περιβαλλοντική μελέτη του Μπατσί την είχε κάνει γαργάρα.
    Και σήμερα που φεύγει το υλικό εκτός νησιού δεν τον βλέπω να είναι μπροστά και να διεκδικεί για το νησί όσα οι συνδημότες του τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.
    Τώρα έχει μερικούς μήνες που το παίζει ανεξάρτητος σε κάποια θέματα με το Μπατσί, όχι όμως σε όλα. Μπράβο του αλλά για αυτούς τους μήνες και για μία συγκεκριμένη συμπεριφορά.
    Μην όμως τα ισοπεδώνουμε όλα γιατί και μνήμη έχουμε και ξέρουμε πόσο τότε ανεχόταν τον νταμαρά. Και τώρα που γνωρίζει πολλά δεν τους εκθέτει. Αν είναι έτσι τα παλικάρια τότε έχουμε αλλάξει πολύ σαν κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/4/13 14:31

    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΝΙΚΟ ΦΟΥΡΙΚΗ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/4/13 15:32

    Το συμφέρον του τόπου επιβάλλει την καταγγελία όσων παράνομων και παράτυπων γίνονται από την ηγεσία του δήμου.
    Ας βγει να καταγγείλει τις μυστικές συμφωνίες του δήμαρχου, τα ατέλειωτα προεκλογικά ψέμματα, την ανοχή στην παρανομία, τα περιβαλλοντικά εγκλήματα, την μη είσπραξη λατομικών τελών, και τόσα άλλα.
    Ας καταγγείλει το παραμύθιασμα για αποκατάσταση της Τούρλας, που σε μία νύχτα το ξέχασε και τώρα μιλάει για ισοπέδωση και οικοπεδοποίηση.
    Τη μία μέρα έτσι, την άλλη γιουβέτσι.
    Πώς εξηγείται;

    Η απάντηση είναι απλή.
    Μόλις η έκταση κηρύχτηκε αναδασωτέα, του κόπηκε η όρεξη για νταμάρι γιατί απλώς απαγορεύεται με οποιοδήποτε πρόσχημα.
    Δεν απαγορεύεται όμως να στηθεί (για εθνικούς λόγους), ένας τεράστιος αποθηκευτικός χώρος για τα κοντέινερ της Cosco. (το προσπαθεί).
    Γιαυτό έφερε στο ΔΣ σαν κεραυνό εν αιθρία την κατάπτυστη πρόταση για ισοπέδωση και οικοπεδοποίηση χωρίς καμία ενημέρωση και συζήτηση.
    Μιλάμε ότι ο άνθρωπος δεν παίζεται, είναι αδίστακτος, και επικίνδυνος.

    Εδώ σε θέλω φίλε Φουρίκη. Ζήτα εξηγήσεις για όλο αυτό το θέατρο και το χοντρό δούλεμα και αν δεν σου φανούν πειστικές βρόντηξέ τα και θα είμαστε μαζί σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/4/13 15:57

    Νίκο τον άντρα τον κάνουν οι πράξεις και όχι τα λόγια.
    Αν είναι να βοηθήσεις τον τόπο κάνε το με πράξεις. Από φιλοσοφίες και ιδεολογίες έχουμε διαβάσει και ακούσει πολλές.
    Μπορείς να μπεις μπροστά και να κάνεις κάτι; Έχε καλώς αλλιώς άστο γιατί κουράζει όλοι να το παίζουν σωτήρες αλλά από έργα τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/4/13 16:04

    Θα με συγχωρέσετε, αλλά από λόγια χορτάσαμε, μπουχτίσαμε.
    Το να λες ότι εναντιώνομαι σε κάτι, πρέπει και να το στηρίζεις. Όταν φθάνει η ώρα της απόφασης κι εσύ ψηφίζεις την πρόταση του δημάρχου, που είναι αντιδιαμετρική της δικής σου θέσης, ε, τι να το κάνω. Αυτό σημαίνει υποταγή και κωλοτούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/4/13 19:51

    Σε παρακαλώ, σε ικετεύω, σε ακολουθώ, σε προσκυνώ, σε! μόνο αναφωνώ και κωλοτούμπας των κωλοτούμπων πρώτος γίνομαι. Κάνε με σε παρακαλώ αντιδήμαρχο και ας είμαι τελευταίος για να σκάσω τον βασίλη που μου κάνει τον μάγκα. Μιλάμε πιο μεγάλος κωλοτούμπας και ψευτόμαγκας δεν πέρασε απο σένα, η Σαλαμίνα τόχει καύχημα. Αυτοί και κάτι τέτοιοι μας κατάντησαν ξεφτίλες. Πήγαινε κρύψου που κάνεις και ανακοινώσεις χωρίς ντροπή και φιλότιμο προσκυνητάρι του δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/4/13 20:57


    Ρε καραγκιόζη (5/4/13 19:51) η εμπάθεια σου για τον Νίκο είναι τόση (μη σου πω καλύτερα η μακακία σου) που μιλάς για ανακοίνωση του και τυφλομένος δεν βλέπεις πως είναι ανάρτηση του μπλόκ.
    Το βούτυρο μακάκα στο ψωμί όχι στα μάτια, άντε τελευταία υποχώρηση στον κώλ… σου για να είσαι έτοιμος, ποιος ξέρει τι σου ξημερώνει μπορεί να σαι και τυχερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/4/13 23:42

    όΤΑΝ ΣΕ ΥΜΝΟΎΝ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΝΤΊΠΑΛΟΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η ΝΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΠ΄ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΠΡΙΝ ΑΠΌ 1 ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΟΣΤΡΙΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΙΝΕ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΥΜΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/4/13 00:07

    Προσπαθώ να βρω ένα λόγο που ο Φουρίκης έγινε Αντιδήμαρχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/4/13 00:24

    Πρέπει να μάθεις 23:42 ότι πάνω απ' όλα είναι το συμφέρον του τόπου μας και όχι του συνδυασμού μας και πολύ περισσότερο της τσέπης μας.
    Καθήκον των συμβούλων είναι να ψηφίζουν ό,τι είναι καλό για τον τόπο και όχι ότι τους λένε τα αφεντικά.
    Εχθροί μας είναι τα προβλήματα και όχι οι σύμβουλοι που ανήκουν σε άλλους συνδυασμούς.
    Εσύ θέλεις άβουλους συμβούλους, πειθήνια όργανα, πρόβατα που λένε πάντα ναι.
    Και θεωρείς καλό σύμβουλο όποιον βρίζουν οι σύμβουλοι των άλλων συνδυασμών.
    Κάνω λάθος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/4/13 00:40

    Εντάξει ρε Νίκο, εκεί που πας να σταθείς όρθιος, ρίχνεις μία με τη ψήφο σου και τα χαλάς όλα.
    Καλά είπες ότι δεν θα ψηφίσεις τη δωρεά του Αγγέλου, αν ποτέ την κάνει.
    Γιατί όμως ψήφισες το ξύρισμα της Τούρλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/4/13 01:16

    ΡΕ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ?ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΦΟΥΡΙΚΗΣ?ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΕΙΝΑΙ!! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ!!! ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ!!!!! ΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!!!! ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ!!!! ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ ΤΟΝ ΧΑΜΟΥΡΙΔΗ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΡΩΤΑ!!!ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟ!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΑΜΠΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ,ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΚΑΝΑ ΠΑΛΙΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όταν έχεις την «βρωμιά» στο αίμα σου (6/4/2013 01:16) αναφέρεσαι ως ανώνυμος σε επώνυμους σε μια προσπάθεια ισοπέδωσης προσώπων που στο κάτω, κάτω δεν σε έβλαψαν πολύ δε περισσότερο δεν ασχολήθηκαν ΠΟΤΕ μαζί σου!
    Όταν έχεις να κάνεις τόσο σοβαρές καταγγελίες για επώνυμο συνάνθρωπό σου όπως είναι ο Νίκος Φουρίκης που χρόνια τώρα αγωνίζεται στον κοινωνικό στίβο ή έχεις στοιχεία και τα δημοσιοποιείς αποστέλλοντας τα ταυτόχρονα στον εισαγγελέα ή σκας και τρως τα σκατά που σε γαλούχησαν «άνθρωπο»
    Όσο αφορά εμένα μια κι έπιασες και το δικό μου όνομα, δήλωσα και το ξαναδηλώνω ότι ο Νίκος Φουρίκης είναι φίλος μου (όπως κι άλλοι στον συνδυασμό του Τσαβαρή) και νιώθω περήφανος γι’ αυτόν με τα όποια λάθη του αν το θες γιατί έχει τον ανδρισμό να μην κρύβεται πίσω από την ανωνυμία να βγαίνει μπροστά και να αγωνίζεται εκτιθέμενος στον κάθε τυχάρπαστο λασπολόγο!
    Αν λοιπόν σου έμεινε ανδρισμός, βγες επώνυμα και δώσε τα «στοιχεία» σου στην δημοσιότητα να σου βγάλω το καπέλο.
    Τέλος τι θες να πεις ποιητή μας με το.. «…τον έχει έξω από την μάσα;…» θες να πεις ότι υπάρχει μάσα; Μπράβο σου που το παραδέχεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/4/13 19:08

    Eλα , βαλε αγοράκι μου το ονοματάκι σου . Eλα έλα και άμα βρέχει πάρε ομπρέλα , όπως λέει και το παλιό λαϊκό τραγούδι .Ξέρεις εσύ. Έλα ρε κλάνα δήξε πόσο παλικαράς είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/4/13 21:15

    Μαστροκόλε όταν γράφεις κάτι, επιδέχεται και την κριτική του οποιαδήποτε είναι αυτή. Τα σχόλια είναι αναγκαία γιατί έτσι αναφέρεις, δημοσιεύστε το σχόλιό σας. Γιατί απαντάς, αντί να δέχεσαι το σχολιασμό και γιατί σε κόφτει τόσο η αρνητικός σχολιασμός ενός σκοτεινού προσώπου που το λανσάρεις έτσι δυστυχώς που δεν είναι. Ο κόσμος θα το κρίνει και συ δεν μπα να λές! Ο κόσμος ξέρει και πάρα πολύ καλά, μη σου κακοφαίνεται ούτε εσένα, ούτε και του αγωνιστή της τσέπης και του συμφέροντος. Αν ζητάς επώνυμα σχόλια, άλλαξε και συ το μπλόκ και κάντο σαν το κουλούρι τρούπ, να ακούτε αυτά που σας αρέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/4/13 07:56

    Μπραβο μαστροκόλια έτσι να υμνείς τα παλικάρια της λούφας και της παραλαγής. Κάτι σαν τον ΦΟΥΡΙΊΚΗ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος7/4/13 14:42

    Παρτούζο δασοφάγε κουράστηκες αρκετά .Το καταλαβαίνω σου πήρε την αντιδημαρχία τι να κάνουμε έτσι είναι η πολιτική .Ξεκουράσου αγόρι μου μη τρελαίνεσαι και αύριο μέρα του θεού είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος7/4/13 19:54

    Ειναι λυπηρο ενας αγωνιστης να εξαγοραζεται για μια θεση.Που ειναιη ιδεολογιες σου ρε Νικο; Σε συζηταει ολη η Κουλουρη .Πως εμπλεξες με αυτο το αμαρτωλο γκρουπ; Σου αξιζει; Δε σου αξιζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος15/4/13 11:09

    Ξέρεις τί είναι να μας λένε στο Νηπιαγωγείο δεν έχουμε λεφτά για πετρέλαιο και στο δήμο να έχει κοπελίτσες ανασφάλιστες και να τις πληρώνει από αυτά τα λεφτά που είναι για τα σχολεία, για τους ψήφους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.