Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Μαΐ 2013

Δημήτρης Κατσικάρης. Ως εδώ και μη παρέκει. Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους για την εξασφάλιση της επικοινωνίας της Σαλαμίνας με τη Στεριά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ως εδώ και μη παρέκει. Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους για την εξασφάλιση της επικοινωνίας της Σαλαμίνας με τη Στεριά»
 
Σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε με την υποχρέωση των πλοίων που δραστηριοποιούνται στα πορθμεία Σαλαμίνας και Φανερωμένης να διαθέτουν ασφαλιστική κάλυψη για απαιτήσεις τρίτων και τον κίνδυνο αποκοπής της Σαλαμίνας από τη στεριά, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τις τελευταίες μέρες γίναμε, αιφνιδίως, μάρτυρες -χωρίς ποτέ να έχουν ενημερωθεί επίσημα οι πολίτες- μιας πρωτοφανούς διελκυστίνδας και αντιπαράθεσης του υπουργείου Ναυτιλίας με τους πλοιοκτήτες που δραστηριοποιούνται στις γραμμές Πέραμα - Παλούκια Σαλαμίνας και Φανερωμένη Σαλαμίνας - Μεγαρίδα, με αφορμή την άρνηση των επιχειρηματιών να συμμορφωθούν στην Ευρωπαϊκή Οδηγία και να ασφαλίσουν τα πλοία τους για απαιτήσεις έναντι τρίτων.
Η άρνηση αυτή συνεχίζεται, μετά από τρεις παρατάσεις που έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας για συμμόρφωση με τη νομοθεσία.
Εξαιτίας μιας άγονης αντιπαράθεσης και ασυνεννοησίας υπουργείου - πλοιοκτητών, ζούμε λογικές του παρελθόντος και αυτή τη στιγμή η Σαλαμίνα κινδυνεύει να αποκοπεί από τη Στεριά και χιλιάδες Σαλαμίνιοι και επισκέπτες του νησιού θα ταλαιπωρηθούν και ουσιαστικά θα τιμωρηθούν χωρίς να φταίνε σε τίποτα.
Είναι απίστευτο να μην μπορεί σήμερα το κράτος να δώσει λύση σε απλά ζητήματα και οι πολίτες να βρίσκονται σε διαρκή ομηρία, επειδή οι υπεύθυνοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Είναι αδιανόητο στην Ελλάδα του 2013 να ζούμε αυτή την παραφροσύνη που εντέλει πληρώνει ο απλός πολίτης και χιλιάδες ανυποψίαστες οικογένειες.
Καλούμε τους πλοιοκτήτες που δραστηριοποιούνται στις γραμμές της Σαλαμίνας να μην παίζουν εκφοβιστικά με την αγωνία των πολιτών -των ανθρώπων δηλαδή που επί δεκαετίες στηρίζουν τα πλοία τους με τον ιδρώτα τους- απειλώντας ότι θα διακόψουν τη συγκοινωνία, γιατί τους είναι δυσβάστακτο, όπως λένε, να ασφαλίσουν κάθε πλοίο με το… υπέρογκο ποσό των 7.000 ευρώ ετησίως! Γιατί περί αυτού πρόκειται.
Καλούμε τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Μουσουρούλη ο οποίος χορήγησε τρεις παρατάσεις στους πλοιοκτήτες χωρίς οι πολίτες να γνωρίζουν τίποτα, να αναλάβει τις ευθύνες του και να εγγυηθεί -ως ο μόνος αρμόδιος για την κατάσταση- τη δυνατότητα επαρκούς και σωστής συγκοινωνιακής κάλυψης της Σαλαμίνας, σε κάθε περίπτωση, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι χιλιάδες πολίτες. 
Επιτέλους, οφείλουμε όλοι ΣΕΒΑΣΜΟ στους πολίτες που βιώνουν μια τραγική οικονομική πραγματικότητα καθημερινά.
Τα πολιτικά πελατειακά παιχνίδια και τα ιδιοτελή συμφέροντα του καθενός δεν αφορούν κανέναν και κανένας δεν μπορεί να παίζει στις πλάτες των πολιτών, στερώντας τους τη δυνατότητα μετακίνησης στα σπίτια και τις δουλειές τους. Ως εδώ και μη παρέκει».
 

33 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/5/13 17:34

    Μπράβο κ Κατσικάρη. Είσαι πολύ σωστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/5/13 18:57

    που ειναι η ναννου και τραυλος ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ.13/5/13 19:03

    Κύριε Κατσικάρη,
    Από αρχαιοτάτων ετών έχει λεχθεί το,
    " ήξεις αφίξεις ουκ εν τω πολέμω θνίξεις" και χαρακτηρίζει κυρίως τους
    κατ' επάγγελμα πολιτικούς.
    Πάρτε θέση κ. Κατσικάρη και συντα-
    χθείτε, ή με τους μεν ή με τους δε.
    Είσθε πολιτικός, ασκείτε πολιτική
    και η διαχείρηση της εξουσίας που διαθέτετε, μας ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/5/13 19:46

    Δημήτρη μου μην προτρέχεις, διάβασε καλά την ανακοίνωση του Κατσικάρη και θα αναθεωρήσεις. Πιθανώς παρασύρθηκες από την επικεφαλίδα η οποία όντως είναι ήξεις αφίξεις. Το κείμενο όμως είναι πεντακάθαρο.
    Βάλλει ευθέως κατά των φεριμποτατζήδων και του γυρολόγου Τσαβαρή.
    Εγώ δεν είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η μέχρι τώρα πολιτεία του κ.Κατσικάρη ως Αντιπεριφερειάρχη είναι από καλή έως άψογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/5/13 19:48

    18:57
    Αφού έχεις το Τσαβαρή, τι τους θέλεις τους άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/5/13 20:06

    gia na leme ta pragmata me to onoma toys. A) den einai mono ta asfalistra poy 8a aneboyn alla 8a prepei na allaksei kai i sin8esi ton ferry... san pliromata. rotiste prota kai meta na milate... B) i times poy 8a aneboyn sta ipsi ? Γ) ta panta 8a aneboyn katakorifa...ta panta omos.ayta kai apanthste...V.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/5/13 20:38

    ΝΤΕΝ ΜΠΙΡΑΖΙ 20.06 ΑΣ ΜΠΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΟΙ ΦΕΡΙΜΠΟΤΑΤΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΙΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΞΗΣΗ ΟΜΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥΣ ΝΤΕΝ ΜΠΡΟΚΙΤΕ ΝΑ ΝΤΟΥΝ
    ΓΚΕ-ΓΚΕ ΜΑΛΑΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Καλογήρου,
    Είμαι απολύτως ξεκάθαρος, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ από όλους και για όλα. Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη Σαλαμίνα και τους πολίτες που με τον Οβολόν ύψους ,,έχτισαν,, πολλά πλοία. Είναι απαράδεκτο να γίνονται ανασφάλιστοι Πλόες. Ηταν λάθος και συνιστά παλαιοκομματική πρακτική να δίνονται παρά άδειας από τον υπουργό. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να παίζει παιχνίδια στην πλάτη των πολιτών.
    Ελπίζω τώρα να γίνεται κατανοητό σε όλους τι λέω. Οι Πλοικτήτες ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τηρούν το νόμο. Ο κ. Μουσουρούλης λειτούργησε ΛΑΘΟΣ και οι πολίτες της Σαλαμίνας θα πληρώσουν χωρίς να φταίνε για όλα αυτά.
    Καθαρά πράγματα και καθαρές κουβέντες, κύριε Καλογήρου. Εγώ δεν θα κάνω ποτέ ψηφοθηρία με τέτοια ζητήματα και κοιτάζω τους πολίτες ΚΑΤΑΜΑΤΑ
    Δ. Κατσικάρης, Αντιπεριφερειάρχης Νήσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/5/13 21:08

    Ρε διαβαζει και ο κατσικαρης, μην βριζετε ζωα,ειμαι και κορη στρατηγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/5/13 21:36

    Κε Κατσικάρη,
    με όλο το σεβασμό και ξέχωρα από κοματικές τοποθετήσεις, θα ΄θελα να εντοπίσω κι εγώ την τυχόν ευθύνη του Υπουργού. Μπορείτε να μου την υποδείξετε; 3 παρατάσεις τους έδωσε, ανεπίτρεπτα κατ΄εμέ, κι αυτοί το χαβά τους. Τι άλλο δηλ. να έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ φίλε, η ευθύνη του υπουργού είναι ακριβώς ότι έδωσε τρεις παρατάσεις, δημιουργώντας ίσως την αίσθηση στους πλοιοκτήτες ότι στο τέλος ,,θα... τον ,,καταφέρουν,, στη λογική ,,ουδέν μονιμότερον του προσωρινού,, . Τελικά, τα γεγονότα έδειξαν ότι διαψεύστηκαν οι προσδοκίες του, και ότι οι παρατάσεις εξέπεμψαν λάθος μήνυμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/5/13 22:56

    Κύριε Κατσικάρη έχετε απόλυτο δίκιο να επικαλείσθε τη νομιμότητα και τη συμμόρφωση όλων με αυτήν.
    Για το θέμα του υπουργού ίσως ήθελε να δείξει δημοκρατική ευαισθησία και έδωσε τρεις παρατάσεις στην ασφάλιση. Στις μέρες μας έχουν παρεξηγηθεί κάποιες έννοιες και γιαυτό κάποιοι φρόντισαν να τις εκμεταλλευθούν δεόντως, λαμβάνοντας τη διαλλακτικότητα ως αδυναμία.
    Καιρός να δείξει ο υπουργός ποιος κυβερνά και τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί. Οψόμεθα.

    Γνωρίζετε κ. Κατσικάρη το όργιο των εισιτηρίων μαϊμού που εκδίδονται ζημιώνοντας τα μέγιστα το λιμενικό ταμείο και το κράτος;
    Γιατί η πολιτεία ανέχεται μία τέτοιων διαστάσεων παρανομία;
    Γιατί δεν θεσπίζετε υποχρεωτικά το ηλεκτρονικό εισιτήριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/5/13 23:05

    Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ?
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/5/13 23:20

    ρε κακομιρουλικε μικροτατε μαριδοτσαβαρακο τιποτα δεν σου βγενει τελικα τη μια μαλακια πισω απο την αλη κανεισ και παντα την τρωσ στον τουρλοτο σου κολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/5/13 23:27

    23.05 Ο ΑΓΓΕΛΟΥ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΣΑΣ, Ο ΝΤΑΜΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΥ ΜΠΩΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΑΦΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!!!!!
    ΤΖΑΒΑΡΑΚΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος13/5/13 23:39

    Κύριε Κατσικάρη, μια που δεν έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνούμε τακτικά, σας θέτω και ένα άλλο θέμα κατάφωρης παραβίασης των νόμων.
    Αφορά τις αποφάσεις σας για σφράγιση των Η.Μ. εγκαταστάσεων του λατομείου Αγγέλου, την κατάσχεση του παρανόμως εξορυχθέντος υλικού, και την απόφαση για διακοπή ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεων του εν λόγω λατομείου.
    Οι αποφάσεις σας κ. Κατσικάρη, δεν είχαν καμία απολύτως επίπτωση στις εργασίες του εν λόγω λατομείου. Σαν να μην τις πήρατε ποτέ. Το αντίθετο θα έλεγα. Με τις απαγορεύσεις σας παρατηρούμε ένα πρωτόγνωρο όργιο παράνομης δραστηριότητας που φυγαδεύουν καθημερινά εκατοντάδες νταλίκες κατασχεμένου υλικού.
    Κανείς δεν ενδιαφέρεται.
    Ο απλός πολίτης αγανακτεί αλλά είναι ανήμπορος να αντιδράσει.
    Ο δήμαρχος ισχυρίζεται δημόσια ότι εκτεθήκατε (ναι, εκτεθήκατε) με τις αποφάσεις που πήρατε και υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα που το αποδεικνύουν από τα Δ.Σ.
    Ισχυρίζεται επίσης ότι ο Αγγέλου πήγε σε κάποιο δικαστήριο το οποίο μόνο αυτός γνωρίζει και τον δικαίωσε επειδή, όπως ισχυρίζεται, κανείς δεν μπορεί να διαχωρίσει το νομίμως και το παρανόμως εξορυχθέν υλικό.
    Γνωρίζω κύριε Κατσικάρη ότι οι αποφάσεις σας είναι σύννομες και με το γράμμα και με το πνεύμα του νόμου. Γνωρίζω επίσης ότι δεν υπάρχει αρμόδιο δικαστήριο στο οποίο μπορεί να προσφύγει ο επιχειρηματίας, και ότι μόνο ενώπιον του αρμόδιου υπουργού χωρεί προσφυγή.

    Μετά από όλα αυτά κ. Κατσικάρη αναρωτιέμαι σε τι κράτος δικαίου ζούμε και πώς μπορεί να αντιδράσει ο απλός πολίτης που βλέπει τους επιτήδειους να παρανομούν και το κράτος δικαίου να κουρελιάζεται.

    Σας ευχαριστώ για ότι κάνατε μέχρι σήμερα και προσβλέπω στις επόμενές σας ενέργειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ φίλε, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου και να συναντηθούμε, γιατί εγώ βλέπω όλο τον κόσμο και να μιλήσουμε για όλα. Ζούμε σε μια παράλογη εποχή ... και ο καθένας είναι ότι δηλώνει - έτσι νομίζουν μερικοί.
    Οσον αφορά, για το ποιός εκτίθεται... σίγουρα αυτός δεν είμαι εγώ. Οι πολίτες έχουν γνώμη και γνώση και έχω εμπιστοσύνη στη τελική τους κρίση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος14/5/13 00:02

    Συγχαρητήρια για τη θέση σου κε Κατσικάρη .Ετσι πρέπει να τοποθετείτε ένας αιρετός άρχοντας .Μας έχουν πιεί το αίμα τόσα χρόνια ,έχουν πλουτίσει μέχρι εκεί που δεν πέρνει ,κουβαλάνε οχήματα και πεζούς ανασφάλιστους ,έλεος πια τους φτωχούληδες ,να τους λυπηθούμε κι από πανω τους παράνομους πλοιοκτήτες .Αλήθεια να κάνουμε έναν ΕΡΑΝΟ να σας πληρώσουμε τα ασφάλιστρα ,δηλ.700 ευρώ το μήνα κι εσείς να μην απολύσετε τα πληρώματα ,κακόμοιροι πένητες ,ξεφτίλες έ ξεφτίλες και άμα λάχει να σας εντάξουμε και στο συσίτιο της εκκλησίας .Δεν έχετε φιλότιμο επάνω σας ,αρπακτικά του τόπου .Όσο για σένα με τη ΦΕΡΑΡΙ κρύψτην όπου σε βολεύει ,φτωχούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος14/5/13 01:20

    Ο κ. Κατσικάρης μπροστά σ΄αυτό το φαύλο κράτος μοιάζει σαν την μύγα μεσ΄το γάλα. Δεν έχει καμία σχέση με τη διαβρωμένη κρατική μηχανή, πάντα μαχόμενος, πάντα υπερ του δικαίου και του νόμιμου. Είναι άξιος συγχαρητηρίων. Μακάρι να είχαμ όχι πολλούς, λίγους σαν κι αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος14/5/13 01:43

    ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΠΤΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 7500 ΕΒΡΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...........ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ. ΔΕΣ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ.ΑΛΛΗΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ....ΕΜΑΣ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος14/5/13 01:50

    ΠΡΕΠΕΙ όλοι οι έμποροι να ενωθούμε κατά των φέρυ για διαφυγόντα κέρδη έχουμε νομικά συμφέροντα ξυπνατεεεεεε πέντε πλοιοκτήτες μας έχουν δέσει χειροπόδαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος14/5/13 01:53

    Τι σύνθετο και ύποπτο λες ρε φίλε;
    Αν αυτό αφορά αυστηρά προσωπικά τον κ Κατσικάρη, έχει καλώς. Αν όχι, τότε για πες μας και μας να καταλάβουμε, τι το κρατάς μυστικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος14/5/13 01:54

    Ο κόσμος πρέπει να βλέπει φεριμποτατζή και να τον φτύνει, γιατί η άρνηση να ασφαλιστεί για ατυχήματα είναι αδιαφορία και περιφρόνηση προς τους ίδιους τους συνδημότες τους από τους οποίους τρώνε ψωμί και έχουνε κάνει ατράνταχτη περιουσία. Τι είναι μωροί ξεφτίλες 7.000 ευρώ το χρόνο μπροστά στα 6.000.000 ευρώ που κοστίζει το σκάφος. Σταγόνα στον ωκεανό. Και έχετε το θράσος να ζητάτε από το Δήμο βοήθεια και η φιλιππινέζα ο δήμαρχος να κάνει συμβούλιο και να φωνάζει κόσμο; Δεν ξέρω ποιοί σύμβουλοι πήγανε στη συνεδρίαση, αλλά όποιοι και να ΄ναι αυτοί είναι ξεφτιλησμένοι που πήγανε να συμπαρασταθούν σε μιά χούφτα πλουσίων καλοπερασάκηδων που είναι εναντίον της ασφαλιστικής προστασίας όλων των κατοίκων του νησιού που μπαινοβγαίνουμε με τα φεριμπότ τους. Γέφυρα, πούστηδες και πάλι γέφυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος14/5/13 01:55

    Υ.Γ. ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΥΚΝΟ, ΑΘΕΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ.ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΒΑΘΥΤΕΡΑ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΕΣ.ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος14/5/13 02:05

    ΦΙΛΕ 14/5/13 01:53 ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΛΕΓΕΤΑΙ.ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΞΑΝΑΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ....ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος14/5/13 02:15

    02:05 Και τι φοβάσαι ρε φίλε και δεν τα λές, πως μπορούμε όλοι να έχουμε τις ίδιες πηγές πληροφόρησης; άλλες θα έχω εγώ, άλλες εσύ, έτσι φτιάχνουμε το πάζλ και γινόμαστε όλοι πιο ενήμεροι. Εμπρός λοιπόν περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος14/5/13 02:30

    02:15.ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΜΕΣΟΝ. ΔΕΝ ΚΡΑΤΩ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΦΙΛΕ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΡΑΔΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος14/5/13 03:05

    Απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο μαζί με τους νταβατζήδες φεριμποτατζήδες πήρε ομόφωνη απόφαση και τον εξουσιοδότησε να πάει στα Παλούκια και με κατεβασμένα τα βρακιά, μόλις δει ξένο φεριμπότ να έρχεται, να πέσει στη θάλασσα για να μην μπορεί να δέσει στην προβλήτα.
    Επιπλέον τον εξουσιοδότησε να προμηθευτεί με απευθείας ανάθεση ένα μαρκούτσι στο στόμα για να σημάνει συναγερμό όταν δει, στη βάρδια 12-4 που θα κάνει κάθε μέρα στην προβλήτα, να εμφανίζεται εχθρικό φεριμπότ.
    Επίσης τον εξουσιοδότησαν μετά τη βάρδια να αναφέρει με τον πρέποντα σεβασμό στην τρόϊκα των φεριμποτατζήδων (Λουκάς-Μαγιάτης-Μπρούφας) εάν υπέπεσε στην αντίληψή του κάτι ύποπτο.
    Και τέλος πήρε την άδεια, αφού κάνει όλα αυτά, να μπορεί να σηκώσει το παντελόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος14/5/13 10:42

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΟΜΟΦΩΝΗ.
    ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ - ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ. ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ-ΜΑΘΗΤΕΣ-ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΛΠ.
    ΠΕΙΡΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος14/5/13 13:35

    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΝΟΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΕΡΙΣΟΣ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ. ΤΟΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος14/5/13 14:20

    ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ.ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ.ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ.ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΥΚΤΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΝΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.ΕΥΡΩΠΗ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ.ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. Η ΑΟΡΑΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος15/5/13 15:02

    Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ 14/5/13 13:35, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ Φ/Β ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΝΑ ΝΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΛΑΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.