Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Ιουν 2013

Ο πολιτισμός σε κάποιους άλλους δήμους ήρθε ή αν θες κάποιοι άλλοι τιμούν τον λόγο τους, στην Σαλαμίνα Κύριε;

Να σας θυμίσουμε κ δήμαρχε τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις προς τους καλοκάγαθους φιλόζωους; Να σας θυμίσουμε πως και γιατί ήρθαν συνυποψήφιοι κάποιοι φιλόζωοι που ‘ναι καθημερινά στους δρόμους του νησιού και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό; Τώρα θα μου πεις τι σου λέω… εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν. Πάμε στην είδηση:
==========================================
Πηγή: aftodioikisi.gr
Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται πλέον το Καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Ιωαννιτών, το οποίο παρέχει στέγη, φροντίδα και ιατρική περίθαλψη σε αδέσποτους σκύλους.
Το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων είναι από τα πιο σοβαρά της περιοχής και η λειτουργία του καταφυγίου δεν μπορεί να δώσει τη λύση για όσο συνεχίζεται η εγκατάλειψή τους.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που διατηρεί το Καταφύγιο μέχρι σήμερα πέρασαν συνολικά 180 ζώα, εκ των οποίων τα 76 έχουν υιοθετηθεί και τα υπόλοιπα φιλοξενούνται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους τους.
Τα αδέσποτα εμβολιάζονται, στειρώνονται και τοποθετείται ειδικό τσιπ όπως προβλέπει η νομοθεσία.
Το Καταφύγιο κατασκευάζεται ύστερα από προγραμματική σύμβαση που είχε υπογραφεί το 2007 μεταξύ του τότε Δήμου Ιωαννιτών, της Νομαρχίας, της ΤΕΔΚ και του Πανεπιστημίου.
Το 2011 ολοκληρώθηκαν οι υποδομές και ακολούθησαν όλες οι εργασίες για την ηλεκτροδότηση, την υδροδότηση και τις υποδομές τηλεφώνου και διαδικτύου.
Σήμερα πέραν όλων των άλλων στους χώρους του λειτουργεί ιατρείο αλλά και χειρουργείο για τα ζώα που έχουν ανάγκη τέτοια περίθαλψη.
 

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/6/13 08:40

    ο άνθρωπος ασχολείται με ακριβά σπορ. Για νταμάρι έχεις να του μιλήσεις; Για έργα χωρίς παραστατικά; Για ιχθυοκαλλιέργειες; Για κάτι τελοσπάντων που έχει χρήμα; Για αυτά που λες ήταν προεκλογικά λόγια για ψήφους. Είναι για άλλους ανθρώπους σοβαρούς και μετρημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/6/13 12:34

    MAΣΤΡΟΑDMIN αμα δεν πεις τη μ....... σου θα σκασεις,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/6/13 16:54

    Ρωτα την Μαρκεχη να δεις τι πούλημα έφαγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΟΦΡΑΣ Πρόεδρος ΝΟΒΣ14/6/13 06:15

    Στην ΣΑΛΑΜΙΝΑ από 12 έως 15 Ιουλίου 2013 θα διεξαχθεί ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ. Το μεγάλο αθλητικό γεγονός συνδιοργανώνουν, ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ (ΝΟΒΣ). Ιστιοπλόοι από όλη την Χώρα θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ στο Βουρκάρικαι αγωνιζόμενοι μπροστά στην παραλία Αγίου Νικολάου, επί τριήμερο, θα αναδείξουν τον Πρωταθλητή ΑΝΔΡΩΝ και ΕΦΗΒΩΝ στην Ολυμπιακή κατηγορία LASER RADIAL....ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.