Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Μαΐ 2013

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΝΟΒΣ) ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΑ ΝΕΑ

Αρτοκλασία
            Το Σάββατο 13 Απριλίου τελέσθηκε η καθιερωμένη σε ετήσια βάση Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου (Λεμόνια) προστάτη των θαλασσινών από τον ΝΟΒΣ. Χοροστάτησε ο αιδεσιμότατος π. Λάμπρος Μάθεσης και συμμετείχαν πολλά μέλη και φίλοι του ΝΟΒΣ. 
Διασυλλογικός αγώνας τριγώνου
- Ο ΝΟΒΣ συμμετείχε στον διήμερο διασυλλογικό αγώνα,  που διοργάνωσε ο ΝΟΕΦ στις 28 και 29 Απριλίου στο Φάληρο για σκάφη τύπου optimist.
- Τα επτά ναυτόπουλα μας, που συμμετείχαν, κατέλαβαν τιμητικές θέσεις. Η Θαλασσινή εμπειρία χτίζεται αργά και μεθοδικά. Κάποτε θα έλθουν και Πανελλήνιες διακρίσεις.
ΣΙΑΘ/ ΝΟΒΣ
            Έχει αρχίσει το ένατο σχολείο ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης, δίμηνης διάρκειας,  με συμμετοχή επτά επίδοξων εραστών της Θάλασσας.
Διήμερο Ολυμπιονικών στο νησί μας
Το Σαββατοκύριακο 18, 19 Μαΐου, ο ΝΟΒΣ θα διοργανώσει τον διασυλλογικό αγώνα Ιστιοπλοΐας «Κύπελλο Αίαντος 2013» για μικρά σκάφη Optimist και laser.
Το παρόν θα δώσει ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών με τις Χάλκινες Ολυμπιονίκες Ιστιοπλοΐας του Πεκίνου Βιργινία Κραβαριώτη και Σοφία Παπαδοπούλου, τον δικό μας κωπηλάτη Ολυμπιονίκη του Λονδίνου Λευτέρη Κόνσολα και άλλους επιφανείς.
Οι  Ολυμπιονίκες μας έχουν προγραμματίσει σειρά ενημερώσεων μικρών μαθητών σε ορισμένα Δημοτικά Σχολεία και επαφές με το κοινό, προβάλλοντας την αξία του αθλητισμού και της Ιστιοπλοΐας!  Θα βρίσκονται ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ στις ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΟΒΣ το Σάββατο 18 Μαΐου.
Το «Κύπελλο Αίαντος 2013» αποτελεί συνάμα και τελική δοκιμή εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος laser radial, που θα λάβει χώρα τον ΙΟΥΝΙΟ 2013, στην Σαλαμίνα, με συνδιοργάνωση ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ , ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και ΝΟΒΣ, και με την πολύτιμη υποστήριξη του ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ…
Λεπτομερής ανακοίνωση ακολουθεί!!!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/5/13 22:51

    Αφού δεν έχουμε πλέον ποδοσφαιρική ομάδα ΑΙΑΣ, ας μετονομαστεί ο ΝΟΒΣ σε ΑΙΑΣ. Κάτι είναι κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/5/13 07:32

    ΕΙΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΕΛΗΣ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ - ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ- ΑΝΟΗΤΟΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΄΄ΑΙΑΣ΄΄.ΕΤΣΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 82 ΧΡΟΝΩΝ; ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘ....ΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ; ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.