Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Ιουν 2013

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, η μόνη υπεύθυνη κατά νόμο, για τις διαδικασίες δέσμευσης παρανόμως εξαχθέντων προϊόντων από τα Λατομεία Αγγέλου στη Σαλαμίνα

 
Με αφορμή την ανακοίνωση του Γραφείου Ενημέρωσης του Δήμου Σαλαμίνας, σχετικά με τη δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων «για τις διαδικασίες δέσμευσης παρανόμως εξαχθέντων προϊόντων από τα Λατομεία Αγγέλου στη Σαλαμίνα», από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, σημειώνονται τα εξής:

  • Η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, έγινε για να καταστεί ξεκάθαρο σε όλους ότι η απόφασή του για σφράγιση του σπαστηροτριβείου των Λατομείων Αγγέλου, ήταν απολύτως σύννομη και λόγω αυτής ακριβώς ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να δεσμευθεί το παρανόμως εξαχθέν υλικό υπέρ του Δημοσίου.
  • Μαζί με αυτήν, διαβιβάστηκε  και έγγραφο του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, ακριβώς για να καταστεί σαφές, ότι μετά την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση -και όχι η αιρετή Περιφέρεια ή κάποιος άλλος φορέας- έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα και την ευθύνη να προχωρήσει τις διαδικασίες δέσμευσης του παρανόμως εξαγχθέντος υλικού και μάλιστα σημειώθηκε -και ο νοών νοήτω- ότι «επιτέλους,  προχωρούν οι διαδικασίες δέσμευσης του παρανόμως εξαχθέντος υλικού, υπέρ του Δημοσίου -έστω και τώρα».
  • Η αιρετή Περιφέρεια Αττικής, που εκ του νόμου έχει την αρμοδιότητα μόνο για την αδειοδότηση ή μη σπαστηροτριβείου στα Λατομεία του χώρου ευθύνης της -και τίποτα άλλο- ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ την όλη διαδικασία και, στο τέλος της, όταν θα ενημερωθεί επίσημα -γιατί μέχρι τώρα δεν έχει καμιά λεπτομερή ενημέρωση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση- θα πάρει θέση για τις αβελτηρίες, τις καθυστερήσεις και τη λειτουργία όλων των σχετιζομένων υπηρεσιών, με σκοπό την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, απευθυνόμενη όπου χρειαστεί και ενημερώνοντας ανοιχτά, όπως κάνει πάντα, τους πολίτες.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, σε κανένα σημείο της δήλωσής του, δεν αναφέρθηκε στο Δήμο Σαλαμίνας, απλούστατα γιατί ο Δήμος δεν έχει καμία αρμοδιότητα επί του θέματος και ως εκ τούτου καμιά εμπλοκή. Αυτό άλλωστε φαίνεται καθαρά και από το γεγονός ότι το επίμαχο έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, δεν κοινοποιείται ούτε καν ενημερωτικά (!) στο Δήμο Σαλαμίνας, αλλά, κοινοποιείται -και αυτό έχει μεγάλη σημασία για την ουσία της υπόθεσης- στο Α.Τ. Σαλαμίνας.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/6/13 18:07


    Τα πιο κάτω δήλωσε ο κ. Κατσικάρης και αξίζει να τα διαβάσουν όλοι με προσοχή. "Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, σε κανένα σημείο της δήλωσής του, δεν αναφέρθηκε στο Δήμο Σαλαμίνας, απλούστατα γιατί ο Δήμος δεν έχει καμία αρμοδιότητα επί του θέματος και ως εκ τούτου καμιά εμπλοκή. Αυτό άλλωστε φαίνεται καθαρά και από το γεγονός ότι το επίμαχο έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, δεν κοινοποιείται ούτε καν ενημερωτικά (!) στο Δήμο Σαλαμίνας, αλλά, κοινοποιείται -και αυτό έχει μεγάλη σημασία για την ουσία της υπόθεσης- στο Α.Τ. Σαλαμίνας"

    Η ξεκάθαρη αυτή δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη είναι και απάντηση σε όλους αυτούς τους συκοφάντες που έτρεξαν με τα σχόλιά τους αλλά και τις επίσημες δηλώσεις τους μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, να επιρρίψουν ευθύνες στην Δημοτική αρχή.Είναι οι ίδιοι που το αντιπολιτευτικό τους μένος έγινε παραφροσύνη, μίσος και κακία και κάθε στιγμή βγάζουν την χολή τους.
    Τα κεφάλια μέσα πολιτικοί ελεεινοί συκοφάντες που νομίζετε με παρόμοια πολιτικά ψεύδη θα ξεγελάσετε τον λαό της Σαλαμίνας.
    Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/6/13 18:28

    Δεν μου λες ρε φίλε, όταν έκλεινε την Λ. Φανερωμένης τότε είχε αρμοδιότητα;
    Ποιόν πάτε ρε να ξανακοροϊδέψετε;
    Τότε το λατομείο, αν μη τι άλλο λειτουργούσε με όλες τις προβλεπόμενες άδειες!!!
    Τώρα που λειτουργούσε ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ άδεια τι έπρεπε να κάνει το λαμόγιο σας;
    Άντε να δουλέψετε κανένα άλλο λαό οι Σαλαμίνιοι ξύπνησαν και δεν θα τον στείλουν ΟΥΤΕ στην δεύτερη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/6/13 19:32

    Γιαννάκη 18:07 το ποτάμι πάει στέρεψε, δεν κυλάει ούτε σταγόνα νερού. Μας τέλειωσε και μαζί μ΄αυτό μας τέλειωσες κι εσύ γιαννάκη, μικρό αγοράκι. άτακτο αγοράκι.θα σε μαλώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/6/13 22:01

    Πού είναι ρε απατεώνα ΓιαννΑκη η δικαστική απόφαση μαϊμού που παραμύθιασες το Δ.Σ. για να ρίξεις στάχτη στα μάτια;
    Γιατί έλεγες ότι η απόφαση του περιφερειάρχη δεν έλεγε απολύτως τίποτα, και ότι ο Κατσικάρης εκτέθηκε;
    Ποιον κορόιδευες;
    Γιατί δεν έστειλες δύο φορτηγά να κλείσεις το νταμάρι;
    Γιατί δεν έβαλες καταμετρητές;
    Μαζί τα φάγατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/6/13 23:44

    αν ολα εσεις τα ανωνυμα λαμογια που βριζετε δεν μιλησετε με το ονομα σας οτι και να πειτε ανωνυμα λαμογια και λασπολογοι θα μεινετε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/6/13 00:30

    Όποιος θίγεται υπάρχει και δικαστική οδός.
    Τα λαμόγια είναι θρασύτατοι αλλά και χέστες με δίπλωμα.
    Μια ζωή γαυγίζουν με την ουρά στα σκέλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/6/13 18:35

    Το λέγαμε εδώ και μήνες εδώ μέσα ότι ο εγωισμός του και το θράσσος του είναι τέτοιο που στο τέλος όταν δηλαδή ο νταμαράς φύγει άρον άρον αυτός θα βγει να το παίξει μάγκας. Μου θυμίζει αυτούς στην δικτατορία που κρυβόντουσαν και μετά βγήκαν και έλεγαν ότι ήταν αντιστασιαστές με μεγάλο έργο. χαχαχα Α ρε Γιαννάκη πόσο λίγος είσαι για αυτόν τον τόπο και πόσο κουτός είσαι που δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι όλοι γνωρίζουμε πόσο φίλος είσαι με τον νταμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/6/13 10:20

    ΜΗΤΣΑΚΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ ΕΛΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΜΠΑΜΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.