Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Απρ 2014

Στη Σαλαμίνα η οικογένεια είναι ιερή, κύριε Τσαβαρή

Ο δήμαρχος κύριος Τσαβαρής  προκειμένου να διασωθεί από την διαφαινόμενη εκλογική συντριβή του, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη ρίχνοντας στο παιχνίδι και τα τελευταία του χαρτιά  που είναι η συκοφαντία και ο βρώμικος πόλεμος.
Ένας βρώμικος πόλεμος που στοχεύει στη σπίλωση τόσο εμού όσο και της οικογένειας μου.
Η χθεσινή του Πασχαλινή ανακοίνωση –βόθρος του κ. Τσαβαρή μόνο εμετό προκαλεί.       Συνιστά δε καθαρή συκοφαντική δυσφήμηση και θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της  δικαιοσύνης.
Είναι κατάντια για ένα δήμαρχο να σκυλεύει και να αναπαράγει τις κακοήθειες και τους ανυπόστατους ισχυρισμούς ενός υποψ. Δημοτικού Συμβούλου που αναγκάστηκα να τον αποπέμψω από τον συνδυασμό μου, για τους λόγους  που αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση μου, και τους οποίους ο κ. Τσαβαρής πολύ καλά γνωρίζει.
Εγώ δεν θα πέσω στο επίπεδό του. Στη πολιτική του πεζοδρομίου, ως άνθρωπος και ως γυναίκα, δεν δέχομαι να πάρω μέρος. Τον πληροφορώ ότι τέτοια λιβελογραφήματα δεν με πτοούν καθόλου και την απάντηση θα την δώσει ο κόσμος στις 18 Μαϊου.
Η αντιπολιτευτική μου δράση και ο έλεγχος που άσκησα και ασκώ σε όλα τα κακώς κείμενα της διοίκησης Τσαβαρή τώρα και 3 χρόνια, φαίνεται ότι τον έχουν πολύ ενοχλήσει και τον έχουν φέρει σε κατάσταση απελπισίας και πανικού.
Ποτέ μου δεν μπορούσα να φανταστώ ότι στη πολιτική αντιπαράθεση θα υπήρχε ανθυποψήφιος δήμαρχος που θα έφθανε στο σημείο να θίξει και να σπιλώσει με αυτό τον ανοίκειο και απαράδεκτο τρόπο μέλη της οικογένειας μου τα οποία καμία αφορμή δεν έδωσαν για να τύχουν αυτής της κακοήθειας εκ μέρους του κ.Τσαβαρή.                           Αυτός είναι τυχοδιωκτισμός, είναι πολιτική ανανδρεία, είναι ανηθικότητα.
Με την ίδια ευκολία με την οποία πιάνει στο στόμα του τον σύζυγό μου είμαι σίγουρη ότι μέσα στον πανικό του θα φτάσει στο σημείο να κατηγορήσει και τα ίδια μου τα παιδιά. Έχετε λοιπόν την ευκαιρία κύριε Τσαβαρή να βγάλετε ακόμα τρεις κατάπτυστες ανακοινώσεις για τα παιδιά μου και άλλη μία για τη μάνα μου.
Όπως είναι γνωστό σε όλη την Σαλαμίνα, σύσσωμη η οικογένεια μου και όχι μόνο, στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μου και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό, πράγμα που όπως φαίνεται ενοχλεί.
Ζητώ συγνώμη από τον κύριο Τσαβαρή που εγώ δεν έχω διαλυμένη οικογένεια.
Η παράταξή μας ενωμένη σαν μια γροθιά, συνεχίζει σταθερά και αταλάντευτα την πορεία για την αναγέννηση της Σαλαμίνας, αδιαφορώντας και αγνοώντας τους λασπολόγους και τους κοινούς συκοφάντες.
Βαδίζουμε προς τη νίκη με καθαρά χέρια, καθαρούς ανθρώπους και καθαρή συνείδηση.
Σαλαμίνα 22/4/2014
Ρούλα Νάννου
Υποψ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

37 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/4/14 09:53

    ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΡΟΥΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΛΠΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΛΟΙΩΣ,ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΥΗΝ ΔΡΑΣΗ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ Η ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ? ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΑ ΕΧΕΙ? ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ? ΠΟΣΟΥΣ ΛΑΔΩΣΑΤΕ ΤΟΤΕ? ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΤΕ ΑΝ ΑΝ ΛΕΩ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ? ΛΟΙΠΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΛΟΦΑΡΔΟΣ!!!!! ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ!!! ΩΩΩΩ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΡΟΥΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/4/14 10:21

    Αν δεν είναι αλήθεια η μήνυση για απειλή κατά της ζωής γιατί εδώ και τόσες ημέρες δεν την έχει διαψεύσει η Ρούλα;

    2 ανακοινώσεις έβγαλεw και σε καμία δεν διαψεύδεις τίποτα από γραφόμενα του Κοτσέλη....

    Πόσες λάθος κινήσεις θα κάνεις πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/4/14 13:13

      Ούτε ο Τσαβαρής μίλησε για μήνυση.Τι να διαψεύσει η Ρούλα;
      Γιατί λοιπόν δεν έκανε μήνυση αυτός ο χέστης αν λέει αλήθεια;
      Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι όλα είναι μούφα και προσχεδιασμένα.
      Μη πέφτετε στη παγίδα.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/4/14 10:29

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙΝΕΣ
    ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/4/14 10:31

    Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

    Πρώτον, Ο Κοτσέλης βγάζει μια επιστολή που θέτει κάποια σοβαρά πολιτικά θέματα (στα κουτσομπολιά δεν στέκομαι γιατί δεν ενδιαφέρουν τη Σαλαμίνα). Πολιτικό θέμα 1, ο Μηνάς κάνει κουμάντο σε έναν συνδυασμό που υποτίθεται ότι κάνει η γυναίκα του. Πολιτικό θέμα 2, ο μηνάς απειλεί τη ζωή του Κοτσέλη κι εκείνος σπεύδει να κάνει καταγγελία στην αστυνομία.

    Δεύτερον, η Ρούλα βγάζει ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει μόνο τα κουτσομπολιά και όχι το ρόλο του μηνά μέσα στο συνδυασμό και την απειλή κατά της ζωής

    Τρίτον, ο Κοτσέλης επανέρχεται υπερασπιζόμενος τον εαυτό του ξανά, προκαλώντας μάλιστα τη Ρούλα να συνεχίσει τον πόλεμο ανακοινώσεων, διότι ο ίδιος έχει και άλλα πράγματα να αποκαλύψει. Η Ρούλα περιέργως δεν το συνεχίζει...

    Άρα ο καθένας μας, εφόσον αυτές οι ανακοινωσεις δημοσιεύτηκαν, μπορεί να τις χρησιμοποιήσει και να αναρωτηθεί δημόσια για πολλά από αυτά που ειπώθηκαν.

    Ερώτηση: Γιατί δεν κάνει μήνυση στον Κοτσέλη που τα έγραψε αλλά κάνει στον Τσαβαρή που τα χρησιμοποιεί ως επιχειρήματα; Αν είναι ψέματα, γιατί δεν τα διέψευσε ποτέ η Ρούλα;

    Ανιαρός πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/4/14 10:37

      Υστερόγραφο

      Γιατί αναλωνόμαστε σε βρισιές και κατινιές αντί να διαβάσουμε τα πολιτικά θέματα που προκύπτουν κάθε φορά; Αν και η επιστολές έθιξαν και οικογενειακά θέματα και προσωπικά θέματα, κανείς από τις δυο μεριές δεν στάθηκε σε αυτά. Το ότι αναφέρεται ο σύζυγος της Νάννου δεν καθιστά... αισχρή την αναφορά από μόνη της, αλλά θέτει ένα πολιτικό ζήτημα. Κάποτε την Ελλάδα την κυβερνούσε η Δήμητρα Λιάνη, δεν άκουσα κανέναν να μιλάει για προσβολή της οικογένειας.

      Φιλικά

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/4/14 14:04

      Tι λέτε ρε αλητήριοι για μηνύσεις και παπαριές.
      Καθένας μπορεί να κάνει εκατό μηνύσεις και να πει εκατό μπούρδες. Ποιος μπορεί να τον εμποδίσει.?
      Το πρόβλημα είναι ότι ο υπόκοσμος της Σαλαμίνας, μη έχοντας πολιτικά επιχειρήματα εναντίον της Ρούλας επιστρατεύει τα πιο βρώμικα και υποκοσμιακά τερτίπια για να επιβεβαιώσει την καταγωγή του και να αποφύγει τη συντριβή.
      Το τέλος τους ζυγώνει..
      Η απελευθέρωση είναι θέμα ημερών.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/4/14 16:59

      Πολιτικό επιχείρημα 1, η Ρούλα αν βγει δεν θα κυβερνήσει η ίδια αλλά ο Μηνάς. Επομένως το συμπέρασμα είναι ότι το πρόσωπο που κατεβαίνει ως υποψήφιο είναι επίπλαστο και έχει τη μορφή βιτρίνας.
      Πολιτικό επιχείρημα 2, από την περίοδο 2003-2006 όταν ήταν πρόεδρος του Αναπτυξιακού δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
      Πολιτικό επιχείρημα 3, το γεγονός ότι απειλείται η ζωή ενός ανθρώπου δεν σας λέει κάτι;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος23/4/14 10:39

    Ρούλα όλοι οι ντόπιοι και έντιμοι είμαστε μαζί σου. Εμείς δεν έχουμε παιδιά να βολέψουμε ούτε σπουδάσαμε στο εξωτερικό πως να πιάνουμε θέσεις στον δήμο εις βάρος των συνδημοτών μας.
    Είσαι η καλύτερη και η πιο έντιμη υποψήφια για δήμαρχος.
    Το νησί πρέπει να αλλάξει γρήγορα χέρια από Ευθυμίου, Τζουραμάνηδες, Καπετανάκηδες, Δερτούζηδες κλπ (ονόματα μη Κουλουριώτικα που κατάντησες Σαλαμίνα μου).Αυτά έφερε ο ΓιαννΆκης στην Σαλαμίνα.
    Κυνηγά την οικογένεια σου και κάθε έντιμη οικογένεια της Σαλαμίνας. Ξέρουμε και άλλες οικογένειες που τις σέρνει στα δικαστήρια με έξοδα του δήμου. Για τέτοια κότα μιλάμε. Εκδικείται κάθε ντόπιο που δεν του κάνει τα χατίρια. Που δεν υποκύπτει σε παράνομα επιχειρηματικά συμφέροντα. Όπου και να τον ακουμπίσεις λερώνεσαι.
    Το βαθύ κακό ΠΑΣΟΚ ζει όπου η κρατική μηχανή δούλευε για ορισμένους εργατοπατέρες και αγράμματους συνδικαλιστές που αργότερα έγιναν υπουργοί και γιαυτό η πατρίδα μας έφτασε σε αυτά τα χάλια. Γέννημα θρέμμα αυτού του πασοκ είναι ο γιαννΆκης. Σαν δεν ντρέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/4/14 11:50

    Μεγαλο ΛΑΘΟΣ η συνεχιση μιας ΑΔΙΕΞΟΔΗΣ συζυτησης....
    Εγω καταλαβα οτι το προβλημα ειναι ο Κος ΚΟΤΣΕΛΗΣ και οχι οσοι αναπαραγουν και κρατουν ζωντανη τη συζυτηση...Πιστευω και παντα πιστευα οτι η Κα ΝΑΝΝΟΥ υστερει απο συμβουλους με ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ,σε θεματα πολιτικης και τοπικης ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.κι"αυτο φαινεται πιο εντονα το τελευταιο καιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/4/14 13:04

      Re παιδιά με τις γκομενοδουλιές του κοτσέλη θα ασχολούμαστε τώρα;
      Έχει δίκιο η Ρούλα που μιλάει για αποπροσανατολισμό.
      Καλά του έκανε και τον έδιωξε. Κι αυτός από τη στιγμή αυτή ήλθε σε επαφή με τον Τσαβαρή και έγραψε όσα έγραψε καθ΄υπόδειξή του.
      Αν παρατηρήσετε είναι ακριβώς αυτά που έλεγε ο Τσαβαρής περί κουρτίνας χωρίς να αναφέρει το όνομα του Μηνά γιατί φοβότανε τη μήνυση. Έτσι έβαλε τον κοτσέλη να τα γράψει ώστε να βρεί αυτός πάτημα. Τι δεν καταλαβαίνετε; απλά τα πράγματα. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Μηνάς μπορεί να είναι ικανός μπορεί να είναι έξυπνος, δεν ασχολείται όμως με τους υποψ δημ συμβούλους ούτε συμμετέχει στις συναντήσεις τους, ούτε έχει πατήσει στο δήμο τώρα και 3 χρόνια, απλά βοηθάει με τον τρόπο του τη γυναίκα του, πού είναι το κακό;
      3 χρόνια μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ποιός αντιμετώπιζε τον Τσαβαρή ο Μηνάς ή η Ρούλα; Φυσικά η Ρούλα και μάλιστα μόνη της χωρίς καμία βοήθεια από την αντιπολίτευση που από την αρχή φάνηκε ότι είχε ξεπουληθεί στο Τσαβαρή και αποδείχτηκε τώρα με την προσχώρησή τους σε αυτόν.
      Έπειτα λέτε για τον Μηνά. Υπάρχει πιό έντιμος άνθρωπος από αυτόν στην Κούλουρη και όχι μόνο; Αν υπάρχει να μου το πείτε κι εμένα να το μάθω.
      Ας σιχτίρι από δω!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος23/4/14 12:10

    ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ !!!!!!!!! ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΛΕΕΙ Η Κα ΝΑΝΝΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ !!!!!!! ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΜΕΤΟ Κα ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑΝΝΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ,ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ,ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΤΟΝ ΠΟΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΙ ΕΝΑΙ ? ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΛΤΑΡΑΤΕ ΝΩΡΙΣ-ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΣΑΛΤΟ ΜΟΡΤΑΛΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!!!!!!! ΠΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΟΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΠΤΑ. ΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/4/14 13:03

      Ρε βλήτο, για πες μου, στο Χατζηκυριάκειο είναι ιερή η οικογένεια;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/4/14 13:06

      Nαι ρε..εχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ..ΙΕΡΟΣΥΝΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/4/14 13:15

      Βλήτο, να απαντας ότι σε ρωτάνε και όχι ότι σου ΄ρχεται στο κεφάλι, εκτός κι αν το πάνω παίρνει εντολές από το κάτω.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/4/14 16:19

      Ναι ναι,γι'αυτό δεν μπορούν οι περισσότεροι να μαζέψουν τα κερατά τους..... κατα τ'αλλα ιερή η οικογενεια στη Σαλαμίνα.Ειδικά οι Σαλαμινιες δεν εχουν και τις καλύτερες σχέσεις με την ηθική.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος23/4/14 14:01

    Θα κάνει κουμάντο το ανδρείκελο που ανακήρυξε τον Αγγέλου ευεργέτη και έκανε μυστικές συνομιλίες μαζί του γράφοντας στα παπάρια του το δημοτικό συμβούλιο και τους πιο στενούς του συνεργάτες.
    Θα κάνει κουμάντο το ενεργούμενο της ΔΕΣΦΑ που άλλαξε ως διά μαγείας τη γνώμη των προβάτων του και ψήφισαν υπέρ της τρίτης δεξαμενής, ενώ πριν λίγο ψήφιζαν όχι.
    Θα κάνει κουμάντο ο αχυράνθρωπος του Σπανόπουλου που ενώ πρέπει να τον κλείσει τον καλεί στο δημοτικό συμβούλιο με δόξα και τιμή και τον αφήνει να παραμυθιάζει τον κόσμο, αντί να του κόψει τον κ..λο.. Πού είναι οι άδειες του Σπανόπουλου κύριε Τσαβαρή?
    Τι συμφέροντα εξυπηρετείς κύριε Τσαβαρή?
    Θα κάνει κουμάντο ο Ανωμερίτης και οι Κινέζοι που ψήφισαν το κατάπτυστο ΦΕΚ 68/13 που μετατρέπει την Κυνοσούρα σε ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, ενώ ο Τσαβαρής σφυράει κλέφτικα και τάζει πολιτιστικά πάρκα και φούμαρα. Γιατί κρατάς μυστικό το αισχρό ΦΕΚ κύριε Τσαβαρή?
    Τι συμφέροντα εξυπηρετείς κύριε Τσαβαρή?
    Πού είναι τα εκατομμύρια που χρωστάει ο Αγγέλου, ο ΔΕΣΦΑ, ο ΟΛΠ, ο Σπανόπουλος, τα ναυπηγεία και όλοι οι παράνομοι που ρυπαίνουν και μαγαρίζουν τη Σαλαμίνα?
    Γιατί δεν εφαρμόζεις τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων για είσπραξη τελών, διεκδίκηση αποζημιώσεων και απομάκρυνση των ρυπογόνων δραστηριοτήτων?
    Τι συμφέροντα εξυπηρετείς κύριε Τσαβαρή?
    Γιατί κρύβεσαι πίσω απ' τα φουστάνια της Νάννου κύριε Τσαβαρή??

    Σιγά που θα απαντήσει ο Τσαβαρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/4/14 14:59

    ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΗΣ ΤΗΣ ΝΑΝΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/4/14 16:05

    Βρε βλακα 14.59 αυτη ειναι η πρεμουρα σου????? Αυτα που γραφει ο 14.01 δεν σε αγκιζουν ?? Δεν σε αφορουν ??? Μα τοσο απυθμενη βλακεια πια????? ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!! Ο στρατηγος Πιπηνης ειχε πει καποτε , < αν ηξερα ποσο μ@λ@κ@ς ειναι ο ελληνικος λαος δεν θα περιμενα να γινω στρατηγος για να τον κυβερνησω, αλλα θα τον κυβερνουσα απο δεκαννεας!!! ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/4/14 16:15

    Το γεγονός και μόνο ότι θεωρούν ότι μία γυναίκα δεν μπορεί να δρα αυτοβούλως δείχνει πόσο καθυστερημένοι είναι κάποιοι. Ρούλα μην πτοείσαι από τις σαχλαμάρες, η νίκη είναι δική σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/4/14 16:21

      ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο κοσΤΣΑΒΑΡΗΣ;;Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ'ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΗΝΑΡΟΥΛΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/4/14 22:14

      Και κατι αλλο !!! μη τυχον με ξαναπαρουν απο τηλ της δημαρχειας με σκοπο την μαζωξη κοσμου σε συγκεντρωσεις του συνδυασμου του Κου Τσαβαρη !!! Τα τηλ αυτα τα πληρωνουμε ολοι μας!!!! Καταλαβατε????

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος23/4/14 16:43

    Η ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ Ο Κος ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΚΟΝΤΑ στο ΔΗΜΟΤΗ" ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Κα ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ, ΜΗΝΑ,
    ΔΕΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο κος ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ, ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΣΜΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΪΟ 2014 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΣΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ.
    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΟΣΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΛΘΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΥΝΙΘΙΖΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ " ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ" -- Η ΕΚΛΟΓΗ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ , ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, 1η Σεπτ. 2014 εως 31η Αυγ.2019. ΙΣΙΔΩΡΑ (ΡΟΥΛΑ) ΝΑΝΝΟΥ. --- (Ένα παλιό στέλεχος του Συνδυασμού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/4/14 16:46

    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ. ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΕΤΕ ΠΟΣΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΖΗΛΕΙΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ. ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/4/14 17:34

    ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΦΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΑΚΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/4/14 17:59

      ξεκατίνιασμα!ντροπη σας!ΕΤΣΙ θα διοικησετε το νησι;;;; ντροπη σας

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος23/4/14 18:57

    ΟΥΤΕ ΤΖΑΒΑΡΗ ΟΥΤΕ ΡΟΥΛΟΜΗΝΑ
    ΜΟΝΟ ΑΣΤΡΑΚΟ ΚΑΙ ΣΟΦΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος23/4/14 22:06

    ΓΙΑ ΣΕΝΑ 18:57 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΄Η Ο ΣΟΦΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ Κ. ΝΑΝΝΟΥ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ( ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/14 12:41

      ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΚΡΑΝ!!!!!!!!!!
      ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος23/4/14 23:58

    ΡΕ ΜΗΝΑΡΟΥΛΑ ΓΙΑ ΠΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος24/4/14 11:44

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος24/4/14 15:26

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος25/4/14 00:26

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΟΤΕ? ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ? ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος25/4/14 14:48

    ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΤΟΥ ΚΟΤΣΕΛΗ Η ΛΙΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/14 16:39

      Αν αυτό είναι το επίπεδό σου Σοφρά σαν του Κοτσέλη που διαφημίζει την "Λιλή" του τότε όχι μόνο δεν θα σε ψηφίσουμε ούτε εγώ ούτε η οικογένεια μου αλλά θα ενημερώσουμε κι όσους μπορούμε περισσότερους να μην σε ψηφίσουν ξευτίλες, ε ξευτίλες πια.
      Πες του χαμούρη του Κοτσέλη επιτέλους μας τα έπρηξε ο κομπλεξικός, πες του που να βάλει την Λιλή του για να ηρεμήσει ο ξεφτιλισμένος άντρας,
      Αν έχεις άλλη άποψη που δεν το βλέπω, να τον διαγράψεις από τον συνδυασμό εδώ και τώρα αλλιώς είσαι ίδιος ξευτίλας και συ
      Ένας πρώην σύντροφος αγωνιστής σου.
      Διώξτον ΤΩΡΑ
      Διαφορετικά πάρε την Λιλή του Κοτσέλη και στο Αλεποχώρι για διακοπές και συ, μας κουράσατε πια.
      Ρε ανώμαλοι στα μπλόκ μπαίνουν και οι κόρες σας δεν ντρεπόσαστε λιγάκι; Λίγη τσίπα ρεεεεεεεεεε
      Όλα στον βωμό της εκλογής;
      Θα παρακαλέσω τον διαχειριστή να μην το διαγράψει για να βλέπουν ΟΛΟΙ οι ψηφοφόροι ποιο το επίπεδο Κοτσέλη.
      Μπράβο Ρούλα που τον έδειξες τον χαμούρη είτε τον έδιωξες εσύ είτε ο άντρας σου, αν μη τι άλλο μια ψήφο την δική μου την δικαιούστε και θα την έχετε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/4/14 16:48

      καλά σου λέει ρε ο άνθρωπος αρχημα@λάκα βάλτωνε στον κ@λο σου ρε ανώμαλε ανήμπορε που θες να την διαφημίσεις κιόλας

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.