Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Μαΐ 2013

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα με θέμα «Φωτοβολταϊκά στις στέγες, τοποθέτηση, κόστος και τα οφέλη που προκύπτουν»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα με θέμα «Φωτοβολταϊκά στις στέγες, τοποθέτηση, κόστος και τα οφέλη που προκύπτουν» που διοργάνωσε η εταιρεία μελέτης και εγκατάστασης οικιακών φωτοβολταϊκών έργων ΠΕΡΙΗΛΙΟΝ σε συνεργασία με την γνώστη εταιρεία κατασκευής φωτοβολταϊκών πάνελ ALEO SOLAR, στην αίθουσα εκδηλώσεων Λιόγερμα στη Σαλαμίνα.
Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλάμβανε αρχικά μία γενική παρουσίαση για την αγορά των φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα από τον διευθυντή της Aleo Solar κο Σακκά Αθανάσιο, έπειτα μία γενική ενημέρωση για την εταιρεία Aleo Solar από το μηχανικό κο Κιτσαντά Νικόλαο και κατόπιν ενημερωθήκαμε για τα νέα προϊόντα της εταιρείας όπως τα νέα high efficiency πάνελ τα οποία διατίθενται σε μονοκρυσταλλικά άλλα και σε πολυκρυσταλικά. Μάλιστα το φωτοβολταϊκό πάνελ aleo_S18 αναδείχθηκε ως ένα από τα κορυφαία πάνελ στη μέτρηση απόδοσης 2012 του κλαδικού περιοδικού Photon.
Στη συνέχεια ο μηχανικός της εταιρείας κατασκευής inverter Kostal κος Χατζηχριστοφής Γιάννης πραγματοποίησε μία γενική ενημέρωση για την εταιρεία και παρουσίασε τα νέα μοντέλα των αντιστοφέων της Kostal.
Κατόπιν, το λόγο πήρε ο ένας εκ των δύο ιδιοκτήτων της εταιρείας Περιήλιον κος Βακάλης Αντώνης οποίος ανέλυσε τα οφέλη που προκύπτουν από τα φωτοβολταϊκά, τον τρόπο τοποθέτησης, το κόστος και τα οφέλη που προκύπτουν από μία τέτοια επένδυση.
Με τη βοήθεια της εικόνας η ενημέρωση έγινε κατανοητή και φυσικά οι συμμετέχοντες στην ημερίδα είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά πάνελ High Efficiency της Aleo, inverter της Kostal τύπου Pico 10.1 και σετ βάσεων στήριξης φωτοβολταϊκών πάνελ από ανοδιομένο αλουμινίο.
Η ημερίδα αποτέλεσε, κατά την εκτίμηση όλων, ένα σημαντικό βήμα τόσο για την σωστή ενημέρωση του κοινού πάνω στα πραγματικά οφέλη των φωτοβολταϊκών όσο και στην εξάλειψη των λαθεμένων εντυπώσεων που έχουν δημιουργηθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κυρίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.