Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

31 Μαΐ 2013

Παρουσίαση βιβλίου, του Δημοσιογράφου – Συγγραφέα Χρ. Σωτηρακόπουλου «Της Κυριακής τα είδωλα»

Ο Δήμος Σαλαμίνας σας προσκαλεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 στις 11:00 στην αίθουσα «Δ. Μπόγρη» του Δημαρχείου, στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημοσιογράφου – Συγγραφέα Χρ. Σωτηρακόπουλου «Της Κυριακής τα είδωλα».
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την ιστορική ποδοσφαιρική συνάντηση ΑΙΑΣ – AJAX και είναι αφιερωμένη στην μνήμη του δικού μας «ειδώλου της Κυριακής» Βασίλη Κουλουριώτη

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/6/13 09:18

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΤΙΜΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/6/13 14:08

    Μήπως έχει δει τον εξαφανισμένο τον Σοφρά; ΄Τον έχω χάσει και όχι τίποτα άλλο αλλά αν το πάει έτσι να βγάλουμε δήμαρχο τον Κατσικάρη. Ποιο ηθικός και τίμιος μου φαντάζει. Και από πολιτική σκίζει. Δεν πηδάει το νησί για χάρη των οικογενειακών του φίλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/6/13 18:15

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ. ΤΟ ...ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΄΄ΜΙΛΑΕΙ΄΄ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΡΟ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/6/13 23:40

    Σόρρυ πιπάκο αν σε ενοχλήσαμε. Φυσικά ούτε λέξη για την ταμπακιέρα. Έτσι σε θέλω επιθετικό με τους πολίτες και κοτούλα με τους κολλητούς σου τους νταμαράδες που καταστρέφουν το νησί. Όλοι σε θυμόμαστε σε φώτο δίπλα σε νταμαρά να διασκεδάζετε μαζί και να γελάτε εις υγείαν των κορόιδων που σας ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/6/13 18:36

    ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΒΛΑΚΑΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο Σ.ΣΟΦΡΑΣ.ΒΡΕΣ ΑΛΛΟΥ ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΟΥ,ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/6/13 19:00

    ΚΥΡΙΟΙ 14:08 ΚΑΙ 23:40 ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ; ''ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟΝ ΑΧΥΡΩΝΑ ''. Ο ΣΟΦΡΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ ,ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ .ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/6/13 09:49

    Προς το παρόν ας βγει από το καβούκι του και ας αφουγκραστεί την κοινωνία, που θέλει και υποψηφιότητα ο υιοθετημένος από τον νταμαρά.
    Εδώ θέλουμε άξιους ικανούς μα πάνω από όλα ηθικούς. Αυτός μόνος του σιώπησε δείχνοντας ότι είναι με τα σκοτεινά οικονομικά συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/6/13 10:50

    μηνά πάλι μα@@@ιες γράφεις, είπαμε εσύ βάρδια το βράδυ που κοιμάται η δικιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/6/13 11:12

    ΜΗΝΑ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΤΗ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ...ΤΙΠΟΤΑ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΛΕ ΕΣΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ,Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ,ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΟΥ !! ''ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ'';ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ .ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ,ΤΙ ΞΕΣΤΟΜΙΣΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ) ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/6/13 16:58

    AYTOΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ (ΑΠΟ ΚΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/6/13 17:04

    Ρε αρχιμαλάκα, άμα δεν ξέρεις ποιός σου γράφει, μην πιάνεις άλλους ανθρώπους στο στόμα σου, δεν είναι αντρίκιο. Κοίταξε να βάλεις κάτι άλλο στο στόμα σου, θα σου ταιριάζει πιό πολύ, λούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.