Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Απρ 2014

Όχι στην υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας, ΟΛΟΙ στην προγραμματισμένη διαμαρτυρία, αύριο Πέμπτη 10 Απριλίου και ώρα 10:00 στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας

Οι πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της Υγείας και οι μεγάλες αλλαγές που αποφασίστηκαν από την Κυβέρνηση και το Υπουργείο, φέρνουν προ τετελεσμένων τη μοίρα των Κέντρων Υγείας σε όλη τη χώρα και κατ’ επέκταση στη Σαλαμίνα.
Παρά τις ενέργειες που έκανε η παρούσα Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή της θητείας της και παρά τις διευκρινίσεις που έγιναν στους αρμόδιους σχετικά με τις τεράστιες ανάγκες και τις σημαντικές ιδιαιτερότητες του νησιού μας στο θέμα αυτό, οι υπεύθυνοι κώφευσαν για άλλη μία φορά.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει ήδη εκπονήσει μελέτη για πρώτη φορά μετά τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας στο νησί, τόσο για την κτιριακή επέκταση όσο και για την αναβάθμιση τού τεχνικού και ιατρικού εξοπλισμού στο σύνολό του, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των κατοίκων.
Η μελέτη έχει ήδη κατατεθεί από 20/12/2011 προς χρηματοδότηση στο αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας για την υλοποίησή της ενώ ταυτόχρονα έχει ήδη υπογραφεί προγραμματική σύμβαση με το Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για την παραχώρηση του δικαιώματος υλοποίησης της ανωτέρω μελέτης από τον Δήμο.
Πέραν αυτού, υπενθυμίζουμε ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή με συνεχή αιτήματα και προσωπικές επαφές με το Υπουργείο Υγείας και με την Δεύτερη Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, προσπαθεί συνεχώς για την ενίσχυση και την επιπλέον στελέχωση του ιατρικού προσωπικού.
Τέλος, έπειτα και από την κατάργηση του ΕΟΠΥΥ Σαλαμίνας, έχει αποσταλεί εκ νέου έγγραφο με το οποίο παρουσιάζεται η ανάγκη για επιπλέον στελέχωση και ζητείται η ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας.
Κλείνοντας, θέλουμε να προσκαλέσουμε τον κόσμο της Σαλαμίνας στην προγραμματισμένη διαμαρτυρία, αύριο Πέμπτη 10 Απριλίου και ώρα 10:00 στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις έτσι ώστε η Σαλαμίνα να αποκτήσει επιτέλους τις υπηρεσίες υγείας που πρέπει για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Σαλαμίνας

29 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/4/14 19:25

    ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΑΛΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/14 21:51

      Σίγουρα, όπως σκίστηκε για το ΙΚΑ να φύγει και να μην ξανάρθει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/4/14 15:03

      Οι Μαβρογιαλούροι της πολιτικής και της προεκλογική προπαγάνδας ξέρουν μόνο να ειρωνεύονται και να κατηγορούν. Πολύ θα θέλατε να έχετε τρέξει όσο έτρεξε ο Τζαβαρής για το νησί μας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/4/14 17:33

      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ, ΤΟΝ "ΓΚΡΟΥΕΖΑ" ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ.....http://www.youtube.com/watch?v=1O0Vksf_qyI

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/4/14 19:37

    χαχαχαχα εδω γελαμε. θα κατεβει αυριο και ο ....Δημαρχος? η θα παει μαζι με τους αντιδημαρχους φανελα και μπερη να κρατανε τσιλιες στον Αγγελου παλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/4/14 19:44

    ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΝΑΝΝΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΥΠ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΛΜΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ,ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/4/14 22:19

    Εγω θα ψηφίσω Τζαμπατζή για να ξεπουλήσει και τα υπόλοιπα. Έχει μείνει η Ψαραγορά, το δημαρχείο, κάτι γήπεδα, κάτι βουναλάκια για να βλεπουμε την Αιγινα, η κυνόσουρα που είναι σκουπιδότοπος, η Τούρλα που μας πήρανε τη μπουκια απ' το στόμα, τα αυτοκίνητα του δήμου που ξοδεύουμε εκατομμύρια για επισκευές και όλο χαλάνε, οι λαϊκές αγορές, τα λιμάνια, τα δημόσια κτήρια, γενικά ό,τι πουλιέται..
    Νοικοκυρεμένα πράματα....

    ΕΥΔΑΠ, Μπατσι, Τουρλα, Κυνοσουρα, Ρεβυθουσα, Σπανόπουλος, ΟΛΠ, ναυπηγεια, λατομεία, ιχθυοτροφεία, τέλη ρύπανσης, τέλη κοινόχρηστων χώρων, ανταποδοτικά, απ' ευθείας αναθέσεις, χαριστικές συμβάσεις, μαϊμουδιές, βιομηχανία πλαστών βεβαιώσεων....
    Το μεγάλο φαγοπότι τελειώνει, το μεγάλο ματσούκι ζυγώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/4/14 12:35

    σε ευχαριστω θεε μου που με αξιωσες να δω τον σταμο τον σουλη και την ερη σε λαικους αγωνες για να σωθει το κεντρο υγειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/14 15:02

      Δεν ξέρω για τους δύο άλλους πουθενάδες, αλλά βρε αγόρι μου, τράβα να δεις τι έχει κάνει ο Σούλης ο Μιχάλαρος για την υγεία, που αναβάθμισε το Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας, που έφερε το διαβητολογικό, που ήταν ο πρώτος που άνοιξε τις πύλες του Ναστάθμου για τον απλό λαό, που χάρι σε αυτόν φεύγει φαγητό από τα μαγειρία του Ναυστάθμου για τα συσσίτια της Σαλαμίνας και τους άπορους, που πλέον χάρη σε αυτόν τα περιπολικά της αστυνομίας βάζουν βενζίνα στο Ναύσταθμο και όχι στο Κέντρο της Αθήνας, που χάρη σε αυτόν τη Αγία Φωτεινή γίνεται ενορία μετά από τεράστια προσπάθεια. Άντε πήγαινε να τα πεις αυτά σε κανέναν που δεν ξέρει εμείς εδώ δεν παίζουμε με τους ανθρώπους που μας έχουν βοηθήσει. Του χρωστάμε δεν χρωστάει σε κανένα πούστη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/4/14 15:25

      Ξέχασες το σπουδαιότερο, βοηθάει το μεγαλύτερο ληστή να μας ξανακάτσει στο σβέρκο.

      Με ξένα κόλυβα όλοι κάνουν τους μάγκες. Από δικά του λεφτά πόσα έβαλε είπαμε??

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/4/14 16:28

      και αλλοι περασαν απο τετοιες θεσεις και μεγαλυτερες αλλα δεν εκαναν κατι για το νησι μην προσπαθειτε να υποβαθμισετε το εργο του.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/4/14 17:52

      Δε λέμε ρε φίλε ότι έπραξε άσχημα, όμως δεν έβαλε φράγκο απ' την τσέπη του. Επίσης δεν ξέρουμε τι καπνό φουμάριζε στην υπηρεσία του. Το θέμα για το οποίο έχουμε άποψη και σοβαρές αντιρρήσεις είναι ότι στηρίζει για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους το χειρότερο δήμαρχο που πέρασε απ' τη Σαλαμίνα. Γιατί δεν απαντάει στα οικονομικά και περιβαλλοντικά ανοσιουργήματα του Τσαβαρή??
      Εδώ σε θέλω μάγκα μου..

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος10/4/14 14:44

    KI AYTO TO AKOYSAME: " OPOIOI DEN MPOROYN NA ME AKOYSOYNE NA FYGOYNE" APO POY MAS DIOGNETE APO TO SPITI SAS? MALLON ESEIS DEN MPOROYSATE NA MAS AKOYSETE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/4/14 14:47

    ΚΙ ΑΥΤΟ Τ ΑΚΟΥΣΑΜΕ: ' ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ" ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΣΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ! ΛΥΠΑΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/14 23:43

      Ούτε να σε ακούμε ούτε να σε βλέπουμε, δρόμο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/4/14 14:06

      ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΜΑΗ, ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΙ ΑΝ ΕΛΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΟΣΦΡΙΣΤΕΙΣ....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/4/14 16:02

      Κλάσε και ρούφα βρωμιάρη.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/4/14 00:29

      ΣΟΡΡΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ συνΧΥΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος12/4/14 02:54

      Από ταβανοπιτσίλα σκίζεις.
      Έμαθα ότι γεμίζεις κεσεδάκια και φτιάχνεις "ρυζόγαλα", ισχύει??

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος10/4/14 15:01

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/14 15:29

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος10/4/14 16:29

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/4/14 14:43

    14 14:06 ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΛΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΒΡΩΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/4/14 15:16

    Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/4/14 17:05

    ΤΑ ΤΣΑΒΑΡΟΣΚΥΛΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΝΟΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/4/14 00:11

    ΟΤΖΑΒΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ
    ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΙΙΙΙΙΙΠΟΤΑ
    ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΙΙΙΙΙΙΠΟΤΑ
    ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΥΧΤΙΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΠΕΙΡΕ
    ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΟΛΕΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΙ ΠΕΙΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/4/14 00:13

    ΤΗ ΜΗΝΑΣ ΤΗ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑΥΜΑΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/4/14 08:33

    ΤΗ ΜΗΝΑΣ ΤΗ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΣΤΡΑΚΟ ΣΟΦΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/4/14 08:41

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.