Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Μαΐ 2013

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 15 ης Συνεδρίασης 29η Μαΐου 2013

 
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η   15 ης Συνεδρίασης 29η Μαΐου  2013

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 , να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 29η Μαΐου  2013 ημέρα  ΤΕΤΑΡΤΗ  και ώρα  18.00  στο Δημοτικό Κατάστημα, για  συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

1.- Αγορά  ακινήτου  για την κατασκευή Δημοτικού Σχολείου  στα Σελήνια  σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 191 του Ν. 3463 /2006 Δ.Κ.Κ..

2.- Αντιδεοντολογική  συμπεριφορά Κοινοτικών Συμβούλων.

3. .- Εορτασμός   των  2.500  χρόνων   από την Ναυμαχία  της Σαλαμίνας   - Πολιτιστική  Πρωτεύουσα της Ευρώπης  , κατόπιν αιτήματος του Δ.Σ. κ. Σοφρά Σπυρίδωνα.

4.-΄Ιδρυση  Ιστορικού  Θεματικού Πάρκου  Ναυμαχίας  της Σαλαμίνας.

5.-  Λειτουργία Λαϊκής  Αγοράς  Σαλαμίνας, κατόπιν αιτήματος του Δ.Σ. κ. Μπακαούκα Στάμου.

6.-  Συντήρηση  παραλιακού  αλσυλλίου  Αγ. Νικολάου Σαλαμίνας, κατόπιν αιτήματος  του Δ.Σ.  κ. Μπακαούκα Στάμου .

7.- Ανανέωση  συμβάσεων   Ορισμένου Χρόνου των εργαζομένων  του Προγράμματος  σύμφωνα  με το ΦΕΚ. 98 Α΄/26-4-2013.

8.- Συγκρότηση Συλλογικών οργάνων   Διοίκησης  και ορισμός μελών τους  με κλήρωση  σε εφαρμογή  του άρθρου  26 του Ν. 4024/2011.

9.- Μετατροπή των συμβάσεων μίσθωσης έργου  σε συμβάσεις Αορίστου Χρόνου των καθαριστριών των  Ν.Π.Δ.Δ.  Σχολικών Επιτροπών Δήμου Σαλαμίνας.

10.-Σύσταση μιας θέσεως μονίμου προσωπικού Δημοσίου Δικαίου, κλάδου ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών, στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Σαλαμίνας.

11.-Σύσταση μίας (1) προσωρινής προσωποπαγούς θέσης με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, κλάδου ΥΕ εργατών καθαριότητας εις εκτέλεση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Σαλαμίνας.

12.-Σύσταση δύο (2) προσωρινών προσωποπαγών θέσεων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, κλάδου ΔΕ διοικητικών εις εκτέλεση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Σαλαμίνας.

13.-  Έγκριση πρακτικού και Πρωτοκόλλου  Οριστικής  Παραλαβής  Ε.Π.Π.Ε.  του έργου «Λειτουργική Ενοποίηση υφισταμένων πληροφοριακών συστημάτων (υποδομές ΤΠΕ  &  εφαρμογές) και δεδομένων του Δήμου Σαλαμίνας  για την εφαρμογή του Προγράμματος  ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ».    

14.- Αναμόρφωση Προϋπολογισμού  Δήμου Σαλαμίνας οικ. έτους 2013.

15.- Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Δήμου Σαλαμίνας   οικ. έτους 2013.

16.- Καθορισμός εξόδων παράστασης Προέδρου &  Αντιπροέδρου ΠΟΠΕΣΑ.

17.-   Εκλογή  Αντιπροέδρου  ΠΟΠΕΣΑ.

18.- Τροποποίηση του ωραρίου αποκλεισμού της παραλιακής οδού Κοιμήσεως Θεοτόκου στην περιοχή  Μπλέ Λιμάνι , καθόλο το 24ωρο από 1.6.2013 έως 31.8.2013.

19.- Πρόταση Δημότη για μετατροπή της εισφοράς σε χρήμα , σε εισφορά σε γη στο Ο.Τ. 196 στην περιοχή Ψιλής Άμμου.

20.- Αποζημίωση λόγω ρυμοτομίας σύμφωνα με κυρωμένη πράξη προσκύρωσης & αναλογισμού  στα Ο.Τ. 66 & 67 στην περιοχή Αιαντείου του Δήμου Σαλαμίνας.

21.- Αποζημίωση ιδιοκτησίας κ. Λεμπέση Σταμάτη στην περιοχή «Ψιλή Άμμος» Δήμου Σαλαμίνας.

22.- Συμψηφισμός εισφορών-αποζημίωση & διόρθωση χρηματικού καταλόγου ακινήτων στην περιοχή «Ψιλή Άμμος» Δήμου Σαλαμίνας.

23.- Πρόταση τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της αδιάνοικτης ανωνύμου οδού μεταξύ  των 717,718,719 & 720 στην περιοχή ΑΓΙΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του Δήμου Σαλαμίνας.

24.- Έγκριση απότμησης του πεζοδρομίου επί της οδού Ακτή Σαλαμινομάχων , κατόπιν αιτήματος της επιχείρησης ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΩΣΤΑ- ΧΙΤΟΥ  ΚΑΛΛΙΟΠΗ.

25.- Τροποποίηση της  υπ ΄αριθμ. 125/2013   απόφασης  Δημοτικού  Συμβουλίου , που αφορά κατανομή ΣΑΤΑ οικ. έτους 2013

26.- Έγκριση μελέτης της εργασίας :  «Αποκατάσταση  ζημιών  εισόδου  στο Γυμνάσιο  Αιαντείου Σαλαμίνας» & τρόπος δημοπράτησης αυτής.

27.- Έγκριση μελέτης της εργασίας : «Επισκευή & συντήρηση σχολικών κτιρίων & τρόπος δημοπράτησης αυτής».

28. - Διορθώσεις χρηματικών καταλόγων και συμψηφισμός  για εισφορά λόγω ένταξης,  στο σχέδιο Πόλης της Ψιλής  Άμμου.

29.- Διευθέτηση λογαριασμών ύδρευσης  με υπερκαταναλώσεις. 

30.- Διορθώσεις λογαριασμών Ύδρευσης.       

31.- Τακτοποίηση  υπαλλήλων.  

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΑΝΝΑ  ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/5/13 22:24

    Πληροφορίες από κακές γλώσσες λένε ότι ο δήμαρχος θα φέρει και θα σας κολλήσει στα μούτρα την περίφημη δικαστική απόφαση με την οποία ο Αγγέλου παίρνει νομίμως υλικά απ' το νταμάρι. Να δούμε μετά πού θα πάτε να κρυφτείτε.
    Κάποιες άλλες όμως, πιο κακές γλώσσες, λένε ότι ο δήμαρχος δε θα φέρει απολύτως τίποτα, αλλά θα συνεχίσει να λέει παραμύθια και φούμαρα, για να δικαιολογήσει το φίλο του τον κλέφτη.

    Εσείς τι πιστεύετε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/5/13 23:39

    Συγκλονιστική φωτογραφία.
    Επισκέπτεται ο Αντιπερειφεριαρχης [δηλαδή ο παλιός Νομάρχης] τη Σαλαμίνα και τον συνοδεύουν
    α] ο εργολάβος [εύλογο]
    β]ένας εργάτης του εργολάβου [και αυτό εύλογο]
    γ] ένας υπάλληλος της Νομαρχίας [που τον έφερε μαζί]
    δ] ο Βουδούρης [ που πιθανόν έβγαλε και τη φωτογραφία]
    Κε Κατσικάρη μου
    λίγο πριν την συνταξιοδότηση από την πολιτική για σκέψου πόσες ¨¨πατάτες " έκανες τώρα τελευταία και άρχισε να ψάχνεις για καμμιά δουλειά.
    Υ.Γ Και σταμάτα να κρατάς το κεφάλι στις φωτό των αναρτήσεων.
    Σιγά το βάρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/5/13 00:01

    Λήσταρχε γιατί τόσο μένος με τον Κατσικάρη.
    Σου χαλάει τις βρωμοδουλειές, έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/5/13 11:03

    κ. Στάμο για τον Αγγέλου τίποτα; Δεν ζείτε εσείς στην Σαλαμίνα; Ή μήπως είναι και εσάς οικογενειακός σας φίλος; Τσιμουδιά για το κλεμμένο υλικό αλλά στα ντιλς καφέ το παίζεις προσωπικότητα με κύρος. Αν είναι έτσι οι κύριοι με κύρος τότε για αυτό χάλασε ο κόσμος.
    Είναι φανερό ότι με τον Γιαννάκη τα έχετε κάνει πλακάκια για τον Αγγέλου. Είστε η ουρά του. Το επιβεβαιώνετε σε κάθε συμβούλιο. Αν δεν έχετε το ήθος και το ανάστημα να βοηθήσετε το νησί τότε να παραιτηθείτε. Αυτό επιβάλει ο αντρισμός.
    Πλέον έχετε αποκαλυφθεί ότι όλοι είστε "υπάλληλοι" του και απλά περιμένετε να περάσει ο χρόνος μήπως βρει καμία χαραμάδα και ξαναλειτουργήσει το λατομείο εις βάρος της τοπικής κοινωνίας. Μένω μέχρι εδώ γιατί λυπάμαι ειλικρινά για το κατάντημα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/5/13 18:22

    Ξέχασε ο κος Κατσικάρης όταν θέλει να επιθεωρήσει δικό του έργο να παίρνει μαζί του και λαμόγια που τρελαίνονται για το φακό .Οι λήσταρχοι στα λημέρια τους ,ξεκάθαρα πράγματα δεν έχουν θέση δίπλα σε αιρετούς ,τους οποίους μάλιστα δεν έχουν και στηρίξει στις προηγούμενες εκλογές . Ούξου από δω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.