Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Μαΐ 2013

Το γραφείο τύπου του ΚΚΕ μας ενημερώνει


 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ
ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
 
Η απαξίωση, η συρρίκνωση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων εκτός από τα τεράστια προβλήματα
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
 
            Το ΚΚΕ εκφράζει την ανησυχία του για τη συζήτηση, έτσι όπως εξελίσσεται, με αφορμή το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και τη

που έχει δημιουργήσει στους ίδιους τους εργαζόμενους, σε αυτό τον στρατηγικής σημασίας χώρο, όπως είναι απολύσεις, η μη καταβολή δεδουλευμένων για αρκετούς μήνες και άλλα αντίστοιχα προβλήματα εργασιακά, αδυνατίζει την ίδια την άμυνα της χώρας. Εντείνει, οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη εξάρτηση της άμυνας της χώρας και του λαού μας. Δε μπορεί τελικά η Ελλάδα, ο λαός μας να υπερασπίσει τα κυριαρχικά του δικαιώματα.
Θα πρέπει να ανακοπεί αυτή η πορεία, θα πρέπει να ενταθεί η λαϊκή συμμαχία, ο αγώνας, η συμπαράσταση, η αλληλεγγύη με προοπτική διεξόδου για έναν τελικά ενιαίο φορέα αμυντικής βιομηχανίας, τέτοιο που έχει ανάγκη ο τόπος, τέτοιο που έχει ανάγκη ο λαός μας.
ΑΘΗΝΑ 22/5/2013   ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
φημολογία γύρω από αυτό, χωρίς καν να έχει δοθεί στη δημοσιότητα. Η όλη συζήτηση, στην οποία εντάσσεται και το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, δεν είναι αθώα.
            Για άλλη μια φορά επισημαίνουμε το γεγονός ότι το νομοσχέδιο αυτό, με βάση τις δηλώσεις, ενσωματώνει απόφαση της ΕΕ που αποτελεί προπομπό για κατασταλτικά μέτρα ενάντια στους πιο συνεπείς αντίπαλους της φασιστικής και ρατσιστικής ιδεολογίας. Το ΚΚΕ θα τοποθετηθεί συνολικά μετά τη δημοσίευση του νομοσχεδίου.
ΑΘΗΝΑ  21/5/2013         ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.