Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Απρ 2014

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων με τον συνδυασμό του Γ. Κουμουτσάκου “180ο – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο” Δημήτρης Στρατηγός θα επισκεφθεί την Τετάρτη 23 Απριλίου τη Σαλαμίνα συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αλέξανδρο Κριτσίκη

Τρίτη 22 Απριλίου 2014
Δελτίο Τύπου
Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων με τον συνδυασμό του Γιώργου Κουμουτσάκου ΄΄180ο – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο΄΄ Δημήτρης Στρατηγός, στο πλαίσιο της περιοδείας του στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, θα επισκεφθεί την Τετάρτη 23 Απριλίου τη Σαλαμίνα συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αλέξανδρο Κριτσίκη και θα συναντηθεί με κατοίκους, εκπροσώπους φορέων, της T.O. Νέας Δημοκρατίας και υποψηφίους Δημάρχους, προκειμένου να επισημανθούν τα υπάρχοντα προβλήματα.
Παράλληλα θα συζητήσει μαζί τους για τις αρχές του συνδυασμού και τις προοπτικές που ανοίγονται στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και ιδιαιτέρως των νησιών.
Την Πέμπτη 24 Απριλίου θα επισκεφθεί την Αίγινα με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργο Κουμουτσάκο και τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, και σε μια πρώτη επίσημη γνωριμία με τις αρχές, τους φορείς και τους κατοίκους, θα καταγραφούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί και θα γίνουν γνωστές οι προοπτικές ανάπτυξης και οι θέσεις του συνδυασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.