Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Απρ 2014

Το μη χείρον βέλτιστον

Ήγγικεν η ώρα ω Σαλαμίνιοι συντοπίτες και σε περίπου 20 μέρες θα κληθούμε να επιλέξουμε τον επόμενο ηγέτη του νησιού μας για μια ολόκληρη πενταετία!
Μια εύγλωττη απορία πολλών, είναι… και ποιόν να διαλέξω; Απόλυτα δεν με ικανοποιεί κάποιος! Είναι μια κουβέντα που πολύ συχνά την ακούω από συντοπίτες μου που την κοσμούν πολλάκις με ποικίλα κοσμητικά επίθετα ένθεν και εκείθεν.
Δεν είναι στις προθέσεις μου να σας ποδηγετήσω την ψήφο και να σας καθοδηγήσω το που να την ρίξετε, όμως ένα είναι βέβαιο.
ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίσουμε ΟΛΟΙ. Στην σημερινή εποχή με την τόση πληροφόρηση δεν δικαιολογείται κανείς να μην παίρνει θέση για το αύριο των παιδιών του και να το αφήνει στην τύχη ή ακόμα χειρότερα στα χέρια του γείτονα που θα πάει να επιλέξει τον αρεστό του!
Το δεν πάω να ψηφίσω συνώνυμο του ρίψασπις, στην μάχη των μαχών που θα ‘λεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, το ισχυρότερο όπλο μας, δεν είναι άλλο από την ψήφο μας δεν μπορούμε να την πετάμε στην θάλασσα προς όφελος αυτού που τελικά εμείς κατακρίνουμε.
Υποχρέωση μας είναι όχι μόνο να πάμε εμείς να ψηφίσουμε, αλλά να συμπαρασύρουμε και να δώσουμε κάθε δυνατή βοήθεια στον γείτονα και συνάνθρωπό μας να πάει κι αυτός να ψηφίσει, η δική μας αδιαφορία οδηγεί στα πολιτικά αδιέξοδα που εμείς οι ίδιοι θα τα βρούμε μπροστά μας αύριο.
Και μην ξεχνάτε, ένας δήμαρχος δεν είναι “κυβέρνηση” να “πέσει” σε λίγους μήνες, θα τον έχουμε στην πλάτη μας για 5 (πέντε) χρόνια είτε μας αρέσει είτε όχι, γι’ αυτό φρόντισε εσύ το αύριο αυτού του τόπου μπορείς, καλύτερα να κάνεις λάθος επιλογή παρά να απέχεις της εκλογικής αναμέτρησης.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/4/14 00:04

    Εμπρος λοιπον μαυρο στον Μηνα για να μην τον εχουμε 5 χρονια Δημαρχο. Τσαβαρη η Σοφρα η Καρουση η Βλαχο. Μακρυα απο τους τρελους τους Ναννους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/4/14 00:27

    ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΖΑΜΠΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΙΦΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/4/14 00:58

    ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ!!ΕΞΟΔΟΥ ΤΑ ΚΑΠΗ ΣΤΟ VIENTO AΠΟΨΕ ?ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ ....ΜΕ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/4/14 13:25

    ο ΜΗΝΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΕΙ 2000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ

    Ο ΜΑΡΟΥΔΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΙΕΓΓΟ ΟΤΙ ΟΤΖΑΒΑΡΗΣ ΕΙΧΑΙ ΧΑΛΑΣΕΙ
    ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 500.000ΕΥΡΩ ΚΑΙ 500.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ
    ΤΩΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟΝ Ι.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΒΑΝΤΖΑ
    ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/4/14 17:29

    Βλακακο ο τζαβαρης εχει καλούς φίλους και τον δανείζουν δεν ειναι δικά του τα λεφτα κορόιδο για αυτο δεν τα πονάει

    Ο άλλος θα χει φέρει απο πολυ μακρυαααααα και τα πονάει και για αυτο θέλει να τα πάρει πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/4/14 12:40

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.