Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Απρ 2013

Ευχές δημάρχου Σαλαμίνας


8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/4/13 23:10

    ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΣΟΥ ; ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ;ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΑΤΑ;ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΜΑΔΗΜΕΝΕΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΜΑΛΙΑΣΕΙ .ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ ,ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ .ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΑΡΝΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/4/13 00:11

    Ο ΜΑΓΚΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΣΤΑ ΔΎΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ. ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ ΤΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/4/13 01:31

    Να σου πω ποιός φταίει μαζί με τον Τσαβαρή ,όλοι εσείς που κάνατε μαγκιές και κλείνατε τους δρόμους του φίλου σας του νταμαρά .Ούτε ένα χαλικι έξω από το μνησί,μόνο νταλίκες !!Το άκουσες Κόγια και οι ύπόλοιποι; Κοροιδεύετε τους πάντες αλλά να μας πείτε γιατί δεν πληρώνετε τις καθαρίστριες του δήμου να το καταλάβουμε κι εμείς οι απ εξω .Αλλά αν ήταν για κανα ταξιδακι στο εξωτερικό θα πετάγαμε τη σκούφια μας κύριοι'''''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/4/13 08:55

    Το σσαιτ του δημου για 2 συνεχή ημέρα δεν λειτουργεί. Υποπτο διότι σήμερα γίνονται δημοπρασίες και έχουν ανακοινωθεί στην πρώτη σελίδα του ιστότοπου. Έτσι αντιλαμβάνονται εκεί μέσα την διαφάνεια στην διοίκηση και στα οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/4/13 11:20

    χθες το πρωι πηγα για κατι δουλειες στον πειραια και με το φερρυ τον 11 ηταν μεσα 6 νταλικες τιγκα αφου το φερυ ηταν απο το βαρος κατω απο τα υφαλα!!!!
    με το φερυ τον 5,30 που ξαναμπηκα ηταν μεσα 5 νταλικες αδειες και επεστρεφαν!!!!!
    οχι ουτε ενα χαλικι εκτος νησιου αλλα βλεπω να μην μενει!!!!
    αλλα ουτε ενα χαλικι εντος νησιου μαλλον να μενει
    καλο πασχα αδελφια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/4/13 21:29

    TI PERIMENEIS APO ENA KLANA KAI TZAMPA MAGKA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/4/13 22:35

    http://www.youtube.com/watch?v=2ZjqQ8hYWGU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/4/13 22:39

    Τι εγινε τσαβαρη? υπονοεις κατι με την παπαρουνα??? αρχισες να φυτευεις παπαρουνες για τις δυσκολες μερες που σου ερχονται??? καπως ετσι θα καταληξεις μονος στον ''καμπο'' σαν την παπαρουνα~

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.