Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

31 Μαΐ 2013

Ανούσια αντιπαράθεση (επικίνδυνη για τον τόπο) ξεκινά ο δήμαρχος Σαλαμίνας με τον αντιπεριφερειάρχη νήσων κ Δ. Κατσικάρη σε μια προσπάθεια αποποίηση ευθυνών εκ των υστέρων!!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ κ. ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ
31 Μαΐου 2013
Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση  του Αντιπεριφερειάρχη κο Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη σχετικά με τις  διαδικασίες δέσμευσης του παρανόμως εξορυχθέντος  υλικού από την  εταιρία «Αγγέλου Λατομεία Σαλαμίνας Α.Ε», στη θέση «Γούβα Μπατσί» καθώς και όλα όσα αναφέρονται  στο μνημονευόμενο εις την ως άνω  ανακοίνωση  με αριθμό πρωτοκόλλου 27472/22828/22-5-13 έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Καλογερόπουλου  δημιουργούνται μία σειρά από ερωτήματα στα οποία οφείλει να απαντήσει κάθε αυτοδιοικητικός παράγοντας που πρέπει να  χειρίζεται παρόμοιες καταστάσεις με ιδιαίτερη πολιτική ευαισθησία και να μην αρκείται  απλά σε διαπιστώσεις.
Στα  πλαίσια αυτά πιστεύουμε  ότι ο καθ’ όλα ευαίσθητος πολιτικά κος Αντιπεριφερειάρχης οφείλει  όχι μόνο να αναρωτιέται  «ποιος είχε την αρμοδιότητα  για να προχωρήσει περαιτέρω τις διαδικασίες» …[αποκλείοντας εαυτόν  και αφήνοντας σκιές σε δικαίους και αδίκους] αλλά και να προσδιορίζει και να κατονομάζει τους υπαίτιους και να ζητά τον καταλογισμό ευθυνών που απορρέουν από την κείμενη νομοθεσία..
Ο Δήμος Σαλαμίνας  όπως προκύπτει και από το σχετικό έγγραφο του Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής  δεν ήταν και δεν είναι αρμόδιος   και δεν μετείχε  ούτε στην Επιτροπή που συστάθηκε για την  κατάσχεση και επιμέτρηση των  παρανόμως εξορυχθέντων λατομικών προϊόντων, ούτε στην αστυνόμευση του εξαχθέντος υλικού ,ούτε στην διενεργηθείσα νεώτερη επιμέτρηση για προσδιορισμό των παρανόμως απομακρυνθέντων  λατομικών προϊόντων από τον χρόνο της κατασχέσεως .
Για το λόγο αυτό ζητά από τον κο Αντιπεριφερειάρχη όπως άμεσα και σε συνεργασία με το Δήμο Σαλαμίνας υποβάλλουν από κοινού μήνυση  κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να διαπιστωθεί  ποιες υπηρεσίες  ποιοι υπεύθυνοι  και  πότε έπρεπε να προβούν σε κατάσχεση και επιμέτρηση των εξαχθέντων παράνομα λατομικών προϊόντων, για ποιους λόγους καθυστέρησαν να προβούν στις οφειλόμενες ενέργειες, ποια η ζημία του Δημοσίου από τις ως άνω  αναιτιολόγητες καθυστερήσεις .
Αναμένοντας  επί πενθήμερο την  αιτουμένη συνεργασία  από τον κο Περιφερειάρχη είμαστε έτοιμοι να του αποδώσουμε τα εύσημα διαφορετικά ο Δήμος Σαλαμίνας, μετά  και την πρόσφατη διαπίστωση της σειράς των παραλείψεων από τις κατά νόμων αρμόδιες υπηρεσίες, θα προβεί ο ίδιος και μόνο πλέον στις παραπάνω προαναφερόμενες ενέργειες ενώπιων των αρμοδίων Δικαστικών αρχών.
Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Σαλαμίνας

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/5/13 17:41

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ ΕΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/5/13 17:52

    TO ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ.

    ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ .
    ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/5/13 17:56

    Ο "ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ" ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΧΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ Δ[Ε]ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/5/13 17:58

    ΩΠΑ .ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/5/13 18:26

    Καλά ρε 31/5/13 17:41 μεγάλη φαντασία έχεις, και τα χεσμένα βρακιά έχουν πολλά κιλά για δήμαρχος δεν κάνει γιατί είναι επικίνδυνος και άχρηστος γραφιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/5/13 18:28

    31/5/13 17:52 = οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνο δες πως θα τον σώσετε από την φυλακή κι αφήστε τις παπαριές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/5/13 18:48

    Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Βάζει τα πράγματα στην θέση τους. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.
    Δεν μπορεί ο Κατσικάρης να βγάζει μία ανακοίνωση και να αφίνει υπονοούμενα για όλους για δήθεν παραλείψεις για την μη έγκαιρη παρέμβαση στο λατομείο για το παράνομο εξορυχθέν λατομικό προϊόν.
    Πολύ σωστά αναφέρει ο Τσαβαρής ότι έχει υποχρέωση ο Κατσικάρης να κατανομάσει ποιοι καθυστέρησαν.
    Πριν από 2 μήνες ο Κατσικάρης με ανακοίνωσή του ανέφερε ότι κατάσχεται υπέρ του Δημοσίου το Λατομικό προϊόν.
    Τι έκανε λοιπόν ό ίδιος για να γίνουν οι νόμιμες διαδικασίες και να υλοπόιήσει την κατάσχεση;
    Στον Εισαγγελέα λοιπόν για να δούμε ποιος ευθύνεται.
    Μπράβο στον Τσαβαρή που δεν αφίνει να αιωρρείται καμμία σκιά από όλους αυτούς οι οποίοι από αμέλεια ή εκ προθέσεως (συνήθως από πρόθεση) προσπαθούν να τον εκθέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/5/13 20:23

    ΡΕ ΜΑΣΤΡΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΖΕΙΣ ΠΑΛΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/5/13 20:54


    Από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ

    Τσαβαρής:
    “Ο Αγγέλου πήγε την επόμενη μέρα στο δικαστήριο και είπε εγώ δεν βγάζω παρανόμως εξορυχθέν υλικό, μπορεί η αστυνομία να αποδείξει ότι το υλικό είναι παράνομο;”

    "O κύριος Κατσικάρης με την απόφαση που έβγαλε εκτέθηκε. Και ξέρετε γιατί εκτέθηκε; Γιατί η απόφαση του κυρίου Κατσικάρη είχε ένα τεράστιο κενό. Ποιο ήταν το κενό; Το παρανόμως εξορυχθέν υλικό. Πώς μπορείς να το αποδείξεις; Πήγε λοιπόν ο Αγγέλου στη δικαιοσύνη και λέει... Πώς θα αποδείξουμε το παράνομο, δεν μπορούμε, άρα λοιπόν... και γι αυτό τον βλέπουμε να μπαινοβγαίνει με τα αυτοκίνητα".
    Παπασάββας: Γιατί δεν τον σταματάτε;
    Δήμαρχος: Μα δεν μπορούμε, αυτό δε λέμε τώρα; Δεν μπορούμε να αποδείξουμε το παρανόμως εξαχθέν υλικό. Άρα η απόφαση του Περιφερειάρχη, στο σημείο αυτό ήταν άστοχη".

    1. Σε ποιο δικαστήριο πήγε ο Αγγέλου κύριε Τσαβαρή;
    2. Γιατί παραπλανήσατε τόσο ξεδιάντροπα το Δ.Σ;
    3. Γιατί ο κ. Κατσικάρης εκτέθηκε με τις αποφάσεις του;
    4. Τι σκοπό εξυπηρετούσαν τα ψεύδη και οι κατηγορίες εναντίον του προϊσταμένου σας;

    Απολογηθείτε κύριε Τσαβαρή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/6/13 00:12

    Προς 20:23

    Καλά ρε φιλε μου καταλαβαίνεις τι λες; Μόνο άσχετοι ή ομοϊδεάτες σου θα μπορούσαν να συμφωνήσουν μαζί σου
    Που έχει άδικο ο Τσαβαρής; Το παράνομο εξορυχθέν υλικό του Λατόμου ποιος θα το προσδιορίσει;΄
    Ποιος θα πει π.χ ότι από 1000 κυβκά χαλίκι που έχει στον χώρο του λατομείου τα 500 είναι παράνομα;
    Τι σημαίνει ότι είναι παράνομα; Για να καταλάβει ο κόσμος τι συνέβει, ο Κατσικάρης είχε βγάλει πριν από 2 μήνες μία ανακοίνωση όπου δέσμευε το υλικό που είχε στην "αποθήκη του" ο Αγγέλου ως παράνομο , δηλαδή η εξόρυξή του έγινε το διάστημα που του απαγορεύτηκε να κάνει εξόρυξη.
    Έχει άδικο ο Τσαβαρής που είπε ότι η απόφαση αυτή ήταν άστοχη; Ποιος θα προσδιορίσει ότι το υλικό αυτό προέρχεται από παράνομη εξόρυξη;
    Έτσι λοιπόν αφού γίνεται η πρώτη πατάτα και βγάζουν μία ανακοίνωση για δέσμευση του παράνομου υλικού (που δεν μπορούν να προσδιορίσουν ποιο είναι)ακολουθεί η δεύτερη πατά τα του κ. Κατσικάρη που μιλά για καθυστέρηση στις ενέργειες δέσμευσης του παράνομου υλικού, αφίνοντας σκιές για όλους.
    Ο Δήμαρχος ενήργησε αστραπιαία και έβγαλε ανακοίνωση και καλεί τον Κατσικάρη να ωνομάσει τους υπεύθυνους για την μη δέσμευση του υλικού.
    Οφείλει λοιπόν ο Κατσικάρης να πει τα πράγματα με το ονομά τους και να κατανομάσει τους υπεύθυνους, χωρίς να αφίνει σκιές
    Μπράβο στον Τσαβαρή αυτή είναι υπεύθυνη στάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/6/13 07:29

    Που κατάντησες ρε Άναξ (1/6/13 00:12), να κάθεσαι μόνος σου στα ιντερνέτια να κάνεις σχόλια!!! για να εξηγήσεις τα ανεξήγητα.
    Που πας ρε Καραμήτρο σε εκλογές; Γελούσες κάποτε με τον Βαγγέλη, με εσένα θα γελά όλη η Β Πειραιά τρομάρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/6/13 08:22

    ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΩΡΥΓΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ 1.200.000 ΚΥΒΙΚΑ!!!!!!!
    ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 12 ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕ Η ΕΞΩΡΥΞΗ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ;;;;;
    ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΓΑΧΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΕΥΑΝ. ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΤΩΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΕΡΑ.
    ΤΩΡΑ ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΠΑΣ "ΑΝΗΡ" ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/6/13 09:33


    Προς τον "άνακτα" 0:12 που είναι γυμνός.
    Το παράνομο υλικό αξιοθρήνητε άνακτα το προσδιορίζει ο Αγγέλου και μόνο αυτός. Πήγε λοιπόν στο δικαστήριο ο φίλος σου, (ξέρεις εσύ το μαϊμού δικαστήριο, που παραμυθιάζεις τους πάντες), και είπε: Κύριε πρόεδρε το υλικό που παίρνω δεν είναι παράνομο, είναι νόμιμο, άρα καλώς το παίρνω. Και ο δικαστής αμέσως είπε μπράβο κύριε Αγγέλου είσαι και πολύ τζέντελμαν, παίρνεις αυτό που σου ανήκει. Άσε τι λέει ο Κατσικάρης, άσε τι λένε οι νόμοι, εσύ συνέχισε να κλέβεις.
    Έτσι αξιοθρήνητε;;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος1/6/13 10:56

    Τι βλεπουν τα ματάκια μου τον Γιαννάκη να κλαίει πάνω από το χυμένο γάλα;
    Μα καλά είναι δυνατόν να λες ότι δεν ήξερες τι γινόταν στο λατομείο; Μόνο ως αντιπολίτευση ήξερες. Αρκετά μας εξαπάτησες. Αποδείχθηκες ψεύτης, υποκριτής, εξαπατητής και σίγουρα συνένοχος στο έγκλημα αυτό. Ελπίζω η δικαιοσύνη να σου καταλογίσει τις κατηγορίες που σου αρμόζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος1/6/13 11:35

    Στην ανακοίνωση του δημου αναφέρετε σαφώς ότι έχουν γίνει δυο μετρήσεις, μια κατα την επιβολή του κλεισίματος και μια πρόσφατη μετά την διακίνηση του προϊόντος ,άρα ξέρει η περιφερεια πόσο υλικό έχει διακινηθεί.

    διαβαστε την ανακοινωση πιο πανω και θα το δείτε,για ποιο λογο εγκαλεί ο δημαρχος τον κατσικαρη την στιγμή που παραδεχεται ο ιδιος οτι οι μετρήσεις εχουν γινει και το πολυ πολυ να παρει το δημόσιο τα λεφτα ωραια και ακοπα απο τους αγοραστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος1/6/13 12:58

    Η επιτροπή καταμέτρησης ορίστηκε στις 29/3 και το πόρισμα βγηκε πολύ αργότερα. Στο μεταξύ ο αγγέλου έκλεβε καραβιές, και ο δήμαρχος έκανε τον αβανταδόρο.
    Γιατί δεν έβαλε την επιτροπή που είχε ψηφίσει το Δ.Σ πριν ένα χρόνο;
    Εγώ λέω για να μην υπάρχουν στοιχεία και να κλέβει κατά βούληση, εσύ τι λες;

    Ξέρεις ότι είναι σοβαρή παράβαση καθήκοντος όταν δεν εκτελείς αποφάσεις του Δ.Σ;
    Ξέρεις ότι αν συνδεθούν τα δύο γεγονότα οι κατηγορίες πολλαπλασιάζονται;
    Ούτε ψύλλος στον κόρφο του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος1/6/13 13:09

    Για το πρωτο νομιζω ,αλλα και απο τα λεγομενα, οτι πρέπει να εγινε αρχικη καταμέτρηση μετα απο την πρωτη απόφαση κατσικαρη για διακοπη λειτουργίας.

    Συν μια που έγινε τώρα.

    Λογικά αν εχει γινει σωστη αποτύπωση του υλικού θα ξέρουν ακριβώς τι μεταφερθηκε.

    Για το δευτερο θεμα για την μη εκτέλεση απόφασης ΔΣ ξέρω οτι για κατι αναλογο τιμωρήθηκε με παύση ο δήμαρχος Αγραφων.

    Και ενα τελευταιο,ΣΗΜΕΡΑ τωρα που μιλαμε φορτηγα πανε απο τους μεσα δρομους στα παλουκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος1/6/13 13:58

    Μην λέτε ρε παιδιά ότι φορτηγά πάνε και έρχονται. Μην χαλάτε την σούπα στον γιαννάκη. Ο άνθρωπος δεν γνωρίζει τίποτα για το περιβαλλοντικό έγκλημα ούτε ότι ο λατόμος δουλεύει παράνομα. Μιλάμε ο άνθρωπος είναι ηθικός και αμεμπτου ηθικής και αυτά όταν τα μαθαίνει ύστερα πηγαίνει στην αστυνομία και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πιαστεί ο νταμαράς. Έτσι δεν είναι γιαννάκη ή μήπως το βουλώνεις και δεν έχεις πει τίποτα; Ε γιαννάκη γιατί δεν λες τι έκανες εσύ ως θεατής στο έγκλημα αυτό; Κόγια, Φουρίκη, Φανελά, Τσαλιαγκέ, Τσαλίκογλου, Μπερή, Αστράκο, Μίχα,κλπ είστε υπεύθυνοι. Για αυτό σας ψηφίσαμε. Αλλά σαν πως σας ενοχλούν που σας τα λένε οι πολίτες; Το πολύ πολύ να μας μηνύσετε και εμάς που φωνάζουμε για το καλό του νησιού. Είστε τόσο χοντρόπετσοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος1/6/13 22:25

    Σ΄¨Tοχα πει ΝΤΑΜΑΡΟΥΛΑ ειναι ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ....
    Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ των ΣΕΛΗΝΙΩΝ κατεβαινει....
    Του την εκατσε ΠΑΛΙ ΤΟΥ
    ΚΑΜΑΤΕΡΙΩΤΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος2/6/13 07:41

    ρε Μαρία δε μας κάνεις ένα τάληρο κουνήματα να γελα΄σουμε;

    άντε να κάνεις καμια δουλεια να τα κονομίσεις και χεσε μας γελοία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος2/6/13 12:01

    Που κατάντησες ρε Μαριούλη να κυκλοφορείς στο φοίνικα με την φωτεινούλα ρε κατι μου θυμίζει αυτό ρε λες ,τώρα στα γεράματα μάθε γέρο γράμματα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος2/6/13 18:43

    Ο ΚΑΜΑΤΕΡΙΩΤΗΣ 22:25 , ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ .ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ,''ΠΑΛΙΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ '' ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΑ.Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΑΓΙΣΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ .ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ ΑΔΕΡΦΕ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος2/6/13 18:47

    Όλοι για φούντο στην Ψυτάλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.