Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Ιουν 2013

Νέα πρόεδρος του συλλόγου Κρητών Σαλαμίνας, η κα Άννα Νουφράκη συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!

Μετά από μια επεισοδιακή συνεδρίαση όπου ακούστηκαν πράγματα και θαύματα εναντίον του αντιδημάρχου κ Γρηγόρη Καπετανάκη μεταξύ απειλών για μηνύσεις και αντεγκλήσεων, νέα πρόεδρος του συλλόγου Κρητών Σαλαμίνας εξελέγη η κα Άννα Νουφράκη, άξια επιχειρηματίας εδώ και 13 χρόνια στο νησί. Ο προστατευόμενος του αντιδημάρχου δεν είχε τελικά καμιά τύχη.
Με την βεβαιότητα ότι η νέα πρόεδρος θα φέρει αφ’ ενός μεν την επιβεβλημένη γαλήνη στον πολύπαθο σύλλογο, αφ’ εταίρου δε θα αγωνιστεί για την επιστροφή των μελών που έφυγαν τα τελευταία χρόνια, θα της ευχηθούμε ολόψυχα καλή επιτυχία συμβουλεύοντας την να κλείσει τα αυτιά της στους αδαείς μάγους τις πολιτικής.
Ο σύλλογος Κρητών Σαλαμίνας, μπορεί και θα σταθεί αυτοδύναμος στα πόδια του, κα Άννα βάλε τελεία και παύλα σ’ όλους όσους τον εκμεταλλεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια ποικιλόμορφα και κυρίως αυτούς που τον έκαναν εφαλτήριο των ταπεινών τους πολιτικών ορέξεων.

34 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/6/13 11:51

    απο την φωτογραφια που εβαλες ..καταλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/6/13 12:47

    Τι θες να πεις ρε ποιητή; Η Άννα είναι κυρία με Κ κεφαλαίο και πολύ - πολύ κοινωνική
    Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, έλεος πια σοβαρευτείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/6/13 13:20

    ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 30DAYSOFSALAMIS17/6/13 14:43

    εδώ και μια εβδομάδα έστελνα καθημερινά έως και 3 φορές την ημέρα την ανακοίνωση υποψηφιότητας της ΑΝΝΑΣ ΝΟΥΦΡΑΚΗ σε όλα τα Σαλαμίνια site και κανένα δεν το δημοσίευσε, γιατί? λέτε όλοι ότι οι σελίδες σας είναι ενημερωτικές. και η ανακοίνωση της ΑΝΝΑΣ ΝΟΥΦΡΑΚΗ ήταν απλά ενημέρωση για την υποψηφιότητα της, τώρα γιατί τα συγχαρητήρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/6/13 14:48

    μην είσαι απόλυτος. Σε κάποια δεν το έστειλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/6/13 15:28

    εσύ ρε 30days-νεροκουβαλιτή του καπετανάκη ποιός είσαι που παραπονιέσαιq τι ρόλο πας να παίξεις;;
    αη-σιχτίρ άπλυτε ω άπλυτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/6/13 15:34

    ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/6/13 16:55

    Μετά από μια επεισοδιακή συνεδρίαση όπου ακούστηκαν πράγματα και θαύματα εναντίον του αντιδημάρχου κ Γρηγόρη Καπετανάκη μεταξύ απειλών για μηνύσεις .... το ξύλο πότε θα το φάει; εγώ θέλω ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/6/13 17:11

    Ως τι έστελνες τα ΔΤ ρε Θανασάκη;
    Ως γραφείο τύπου της Νουφράκη ή ως γραφείο τύπου του Καπετανάκη;
    Είναι ψέματα ρε πως συνεδριάζατε με τον Καπετανάκη και τον Τσάβες πως θα την βγάλετε;
    Είναι ψέματα ρε πως έβαλε λαγό του ο Καπετανάκης τον Νησωτάκη για να βγάλει τελικά την Άννα;
    Τι πιστεύεις ρε όλοι κουτόχορτο τρώμε;
    Εσύ τα κονομάς φτωχομπινεδιάρικα δεν είμαστε όλοι ίδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/6/13 20:07

    δηλαδη τι ρε παιδια? ο κοσμος χανετε και το μ...ι χτενιζετε? σιγα μην ασχολειθουμε με τη ΝΟΥΦΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ!!!ΡΕ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΠΑΡΙ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ? ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/6/13 23:03

    την φωτογραφια με τον μαλακα τι την εβαλε για να δειξει οτι ειναι επωνυμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/6/13 08:59

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΑΜΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ!!!!Ο ΑΝΤΙ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ)ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ!!!!ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!!!ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΜΕ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ...Κα ΑΝΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ...Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ....ΓΙΑ ΕΣΑΣ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/6/13 20:12

    ΡΕ Τσεβα, οπου τρως τελευταια γίνεσαι χαλι και ολο μαλακιες εισαι. Τι ανακατευεσαι στο συλλογο, ποιος σε καλεσε? το παιζεις και δημοσιογραφος χωρις να εχεις τελειωσει σχολη. Πανε και τα χρυσα που κρεμονταν στο λαιμο σου. Ο συλλογος δεν ειναι τσιφλικι κανενος, ουτε τσιπουραδικο θα γινει γτ υπαρχει και εισαγγελεας. Η διαφορα ηταν μονο 2 ψηφοι, και δεν πιστευω 2 μετρα αντρας να ειναι τσιρακι του Καπετανακη, γιατι αυτος εκανε τη δουλεια και τωρα δεν χρειαζεται το συλλογο. Πιστευω πως επαγγελματιες δεν εχουν χρονο για τον συλλογο, μονο συνταξιουχοι και Δ. υπαλληλοι. Τα υπολοιπα ειναι απο συμφερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/6/13 22:07

    ο κοντος που χτυπιοτανε για δηθες απειλες απο παληκαρια που του την επεσαν εξω απο τα γραφεια του συλλογου τι ηταν? ο κλεφτρακος της περιοχης? αλλα ξεχασα, ηταν κι ενας ψευτομαγκας που δεν εχει( ειχε καποτε) σχεση με την κρητη, η ξεφτυλα ορισμενων δεν παιζεται..χιχιχχιχι πολλες ξεφτυλες ρε παιδια... εσενα κλεφτρακο θα σε πετυχω που θα πας. η εφορια ξερει οτι πουλας διαφημισεις? βιβλια εχεις? το ρευμα στο σπιτι σου ποιος και πως στο συνδεσε? ωρα για φυλακη..βρωμααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/6/13 08:46

    ΕΣΥ 22.07 ΨΕΥΤΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΑΚΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ?ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΙΠΕ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ..ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟ ΟΝΤΩΣ ΒΡΩΜΑΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος19/6/13 18:10

    Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ. Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ ΕΣΧΙΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΦΥΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα πω και εγω την αποψη μου στο BLOG σας πιο πολυ επειδη αισθανομαι οτι αδικησα αυτον τον αξιο κρητικαρο , οχι μονο στην κορμοστασια μα και στην ψυχη και στο λογο.
    Παρακολουθωντας απο μακρυα τα γεγονοτα, προσεξα οτι μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα , καταφερε να συγκεντρωσει τα βλεματα πανω του. Καταφερε να χασει με μοναχα δυο ψηφους (προσωπικα για μενα ειναι ο απολυτος νικητης).
    Εδω ειναι που αισθανομαι ενοχα γιατι τοσο εγω οσο και 3-4 ακομη κρητικοι Σαλαμινιωτες δεν πιστεψαμε οτι μας ειχε αναγκη και δεν κατεβηκαμε να ψηφισουμε(ειχαμε βαρδια βλεπετε).
    Απλα προσωπικα μου ηταν αδυνατο να πιστεψω οτι μοναχα με το λογο του και τις σκεψεις του για μελλοντικα εργα πανω στο συλλογο θα εφτανε τοσο ψηλα που να με κανει να αισθανομαι τοσο ενοχα που δεν ηρθα.
    Πιστευω το γεγονος οτι το Δημοτικο Συμβουλιο απαρτιζεται απο 13 μελη και τα 8 ειναι ανθρωποι που τον πιστεψαν, να τον δικαιωνει ηθικα.
    Προσωπικα θα του πω πως τωρα αρχιζει ο αγωνας γι αυτον , να αποδειξει οσα ελεγε. Και ουσιαστικα πιστευω οτι με την παρουσια του και τη τριβη ολοι θα μαθουν ποσο βαθια εχει μεσα του το μερακι και την αγαπη για την ιδιαιτερη πατριδα του , την Κρητη.
    Πιστευω ομως οτι και εκει που βρεθηκε σημαινει παρα πολλα.
    Σορρυ συντεκνε που δε κατεβηκα..
    Χρωστω σου !!!
    Προσωπικα θα αποφυγω να μιλω ανωνυμα ....Ετσα απου θωρω στην
    Κρητη εμεις δεν κρυβομαστε πισω απο ανωνυμες ταμπελες.
    ΣΦΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
    ΜΠΛΕ ΛΙΜΑΝΑΚΙ
    Υ.Γ.Παντα πιστευα και θα πιστευω οτι εμεις που λογω δουλειας ζουμε μακρια απο τη μοναδικη μας ιδιαιτερη πατριδα , την αγαπουμε πλια πολυ...
    Καλη συνεχεια σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος19/6/13 22:59

    κυριε σφυρακη η αλλιως οπως ονομαζεστε δεν ειστε μαλλον πολυ καλα ενημερωμενος. Η καινουρια προεδρος βγηκε με 3 ψηφους διαφορα και οχι με δυο αλλα και καθαρα με την αξια της και αυτο φαινεται στα 8 απο τα 13 μελη του ψηφοδελτιου. εαν εχατε ενημερωθει καλυτερα οπως ειπα και προηγουμενως θα βλεπατε το χαλι που γινοτανε στο συλλογο κρητων με τα χαρτακια που μοιραζονταν κρυφα απο τον <> κορμοστασια οπως τον απκαλεσατε και εσεισ ο ιδιος!! θα επρεπε να ξερατε οτι η νεα προεδρος βγηκε ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με την αξια της χωρις να ντροπιαζεται μπροστα στα ματια ολων με τα τυπωποιημενα ψηφοδελτια!! και αυτα να ειστε σιγουρος οτι υπαρχουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος20/6/13 12:17

    κυριε σφυρακη ειναι ωραια ολα αυτα που λετε...αλλα η λεβεντια δειχνετε με πραξεις και οχι με λογια...ο εν λογω κυριος μπορει να εχει τις αγαθοτερες σκεψεις,αλλα το ξεκινημα του δεν ηταν καλο απο την ιδια μερα των εκλογων...και αναφερομαι στο οτι μοιραζε σκονακια με ονοματα υποψηφιων μελων (και το δικο του βεβαια)στο κοσμο που ψηφιζε...αν αυτο λεγετε ντομπροσυνη.....τοτε εχουμε χασει το νοημα.....οταν καποιος πολιτικαντης διατυμπανιζε οτι απο πισω του ειναι αυτος(και υπαρχουν αυτηκοοι μαρτυρες)δεν ειναι λεβεντια...οταν το βραδυ μετα τις εκλογες εκαναν μυστικη συναντηση στο σπιτι καποιου...τα βλεμματα ισως τα συγκεντρωσε αρνητικα....τελος παντως ...για να ειναι καποιος ολα αυτα που λετε...πρεπει και να τα αποδειξει...ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα...ας συνεργαστει με τη νεα προεδρο(πραμα δυσκολο)και μετα βλεπουμε....
    σας ευχαριστω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος20/6/13 13:51

    Μόνο σκονάκια μοίραζε?..το ότι είχε έτοιμη τη λίστα με τον ευατό του πρόεδρο?Έτσουξε..και με τις πλάτες που είχε από κάποιους και δεν βγήκε..έτσουξε περισσότερο.
    Το αλαζονικό ύφος της σιγουριάς του νικητή που το βάζετε? Το ότι υποστήριξε το ότι δεν είναι φερέφωνο κανενός άν θέλουμε το πιστεύουμε.
    Γιατί κάποιοι έπιασαν κρητικούς κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας και τους είπαν <>!! Μπροστά είμασταν..για αυτό κάτσετε καλά και αφήστε τις μαγκιές.Η Νουφράκη βγήκε με την μαγκιά της και αν πράγματι αγαπάτε την κρητη και όχι τους τιτλους και τις καρέκλες αφήστε την να κάμει την δουλειά της και μην την πολεμάτε.
    Εξάλου οι κακές γλώσσες λένε ότι της Νουφράκη δεν την τάξανε μεταδημότευση..εεε..νάχουμε και το νου μας...και τις μυστικές συναντήσεις σε κάποιου το σπίτι για χάραξη πορείας..νάχετε το ΝΟΥ -ΝΟΥ ΣΑΣ ...εεε αν δεν βρείτε νου νου να πάρετε MILCO..άντε να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία. Δεν θέλουμε ρε μπροστινάρια στο σύλλογο ..τι δεν καταλαβαίνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος21/6/13 00:35

    ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΝ ΣΑΝ 15ΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΕ ''ΠΑΙΖΟΥΝ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΝ.. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ''ΦΙΛΕ'' Π ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΛΥΨΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΟΞΕΙΣ ΠΕΣ ΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΗΣΕ ΜΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΟΓΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΕΣΥ ΕΓΙΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ...ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΙΣΩ ΣΤΟ ΕΔΩΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΕΝΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΚΟΙΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΨΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ... ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ (Ν.Δ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος21/6/13 01:30

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΗΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος21/6/13 08:55

    "ΦΙΛΕ" Ν ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ...
    ΤΟ ΑΝ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΡΟΥΦΙΑΝΑ ΚΑΙ ΓΛΥΨΙΜΟ.....ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΙΠΟΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΓΚΙΑ....ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟΝΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ...ΕΙΝΑΙ ΛΑΛΑΚΙΑ...ΤΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ(ΒΛΕΠΕ ΚΟΝΤΟΣ)....ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΙΑ....ΤΟ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ....ΕΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ...ΔΙΟΤΙ ΑΡΚΕΤΗ ΛΑΣΠΗ ΕΦΑΓΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΟΤΑΝ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!!!!ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ!!!!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ "ΦΙΛΕ"Ν?ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΕ ΚΛΕΨΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ....ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος21/6/13 11:40

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ...ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΝΞΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ 10 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΥΠ.ΠΡΟΕΔΡΟΙ..ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΜΑΔΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΡΩΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΞΕΧΑΣΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΒΟΥΛΙΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΥΠΕΡΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΑΝ ΣΤΙΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΙΡΗΞΑΝ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΟΝΟ!!!!(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ)ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΣΚΕΥΤΟΝΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΡΩΑ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΟΥΦΡΑΚΗ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ! Η ΝΙΚΗ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΡΩΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος21/6/13 21:44

    να και ο ΜΠΑΤΜΑΝ της Σαλαμίνας ο ΧΟΝΔΡΟΣ και ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος22/6/13 01:14

    όλα καλά μέχρι εδώ..αλλά ο μόνος που είχε τα άντερα να πει τα πράγματα με το όνομα τους ήτανε αυτός ο Γιουρτζιδάκης ...έκανε τον χοντρό να πηδάει σαν κατσίκι.Άμα δεν είχε λόγο να αντιδρά και δεν είχε την φωλιά του λερωμένη..δεν θα ούρλιαζε σαν υστερικός για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.Και ότι και να κάνει παρασκηνιακά για να ρίξει την Νουφράκη...απλά θα ξεφτιλίζετε περισσότερο.Άντε να έρθει η ευλογημένη ώρα που θα τους βάλουν βραχιολάκια..και να δείτε γέλιο!!!ΑΑΑΑ...καλέ τι κακοί που έιστε...δεν έχει καμμία σχέση η παρουσία του δημάρχου, του χοντρού και του χαμένου στις εκλογές του συλλόγου παρεούλα στο Ευριπίδειο..συμπτώσεις..τι κακοί που είστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος22/6/13 01:16

    Ντροπή ρε παιδιά..έχουμε και άλλον άπλυτο...έχετε περάσει ποτέ δίπλα από τον χοντρό να δείτε πως βρωμάει?..άραγε δεν έχει νερό στο σπίτι του ή εμαθε νάναι άπλυτος από μικρός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΡΗΤΩΝ22/6/13 20:52

    Δεν πιστευω και ουτε θα το ηθελα οτι "Ανωνυμος" ειπε ειναι Κρητικος γτ δεν υπαρχουν Κρητες με φουστα, οτι εχουν να πουν το λενε επωνυμα. Πρωτη φορα διαβασα blog, ετσι μου ειπαν οτι τα λενε, τετοιες βλακειες και ανανδρειες αλλους παινευεις, αλλους κατηγορεις χωρις να αναλαμβανεις τις ευθυνες των γραπτων σου. Οσο για τον αντιδημαρχο, και εγω εχω ερθει σε ρηξη, αλλα δεν τον κατηγορω ανωνυμα για κατι που καοτορθωσε να κανει, ενω εγω δεν μπορω ουε και εσυ. Μεινε ανεργος και κακομοιρης και οποιον βλεπεις να πηγαινει μπροστα να τον κατηγορεις ανωνυμα.

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΑΣ ΞΕΡΩ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ. ΔΕΙΞΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος23/6/13 11:54

    κε επιτιμε δεν βλεπω το ονοματακι σας....οποτε μην κατηγορειτε εμας τους ανωνυμους....βαλτε το ονοματακι σας...και μετα τα λεμε...ετσι και αλλιως ο συλλογος εχει γεμισει αγνωστους..ευχαριστω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος29/6/13 10:28

    xaxaxaxaxaxa...εχετε πολυ πλακα κατα τα αλλα εσεις ειστε κριτικοί ?????
    κ εχετε κοινο στοχο το καλο του συλογου????....νουμερα ειστε πρεπει να φυγετε ολοι απο τον συλογο...γιατι κ μονο με αυτα που γραφετε εδω τον προσβάλλετε...ειτε αντιπροσοπευετε την μια η την αλλη πλευρα ...θα επρεπε να ντρεπόσαστε ....ωστόσο επειδη υπάρχουν άνθρωποι που τον αγαπάνε τον συΛλογο ΚΡΗΤΩΝ...θα μπαίνουμε κ θα σας κραζουμε κ τους δυο ....κ αν δεν βάλετε μυαλό θα σας διώξουμε με τις κλοτσιές απο εκει περα γιατι εσεις είστε 2 ΚΟΡΑΚΕΣ κ εμείς είμαστε 1500 κ άνω μελοι...ΒΑΛΤΈ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.