Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Μαΐ 2013

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημοσιογράφου – Συγγραφέα Χρ. Σωτηρακόπουλου «Της Κυριακής τα είδωλα».


      Ο Δήμος Σαλαμίνας σας προσκαλεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 στις 11:00 στην αίθουσα «Δ. Μπόγρη» του Δημαρχείου, στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημοσιογράφου – Συγγραφέα Χρ. Σωτηρακόπουλου «Της Κυριακής τα είδωλα».

    Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την ιστορική ποδοσφαιρική συνάντηση ΑΙΑΣ – AJAX και είναι αφιερωμένη στην μνήμη του δικού μας «ειδώλου της Κυριακής» Βασίλη Κουλουριώτη.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/5/13 23:14

    ειναι ΤΙΜΗ μας ένας τόσο μεγάλος δημοσιογράφος να έρχεται στο νησί μας για το βιβλίο του και ειδικα για τον ιστορικό αιαντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/5/13 08:29

    Πρόκειται γιά ένα εξαιρετικό βιβλίο που αναφέρεται στα 33 κορυφαία ποδοσφαιρικά γεγονότα των τελευταίων 40 χρόνων στην Ελλάδα, μεταξύ δε αυτών και τον ιστορικό αγώνα ΑΙΑΣ-ΑΓΙΑΞ. Ο συγγραφέας έχει αφιερώσει 6 σελίδες και 5 φωτογραφίες για τον αγώνα αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/5/13 08:41

    Όλοι οι ποδοσφαιροφιλοι θα είμαστε εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.