Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Μαΐ 2013

ΣΕΛΗΝΙΑ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/5/13 22:47

    Κουραστήκανε πολύ και θέλουν να ξεκουραστούνε. Αντε, καλό καλοκαίρι και του χρόνου πιό λίγη δουλειά μη πάθετε και υπερκόπωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/5/13 00:28

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΕΣ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ .ΕΡΩΤΩ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ,ΣΥΓΝΩΜΗ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥΣ ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ''ΨΩΝΙΑ'' .ΞΕΚΑΒΑΛΕΙΣΤΕ ΑΝΟΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ,ΤΑΥΤΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ .ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΕΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/5/13 03:34

    Καλό καλοκαίρι και σε σας.Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/5/13 22:12

    ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΧΟΛΗΣ,ΜΙΣΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΡΟΛΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ,ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΠΟ,ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΚΑΙ Η ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/6/13 20:07

    Προφανως μερικους ανθρωπους τους νοιαζει ο.."καθε γειτονας του"οπως αναφερθηκε...κ για αυτο χαιρετε με το να του μεταφερει ενα κομματι οσων ξερει...κι αν δεν γνωριζουν μερικοιτο κλιμα που επικρατει,κ γεννουν ανοητες σκεψεις του τυπου"επιδυκνειονται ψωνια"η δεν ειστε κατι παραπανω...θα επρεπε να το εχει πληροφορηθει...κανεις δεν ειναι κατι παραπανω...κ προφανως διαθετει πληρη αγνοια της προσπαθειας...δεν μας ενοχλει ομως...γιατι απηχηση που σταδιακα αυξανεται αποδυκνειει οτι υπαρχουν κι ανθρωποι που εκτιμουν κ βλεπουν με τα ματια τα δικα μας...κι οχι με κακια,κομπλεξισμο κ οτιδηποτε αλλο..σας ευχαριστουμε για τα ασχημα σχολια σας...αν μπορεσετε να κανετε κι εσεις κατι για τον τοπο,μεγαλυτερο,καλυτερο,σπουδαιοτερο απ οτι οι "κυκλοι"..τοτε ισως δωσουμε στα ασχημα σχολια σας μια μικρη σημασια!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/10/14 20:29

    ΣΕΛΗΝΙΑ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

    Μαριαννα Μαρκαντωνη? Μα ειστε σοβαροι εσεις τωρα? Σας ενδιαφερει να προσφερετε ή να προβληθητε μεσω των παιδιων?
    Δικαιο εχουν που σας λενε "ψωνια" τελικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.