Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Μαΐ 2013

79ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ FORD 2013 ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο Ν.Α.Ο.Σ.

Στην 2η θέση του πίνακα μεταλλίων της κατηγορίας Ανδρών/Γυναικών και στην 4η θέση της γενικής κατάταξης του 79ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας FORD, πλασαρίστηκε ο Ναυτικός Όμιλος του Νησιού μας, κατακτώντας 4 χρυσά και 1 ασημένιο μετάλλιο.
Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ και ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ. Το ασημένιο κατέκτησε η ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗ ΚΩΝ/ΝΑ.
Μετά την λήξη του Πρωταθλήματος ο Ολυμπιονίκης Λ. ΚΟΝΣΟΛΑΣ και 2οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Γ. ΚΟΝΣΟΛΑΣ και Ν. ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ, μετά από πρόσκληση της ΕΚΟΦΝΣ, παρακολουθούν προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας και θα συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2013, που θα πραγματοποιηθεί στην ΣΕΒΙΛΛΗ της ΙΣΠΑΝΙΑΣ, από τις 29 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου.     
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα, από τις 8 μέχρι τις 12 Μαΐου και έλαβαν μέρος 410 αθλητές από 30 Ναυταθλητικά Σωματεία της Χώρας μας.  Οι τελικοί των αγωνισμάτων θα μεταδοθούν το βράδυ της Κυριακής 19/5, στις 21. 30,  από την συχνότητα του Action24, με διάρκεια 2.30 ωρών. Το Action24 εκπέμπει ελεύθερο στην Digea και περιλαμβάνεται στο ψηφιακό μπουκέτο της NOVA.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/5/13 22:48

    Νίκος Αφεντούλης, Αποστόλης Λαζαρίδης. Η καταγωγή των παιδιών αυτών είναι από τη Σαλαμίνα;Είναι αθλητές από μεταγραφή;Οπως και να έχει, θερμά συγχαρητήρια σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/5/13 09:00

    Με αφορμή το εμετικό άρθρο του «αντικειμενικού» Πειραιώτη δημοσιογράφου Χάντακους να υπενθυμίσω την λαϊκή ρήση, πως το σωστό σκυλί γαβγίζει εκεί που το ταΐζουνε κι αυτόν αναγνωρίζει αφεντικό του!
    Μη βιαστείτε να με πείτε Μηνά για δεν είμαι.
    Είμαι ένας Σαλαμίνιος που ‘ζησα όλη την δημαρχιακή κατρακύλα και ξευτίλα των τελευταίων ημερών με τους φερρυμποτατζίδες που ‘χει προσωπική άποψη, και κανένα καλοταϊσμένο σκυλί όσο κι αν γαβγίζει δεν μπορεί να με παραπληροφορήσει.
    Α, και δεν ψηφίζω Ρουλίτσα για θα μου βγει Μηνάς, ξηγηθήκαμε;
    Άϊ και πηδήξου γελοίε Χάντακους συ και το αφεντικό συ μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.