Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Μαΐ 2013

Για όσους… θα πάρουν πολιτική απόφαση, τελικά ποιος είναι με ποιόν, κάποτε κλείναμε την Λ. Φανερωμένης (sic) τώρα θα κλείνουμε την Λ. Παλουκίων; Δεν πείθεις κανένα πια

σχόλιο από την ανάρτηση της Ψιλής Άμμου του διαχειριστή
Για όσους θα πάρουν πολιτική απόφαση (μας έχουν φλομώσει στις πολιτικές αποφάσεις) είτε αυτοί είναι μητροπολίτες, γιατροί, απλοί συνδικαλιστές ή ομοσπονδιακοί να γνωρίζουν τα παρακάτω:
Α.- Στο Άρθρο 4 της Οδηγίας 2009/20/ΕΚ που αφορά την υποχρέωση για Ασφάλιση για ναυτικές απαιτήσεις αναφέρεται:
Τα κράτη μέλη απαιτούν οι πλοιοκτήτες που φέρουν τη σημαία τους να διαθέτουν ασφάλιση που να καλύπτει τα πλοία με ολική Χωρητικότητα μεγαλύτερη των 300 Ο.Χ. (“gross tonnage”). (όσοι δεν γνωρίζουν τι είναι η ολική χωρητικότητα ας ρωτήσουν τον πλοίαρχο της δημοτικής αρχής).
Άρθρο 10 - Έναρξη ισχύος
Η παρούσα οδηγία αρχίζει να ισχύει την επομένη της δημοσίευσής της στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στρασβούργο, 23 Απριλίου 2009.
Β.- Στο ΦΕΚ Α’ 7/2012 που έχει δημοσιευθεί το ΠΔ 06/2012 «Ενσωμάτωσης της Οδηγίας 2009/20/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 23ης Απριλίου 2009 σχετικά με την ασφάλιση των πλοιοκτητών για ναυτικές απαιτήσεις», παρέχονται οδηγίες προς τις Λιμενικές Αρχές για τον έλεγχο εφαρμογής των διατάξεων του.
Ειδικότερα στο Πεδίο εφαρμογής του άρθρου 2 αναφέρεται:
Το Π.Δ. 06/2012 εφαρμόζεται στα πλοία (υπό Ελληνική και ξένη σημαία) με ολική Χωρητικότητα μεγαλύτερη των 300 Ο.Χ. (“gross tonnage”).
Σημειώνεται ότι οι πλοιοκτήτες πλοίων που φέρουν την Ελληνική σημαία, οπουδήποτε αυτά κι αν δραστηριοποιούνται, υποχρεούνται να διαθέτουν ασφάλιση σε ισχύ η οποία να καλύπτει τα πλοία αυτά.
Εξαιρούνται από το πεδίο εφαρμογής του υπόψη Π.Δ. τα πολεμικά πλοία, τα βοηθητικά πολεμικά πλοία ή άλλα κρατικά ή υπό κρατική εκμετάλλευση πλοία που χρησιμοποιούνται για την παροχή δημόσιας μη εμπορικής υπηρεσίας.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/5/13 14:07

    Σκέψου σε τι πρεμούρα που χει ο Άναξ, που χθες γύρναγε τους συλλόγους και τους παραμύθιαζε για να χει φιλοθεάμον κοινό σήμερα στο σόου του στου Δημ. Μπόγρη.
    Σε πήραμε χαμπάρι πονηρέ πολιτικάντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/5/13 14:53

    Κανένα από τα γνωστά ηλεκτρονικά μέσα του Πειραιά δεν το έχει αναπτύξει όπως τα ντόπια μέσα. Ντροπή τους που εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα του Τσάβες. Γράφουν κατά παραγγελία αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η ταύτιση ειδήσεων μεταξύ Αμμοχώστου και ιστοσελίδων ενημερωτικών του Πειραιά. Παπαγαλάκια του Τσάβες εν πειραει κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/5/13 15:52

    Είπαμε, η όλη ιστορία είναι για 7.500 ευρώ το χρόνο δηλ. όσο κάνει το εισητήριο π[ήγαινε-έλα ενος ΙΧ την ημέρα. Ρε, δεν πάτε στο διάολο, ξεφτίλες που θέλετε και να εκβιάσετε; Μπράβο Υπουργέ, καλά κάνεις που δεν υποχωρείς και καλά έκανες που δεν κάλεσες και δεν ήθελες το Γιαννάκη στη τελευταία σύσκεψη. Οι δε βουλευτές όλων των κομμάτων, να αφήσουνε τα μισόλογα και να ταχθούνε με το νόμο και το δίκαιο. Να τελειώνουμε επί τέλους με τους νταβατζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/5/13 16:05

    ΜΙΚΡΟΤΑΤΕ ΜΑΡΙΔΟΤΣΑΒΑΡΑΚΟ - ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/5/13 16:42

    Μπράβο Υπουργέ, καλά κάνεις που δεν υποχωρείς και καλά έκανες που δεν κάλεσες και δεν ήθελες τον εφοπληστάκια Γιαννάκη στη τελευταία σύσκεψη. Τα δε κόματα και η ΠΕΝΕΝ να σοβαρευτούνε και να μην λένε μπούρδες. Να ταχθούνε με το νόμο και το δίκαιο.Δηλ. τι θέλουνε, να είμαστε ανασφάλιστοι; Και για ποιό ΚΑΕΟ μιλάνε; εδώ έχουν ρημάξει οι κρατικοδίαιτοι όλα τα ταμεία του κράτους και τα πτωτεύσανε, το ΚΑΕΟ θα αφήνανε; Και τι εμπιστοσύνη μπορείς να έχεις σε ένα κράτος υπό πτώχευση; Πρέπει να τελειώνουμε επί τέλους με τους νταβατζήδες. Τα μονοπώλια τύπου cartel Παλουκίων απαγορεύονται στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Αυτός είναι ένας ωμός εκβιασμός στις πλάτες του κοσμάκη. Αν είσαν μάγκες θα κάνανε το ίδιο και για αυτά που έχουν στείλει στο Ρίο. Γιατί εκεί τα ασφαλίσανε ενώ εδώ όχι; Μήπως επειδή εκεί δεν τους παίρνει αφού υπάρχει η γέφυρα;
    Άρα δεν είναι μάγκες, είναι κοινοί εκβιαστές. Δυστυχώς, το cartel το διαχειρίζονται τσοπάνηδες και χαρτογιακάδες. Όπως πάνε θα χάσουνε και όλα τα προνόμια όπως η απαλλαγή των μερισμάτων από το φόρο εισοδήματος, και θα στρέψουν κι αυτούς που ήταν εναντίον της γέφυρας, εναντίον τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/5/13 22:37

    Υπάρχουν και επαγγελματίες που έχουν φορτωμένα τα φορτηγά τους και πρέπει να μετακινηθούν.
    Υπάρχουν και ευπαθή προϊόντα που χαλάνε και δε μπορεί να περιμένουν.
    Υπάρχουν και σούπερ μάρκετ που πρέπει να εφοδιαστούν.
    Ποιον εκβιάζουν οι μαφιόζοι της Σαλαμίνας, το Σαμαρά ή τον επαγγελματία και τον κοσμάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/5/13 23:05

    Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ?
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/5/13 01:26

    Έλα τώρα, κάνεις ότι δεν ξέρεις.
    Εσύ δεν είσαι που την παρακολουθείς από το πρωϊ μέχρι το άλλο πρωϊ; πώς σου ξέφυγε σήμερα και τι θα αναφέρεις στο γιαννάκη, ότι την έχασες; σε βλέπω να σε αντικαθιστά και πάνε ...πετάξανε τα μπικιμπίνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.