Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Απρ 2013

Όσα δεν φτάνει η «αλεπού» τα κάνει αρχαιοελληνικά. Έτσι το γραφείο «ενημέρωσης», μας υπενθυμίζει γι’ άλλη μια φορά «κρείττον του λαλείν το σιγάν» απολαύστε το

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΗΠΩΣ  κ. ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ κ. ΤΡΑΥΛΕ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΠ Α.Ε;
8 Απριλίου 2013
Για άλλη μια φορά αναγκάζομαι να  καταγγείλω την κα  Νάννου και τον κο Τραυλό για εθελούσια και συστηματική διαστρέβλωση των δεδομένων με μόνο στόχο την δημιουργία λαθεμένων εντυπώσεων αφού έτσι πιστεύουν  ότι μπορεί με αυτή την τακτική να ωφεληθούν πολιτικά…..
Τελευταίο «επίτευγμα» της φαντασίας τoυς είναι η «έναρξη των εξορύξεων» στο Λατομείο της Τούρλας… με αφορμή το ψήφισμα του Δ.Σ στην πρόσφατη συνεδρίαση του.
Έχω επανειλημμένα αναφέρει ότι θα μπορούσαν ακούγοντας προσεκτικότερα να μάθαιναν περισσότερα αν είχαν  την πρόθεση να μαθαίνουν και όχι να διαστρεβλώνουν…
Έτσι και προκειμένου να παύσουν να βαπτίζουν το κρέας σε  ψάρι, δηλαδή την νόμιμη επιστροφή περιουσιακού στοιχείου του Δήμου στην κατάσταση που προβλέπεται σύμφωνα με τα από τότε υπάρχοντα έγγραφα, σπεύδουν να  βαπτίσουν ως εξορύξεις τις οφειλόμενες υποχρεώσεις, προκειμένου να εμποδίσουν την υλοποίηση όσων αναφέρουν,  ωφελώντας έτσι αυτόν, που είναι υπόχρεος προς αποκατάσταση.
 Παρουσιάζω λοιπόν μια σειρά εγγράφων μεταξύ ΟΛΠ και πρώην Κοινότητας Σεληνίων, όπου αποδεικνύεται  ότι η  ΟΛΠ Α.Ε μας οφείλει τους ήδη εξορυγμένους και διαμορφωμένους χώρους, (εμβαδού 209 στρεμμάτων σύμφωνα με το έγγραφο του κτηματολογίου Δήμου Αμπελακίων) που βρίσκονται στην περιοχή της Τούρλας.
Αυτούς τους χώρους κ. Νάννου και κ. Τραυλέ  θέλετε να τους χαρίσουμε στην ΟΛΠ Α.Ε, στο Δημόσιο που τους διεκδικεί ή στον Δήμο μας;
Δεν θέλετε ο Δήμος να τον εκμεταλλευτεί δημιουργώντας εκεί πολλαπλές δράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα;
Τελικά από ποια πλευρά είστε κα Νάννου και κε Τραυλέ, της ΟΛΠ Α.Ε, του Δημοσίου ή του Δήμου; 
  Τέλος όσον αφορά την θέση του κυρίου Τραυλού για τον χαρακτηρισμό της περιοχής ως αναδασωτέας ή όχι σας παραπέμπω στο υπ’ αριθμό Πρωτ.3293/15-5-09 έγγραφο του προς την ΕΣΔΚΝΑ που είναι άκρως αποκαλυπτικό. 
Κύριε Τραυλέ «κρείττον του λαλείν το σιγάν».  
Γραφείο ενημέρωσης  Δήμου Σαλαμίνας
 

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/4/13 18:11

    Αυτό το ρητό ξέρει, αυτό λέει για όλες τις αηδίες που απαντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/4/13 19:21

    BAΣΙΛΆΚΗ, ΕΜΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/4/13 20:08

    ΑΡΕ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/4/13 20:38

    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΑΝ ΔΕΝ "ΕΓΕΡΝΕ" ΚΑΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΥΚΟΛΟ...
    ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ???
    ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΓΕΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/4/13 00:06

    Γιατί δεν βάζει την πολυσηζητημένη σύμβαση να γελάσουμε;
    Πουθενά δε λέει για ισοπέδωση 170 στρ.
    Λέει όμως ότι η εκμετάλλευση του νταμαριού θα συνεχιστεί για αόριστο χρονικό διάστημα πέραν της πενταετίας.
    Άντε Γιαννάκη ξέθαψε τη βρυκολακιασμένη σύμβαση και φώναξε τον ΟΛΠ να ισοπεδώσει τη Σαλαμίνα.
    Μην κάθεσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/4/13 10:14

    Tο ΣΔΟΕ επιβεβαίωσε ότι ερευνά αιρετούς της Αυτοδιοίκησης
    Παρά τις κατά καιρούς διαψεύσεις ότι δεν ελέγχονται Δήμαρχοι της Αττικής ή άλλα αιρετά στελέχη της Αυτοδιοίκησης και τις γραπτές « βεβαιώσεις» που χορηγούσε η ηγεσία του , σε κάθε Δήμαρχο το όνομα του οποίου αναφερόταν στα δημοσιεύματα αυτά , τελικά με ανακοίνωσή του (3/4/2013) παραδέχθηκε ότι βρίσκονται σ΄ εξέλιξη έρευνες .
    « Η Επιχειρησιακή Δ/νση ΣΔΟΕ Αθηνών διεξάγει έρευνες για αιρετά πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίες βρίσκονται στην φάση της επεξεργασίας τραπεζικών δεδομένων» , υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση .Στην ανακοίνωση , δεν αναφέρονται ονόματα , γεγονός που ενδέχεται να πυροδοτήσει νέο γύρο «ψιθύρων» και μη εμπλεκόμενα πρόσωπα , με μοναδικό στόχο να τα διαβάλλουν ηθικά και πολιτικά ενόψει μάλιστα και των Δημοτικών Εκλογών του 2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/4/13 10:41

    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΜΑΡΙΔΟΤΣΑΒΑΡΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ! ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!
    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ. ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΕΡΔΙΖΩΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΠΣΙΦΙΟΙ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ - ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΕΧΝΩΝ ΤΣΑΛΙΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΥΠΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΕΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/4/13 14:30

    Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΚΟΥΔΟΥΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.