Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Απρ 2014

Συνέντευξη Μιχάλη ΚΟΡΡΟΥ, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό της κας Ρούλας Νάννου “ΚΟΝΤΑ στον ΔΗΜΟΤΗ”

Καλησπέρα κ Μιχάλη, είσαστε μια νέα και δυναμική προσωπικότητα που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην πολιτική σκηνή της Σαλαμίνας, θα μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε όλοι το ποιος είναι ο Μιχάλης Κορρός;
Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι πράγματι, στην πολιτική σκηνή της Σαλαμίνας εμφανίζομαι για πρώτη φορά λόγω της φύσεως της δουλειάς μου «στρατιωτικός», όμως στους κοινωνικούς αγώνες στην Σαλαμίνα και εκτός αυτής, είμαι χρόνια τώρα κοντά στους συνανθρώπους μου που με είχαν ανάγκη, βοηθώντας κάθε συνάνθρωπο μου από το δικό μου μετερίζι στο μέτρο του δυνατού και χωρίς τυμπανοκρουσίες, το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και απ’ το νέο μου μετερίζι εφ’ όσον ο λαός ης Σαλαμίνας με τιμήσει τελικά με την ψήφο του.
Ποιοι είναι οι νέοι στόχοι, ποια τα όνειρα σας με δυο λόγια;

Πρωταρχικός στόχος όλων μας, είναι να πετύχει ο συνδυασμός μας την εκλογική του νίκη στις 18 του Μάη ώστε να μπορέσουμε να ανακόψουμε την καταστροφική πορεία του δήμου μας και να ανακάμψουμε προς το συμφέρον όλων των Σαλαμινίων. Όνειρα για τον τόπο μου έχω πολλά, θα αρχίσω όμως να τα «ξετυλίγω» εφ’ όσον εκλεγώ, έχουμε μπροστά μας 5 παραγωγικά χρόνια και σκοπεύω να σας εκπλήξω ευχάριστα. Άλλωστε σύντομα θα ‘χουμε την ευκαιρία με τα επινίκια να τα ξαναπούμε.
Τόσο βέβαιος για την νίκη; Ποια θα ‘ναι η επόμενη μέρα στο δήμο εφ’ όσον τελικά ο συνδυασμός σας και σεις προσωπικά;
Σαφέστατα η νίκη είναι της κας Ρούλας Νάννου, αυτό το έχουν ενστερνιστεί ακόμα και οι αντίπαλοι μας γι’ αυτό και μας χτυπούν όπως, όπως, ακόμα και κάτω από την μέση, άλλωστε εσείς το ζείτε καθημερινά με τα βρώμικα σχόλια των ολίγων ευτυχώς.
Η επόμενη μέρα στο μυαλό μου είναι χαραγμένη με μια μόνη λέξη, δουλειά, δουλειά, δουλειά, είναι απίστευτες οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε, όμως έχουμε την θέληση, την γνώση και το πείσμα να τα αντιμετωπίσουμε και θα τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά.
Ο τόπος θα ορθοποδήσει σε πείσμα των «Κασσάνδρων» που ήδη έχουν βγει και μας επικρίνουν για να ανακόψουν την πορεία μας, μια πορεία που ότι και να γίνει δεν ανακόπτεται.
Όσον αφορά εμένα προσωπικά θα αγωνιστώ με την ίδια θέρμη και διάθεση σε όποια θέση κι αν με βάλει η αρχηγός μας κα Νάννου γιατί πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες που και βέβαια έχω, είναι το καλό της πατρίδας γιατί έτσι γαλουχήθηκα και έτσι θα συνεχίσω, στην ίδια αταλάντευτη πορεία.
Ποια η θέση σας για το περιβάλλον; Για τις ιχθυοκαλλιέργειες, για τα ναυπηγεία, για τα νταμάρια κα;
Εδώ δεν θα σας απαντήσω γιατί σύντομα δημοσιεύεται το πρόγραμμα του συνδυασμού μας και δεν θέλω να προκαταβάλω την αρχηγό και την ομάδα που συντάσσει το πρόγραμμα, το μόνο που μπορώ να σας πως είναι πως προσεγγίζουμε το θέμα με πολύ σεβασμό στο περιβάλλον και σεβασμό στους εργαζόμενους και στην οικονομική πορεία του τόπου μας.
Ο Κορρός τι επιδιώκει εφ’ όσον εκλεγεί συνδυασμός και ο ίδιος; Τι θέση αναμένει ως προϋπόθεση εξαγοράς του αγώνα του;
Νομίζω πως ήδη σας απάντησα, δεν εξαγοράζω κανένα αγώνα ήμουν είμαι και θα παραμείνω στρατιώτης της πατρίδας και θα αγωνιστώ από όποια θέση κληθώ να το πράξω χωρίς μικρόψυχες μεμψιμοιρίες.
Ποιες είναι οι αυτονόητες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνονται ανεξάρτητα του ποιος διοικεί σήμερα ή αύριο τον δήμο;
Πάνω απ’ όλα, η τήρηση της νομιμότητας που τόσο πολύ ταλαιπωρήθηκε τελευταία. Κανείς αιρετός δεν μπορεί να εκβιάζει την διοίκηση του δήμου και τους υπαλλήλους του για ίδιον όφελος έστω κι αν αυτό είναι ψηφοθηρικό μόνο. Θα επαναφέρουμε την διοίκηση στην τροχιά της νομιμότητας κι αυτό θα ‘ναι το ευαγγέλιο μας. Το «…αν δεν παρανομήσεις, έργο δεν κάνεις…» είναι έξω από την δική μας φιλοσοφία.
Πολιτική απόφαση, πόσο ορθή και χρήσιμη είναι στην διοίκηση του δήμου και πόσο μπορεί αυτή να επηρεάσει το μέλλον μας;
Όλα σχετικά, αν η «πολιτική απόφαση» έχε κοινωνικό χαρακτήρα και είναι απόφαση του συνόλου κι όχι εκ πονηρού του ενός, τότε στοχεύει σωστά, άλλωστε γι’ αυτό είναι εκεί το δημοτικό συμβούλιο για να ψηφίζει με σωστές και κυρίως τεκμηριωμένες εισηγήσεις.
Τι σημαίνει αντιδήμαρχος και με ποια φιλοσοφία οφείλει να διοικεί;
Ο αντιδήμαρχος όπως και ο ίδιος ο Δήμαρχος είναι εκεί ως υπηρέτες του λαού κι αυτό οφείλουν να κάνουν να υπηρετούν το λαϊκό συμφέρον με μετριοφροσύνη και κατανόηση, ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα για να αντιμετωπίσει κι ένα καβαλημένο αντιδήμαρχο, αυτές οι φιλοσοφίες ανήκουν στο παρελθόν ΤΕΛΟΣ.
Θα ‘πρεπε ο αντιδήμαρχος αν μη τι άλλο να χει τα τυπικά προσόντα του αντικειμένου που του ανατίθεται;
Θα συμφωνήσω μαζί σας εν μέρει, πρέπει να χει ο αντιδήμαρχος αν μη τι άλλο κάποια στοιχειώδη μόρφωση για να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του με την στήριξη της δομημένης υπηρεσία που θα προΐσταται, από ‘κει και μετά οι πολιτικές του αποφάσεις του πρέπει να λαμβάνονται ομαδικά και μετά από διάλογο.
Ποια η θέση σας για τα αδέσποτα που έχουν κατακλίσει το νησί; Υπάρχει θέση στο όραμα σας για την Σαλαμίνα του αύριο και ποια είναι αυτή;
Δεν ξέρω αν το θέμα των αδέσποτων υπάρχει στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας θα το δούμε άμεσα, γεγονός είναι πως το πρόβλημα έχει οξυνθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και επιβάλλεται επιτέλους να λυθούν μέτρα δραστικά σε αγαστή όμως συνεργασία με τις φιλοζωικές του νησιού μας που υπερβάλλουν πολλές φορές εαυτόν στην προσπάθεια τους να αντιμετωπίσουν με αγάπη το πρόβλημα, το βέβαιο είναι πως εμείς σαν νέα δημοτική αρχή θα σταθούμε δίπλα τους αρωγοί και συμπαραστάτες.
Ποια η γνώμη σας για τα δημοτικά-κοινοτικά διαμερίσματα, πως λειτούργησαν ως σήμερα και πως θα ‘πρεπε να λειτουργούν;
Δυστυχώς η παρούσα δημοτική αρχή αν και είχε την δυνατότητα να εκμεταλλευτεί προς όφελος των δημοτών τον θεσμό, όχι μόνο τον υποβάθμισε αλλά θα τολμούσα να πω τον τορπίλισε με τα γνωστά αποτελέσματα δυσλειτουργίας όλων των διαμερισμάτων.
Η θέληση του συνδυασμού μας είναι όχι μόνο να τα αναβαθμίσει και να τους δώσει την θέση που πρέπει να έχουν στην τοπική κοινωνία αλλά να τα κάνει και εργαλεία επίλυσης προβλημάτων σε τοπικό επίπεδο έξω και πέρα από προσωπικές και πολιτικές συμπάθειες και αντιπαραθέσεις, άλλωστε αυτή ήταν και η φιλοσοφία του νομοθέτη, να μην αποκοπεί η τοπική κοινωνία από τον κεντρικό ιστό διοίκησης.

42 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/4/14 16:25

    O ποιητης μας Οδυσσεας Ελύτης είχε πει οτι επιτυχια σημαινει ΤΑΛΕΝΤΟ,ΤΟΛΜΗ και ΤΥΧΗ και ο Μιχαλης Κορρος τα εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/4/14 23:24

      Μιχάλη οι αποφάσεις του δήμου είναι όλες πολιτικές.
      Προσφορά προς τον τόπο δεν γίνεται με προσωπικές φιλοδοξίες .
      Πολίτικός προϊστάμενος όλων των υπηρεσιών του δήμου είναι ο δήμαρχος και βοηθός του ο αντιδήμαρχος.
      Τα Όνειρα για τον τόπο σου τα έχεις «ξετυλίξει» στην αρχηγίνα σου η θα βρεθεί προ εκπλήξεως .
      Άντε και στα άλλα με υγεία

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/4/14 00:57

      Στο επομενο μυνημα σου φιλε 23.24 θα μας πεις οτι τον Κο Τσαβαρη τον οδηγησε στην εξουσια του νησιου μας η διαθεση για προσφορα στον τοπο μας και οχι η προσωπικη του φιλοδοξια για εξουσια !!! Σε ολες τις εκδηλωσεις του καθε ανθρωπο το πρωτο συναισθημα που τον διακατεχει ειναι η προσωπικη φιλοδοξια ( νικη-καταξιωση-αναγνωρισημοτητα-επιτυχια)-κλπ κλπ!!! Το ζητημα ειναι να εχεις την ικανοτητα να υποτασεις το ΕΓΩ στο ΕΜΕΙΣ !!! Αν μεινεις στο εγω εχουμε την αρχη του ενος-ενας αποφασιζει(ΤΣΑΒΑΡΗΣ )και 20 λενε παντα ναι ( Δημ. Συμβουλοι) !!! Αυτο δεν γινεται τωρα?? Απο ανθρωπους με προσωπικες φιλοδοξιες και υγειη μυαλα περιμενω πολλα !!! Απο ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΥΣ και ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ανθρωπους που φοβουνται ακομα και να σκεφτουν και σκεφτεται για αυτους ο ΕΝΑΣ ( τσαβαρης ) δεν εχω εγω σαν πολιτης να περιμενω τιποτα !!!! Ας ξεκουμπιστουνε λοιπον και να πανε σπιτια τους!!! Τους εκανε ο Τσαβαρης να φανταζουν πολυ ΛΙΓΟΙ στα ματια μας!!! Πως το αντεχουν αυτο?? Εκτος και ΑΝ ..................!!!! τα υπολοιπα δικα σας!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/4/14 01:03

      Στη δημοκρατία ψηφίζουν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι.
      Στο φασισμό τύπου Τσαβαρή αποφασίζει και διατάζει ο μονάρχης.
      Όποιος διαφωνεί τον τρώει το σκοτάδι.
      Πώς μπορεί να δικαιολογήσει το ναι σε όλα ακόμα και στις πιο απίθανες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου?
      Πώς μπορεί να δικαιολογησει τη χωρίς συζήτηση και σε χρόνο μηδέν ψήφιση είκοσι αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου μόλις αποχωρούσε η αντιπολίτευση?

      Απάντησε Τσαβαρή.
      Μην κρύβεσαι σα γυναικούλα Τσαβαρή..

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/4/14 17:57

    ΚΑΛΑ,ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/4/14 18:12

      xaxaxaxaxaxaxaxa

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/4/14 18:16

      Βρε παραμυθιασμενοι πιστευετε οτι ο μοναδικος ο οποιος εχει συγκροτημενη σκεψη και αποψη ειναι ο σουλτανΤσαβαρης !!! ΒΛΑΚΕΣ!!1

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/4/14 18:12

    Παντα λογικος-μετρημενος και αποφασιστηκος !!! και αλλα επρεπε να τους πεις !!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ να ξεβρωμησει ο τοπος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/4/14 18:23

    ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/4/14 20:41

    ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΡΟΣ!!!! ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣ ΑΔΤ-123456

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/4/14 20:46

    ΜΙΧΑΛΗ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΟ ΒΑΡΙΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!! ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ!!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/4/14 21:36

    προφανως φιλε μου ανηκεις σε αυτη την κατηγορια( πολιτικα φασισταρια ) ανθρωπων !!! Η γενικευση ειναι η αρχη του φασισμου!! Κατ'εσενα λοιπον ,< πας στρατιωτικος φασιστας > .Σου γυριζω λοιπον τον χαρακτηρισμο και σε αποκαλλω ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ !!! Απαραιτητη προυποθεση βρε βλακα για να χαρακτηρισεις καποιον με οποιοδηποτε πολιτικο προσωνυμιο ειναι πριν να υπαρχει πολιτικη δραση !! Και ο ιδιος το λεει ρητα οτι ειναι η πρωτη φορα που ασχολειται με τα κοινα!!! και θα επρεπε (αν μπορουσε ) να σου απαγορευσει να του απευθυνεις τον λογο υπονοοντας οτι υπαρχει γνωριμια μεταξυ σας !!! Κε ΚΟΡΡΕ αυτους να προσεξετε οταν με το καλο παρετε την δημαρχεια !!! Αυτοι ειναι οι ιδιοι ανθρωποι που αργοτερα θα σας γλυφουν και θα κανουν κωλοτουμπες!!! Ετσι εχουν μαθει να ζουν !!!! ειναι οι ιδιοι που μονιμα (,χρονια τωρα ) ειναι παντα με τον νικητη στο τελος !!! αν αυτο δεν λεγεται φασισμος τοτε πως αλλιως ??? ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!! ΦΙΛΙΚΑ !!!Υ.Γ και το φιλικα δεν το εβαλα τυχαια !!Ξερει ο 20.46!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/4/14 22:15

    Ο πολιτικός άνδρας στα δύσκολα αναδεικνύεται.... !! Ο Μιχάλης διαφέρει μακραν απο όλους τους υπολοιπους πολιτικίσκους.
    προχώρα στρατηγε ...ΜΑΖΙ ΣΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/4/14 22:53

    Kουΐζ : Το ακτύπητο δίδυμο του Τζαβαρή , Λοστρόμος –Αρμενιστής που θα ισοπεδώσει τα πάντα στο πέρασμα του ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/4/14 23:07

    ο ΜΠΟΛΕΚ και ο ΛΟΛΕΚ !!!! ειμαι σιγουρος οτι τους βρηκα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/4/14 23:49

    ΤΟ ΑΝΘΩΠΑΚΙ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΕΝ (ΘΩΜΑΣ ΜΠΕΡΗΣ) ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/4/14 23:50

    οικονομικά εγκλήματα του Τσαβαρή.

    - Χάρισε στην ΕΥΔΑΠ για είκοσι χρόνια το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης αξίας εβδομήντα εκατομμυρίων ευρώ.
    - Δεν εισέπραξε από το λατομείο Αγγέλου ούτε ένα ευρώ από τα εκατομμύρια που χρωστάει.
    - Δεν εισέπραξε από τη ΔΕΣΦΑ τέλη και δικαιώματα εκατομμυρίων ευρώ.
    - Δεν εισέπραξε από τα ναυπηγεία, τις ρυπογόνες δραστηριότητες και τον ΟΛΠ τέλη ρύπανσης εκατομμυρίων ευρώ.
    - Δεν εισέπραξε από όσους κάνουν χρήση δημόσιων και κοινόχρηστων χώρων, τέλη και δικαιώματα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
    - Δεν διεκδίκησε αποζημιώσεις για την καταστροφή του φυσικού και πολιτισμικού περιβάλλοντος όπως αποφάσισε το δ/σ.
    - Χάρισε καντίνες, παραλίες και κοινόχρηστους χώρους σε ημέτερους.
    - Ξόδεψε ενάμισι εκατομμύριο για επισκευές αυτοκινήτων ενώ αγόραζε δεκαπέντε ολοκαίνουρια απορριμματοφόρα.
    - Μας φέσωσε με 4,5 εκατομμύρια νέα δάνεια και επιμήκυνε τα παλιά μέχρι το 2034.
    - Έχασε 2,6 εκατομμύρια από την κατασκευή του σχολείου Σεληνίων, επιμένοντας να αγοράσει το οικόπεδο φίλου του.
    - Πήγε να μας φορτώσει την αμαρτωλή συμπληρωματική αποχέτευση που απορρίφθηκε τρεις φορές σαν σκάνδαλο.
    - Έστησε βιομηχανία πλαστών βεβαιώσεων σε αλλοδαπούς με τεράστιες μίζες. Κανείς δεν έμαθε τον υπεύθυνο.
    - Κανείς δεν ξέρει τι έγιναν τα εκατομμύρια από τις εισπράξεις του δικτύου ύδρευσης.
    - Κανείς δεν ξέρει τι έγιναν τα εκατομμύρια από τις εντάξεις στο σχέδιο.
    - Κανείς δεν ξέρει σε ποιους κωδικούς μπήκαν τα ανταποδοτικά και πώς χρησιμοποιήθηκαν.
    - Έδωσε έργα με απ' ευθείας αναθέσεις αξίας εκατομμυρίων ευρώ.
    - Έδωσε έργα με φωτογραφικές διατάξεις σε ένα μόνο διαγωνιζόμενο.
    - Έκανε προμήθειες με απ' ευθείας αναθέσεις και έκπτωση 0,1%.
    - Έκανε συναλλαγές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ χωρίς νόμιμες διαδικασίες.
    - Παραιτήθηκε από ένδικα μέσα χωρίς σύμφωνη γνώμη της νομικής υπηρεσίας.
    - Πλήρωσε τον Αγγέλου ενώ χρωστάει εκατομμύρια.
    - Δεν τον υποχρέωσε να κάνει αποκατάσταση όπως έχει υποχρέωση.
    - Τον άφησε να κλέβει εκατοντάδες νταλίκες κατασχεμένα υλικά, ενώ μπορούσε να τα δεσμεύσει για τις ανάγκες του δήμου.
    - Πήγε να ξεπουλήσει την Τούρλα με πρόσχημα την αποκατάσταση.
    - Τον κατηγορούν για μαϊμού έργα και μαϊμού τιμολόγια.
    - Φιγουράρει στις λίστες του ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό και μπαινοβγαίνει το ΣΔΟΕ στα γραφεία του.
    - Θεωρεί τα οικονομικά του δήμου απόρρητα και δεν δίνει έγγραφα ούτε με εισαγγελική παραγγελία.
    - Δεν έχει δημοσιεύσει ούτε ένα ένταλμα πληρωμής.
    - Δεν εισέπραξε λατομικά πρόστιμα της διεύθυνσης Μεταλλείων και της Περιφέρειας υπέρ του δήμου.
    - Δεν βεβαίωσε τέλη και δικαιώματα εκατομμυρίων με αποτέλεσμα να παραγραφούν.
    - Μετέτρεψε επενδυτικές δαπάνες σε λειτουργικές για να ταΐσει το μινώταυρο της ευνοιοκρατίας και της σπατάλης.
    - Ξόδεψε μεγάλα ποσά σε ξένη εταιρία για ψεκασμούς ενώ έχει επαρκή υπηρεσία πρασίνου.
    - Ξόδεψε μεγάλα ποσά για φιέστες και προσωπική προβολή.
    - Πληρώνει αδρά ειδικούς συμβούλους χωρίς να έχουν πατήσει το πόδι τους σε δημοτικό συμβούλιο.

    Απολογήσου Τσαβαρή.
    Ο λαός της Σαλαμίνας δικαιούται να μάθει Τσαβαρή.
    Μην κρύβεσαι Τσαβαρή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/4/14 00:47

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΧΑΛΗ ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ .ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ .ΒΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 96 ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ
    ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/14 01:09

      εγω θα τον συμβουλευα προκειμενου να απαλλαγει ο τοπος απο κατι λαμογια σαν και σενα ,να συνεργαστει και με τον ΖΕΒΖΕΒΟΥΛ φιλε μου!! Αυτος τουλαχιστον ειχε τα αρ@@@@@ια να εκτεθει!! Εσενα κοτουλα η ανωνυμια σου δεινει το το δικαιωμα να λες οτι παπαρια σου κατεβει στο κεφαλι!!! Αν και πολλες φορες τα βελη ερχονται εκ των εσω !! Τ..................Υ !!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος24/4/14 00:56

    ANTE ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟ ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ, ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/4/14 07:54

    Ακουσατε ακουσατε ο συνδιασμος του δεν εχει βγαλει ακομα προγραμμα τι περιμενετε εκλογες ερχονται αλλα ξεχασα η ο μηνας ξεμεινε απο ψιλα η εβαλε το χερακι του στο προγραμμα και αυτος. Σκεφτεται ακομα τι θα βαλει μεσα για να παρει περισσοτερα οταν εκλεγει. Αυτο θα πει να δινεις χρημα και χρημα με τη σεσουλα καποια στιγμη πρεπει να το παρεις πισω και με τοκο φυσικα. Θελω να μαθω τι θα γινει ετσι και δεν βγει δημαρχος ο μηνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/14 09:08

      Γιατι ο Παπαθεοχάρης ειναι και τα θελει με τόκο;ο ζαροπαιχτης!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/4/14 10:53

      Τουλαχιστον ο Κος ΝΑΝΝΟΣ τρωει τα λεφτα τα δικα του !!! Ο Κος Τσαβαρης τρωει τα λαφτα τα δικα μου και τα δικα σου !!! ΒΛΑΚΑ!!!!!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος24/4/14 09:58

    ΣΟΦΡΑΣ - ΑΣΤΡΑΚΟΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥΡΧΟΝΤΑΙ.
    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΦΥΓΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος24/4/14 10:50

    Αληθεια ποιος απο τους δυο για δημαρχος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος24/4/14 10:56

    Την αλλαγη και τα εργα στην Σαλαμινα τα εκανε ολα ο Κ.ΑΣΤΡΑΚΟΣ επι δημαρχιας του (1982-1986). Και πολλα εργα τα οποια δεν προλαβε να υλοποιησει τα υλοποιησε ο Κ.ΜΑΚΡΗΣ.
    Μονο αυτοι ηταν οι δημαρχοι που εκαναν εργα πνοης για την Σαλαμινα.
    Οι μεταγενεστεροι αυτων τα μονα εργα που εκαναν,απο Αγαπιου εως τον τσαβαρη ειναι κοτσομπολια,κατινιες και ξεπουλημα του νησιου,για προσωπικο ωφελος.
    Αυτα ετσι για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθενουν οι νεοι,που τους παραμυθιαζετε με ψεματα και βρωμιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος24/4/14 14:32

    Δηλαδη ο Κος Αστρακος Δημαρχος!!! Αυτο μας λες φιλε μου!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος24/4/14 16:03

    Γιατι οχι,βλεπεις κανεναν αλλο εσυ φιλε μου,που να μπορει να σταθει στο υψος των περιστασεων που ζουμε,με ολους αυτους τους κουραμπιεδες που ξεκατινιαζωντε σαν κακιες φιλεναδες;αντι να βαλουν τα μαυλα τους να δουλεψουν για το καλο του τοπου.
    Ε ναι λοιπων ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΣΤΡΑΚΟΣ ο ανθρωπος ειναι πολιτικος ηγετης μακραν απο τους υπολοιπους!!!
    Αυτα στα λεει ενας καραδεξιος 32 ετων.
    Το ηθος την εντιμοτητα ωφειλουμε να την αναγνωριζουμε σε πολιτικους που το αξιζουν,και ας μην συμφωνουμε πολιτικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/14 18:11

      ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ! ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΑΣ!!!

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος24/4/14 16:59

    Εχεις δίκιο φίλε μου.Ο Αστρακος προσχώρησε στον Σοφρα( ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ) και για το καλό του τόπου.ΔΕΝ ΜΑΣ Χ@ΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ!!!!!!Ας ξεθάψουμε και τον ΠΑΠΑΓΟ να κυβερν'ησει....Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ .....Ο κυριος αυτος ζυγ'ιστηκε μετρηθηκε και βρεθηκε ελλειποβαρής...Υ.Γ Εισαι τοσο ΔΕΞΙΟΣ ΟΣΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος24/4/14 17:35

    Ρε χριστοδουλε ποιον ΑΦΘΑΡΤΟ/ΟΥΣ μη διαπλεκομενους μη επσγγελματιες πολιτικαντηδες υποστηριζεις να μαθουμε και μεις;
    Και ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΝΟΙ..
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΝΤΑΛΑΡΑ...ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/14 00:17

      Μαζι σου φιλε μου!!!! Αστρακος γνησιο τεκνο του σαπιου πασοκ( Ακης-Τσουκατος-Μαντελης- Παπαντωνιου-Γιωργακη-Σημιτη-Λαλιωτη) δηλαδη συντροφος και συναγωνιστης των μεγαλυτερων πολιτικων απατεωνων που εβγαλε ποτε αυτος ο τοπος!!! Αυτους πληρωνουμε τωρα !!! Κε καραδεξιε της πλακας!!!! ΥΓ τρεχαντηρι-καρναγιο-καλοριζικο συντροφε!!!!! Θυμασαι βαγγελη??

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/4/14 00:32

      Απλα φιλε εισαι ενας καραγκιοζης που εχεις παραισθησεις στην βλακεια εισαι για κλαματα 00:17.
      Υ.Γ.οιπαπαριες σου σπανε κοντερ θυμασε αναρχοφασιστα;;

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος24/4/14 18:15

    ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΚΡΑΝ!!!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος24/4/14 20:20

    Ποια τα εργα σας κ. Τσαβαρη 3,5χρονια στο τιμονη του δημου;;;
    ΚΑΝΕΝΑ. ΚΑΝΕΝΑ.
    ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ,ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ??? Αν μπορειτε απαντηστε σε αυτο το ερωτημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος24/4/14 20:23

    ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΣΤΡΑΚΟΣ
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος25/4/14 00:07

    Δηλαδη σαν να λεμε θα βγαλουμε δημαρχο τον Αστρακοπιπη!!! Ξεφτιλησατε με τις ανοησιες σας τον Κο Σοφρα πουθεναδες!! Νομισατε οτι το να γραφεις στα μπλοκς ειναι σαν να γραφεις στο λευκωμα του γυμνασιου!!! Περιποιουν τιμη για τον Κο Σοφρα αυτα τα σχολεια ΒΛΑΚΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/14 00:38

      Εσυ ρε πουθενα 00:07που θικτηκες; για τον κο σοφρα και περιποιουν τιμη δηλαδη τι θες να μας πεις βλακα..

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος25/4/14 01:17

    τι να σου πω πανυβλακα !! εσυ εισαι < απο την πορτα σου περνω και τηγανιζεις ψαρια πετα μου ενα κεφτε ωχ το ματι μου ζητω ο αιας>> το κακο ειναι οτι τρελλοκομεια υπαρχουν ενω κουτοκομεια δεν υπαρχουν δυστηχως!!! τι να καταλαβεις βρε τσοπανη?? οτι οι ανοησιες που γραφεις κανουν ζημια στον Σπυρο??/ Τι θα γραψεις μετα βρε ανοητε ?? οτι κουμαντο κανει ο μηνας και οχι η ρουλα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/14 02:05

      Ρε κουτουρου ποιες ειναι οι ανοησιες;και ποιον υποστηριζεις εσυτον πιπη,η την ρουλα,τρελλαμενε;
      Εσυ τα ψαρια τα βλεπεις γλαρους και τους γλαρους ψαρια και στην στερια κολυμπας στη θαλασσα περπατας.βοδι!!

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος25/4/14 01:52

    Εξακολουθεις να εισαι βοδι ,την ζημια την κανει μονος του ο σπυρος δεν θελει βοηθεια,και στην ρουλα ξανα βοδι ο μηνας κανει κουμαντο,στο κατω,κατω της γραφης αντρας της ειναι,που το κακο;
    Αντε να δουμε τωρα αν τα καταλαβες βοδι,γιατι σε κοβω και παπαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.