Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Μαΐ 2013

Ρούλα Νάννου. Το ταμείο είναι μείον

 
Τώρα που κόπασε λίγο ο κουρνιαχτός από τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές ορισμένων, είναι ώρα να κάνουμε ταμείο και να αποδώσουμε τα του Καίσαρος.
Η κόντρα που καλλιεργήθηκε με το Υπουργείο Ναυτιλίας για το θέμα της ασφαλιστικής κάλυψης των σκαφών προς τρίτους βάσει των διατάξεων του ΠΔ 06/12, ήταν τελείως αψυχολόγητη και αδικαιολόγητη.
Συνέπεια αυτής η αποδρομολόγηση των ferries με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Οι αγαπητοί ιδιοκτήτες, πρέπει να ξέρουν ότι με την κάλυψη αυτή, που επιβάλλεται από την Κοινοτική Οδηγία 2009/20/EC (γνωστή στο ναυτικό κόσμο ως P&I), τίθεται περιορισμός ευθύνης των Πλοιοκτητών σύμφωνα με την Διεθνή Σύμβαση και αποζημιώνονται πλήρως τόσο τα μέλη του πληρώματος όσο και οι επιβάτες σε περίπτωση ατυχήματος ή ζημίας κατά τη διάρκεια του πλου.
Συνεπώς, η κάλυψη είναι προς το συμφέρον όλων των εμπλεκομένων (πλοιοκτητών, ναυτικών και επιβατών).
Η ασφαλιστική επιβάρυνση των πλοιοκτητών είναι ευτελούς αξίας και ανάξια συζητήσεως.  Κανέναν δεν συμφέρει και κανένα πλοίο στον κόσμο δεν κυκλοφορεί χωρίς αυτή τη κάλυψη διότι ορισμένες φορές οι απαιτήσεις είναι πολλαπλάσιες και αυτής ακόμη της αξίας του σκάφους.
Όλα όσα ακούστηκαν περί πιθανού χαρακτηρισμού των ferries ως «ποντοπόρα» δεν ευσταθούν διότι ο όρος αυτός δεν συναντάται πουθενά στο ΠΔ 06/12. Επίσης και η άποψη που διατυπώθηκε από τον Κ.Λ.Πειραιώς περί δυνατότητας λειτουργίας των σκαφών μέχρι την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ δεν ευσταθεί, διότι τα διαλαμβανόμενα στην παρ.7 άρθ.5 ΠΔ 06/12 αφορούν μόνο τα καταπλέοντα από εξωτερικό πλοία.
Αντίθετα, η γνωμοδότηση του ΝΣΚ ήταν σαφής.
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, διερωτώμαι γιατί έγινε τόσος θόρυβος.
Ήταν άραγε ανάγκη να φθάσουμε στα άκρα;
Πιστεύω ότι αν είχαμε γίνει κοινωνοί του προβλήματος θα μπορούσαμε με γόνιμο διάλογο να πείσουμε τους ιδιοκτήτες να προβούν στην κάλυψη οπότε θα είχε λυθεί και το πρόβλημα.
Εάν κρίνουμε από το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα κανέναν άλλον δεν ακούσαμε να μιλάει και να ωρύεται κατά του Υπουργού παρά μόνο το δήμαρχο, πιθανολογώ ότι τη γραμμή πλεύσης την είχε χαράξει ο ίδιος.  Πιστεύω ότι δεν είναι ο μόνος, αλλά την κύρια ευθύνη αυτής της δυσάρεστης εξέλιξης  την έχει ο δήμαρχος ο οποίος φάνηκε να λειτουργεί ως άτυπος δικηγόρος της Κοινοπραξίας.
Η αλαζονική, προσβλητική και απειλητική συμπεριφορά του δημάρχου προς τον καθ΄ύλην αρμόδιο Υπουργό, πιστεύω ότι προκάλεσε την οργή του, γιαυτό και τον απέκλεισε από τις συναντήσεις με άλλους φορείς με αποτέλεσμα να αρνηθεί να δώσει κι άλλη παράταση, για να μην φανεί ότι υποκύπτει σε απειλές.
Η απαξίωση που επέδειξε ο δήμαρχος για μια ακόμη φορά προς το Δημ. Συμβούλιο είχε επιπτώσεις, οι οποίες ίσως είχαν αποφευχθεί εάν υπήρξε έγκαιρη ενημέρωση .
Οι στοχευμένες πολιτικές πελατειακές σχέσεις του δεν του επέτρεψαν να κοινοποιήσει το θέμα. Προσδοκώντας πολιτικά οφέλη από μία ευμενή εξέλιξη, κράτησε επί 40 ημέρες επτασφράγιστο μυστικό το ενδεχόμενο αποδρομολόγησης των ferries.
Η σύγκληση του Δημ. Συμβουλίου λίγες μόνο ώρες πριν εκπνεύσει η τελευταία παράταση του Υπουργού, ήταν προσχηματική και δεν μπορούσε να προσφέρει τίποτα, διότι και το σχοινί ήταν τεντωμένο και τα ξένα ferries είχαν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν.
Είμαι της άποψης ότι ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως τούτο έπρεπε να το διαχειριστεί κάποιος με γνώσεις περί τα πράγματα. Και δεν ξέρω αν ο κ.Τσαβαρής εκτός των άλλων ιδιοτήτων διεκδικεί κι αυτόν τον τίτλο.
Πάντως οι παληκαρισμοί και οι απειλές δεν περνάνε σήμερα και μόνο κακό κάνουν σε μία υπόθεση.
Το να γυρίζει από κανάλι σε κανάλι και να μιλάει για ΄ποντοπόρο΄ και για ‘απόφαση’ Κ.Λ.Πειραιά, το μόνο που καταφέρνει είναι να εκτίθεται.  
Το νησί μας έγινε πρώτο θέμα και γελάει μαζί όλη η Ελλάδα.
Πάντως ο δήμαρχος με τη νέα του άτυπη ιδιότητα ως μεσολαβητής της Κοινοπραξίας κατάφερε το ακατόρθωτο. Να αράξει 26 νεότευκτα Ferry boats επιφέροντας τεράστια οικονομική αιμορραγία στους ιδιοκτήτες και πάνω από 200 εργαζόμενους - μέλη των πληρωμάτων – να τους στείλει σε πρόωρες …διακοπές.
Τέτοια ….επιτυχία δεν έχει ξαναγίνει.
Η ζημιά που προξένησε είναι ανεπανόρθωτη και μάλιστα πολυεπίπεδη. Ευθύνη όμως έχουν κι εκείνοι που τον επέλεξαν ή ανέχτηκαν να  εκπροσωπηθούν από έναν άνθρωπο, δήμαρχο μεν, αλλά άσχετο περί τα πράγματα, εξ ου και το αποτέλεσμα.
Ελπίζω σύντομα να ασφαλιστούν τα σκάφη και να ξαναμπούν στη δουλειά με τα ίδια πληρώματα που είχαν μέχρι προχθές, για να αποκατασταθεί πλήρως η εύρυθμη λειτουργία του πορθμείου.
Οι εποχές είναι δύσκολες για όλους.
Ρούλα  Νάννου
Υποψ. Δήμαρχος
Σαλαμίνα 16/5/2013
 

22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/5/13 09:12

    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Κ.Λ.Π ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΥΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΑΝΝΟΥ,ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ Η ΙΔΙΑ) ΘΑΝΑΙ ΑΗΔΙΕΣ!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/5/13 09:25

    Τα έγραψε η δεν τα έγραψε η Ρούλα ειναι μια σωστή τοποθέτηση που την υπογραφει .....ο δήμαρχος έπεσε σε άλλη μια λούμπα μετά απ την κολεγια που έκανε στον κολλητο του χατζοβουλο με την Ουτοπία καφετέρια....δείχνει έξω στον κόσμο ότι προασπίζει τα συμφέροντα των κολλητών του κ όχι των δημοτών του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/5/13 10:28

    Αξιότιμη κα Νάννου,
    Με τον προσήκοντα σεβασμό τόσο της θεσμικής σας θέσης όσο και της προσωπικότητας σας. Σας παρακαλώ δώστε μας ως ψηφοφόρους δυο απλές εξηγήσεις:
    1. Γιατί προτιμήσατε την οδό της φυγής αντί της αγωνιστικής παρουσίας στο Δ.Σ. της Δευτέρας;
    2. Έχετε ή δεν έχετε άποψη για το καρτέλ των φέρρυ μπότ; Γιατί για καρτέλ πρόκειται με την ανοχή και την συμπαράσταση της πολιτικής και δημοτικής μας ηγεσίας διαχρονικά.
    3. Θέλουμε θέσεις και σαφείς απόψεις κι όχι να μας λέτε πόσο κακός δήμαρχος είναι ο σημερινός ή πόσο κάκιστος ήταν ο χθεσινός. Αυτούς τους κρίνει ο λαός καθημερινά όπως και σας. Θέσεις και σαφείς απόψεις.
    4. Είχατε μια θαυμάσια ευκαιρία να τοποθετηθείτε στο καυτό πρόβλημα των ανασφάλιστων φερρυμποτατζίδων και την χάσατε μια και φυγοπορίσατε για να τα έχετε καλά και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ
    Η εποχή των διαπλεκομένων παρήλθε ανεπιστρεπτί κι είναι αυτή που έφτασε την πατρίδα εδώ που την έφτασε. Κι είναι αυτή που δεν άφησε το νησί τόσα χρόνια να αναπτυχτεί και να βρει τον βηματισμό του, πλέει στα γαλανά νερά του Αργοσαρωνικού, χωρίς χαραγμένη πορεία, χωρίς προορισμό, χωρίς όνειρο.
    Είσαστε ικανή να μας χαράξετε πορεία; Είσαστε ικανή να μας εμπνεύσετε το όνειρο σε μας και στα παιδιά μας; Κάντε το ΤΩΡΑ
    Αν ΟΧΙ καθίστε στο σπίτι σας και στην αξιοπρέπεια σας και ΜΗΝ εκτίθεστε άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/5/13 11:17

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!!!!!!!ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΠΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΕΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/5/13 11:43

    Προς τον 09:12
    Χαίρομαι που βεβαιώνεις ότι όλα όσα γράφει η Ρούλα είναι σωστά. Σίγουρα κι εγώ πιστεύω ότι ορισμένα στην αρχή που είναι εξειδικευμένες γνώσεις μπορεί να μην τις ήξερε γιατί ούτε πλοιοκτήτης είναι ούτε ναυτιλιακός πράκτορας, αλλά διάβασε και τα έμαθε. Κανείς (με εξαίρεση τον ...δικό σου παντογνώστη Τσαβαρή βέβαια) δεν μπορεί τα ξέρει όλα. Το θέμα είναι όταν ανακύπτει ένα ζήτημα να είσαι ικανός να προστρέξεις στην κατάλληλη πηγή πληροφόρησης για ενημέρωση και να μην λες μπούρδες. Αυτή είναι η μαγκιά. Και τη μαγκιά αυτή την διαθέτει η Ρούλα γιατί μολονότι είναι απόφοιτη Πανεπιστημίου και όχι βοϊδοσχολής όπως άλλοι, δεν παριστάνει τον παντογνώστη αλλά έχει μάτια να διαβάζει και αυτιά για να ακούει και να συμβουλεύεται. Δεν είναι δηλ. αλαζόνας και αυτό εμένα ως σημότη με ικανοποιεί αφάνταστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/5/13 11:53

    Φίλε 10:28 Δεν κατάλαβες τίποτα από ό,τι διάβασες; Ξαναδιάβασέ το προσεκτικά και θα βρείς τις απαντήσεις και για τα 2 ερωτήματα που της κάνεις. Είναι πολύ ξεκάθαρη η θέση της και για τα 2 ερωτήματα.
    Εγώ περίμενα να της πεις γιατί δεν πήρε το μέρος των φεριμποτατζήδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/5/13 12:40

    Η γυναίκα αυτή τελικά δεν παίζεται!
    Ξέρει και βάζει όλους στη θέση τους φεριμποτατζήδες, δημάρχους και λιμενάρχες. Τέτοια δήμαρχο χρειαζόμαστε και είμαι σίγουρος ότι ε΄'ιναι η επόμενη δήμαρχος Σαλαμίνας. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μπας και δούμε μια άσπρη μέρα, γιατί μ΄όλους μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει προκοπή.
    Συγχαρητήρια κα Νάννου για όσα μας ενημερώνετε και μαθαίνουμε την αλήθεια. Καλά αυτός ο Λιμενάρχης δεν ξέρει να διαβάζει τι λέει το άρθρο; ή μήπως τον πήρε ο επίτιμος και αναγκάστηκε να πει μπούρδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/5/13 13:40

    ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑς Ναννου.

    1] ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΥΦΥΛΑΞ.

    2] ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ[ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΗ]ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΕΙ.
    3]ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ.

    Κάτσε τώρα εσύ επιταγμένε απο το συζυγο σχολιαστή, να απαντήσεις στη σοφία του Ελληνικού Λαού ,έτσι όπως εκφράζεται μέσα από τις παροιμίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/5/13 19:20

    Δεν με αιφνιδιάζει η συμπεριφορά και ο τρόπος που κάνει αντιπολίτευση η κυρία Νάννου στο Δήμαρχο ούτε ο τρόπος δράσης της πως εκμεταλλεύεται την επικαιρότητα (υπεύθυνο και διαχειριστή όλης της εικόνας είναι ο κύριος Νάννος). Οι δυο τους είναι γνήσιοι μαθητές του κυρίου Τσαβαρή όταν τους έκανε ιδιαίτερα μαθήματα αντιπολίτευσης την περίοδο του κυρίου Αγαπίου τότε που τα είχανε σπάσει και στη συνέχεια την περίοδο του κυρίου Σοφρά τρις φορές την εβδομάδα συναντιόντουσαν στο σπίτι τους στο Πέρανι τελικά κάτι έμαθαν και όχι μόνο. Εδώ αν δεχτούμε το ρητό που λέει με όποιον δάσκαλο θα πας τα ίδια γράμματα θα μάθεις μπορείς να εξηγήσεις τις ομοιότητες του τρόπου αντιπολίτευσης της κυρίας Νάννου τώρα και του κυρίου Τσαβαρή όταν έκανε αντιπολίτευση στους κ. Μακρή, Αγαπίου, Σοφρά (καταγγελίες, δημοσιεύματα, μηνύσεις, εκβιασμούς κλπ). Ας πρόσεχε ο κύριος Τσαβαρής τώρα είναι αργά καλά να πάθει. Για μας όμως τους υπόλοιπους Σαλαμίνιους τους θεωρούμε και τους δυο ΜΙΑ ΑΠ’ ΤΑ ΙΔΙΑ ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/5/13 20:14

    Εισαι σοβαρή και μετρημένη κα Νάννου. Δεν πήγες σε ένα δημοτικό συμβούλιο παρωδία για να μην ενισχύσεις την καταστροφική πολιτική του Γιαννάκη. Και πάλι μπράβο σας. Σας εύχομαι με την ίδια νηφαλιότητα και γνώση να διαχειριστείτε την δημαρχιακή καρέκλα. Είστε η καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/5/13 21:44

    19.20 Ασε το κομπιούτερ και τρέχα να ακυρώσεις και εσύ καμμία παράνομη απόφαση του γιαννάκη.

    Μάθε από την Νάννου ότι η προάσπιση των συμφερόντων των συνδημοτών γίνεται με τρέξιμο, και όχι από τον καναπέ και μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή.

    Και άσε τον κ. Νάννο, πάλιωσε αυτό δεν πιάνει, βρέστε κάτι άλλο να την χτυπήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/5/13 23:08

    Προς τον 19:20
    Μ΄αρέσει που παραδέχεσαι ότι είναι φωτιά και λάβρα η κυρία Νάννου.
    Τώρα, επειδή σας τσούζει, προσπαθείτε να την βάλετε στο ίδιο τσουβάλι με τον Τσαβαρή. Αμ΄ λιγάκι δύσκολο. Είναι σαν να λες ότι η μέρα είναι ίδια με τη νύκτα.
    Η κα Νάννου από όσα ξέρω σε κανέναν δεν έχει κάνει μηνύσεις και αγωγές ούτε εκβιασμούς, σε αντίθεση με τον Τσαβαρή που μέχρι τώρα οι μηνήσεις του είναι 7 και αγωγές 9 ζητώντας 820.000 ευρώ αποζημίωση. Δεν μιλάω για εκβιασμούς γιατί αυτοί είναι καθημερινοί.
    Αν σε ενοχλεί τόσο ότι έχει σύζυγο τον κ.Μηνά Νάννο αυτό δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα. Πες μας ποιός είσαι για να σε συγκρίνουμε μαζί του, και πού ξέρεις όλα είναι δυνατά στη ζωή αυτή, μπορεί να τον πεθάνουμε τον άνθρωπο και να πάρεις τη θέση του εσύ.
    Τώρα όσο για την υπόλοιπη λάσπη που ρίχνεις, ε, δικαιολογείσαι. Λάσπη φτιάχνεις, λάσπη θα ρίχνεις.
    Μόνο που για να γίνεις πιστευτός πρέπει να βάλεις και το ονοματάκι σου ή να μας δώσεις κανένα αποδεικτικό στοιχείο όταν αναφέρεσαι είτε σε ονόματα είτε σε υποτιθέμενα γεγονότα. Γιατί ξέρεις πόσα μπορώ να γράψω κι εγώ για το τι κάνει η μάνα σου κάθε απόγευμα ή η γυναίκα σου μόλις φεύγεις από το σπίτι;
    Ούτε μπορείς να το φανταστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/5/13 23:27

    ΤΙ ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΤΙ ΝΑΝΝΟΥ ΙΔΙΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/5/13 23:45

    ελα ρε μας ζαλησατε τα αρ@@@@ με τη νανου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος18/5/13 00:15

    Γιαννάκη θέλω να πάρω μερικά μαθήματα για το πως ρε μπαγάσα κατάφερες να διαλύσεις το μονοπώλειο, να βρεθούν στο δρόμο 300 εργαζόμενοι και να βάλεις ταυτόχρονα θέμα γέφυρας και όλα αυτά με την παρότρυνση των πλοιοκτητών. Αλήθεια δεν έχει ξανά γίνει τέτοια πατάτα στο νησί.
    2013 είναι η χρονιά όπου για πρώτη φορά στο νησί χάνουν την γραμμή οι Κουλουριώτες με πρωτομάστορα τον Γιαννάκη.
    Είσαι κάτι το ασύλληπτο. Δεν χρειάζεσαι εσύ αντίπαλο στις εκλογές. Είναι δεδομένο ότι δεν θα κατέβεις γιατί με τέτοια αποτυχία θέλει πολύ θράσος να ξαναθέτεις υποψηφιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος18/5/13 12:14

    ΄Για τον 17/5/13 23.45
    ΕΣΥ που ζητας ονοματακι ΓΙΑΤΙδεν βαζεις πρωτα το δικοσου .
    Ξερεις κατι,κανα δυο εισαστε που γραφετε και μας ταχετε ΠΡΗΞΕΙμε τη μανταμ.
    ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΄΄ΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΤΡΑΥΛΟΡΟΥΛΟΜΑΚΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ΄΄...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/5/13 12:24

    Ρε ΜΑΣΤΡΟΧΑΛΑΣΤΗ Γκαιμπελισκε του κερατα ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΥΠΡΕΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΣ.
    ΚΑΘΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΤΕ.Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ......

    ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος20/5/13 00:23

    Η Ρούλα μίλησε. Είναι σαν να λέμε το μωρό μίλησε, μόνο που δεν καταλάβαμε τι είπε.
    αυτό όμως που δεν μας απαντά η κα Ρούλα είναι γιατί δεν παρουσιάστηκε στο Συμβούλιο να μας τα πει. Τι συνέβη σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Παρ όλο που ο συζυγός της ήταν άνθρωπος της θάλασσας δεν μπόρεσε να την συμβουλεύσει σωστά.
    Ο Δήμαρχος ήταν παρόν τρεις μέρες συνέχεια. Η κα ρούλα αφού απουσίασε επιδεικτικά το τριήμερο της κρίσης, ήρθε μετά την κρίση να εκφέρει άποψη. Αυτό παρομοιάζεται με τον Αξιωματικό που δεν παρουσιάζεται να λάβει μέρος στην μάχη και μετά την έκβαση της μάχης παροπυσιάζεται να κάνει τον κριτή.
    Οι λιποτάκτες δεν έχουν το δικαίωμα να κρίνουν κα Ρούλα γιατί απλά είναι κατηγορούμενοι για την λυποταξία τους
    Κατάλαβες κα Ρούλα; Εάν εσύ δεν κατάλαβες είναι σίγουρο ότι κατάλαβαν όλοι που δεν τρώνε κουτόχαρτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος20/5/13 10:45

    Κυρία πληρωμένη κοντυλοφόρε, να πεις στον εργοδότη σου κ. Τάβες να πάει να τον κοιτάξει ψυχίατρος, βοά το νησί ότι είναι τρελός για δέσιμο.

    Μήπως λέω μήπως είναι και μέτοχος στην τρίτη κοινοπραξία που εξαιτίας της απύθμενης βλακείας του γίνεται;

    Αν νομίζεται κυρία μου ότι θα τον συντρέχουν στις αηδίες και τα ξεράσματά του υγιείς άνθρωοι κάνεται λάθος.

    Οι υγιείς άνθρωποι είμαστε με τον απλό κόσμο και εξω από το άνδρο της ακολασίας, εσείς που πληρώνεστε είστε υποχρεωμένοι να τον περιθάλπετε, τον ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος20/5/13 11:01

    Φίλε μου καλέ 00:23 αφού μόνος σου το λες ότι δεν κατάλαβες τίποτα από όσα η κα Νάννου έγραψε, τι να σου κάνουμε, να σου ανοίξουμε το κεφάλι και να στα χώσουμε μέσα;
    Για να τα καταλάβει όλος ο κόσμος εκτός από σένα, κάτι δεν πάει καλά.
    Οι ερωτήσεις που κάνεις απαντώνται στο κείμενό της. Ρώτα και κανέναν φίλο σου να στο κάνει πιό λιανά μπας και καταλάβεις. Εκτός κι αν θέλεις να μην καταλάβεις, οπότε πάει αλλού το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος20/5/13 13:45

    ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΡΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;ΔΕΝ ΤΟΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος20/5/13 13:48

    ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΑΚΟΥΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.