Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Ιουν 2013

Σχόλια ενημέρωσης, του γραφείου τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ 10/06/2013


 

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ
ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ
ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΗΛΙΟΣ»
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
 
Οι επενδύσεις, που υπόσχεται η κυβέρνηση, δε θα οδηγήσουν σε ανακούφιση το λαό ούτε θα λύσουν το οξυμένο πρόβλημα της ανεργίας. Θα ωφελήσουν τους μεγαλοεπιχειρηματίες και θα στηριχτούν στα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν ήδη ψηφιστεί και σε άλλα που είναι προ των πυλών, όπως οι απολύσεις, η επέκταση της φοροληστείας, η ενεργοποίηση μηχανισμών κατάσχεσης ακόμη και για την πρώτη κατοικία.
Αυτός ο δρόμος εμπλέκει ακόμη περισσότερο τη χώρα στους πολύμορφους οικονομικούς και γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς μεταξύ καπιταλιστικών χωρών και ιμπεριαλιστικών κέντρων. Αυτό άλλωστε εκφράζει και η αντιπαράθεση μεταξύ ΕΕ και ΔΝΤ για το ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει από την κρίση και από ένα επικείμενο κούρεμα του ελληνικού χρέους.
Ο λαός δεν έχει κανένα συμφέρον να ταχθεί ούτε με τη σημερινή αντιλαϊκή συνταγή της κυβέρνησης Σαμαρά ούτε με κάποια άλλη – εξίσου αντιλαϊκή – «με άρωμα ΔΝΤ», που του προτείνουν τα άλλα κόμματα του καπιταλιστικού μονόδρομου.
ΑΘΗΝΑ  9/6/2013          ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Το πρόγραμμα «Ήλιος», για το οποίο καμαρώνει η κυβέρνηση, δεν μπορεί να κρύψει το μαύρο σκοτάδι στο οποίο κυβέρνηση και μεγαλοεργοδοσία έχουν καταδικάσει εκατομμύρια συνταξιούχους στη χώρα μας. Δεν μπορεί να κρύψει τις τσακισμένες συντάξεις καθώς και το γεγονός ότι πάνω από ένα εκατομμύριο συνταξιούχων ζει με λιγότερα από 500 ευρώ.
           
ΑΘΗΝΑ  7/6/2013          ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.