Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Απρ 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ    
12 Απριλίου 2013
  Ο Δήμος Σαλαμίνας, κατανοώντας την δύσκολη οικονομική συγκυρία που μαστίζει  πολλές οικογένειες , πήρε την πρωτοβουλία να ιδρύσει και να  λειτουργήσει  Κοινωνικό  Φροντιστήριο  με στόχο τη δωρεάν παροχή πρόσθετης διδακτικής στήριξης σε μαθητές, που  οι γονείς και οι κηδεμόνες τους  δεν έχουν την  δυνατότητα να καταβάλουν δίδακτρα σε ιδιωτικά  φροντιστήρια.
  Το Κοινωνικό Φροντιστήριο εντάσσεται μαζί με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο που ήδη λειτουργούν, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Δήμου Σαλαμίνας  για  την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής  και αλληλεγγύης σε όσους δημότες μας πλήττονται εντονότατα από την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση. Θα ξεκινήσει την λειτουργία του τον προσεχή Σεπτέμβρη με τμήματα μαθητών όλων των τάξεων Λυκείου καθώς και αποφοίτων. Όλα τα μαθήματα θα  πραγματοποιούνται  απογευματινές  ώρες, σε αίθουσες του 2ου Λυκείου Σαλαμίνας. Το πρόγραμμα των μαθημάτων ανά τάξη θα ανακοινωθεί, μετά τη λήξη της υποβολής των αιτήσεων εγγραφής των μαθητών.
 Στην νέα αυτή δημοτική κοινωνική δομή, ασφαλώς,  η συνδρομή όσο το δυνατόν περισσότερων  εκπαιδευτικών είναι  όχι μόνο  πολύτιμη αλλά και αναντικατάστατη. Γι΄αυτό καλούμε τους καθηγητές όλων των ειδικοτήτων που διδάσκουν στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς του νησιού μας, να δηλώσουν συμμετοχή και να προσφέρουν εθελοντικά (αφιλοκερδώς) τις γνώσεις και την εμπειρία τους στους μαθητές που τις χρειάζονται, σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά.  Με κοινή προσπάθεια, ο θεσμός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου  θα συμβάλλει στην στήριξη και την πρόοδο της μαθητικής κοινότητας του Δήμου μας, με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης.
   Για κάθε  πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι καθηγητές, γονείς, κηδεμόνες και μαθητές μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο Γραμματείας Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Σαλαμίνας (τηλ. 2132027559) ή με τον Δημοτικό  Σύμβουλο και εκπαιδευτικό  κ. Κόγια  Νικόλαο (τηλ. 6972831193).
                                Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Σαλαμίνας
 

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/4/13 20:31

    Το μάθημα της Πολιτικής Απατεωνιάς και Αρπαχτής, ποιός θα το διδάξει, ο Κόγιαςως δημ σύμβουλος ή ο έμπειρος σ΄αυτά δήμαρχός μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/4/13 21:27

    ΡΕ ΚΟΓΙΑ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ. ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ. ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ;;ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΕΧΕΙΣ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ;;ΠΟΣΟ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ;;;ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΣΤΟ. ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΕΓΝΑ. ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΦΤΥΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/4/13 00:05

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΓΙΑ ΔΕΝ ΒΑΡΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΕΤΕ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.
    ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΑς ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑς ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΠΩΣ ΣΑς ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/4/13 23:56

    Βρε Νίκο παιδί μου, όχι και λιγούρια οι ψηφοφόροι σου .Τόσο πολυ σε πείραξε η αλήθεια; Ντροπή ,τί εκφράσεις είναι αυτές .Δεν σε είπανε και καμπούρη ,οτι τους έχεις ρουφήξει το αίμα σου λένε.Κάτι θα ξέρουν οι άνθρωποι για να βγάζουν τόση αγανάκτηση.Κοτζάμ καθηγητης και δημ.σύμβουλος λίγη αξιοπρέπεια δεν βλαπτει.Και θέλεις κι από πάνω να γίνεις και κοινωνικός καθηγητής.ΛΙΓΟΥΡΙΑ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/4/13 16:33

    ΕΧΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΚΟΓΙΑ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΕ η ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ;;; ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.