Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Απρ 2014

Περιοδεία υπ. Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Κουμουτσάκου του συνδυασμού, “180ο – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο”, στον Πόρο συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημ. Στρατηγό και τους υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους Αλέξανδρο Κριτσίκη και Παναγιώτη Τσαμαρδά.

Δελτίο Τύπου
Το Μεγάλο Σάββατο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος με τον συνδυασμό της Ν.Δ. ΄΄180ο – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο΄΄,  επισκέφθηκε την περιοχή της Τροιζηνίας και του Πόρου, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Στρατηγό και τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους Αλέξανδρο Κριτσίκη και Παναγιώτη Τσαμαρδά.   
Στο πλαίσιο της ολιγόωρης παραμονής του στην περιοχή, ήλθε σε επαφή με τους υποψηφίους Δημάρχους, κι έκανε γνωστές τις αρχές του συνδυασμού και τους στόχους που με θέληση ο ίδιος θέλει να κάνει πραγματικότητα για την Αττική και τα νησιά.
Ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή.
Το απόγευμα ο κ. Κουμουτσάκος, συνοδευόμενος από την οικογένειά του συνέχισε την περιοδεία του στις Σπέτσες, όπου έκανε Ανάσταση.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/4/14 15:14

    ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ ΠΟΙΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/4/14 17:35

    Γιατί ρε στούρνο;
    Ο Νικόλας Κύριος είναι με "Κ" κεφαλαίο και επιχειρηματίας την δουλειά του έκανε και θα κάνει αύριο, άλλοι είναι τα λαμόγια που του τα παίρνουν κατά περιόδους και μην ανοίξει το στόμα του καλύτερα για όλους αυτούς.
    Αλλά κι αν ακόμα είχες δίκιο, το παιδί ρε βλάχο τι σου φταίει; Τον γνωρίζεις; Είναι πανάξιος επιστήμονας και χρυσός άνθρωπος μακάρι και για σένα αν ζεις στην Σαλαμίνα να εκλεγεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/4/14 21:26

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ? ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ? ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ!!! ΚΟΝΤΕΥΕΙ 40 ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ!!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/4/14 21:47

    ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΕΦΤΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ.ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Σ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΧΑΘΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.............ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/14 22:05

      ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/4/14 22:18

      ΡΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΝΑΝΝΟΥ ΕΦΤΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;ΑΠΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.