Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Μαΐ 2013

ΚΙΝΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.Πορθμεία Σαλαμίνας – Χοντρό παιχνίδι σε βάρος επιβατών και εργαζομένων

 
Με τα πρόσφατα γεγονότα αποκαλύφθηκε ότι το Υπ.Ναυτιλίας και οι Κοινοπραξίες Ε/Γ – Ο/Γ συμμετείχαν σε μια αντιδικία φορτώνοντας τις συνέπειες στις πλάτες εργαζομένων και επιβατών.
Το Υπουργείο δε φρόντισε πριν απαγορεύσει τη λειτουργία των ανασφάλιστων σκαφών να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη συνέχιση των δρομολογίων , υποβάλλοντας τους επιβάτες σε μεγάλη πολυήμερη ταλαιπωρία.
Οι κοινοπραξίες με αυταρχικό και προσβλητικό τρόπο χρησιμοποίησαν τα πληρώματα των σκαφών σαν πιόνια στη σκακιέρα των συμφερόντων τους. Ενώ είναι με διαφορά η πιο κερδοφόρα γραμμή στην Ελλάδα , κατάφεραν να είναι η μόνη που αδιαφόρησε για την ανάγκη των επιβατών που τις πληρώνουν για ασφαλή και ποιοτική συγκοινωνία.
Απαράδεκτη υπήρξε και η στάση του Δημάρχου , ο οποίος ταυτίστηκε με τα συμφέροντα των πλοιοκτητών , επιχειρηματολογώντας υπέρ της εξαίρεσης της γραμμής από την υποχρέωση ασφάλισης και αφήνοντας υπονοούμενα για μετακύλιση του κόστους αυτής στα εισιτήρια. Ανακάλυψε τώρα ότι πρόκειται για αστική συγκοινωνία, ενώ όταν εμείς το θέσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 10 Φεβρουαρίου 2011 το είχε απορρίψει. (Δείτε εδώ περισσότερα)  
ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ !!!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ
  • Καμμιά απόλυση – καμμιά μείωση μισθού στους εργαζόμενους στις κοινοπραξίες
  • Χαρακτηρισμό της γραμμής ως αστική συγκοινωνία με γενική μείωση εισιτηρίων
  • Εκπτωτικές κάρτες όπως ισχύει σε όλες τις συγκοινωνίες
  • Τήρηση των κανονισμών ασφαλείας
  • Μέριμνα για τα ΑΜΕΑ και τις μητέρες με καρότσια
  • Δωρεάν μεταφορά σε  ανέργους, στρατεύσιμους, σπουδαστές
  • Καλούμε όλους την Πέμπτη 30 Μάη στις 7.30μμ στο Εργατικό Κέντρο για να οργανώσουμε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/5/13 13:17

    TO TSIMPOUKI NAXERES POSO XONTRO EINAI POY TRONE TORA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/5/13 22:23

    ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΩΣΤΙΚΑ,Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ κ.κ.ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ ΛΙΓΔΟΣΑΠΙΟΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/5/13 20:09

    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ 16:30 ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΡΥ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΠΑΡΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΑΝΣΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: ΤΟ Ε/Γ-Ο/Γ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΨΗΛΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΕ ΓΚΡΙΖΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΡΑΦΛΑ.ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.