Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Μαΐ 2013

Επιθεώρηση έργου Συλλεκτήρων Ομβρίων από τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στη Σαλαμίνα

 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό σύμβουλο Παναγιώτη Βουδούρη και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, επισκέφθηκε τη Σαλαμίνα όπου επιθεώρησε την πρόοδο του πρώτου έργου κατασκευής συλλεκτήρων Ομβρίων  που εκτελεί η Περιφέρεια Αττικής στην περιοχή του κέντρου, Αγίου Μήνα, Φανερωμένης και Παραλίας. Όπως διαπιστώθηκε το πολυσήμαντο και δύσκολο αυτό έργο εκτελείται κανονικά και βαίνει προς ολοκλήρωση και παράδοση στο Δήμο Σαλαμίνας.
Με την ευκαιρία αυτή, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων δήλωσε τα εξής σχετικά με τον προγραμματισμό και την πορεία των νέων έργων που δημοπράτησε και ξεκινάει η Περιφέρεια Αττικής στη Σαλαμίνα:
«Είμαστε ευτυχείς που η κατασκευή του πρώτου έργου ομβρίων στο κέντρο της Σαλαμίνας, προϋπολογισμού 2.866.000 ευρώ, εξελίσσεται κανονικά και βαίνει προς το τέλος της. Συνεχίζουμε με ακόμα τρία σημαντικά έργα κατασκευής συλλεκτήρων ομβρίων συνολικού προϋπολογισμού 21.824.000 ευρώ, στις περιοχές Παλουκίων, κεντρικής Σαλαμίνας και Φανερωμένης, έργα που δημοπρατήσαμε με επιτυχία, συμβασιοποιούμε άμεσα και ξεκινάμε.
Η κατασκευή των αγωγών ομβρίων της Σαλαμίνας, ως βασικών έργων υποδομής για το νησί, αποτέλεσε από την αρχή της θητείας μας βασική προτεραιότητα του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού και εμού προσωπικά για να πάψει να πνίγεται η Σαλαμίνα με την πρώτη νεροποντή και να αποκτήσει σύγχρονη εικόνα.
Με την ολοκλήρωση των μεγάλων αυτών έργων η Σαλαμίνα δεν θα παραλύει πια και δεν θα πλημμυρίζει σε κάθε βροχόπτωση, γιατί πρόκειται για σημαντικά έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης που λύνουν τα προβλήματα δεκαετιών που δημιούργησε η άναρχη δόμηση και η ελλιπής οργάνωση δικτύου αποχέτευσης ομβρίων.
Είναι τέσσερα ουσιαστικά έργα υποδομής που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στη Σαλαμίνα και αποδεικνύουν ότι ο λόγος μας έχει αντίκρισμα αλήθειας, αφού υλοποιούμε έργα που απαντούν στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών με το βλέμμα στραμμένο στο περιεχόμενο και όχι στη βιτρίνα».

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/5/13 17:35

    Ας πάει μία βόλτα μέχρι τον Αγγέλου να δει τις αποφάσεις του, που τις κάνανε κουρελόχαρτα.
    Κύριε Κατσικάρη οι αποφάσεις που πήρατε έχουν γίνει κλωτσοσκούφι, ο Αγγέλου κλέβει θρασύτατα και ο δήμαρχος τον δικαιολογεί με ψεύτικες δικαστικές αποφάσεις.
    Κύριε Κατσικάρη δεν ζούμε ούτε στην Ουγκάντα ούτε στο Τιμπουκτού. Οι κλέφτες πρέπει να πληρώσουν, το κοινό περί δικαίου αίσθημα να ικανοποιηθεί.
    Κύριε Κατσικάρη, μην απορείτε όταν ο κόσμος κάνει ακραίες σκέψεις και απαξιώνει συλλήβδην το πολιτικό μας σύστημα.

    Ας αναλογιστεί καθένας τις ευθύνες του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/5/13 22:29

    Συγκλονιστική φωτογραφία.
    Επισκέπτεται ο Αντιπερειφεριαρχης [δηλαδή ο παλιός Νομάρχης] τη Σαλαμίνα και τον συνοδεύουν
    α] ο εργολάβος [εύλογο]
    β]ένας εργάτης του εργολάβου [και αυτό εύλογο]
    γ] ένας υπάλληλος της Νομαρχίας [που τον έφερε μαζί]
    δ] ο Βουδούρης [ που πιθανόν έβγαλε και τη φωτογραφία]
    Κε Κατσικάρη μου
    λίγο πριν την συνταξιοδότηση από την πολιτική για σκέψου πόσες ¨¨πατάτες " έκανες τώρα τελευταία και άρχισε να ψάχνεις για καμμιά δουλειά.
    Υ.Γ Και σταμάτα να κρατάς το κεφάλι στις φωτό των αναρτήσεων.
    Σιγά το βάρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/5/13 22:34

    OI IDIOI MALAKES SXOLIAZOYN SE OLA TA MPLOK. ALI DOYLIA DEN SAS EXI DOSI TO AFENTIKO SAS??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/5/13 00:07

    Λήσταρχε σε πήραμε χαμπάρι, στάζεις δηλητήριο για τον Κατσικάρη επειδή δε σε αφήνει να κάνεις βρωμοδουλειές.
    Και πού είσαι ακόμα αρχιληστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/5/13 14:25

    Ο κος Κατσικάρης μας έχει αποδείξει ότι στα έργα που κάνει δεν χρειάζεται ''ΚΩΛΑΟΥΖΟΥΣ ''. Τώρα αν κάποιοι στενοχωριούνται που δεν φαίνονται πουθενά δεν πειράζει υπάρχει και το ξύδι!!Επι τη ευκαιρία θεός σχωρέστον τον μακαρίτη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.