Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Μαΐ 2013

Παρουσίαση βιβλίου Ρένας Τσαβαρή “Ο Βυθάνεμος” Κυριακή 19/5 στις 11πμ

Ο Βυθάνεμος ξεκίνησε το ταξίδι του, έχει κιόλας πιάσει λιμάνι
την καρδιά πολλών αγαπημένων φίλων της σελίδας…
 

28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/5/13 10:11

    Τι σχέση έχει με τον δήμαρχο;
    Τελικά η αίθουσα μπόγρη την δίνουν τόσο εύκολα στον καθένα; Ωραία γιατί πολλοί σύλλογοι που ψάχνουν αίθουσες πρέπει να μάθουν ότι η αίθουσα μπόγρη θα τους περιμένει πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/5/13 11:53

    απάντηση στον 10.11 :Θεωρείς ότι μιά παρουσίαση βιβλίου είναι ...πολυτέλεια να γίνει στην αίθουσα αυτή;Για να γράφεις φράσεις όπως ΄΄τόσο εύκολα΄΄και να αποκαλείς΄΄καθένα΄΄ τον συγγραφέα ενός βιβλίου,καταλαβαίνω πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/5/13 12:08

    Έχεις δίκιο ο συγγραφέας ενός βιβλίου δεν είναι ο καθένας, δεν είναι κάποιος ανάμεσά μας. Είναι ο ένας και μοναδικός, είναι ο εκλεκτός. Τελικά πολύ ψιλά τον έχεις πάρει τον αμανέ και δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις. Από την έπαρση σου και την αλαζονεία σου όχι μόνο δεν διαθέτεις την ανάλογη κουλτούρα αλλά έχεις και συγγένεια με τον αιρετό πολιτικό του νησιού.

    Τώρα ας αναφέρω μερικά πράγματα έτσι γενικά που δεν σε αφορούν αλλά απευθύνονται σε έξυπνους αναγνώστες των blogs.
    Το επόμενο βιβλίο, προτείνω στους συγγραφείς που πιθανόν να μένουν στο νησί μας και να διαβάζουν το σχόλιο μου, να σχετίζεται με τα νταμάρια, πως να ανοίγεις ένα κλειστό νταμάρι με το πρόσχημα της αποκατάστασης ή πως θα εκβιάζεις την κυβέρνηση με τις απολύσεις ναυτικών. Θα είναι best seller. Θα σας δώσουν και την αίθουσα του Μπόγρη και την τεχνική υποστήριξη του περγάμανλη για δώρο και κοινό από τα καπη .
    Για τους πιο προχωρημένους ας γράψουν κανένα ερωτικό, συναισθηματικό, άρλεκιν, με θέμα η σχέση με την ιδιαιτέρα και οι μάπες στον διάδρομο του χώρου εργασίας μεταξύ της γυναίκας σου και της ερωμένης.

    Σορρυ για την κατάχρηση να γράψω σχόλιο σε θέμα μη σχετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/5/13 12:50

    Αρβανίτικα ο τίτλος θα μπορούσε να ήταν και ο μπυθανεμος (σαν το κλ@@@ιμο δηλαδή)θα έδινε και ένα χρώμα φολκλορ νομίζω.

    Τι λέει ο μπλογκερ που μας φιλοξενεί για την σκέψη μου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/5/13 13:41

    δεν ξέρω τι θα πει ο μπλογκερ που μας φιλοξενει, εγω νομίζω οτι ειναι θέμα ποιότητας του εσανς στο πεθάνιο, όσο για το χρώμα; συνήθως βάφεται πράσινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/5/13 15:35

    μα ειναι ονομα αυτο για να κανεις καριερα; χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/5/13 21:23

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 12.08 : ΕΠΕΙΔΗ Ο 11.53 ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ.ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ;
    ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ ΤΙΣ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ κλπ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΑΦΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΄΄ΚΑΤΙΝΙΑ ΣΟΥ΄΄ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/5/13 22:07

    21.23 αν και δεν είμαι ο 12.08, θα σου ελεγα οτι στην Ελλάδα εισαι τελικά οτι δηλώσεις, εσείς δηλώνεται συγγραφέας;
    Αν οχι αφήστε να απορρίψουν την ειρωνια αυτοί που ειναι συγγραφείς,αν παλι ειστε συγγραφέας πείτε μας ενα έργο σας να σας θαυμάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/5/13 23:19

    Για τον σχολιαστή 21:23. Επειδή ενδεχομένως να μην γνωρίζεις πολλά από τα κατορθώματα και τις ημέρες των πολιτικών στα δρώμενα του νησιού, σε ενημερώνω ότι η αίθουσα Μπόγρη δεν δίνεται στον καθένα που θα την ζητήσει με μία απλή αίτηση.
    Τώρα σχετικά με τον εάν έχω ή όχι πρόβλημα με τους συγγραφείς, δεν κατάλαβα από πότε απαιτείς να σου απολογούμαστε. Ενδιαφέρει τον κόσμο το πρόβλημα του καθενός όπως ενδιαφέρει τον κοινό η παραχώρηση μίας δημοτικής αίθουσας;
    Τέλος όσο αφορά την κατινιά, θα σου έλεγα ότι όταν ζεις σε ένα αρρωστημένο πολιτικό περιβάλλον όπου υπάρχει τόσο βρωμιά και δυσοσμία, φροντίζεις να την πετάς από πάνω σου κάθε τόσο, πρώτον για να μην σου κολλήσει και δεύτερον για να τους επιστρέψεις την βρωμιά στον καθοπρεπισμό που σου πουλάνε. Έτσι για να ξέρουν ότι δεν είσαι υποχείριο τους που σου πουλάνε το πρωί σκάνδαλα και το απόγευμα κουλτούρα και ελιτισμό. Έτσι για να μην ξεχνάμε ότι δεν γεννήθηκαν ορισμένοι από παρθενογένηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/5/13 20:43

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 22.Ο7. ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ,ΕΙΜΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ...ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ,ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/5/13 20:53

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 23.19 : ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΕ ΤΗΝ ΄΄ΚΑΤΙΝΙΑ΄΄ ΚΑΙ (ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ) ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΜΗ ΚΟΛΗΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;, TOTE ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙ ΑΥΤΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/5/13 21:08

    Πες τε μας ποια ειστε αν εχετε την καλοσύνη ,δεν νομίζω να ντρέπεστε;
    Δεν είναι διαφήμιση, ίσως είναι ευκαιρία να διαβάσω και εγώ ένα βιβλίο σας (με καμιά δόση ειρωνείας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/5/13 21:12

    Περιττό να σας πω ότι σημεία στίξης, σύνταξη και ορθογραφικά κραυγάζουν για το αντίθετο, αλλά θα περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/5/13 22:19

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 21.08 : ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος18/5/13 00:10

    Εσύ που δεν φοβάσαι την λάσπη δικαίως σε χαρακτηρίζουν .... της λάσπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος18/5/13 11:31

    Τελικά αφού δεν μπορείτε να σκεφτείτε ότι ο κοινωνικός, πνευματικός και ιδεολογικός ρατσισμός δεν χωρούν στην παραχώρηση μίας αίθουσας, τότε πολύ λυπάμαι αλλά και το έργο σας θα είναι προϊόν ελαττωματικής πνευματικής διαύγειας.
    Με αφορμή τα όσα κατά καιρούς κάποιοι χαμηλού επιπέδου πολιτικοί αποφασίζουν για την μη παραχώρηση της αίθουσας σε όσους την ζητάνε. Τα κριτήρια είναι υποκειμενικά και οι δικαιολογίες φτηνές.
    Τώρα μπορείτε να καταλάβετε την ερώτηση πως σας την έδωσε και ποια η συγγένεια σας με γνωστό αιρετό του δήμου που φέρετε το ίδιο επώνυμο; Συγνώμη αν σήμερα μαθαίνετε αλήθειες για το πως παραχωρούνται ή δεν παραχωρούνται οι αίθουσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/5/13 11:40

    Τι κάθεσαι και γράφεις και εσύ ρε φίλε,αφού σε τρολλαρει, δεν το βλέπεις;σε δέκα λέξεις , έχει κάνει δώδεκα ορθογραφικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος18/5/13 13:20

    Τελικά δεν βλέπετε ότι η κυρία έκανε πράξη ότι δεν συνεχίζει τον διάλογο;Eσείς συνεχίζετε τον μονόλογο,ενώ βρίσκετε την ευκαιρία να βγάλετε τα αποθημένα σας γιά τον νυν δήμαρχο,κατηγορώντας τον παράλληλα ότι κάνει διακρίσεις στην παραχώρηση της αίθουσας.Μεγάλη ανακρίβεια που φτάνει μέχρι το ψέμμα, αφού κατ΄επανάλειψη έχει παραχωρηθή άκόμη και σε θεατρικές παραστάσεις ιδιωτικού φορέα.Τώρα, αφού δεν καταλάβατε ποιά ήταν η κυρία που επικοινωνούσατε,δεν είναι και τραγικό.Οι γνώσεις σας γύρω από το αντικείμενο αυτές είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος18/5/13 14:22

    Ξύπνα πριν σε ξυπνήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος18/5/13 18:32

    κυρια συγραφεα 13.20 λιπαμαι που δεν ειχαμε την τημη, ελλα μολοισ μαθισ ορθογραφοια να τα ξαναπουμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος19/5/13 12:06

    Βρε γελοίε, πιά λάθη βλέπεις; Ανέφερε ένα δύο από αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος19/5/13 12:25

    έχει παραχωρηθή θέλει ει ,το ψεμμα ειναι με ενα μ,

    λοιπον παρτα και αντε πλύνεις τη σέλα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος19/5/13 23:41

    AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 12.25: ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΥΑΛΟΥ. ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 13.20, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΤΑ ΠΕΡΙ ...ΣΕΛΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ...ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος20/5/13 08:27

    Απάντησα σε αυτόν που με ρώτησε, όποιος κι αν ήταν αυτός.
    Εσύ τι δουλεια έχεις στην μέση,με τις ελληνικούρες που γράφεις;
    Κανε μας τη χάρη τώρα και τράβα για ύπνο.

    υγ: Μην βαυκαλίζεσαι ότι περνάς για διανοούμενος επειδή κάνεις τον υπεράνω ,το κείμενο που έγραψες είναι για γέλια,φαίνεται εν ολίγοις ότι δεν έχεις τελειώσει το δημοτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος20/5/13 13:38

    Εγώ θα δεχθώ ότι δεν είμαι διανοούμενος.Θα δεχθώ επίσης ότι το κείμενο που έγραψα μόνο γέλια προκαλεί, καθώς επίσης ότι είμαι αμόρφωτος και αστοιχείωτος.Τέλος θα δεχθώ ότι γράφω μόνο ΄΄ελληνικούρες΄΄και τίποτε άλλο.Τώρα θα πρέπει να ικανοποιήθηκες, ή μάλλον να ...αυτοικανοποιήθηκες. ΄Ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος20/5/13 18:11

    Φαντάζομαι με τόσα που παραδεχθηκατε για τον εαυτό σας μεγαλύτερη αυτοικανοποιηση θα έπρεπε να εχετε νιώσει εσείς πάρα εγώ, πάντως να σας εξομολογηθώ ότι εγώ αντιθετα από εσάς την ικανοποίηση η την αυτοικανοποιηση δεν την γελοιοποιώ αλλά μάλλον την θαυμάζω.

    Δηλαδή αν θα μπορούσα να σου δώσω μια συμβουλή, θα σε προετρεπα που και που να χτυπάς καμιά πηχτή να ξελαμπικαρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος20/5/13 23:16

    ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΦΟΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ...ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ; ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ M A L A K A S !!!
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ;ΣΙΓΟΥΡΑ A R H I M A L A K A S !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος21/5/13 08:41

    "Πάταξον μεν, άκουσον δε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.