Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Ιουλ 2014

Αφιερωμένη «σύσκεψη του δρόμου» σ’ όλους τους «δημοκράτες» απερχόμενους συμβούλους αύριο Σάββατο στις 10:30πμ έξω από τα γραφεία της Κοινότητας

Τα παράπονα σας στον Δήμαρχο και δήμαρχος μέχρι την 1η Σεπτέμβρη είναι ο Γιάννης Τσαβαρής. Απελπισμένοι και στο Αιάντειο, -όπως και σ’ όλη την Σαλαμίνα- οι κάτοικοι προσπαθούν να συζητήσουν και να αναζητήσουν λύσεις για τα σκουπίδια που τους έπνιξαν.
Σύμφωνα με τους ανεξάρτητους συμβούλους Αιαντείου, χαρακτηριστική η αδιαφορία της προέδρου κας Δέσποινας Τσενόγλου που απ’ όσο πληροφορούμεθα αρνείται πεισματικά ακόμα και να συζητήσει το θέμα σε έκτακτο Κοινοτικό συμβούλιο όπως ήδη της ζητήθηκε, από τους ανεξάρτητους κοινοτικούς συμβούλους, Γιάννη Μπούτση, Γιώργο Μητρόπουλου και Μαρίας Δημητριάδη!
Μετά απ’ αυτό, της ζητήθηκε να τους δοθεί έστω η αίθουσα του κοινοτικού διαμερίσματος για συνάντηση το Σάββατο το πρωΐ στις 10:30 με τα προεδρεία των συλλόγων πράγμα που κι αυτό τους το αρνήθηκε η απερχόμενη πρόεδρος κα Δέσποινας Τσενόγλου επικαλούμενη μάλιστα εντολή δημάρχου! (sic)
Έτσι τελικά η συνάντηση και ο διάλογος θα γίνει αύριο Σάββατο στις 10:30πμ έξω από τα γραφεία της Κοινότητας στον δρόμο έξω και πέρα από κάθε δημοκρατική δεοντολογία.
Αφιερωμένη «σύσκεψη του δρόμου» σ’ όλους τους «δημοκράτες» απερχόμενους συμβούλους που 3,5  χρόνια τώρα μας παραμύθιαζαν με τις δημοκρατικές ευαισθησίες τους.

113 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/7/14 13:12

    ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗ?ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΣΑΒΑΡΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΣ Σ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ,ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ,ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ,Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΑΨΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ,,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/14 10:16

      ΠΑΛΙ ΞΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ??? ΑΡΚΕΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/7/14 13:21

    επίπεδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/7/14 13:24

    Κυρίες και Κύριοι ψυχραιμία γιατί αυτό είναι το επιδιωκόμενο, να μας φορτώσουν την ανικανότητα του και την αποτυχία τους
    Αλήθεια ο περιβόητος κ. τρομάρα του Δερτούζος που λούφαξε;
    Μέχρι τα χτες όργωνε το Αιάντειο γλύφοντας και έρποντας υπέρ Τσάβες τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/7/14 13:26

    2 εβδομαδες εχουν να μαζεψουν τα σκουπιδια στη δεη χαλιωτη καλοκαιριατικα πρεπει να φωναξουμε το υγιενομικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/14 13:40

      πες το στον "ταξιτζή" που τον έγλυφε προεκλογικά να μεριμνήσει τα δέοντα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/7/14 20:58

      ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΠΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΟΦΕΛΗΘΗ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟ . ΕΠΙΑΣΕ ΕΙΔΗ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ .

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/7/14 22:07

      ΔΕΝ ΞΈΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΊΝΕΤΑΙ .

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/7/14 11:11

      4/7/14 20:58 πρέπει να είσαι από τα λαμογια που κατέβασε τσαμπουκά ο προϊστάμενος από τα γραφεία και σου έγινε η πατούρα χωνί να μαζεύεις σκουπίδια εεεε ήταν καλά όταν τα οικονομάγατε?? χωρίς να έχεις ι απασχοληθεί στα σκουπίδια? μαζευτε τα τώρα γιατι ο κοσμάκης πληρώνει και να σε σίγουρος κοπρόσκυλο οτι και η ναννου να αναλάβει εσύ πάλι σκουπίδια θα μαζεύεις αυτό που έπρεπε να κάνεις τόσα χρόνια τώρα όμως χωρίς τισ πλάτες του τσαβεσ φιλακια!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/7/14 11:17

      20:58 4 xronia re royfianako poy eisoyn na paraponetheis .....molis mas ediokse 70 atoma eginan ta voyna skoypidion o proistamenos ti na soy kanei xvris kosmo kai to pios glyfei tin nannoy fenete apo ta trapezomata poy tis kanei poythenades e poythenades ai sixtir..........

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/7/14 23:32

      Λενη πόσα χάλια έχεις ΜΕ τον ταξιτζή τα έχεις. Θα το μάθει και. θα κλες πάλι

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος8/7/14 19:03

      Μην ανησυχείτε συμπολίτες. Τα σκουπίδια θα μαζευτούν από Σεληνια μεριά

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος4/7/14 13:59

    Αυτή ( η κυρία) πρέπει πρώτα να πάει σχολείο να μάθει Ελληνικά και μετά να ασχολείται με τα κοινά...την ευθύνη την έχουν όσοι την ψηφίζουν..!!!.ΕΠΙΠΕΔΟ 000000000000000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/7/14 14:06

    STHN KOYLOYRH MIA XARA TA MAZEYOYN JENOI HREUE H VRA SAS KOMENA TA PRONOMIA POY EIXATE OLA AYTA TA XRONIA PHGENETE STOYS TOPOYS SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/7/14 14:31

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ,ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΑΤΩΝ ΜΑΣ
    ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΗΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.
    ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ.ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΥΡΑ ΤΣΕΝΟΓΛΟΥ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕΣ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/7/14 14:40

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.ΑΞΙΟΙ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ Η ΑΡΧΙΚΗ ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΚΟΙΝ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/7/14 15:01

    Πόσο φασίστας και αδίστακτος είναι αυτός ο Τσαβαρής που απαγορεύει το άνοιγμα της αίθουσας για συζήτηση ενός τόσο σοβαρού θέματος. Να του πάμε τα σκουπίδια έξα από την πόρτα του να πάθει χολέρα.
    Κρίμα ρε Γιάννη, ούτε για ροχάλα δεν κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/7/14 15:02

    Η ΤΣΕΝΟΓΛΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΓΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΚΤΕΙΘΕΤΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΕ ΚΥΝΔΥΝΟ. Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΛΗΣΤΟΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΜΕΛΑΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/7/14 15:20

    Αγαπητοί Δημότες, αυτός ήταν ο Τσάβες που όλοι εσείς, που φωνάζετε τώρα, την πρώτη Κυριακή και ειδικά η περιφέρεια του Αιαντείου τον έφερε πρώτο με τεράστια διαφορά από την κα Νάννου. Και σας κακοφάνηκε που την δεύτερη Κυριακή συσπειρώθηκαν όλοι οι ντόπιοι για να εκλέξουν ντόπιο Δήμαρχο και δεν αφήσατε λόγια να μην πείτε!!! Τώρα να σας πω λουστείτε τον; Για να δείτε ποιος ήταν ο αρχηγός σας; Καμαρώστε τον. ΑΦΑΝΤΟΣ!!!!!!! Ούτε τηλέφωνα δεν σηκώνει. Ούτε καν στους συνεργάτες του, που τον είχαν στηρίξει και βοηθήσει και έκαναν κοινό αγώνα!!!! Φανταστείτε όλους εσάς!!!!!! Καρφάκι δεν του καίγεται!!! Γραμμένους σας έχει!!!
    Να πάρετε τα σκουπίδια και να πάτε να τα πετάξετε έξω από την πόρτα του σπιτιού του, μπας και συγκινηθεί. Αν μένει ακόμα εδώ και δεν έχει φύγει!!!
    Ένα μεγάλο μπράβο στους Συμβούλους για την πρωτοβουλία της συγκέντρωσης. Πιστεύω κάτι να πετύχουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/14 18:12

      Χαίρομαι για την συσπείρωση των βρωμιάριδων από τον Πειραιά και για το κλείσιμο (όλα με την σειρά τους) των μαγαζιών των ντόπιων. Όλοι με την σειρά τους. Ας πρόσεχαν το βρω μάστορα τους.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος4/7/14 16:33

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΕΝΤΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ ,ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ.ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑ ,ΟΡΕΞΗ ΜΕΡΑΚΙ,ΤΣΑΓΓΑΝΟ,ΜΠΕΣΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΑΣΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΓΓΑΝΟ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ,ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ.
    ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΤΕ,ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΑ,ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/14 01:04

      Μας τα μασάς ρε φίλε, δεν μας μιλάς καθαρά. Και βέβαια ο κ.Μητρόπουλος είναι ένας αξιοπρεπής κύριος και αξιόλογος σύμβουλος. Από κεί και πέρα όμως όταν λες ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ. ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΤΕ,ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΑ,ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ, τι εννοείς; Για πες μας λοιπόν τι είναι εκείνο που πρέπει να το σκεφθεί καλά πριν αποφασίσει; Μήπως περιμένεις κάτι από τη νέα δήμαρχο και την προειδοποιείς; Εγώ κάτι τέτοιο καταλαβαίνω.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος4/7/14 16:33

    πείτε εσείς , αυτοί έτρωγαν σουβλάκια εχθές το βράδυ σε κάποια τ,ο, τόσο πολύ που μας υπολογίζουν. δεν λέω να φάνε ..
    με τα υπόλοιπα προβλήματα τι γίνεται ?Μπράβο στους τρείς συμβούλους που κάνουν το καθήκον τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/14 17:02

      Δεν το διασκέδαζαν οι άνθρωποι καλέ μου φίλε στην Τ.Ο. της Ν. Δίτσας
      Επιμνημόσυνο τραπέζι ήταν για την απώλεια της δημαρχίας από τον Τσάβες,
      έμαθα πως ήταν παρούσα και η εξόφθαλμη;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/7/14 18:25

      η εξοφθαλμη λόγο λιγουριας παει παντου και καπου καπου της πεταν και κανενα ...... ψιχουλακι επειδη ειναι χτυκιαρα

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος4/7/14 16:53

    τα παραπωνα και τα σκουπιδια στην κυρια μπουτση σπυλιοπουλυ ΜΙΝΑ ΤΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/14 17:04

      Ποιο κομματόσκυλο καλέ μου; Αυτή προσκυνά την εξουσία!
      Θα μου το θυμηθείς στις 2 του Σεπτέμβρη θα κάνει εθιμοτυπική επίσκεψη στην νέα δήμαρχο και αυτή και ο αλητόγερος

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος4/7/14 17:22

    Η εξοφθαλμη αρραβωνιαζεται το τζαμπαρρηηη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/14 18:31

      Μπράβο ρε στα παιδιά
      Καλά στέφανα, να πω και καλούς απογόνους;
      Ρε 'σεις η ξεφτίλα έχει όρια ή όχι; Γιατί τούτη η εξόφθαλμη ξεπέρασε κάθε ανεκτό όριο,
      θα την βουτήξει δημόσια η Βούλα κι αυτή την φορά δεν θα 'χει σπανακοτυρόπιτες στο κεφάλι και λαπτόπ
      Θα έχει αγγούρια και πονάνε
      Λίγη τσίπα μωρήηηηηηηηηηηηηηηηηη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/7/14 23:01

      ποια ειναι η εξοφθαλμη?ονοματακι δεν εχει?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/7/14 23:06

      κατοικοεδρευει στον β όροφο το ξευτιλισμενο

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/7/14 23:11

      πάλι κουνελάκια και λαγούς εξοφθαλμους

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος4/7/14 17:53

    Η κυρια Δημητριαδη συνεργαστικε με την κ.. τσενογ.. προεκογικα εξου κ οι τοσοι ψηφοι!!!
    Ο κ. Μπουτ.. ηταν μαριονετα ποιος τον πατροναρει ?
    Γιατι προωθειτε τον κ. Μητροπ.?.. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ!! πρωτη εξελεγει η κ. Μπουταλη... ο Αιαντηαρχης που είναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος4/7/14 17:57

    ΕΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΤΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑΚΙΑ,ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΚΙΑ,
    ΣΤΑ ΧΑΜΟΣΠΙΤΑ,ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
    .ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΝΟΙ.ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ,ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/7/14 18:22

    200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ,,ΠΩΣ ΖΟΥΣΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΗΡΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ Π..... ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ,ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ,ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΗΣΚΟΥΦΙΑ ΣΑΣ .ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕΕΕΕΕ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΗΜΑΣΤΕ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΧΙ Μ Ο Ν Ο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΟΠΗΚΑΝΕ ΓΚΕΓΚΕ?(ΑΡΒΑΝΗΤΙΚΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/14 18:18

      Πώς ζούσατε? Πες μας και για τον Τοτό. Έχεις πλάκα. Τώρα που κλείνουν τα μαγαζάκια σας βλέπουμε πως σκύβουν οι λαλίστατοι της άλλης μέρας των εκλογών. Αυτοί που έβριζαν και μίλαγαν για βρωμιάρηδες Πειραιώτες. Είναι αργά τώρα.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος4/7/14 18:25

    Ρε ‘σεις κόφτε το πια την ξευτίλα ξένοι και ντόπιοι, είναι παλαιομοδίτικο δεν κάνει καλό σε κανένα μας. Δηλητηριάζει τα παιδιά μας και την ίδια την ζωή μας.
    Είναι προσωπική μας ήττα να μην ασχοληθούμε με την άρχουσα τάξη και να βριζόμαστε, αυτοί να πειραματίζονται πάνω στου Κασίδη το κεφάλι κι ο Κασίδης να τους αφήνει ανενόχλητους.
    Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε γομάριαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος4/7/14 18:26

    Ρε ‘σεις κόφτε το πια την ξευτίλα ξένοι και ντόπιοι, είναι παλαιομοδίτικο δεν κάνει καλό σε κανένα μας. Δηλητηριάζει τα παιδιά μας και την ίδια την ζωή μας.
    Είναι προσωπική μας ήττα να μην ασχοληθούμε με την άρχουσα τάξη και να βριζόμαστε, αυτοί να πειραματίζονται πάνω στου Κασίδη το κεφάλι κι ο Κασίδης να τους αφήνει ανενόχλητους.
    Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε γομάριαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος4/7/14 23:30

    ΜΑΚΑΡΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.,ΦΙΛΕ -Η Η ΑΞΙΟΣΥΝΗ ,ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ.ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ,ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΟΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΣΑ,ΟΡΑΜΑ,ΩΡΑΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ,ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ,ΕΚΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ,ΔΕΧΕΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕ
    ΛΕΓΕΙΝ.ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ,ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος5/7/14 01:30

    Σήμερα έχουμε τα σαράντα από τον πολιτικό θάνατο του Γιαννάκη.
    Να ζούμε να τον θυμόμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος5/7/14 08:05

    Απλό πήραν τα χρήματα απ' αυτό τον κωδικό και τα χρησιμοποίησαν αλλού που τα είχαν "φάει" ήδη
    Όταν με το καλό μπεί οικονομικός έλεγχος από 1η του Σεπτέμβρη (αν μπεί) τότε θα χουμε πολλά να μάθουμε
    Άσε που κάποιοι άλλοι θα χάσουν τον ύπνο τους, ο ΓιαννΑΚΗΣ θα πάρει πολλούς στον λαιμό του δεν θα πληρώσει μόνος του και δικαίως, μόνος του τα κανε;
    Μαζί τα κάνατε μαζί θα πληρώσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος5/7/14 12:03

    γίγαντα το τηλέφωνο κατι εχει κοιτατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/14 12:31

      ΕΝΤΆΞΕΙ ΜΆΣΤΟΡΑ ΤΟ ΈΚΛΕΙΣΑ..!!! ΚΑΙ ΤΟ ΆΛΛΟ ΘΑ ΦΩΝΆΞΩ ΤΟ FBI ΓΙΑ ΈΡΕΥΝΑ..!!!!

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος5/7/14 12:41

    Για τον 4/7/14 16:33
    Μας τα μασάς ρε φίλε, δεν μας μιλάς καθαρά. Και βέβαια ο κ.Μητρόπουλος είναι ένας αξιοπρεπής κύριος με εμπειρία και αξιόλογος σύμβουλος. Από κεί και πέρα όμως όταν λες "ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΤΕ,ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ, τι εννοείς; Για πες μας λοιπόν τι είναι εκείνο που πρέπει να το σκεφθεί καλά πριν αποφασίσει; Μήπως περιμένεις κάτι από τη νέα δήμαρχο και την προειδοποιείς; Εγώ κάτι τέτοιο καταλαβαίνω. Και τι μπορεί να είναι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος5/7/14 14:46

    ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΗΣΑ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΚΑΑΘΑΡΑ.
    ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ,ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΑΝ Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ.
    ΟΜΩΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ,ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
    ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΥ ΣΚΕΨΗ.,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΥΝ.ΜΟΝΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΛΟΥΝ .ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ Α Ι Α Ν Τ Ε Ι Ο Ο Λ Ο.
    ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΛΑΙΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΞΑΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΓΑΛΑ
    ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ,ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ,
    ΝΑ ΜΗ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑ,.ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ
    ΣΥΓΚΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΨΗΦΟΥΣ:ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ,ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΙΛΕ-Η ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/14 16:16

      Σωστός, χρειαζόμαστε ανθρώπους με γνώσεις, πείρα, δραστήριους και πάνω απ' όλα τίμιους.
      Οι ψήφοι καλοί είναι αλλά δε φτάνουν, παράδειγμα Παπαθεοχάρης, Καπετανάκης και το κακό συναπάντημα..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/7/14 19:13

      ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΠΑΤΖΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
      ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΨΗΦΩΝ ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
      ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Η ΚΥΡΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Κ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΖΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/7/14 19:16

      Πάλι μας τα μασάς ρε φίλε 14:46.
      Κάτι προσπαθείς να πεις αλλά δεν το λες καθαρά.
      Τέλος πάντων να είσαι καλά.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/7/14 14:46

      Έχω ακούσει τρελά πράγματα αλλά αυτό δεν έχει προηγούμενο...τι πάει να πει εμπειρία,γνώσεις και άλλα τέτοια???Δηλαδή κάποιοι τα είχαν αυτά όταν κάνανε πρώτη φορά πρόεδροι ή δήμαρχοι ή τα μάθανε στην πράξη???Και άσε αυτό να το δεχτώ...ότι ουσιαστικά λέτε να γράψει η Δήμαρχος την γνώμη και απόφαση του κόσμου στα να μην πω τώρα να το πάρω στα σοβαρά???Ο κόσμος αποφάσησε ποιους/ες θέλει να αναλάβουν και σε ποια πόστα με την ψήφο του...γιαυτό αν θέλει ο οποιοσδήποτε να αναλάβει κάποια θέση έχει 5 χρόνια να πήσει τον κόσμο να τον ψηφίσει στις επόμενες εκλογές....σε αυτές απόφασίστικε ποια θα είναι η επόμενη πρόεδρος του Αιαντείου με εντολή του ΛΑΟΥ(ξέρετε αυτόν που φώναζαν να τους ψηφίσει την πρώτη Κυριακή)...άμα ήταν να μπει όποιος ήθελε η Δήμαρχος σε δια΄φορα πόστα να πηγαίναμε σε μια Κυριακή να βγάλουμε Δήμαρχο να τελειώνουμε....τις πισώπλατες μαχαιριές και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι αλλού να τις κάνουν όσοι θέλουν...και να έχουν και τα κότσια να το παραδεχτούν και να μην τα ΜΑΣΑΝΕ....

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος5/7/14 16:09

    30 ΑΤΟΜΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος5/7/14 16:12

    ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ,ΙΔΙΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΑΕΙ ΤΗΝ (ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΑΚΟΜΗ) ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ ΣΕ ΣΥΤΗΝ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΗΣ ΜΙΝΑΣ ΜΠΟΥΤΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/14 17:23

      ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΙΝΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/7/14 18:44

      Η μινα να παει να φτιαξει κανενα μπουρεκακι,αρκετα το ζαλισε με τις βλακειες της το αιαντιο,αντε να υσηχασουμε απο τους πουθεναδες.

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος5/7/14 17:14

    ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ:
    ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ,ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΝΟΜΙΖΩ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΤΗ.
    Ο ΜΟΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΛΑΜΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΑΣ
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ,ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΝΕ
    ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΕΛΙΟ.
    ΓΕΛΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΦΙΛΕ-Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος5/7/14 17:49

    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΤΟΝΟΣ
    ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ
    ΚΑΘΕ ΣΤΕΝΟ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ
    ΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ
    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

    ΛΑΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ
    ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ

    ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ
    ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΝΕ
    ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΡΟΥΦΗΞΑΝΕ

    Ο ΠΟΙΗΤΗΣ
    ΑΛΗΜΑΤΗΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/14 18:40

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος5/7/14 18:23

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/14 18:27

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος5/7/14 18:32

    Να φυγουν ολοι οι αληταραδες οι ξενοι που προσβαλουν το νησι με τις προσωπικες τους αξιωσεις για δηθεν οτι ενδιαφερωντε για το νησι,ειναι αληταραδες. Οι ξενοι που ενδιαφερωντε πραγματικα για το νησι τους αγαπαει η Σαλαμινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/14 21:23

      Φιλάκια ανώνυμε, ετοιμάσου για την πείνα. Χωρίς βρωμιάρηδες Πειραιώτες, πάλι σαλιγκάρια για τσι τσι θα τρως.

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος5/7/14 18:48

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος5/7/14 18:50

    Αυτοι οι κουτουρουδες του περιβος γιατι δεν βγαινουν στους δρομους να μαζεψουν σκουπιδια;;;;;;
    Δεν εχει προβολη το θεμα ε;;;
    Α, να χαθειτε κοπροσκυλα λετσοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος5/7/14 18:51

    ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
    ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011,ΚΑΙ 2012 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΖΗΤΑΓΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ..ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ,ΕΙΧΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ , ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ,ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΕΚ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ,ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ.
    ΑΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ Η ΕΛΛΕΙΨΗΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΛΛΑ Η ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ.,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΜΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ,ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΚΟΙΤΑΓΕ ΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ.ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΝΟΜΙΖΩ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΕ.
    Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΛΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ.,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ.ΟΤΙ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ.ΑΛΗΜΟΝΟ ΚΥΡΑ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΞΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος5/7/14 19:09

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΠΡΕΠΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 86 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΔΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/14 19:29

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος5/7/14 19:16

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕΣ ΤΑ ΑΣΕΒΗ ΣΧΟΛΙΑ
    ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΒΗΣΕΤΟ
    Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ 86 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/14 19:34

      Κυριε διαχειριστα ευχαριστω που σβηνεις τα σχολια μου.
      Κρατα του ποιητη ειναι ποιο επιμορφωτικα...
      Δηδασκουν πολιτισμο κουταμαρας...

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος5/7/14 19:26

    O ΠΕΡΙΒΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΑ,ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ,ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΑΝ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/14 19:32

      Μπραβο μεγαλε19:26 πεστα γιατι μας εχουν περασει για κινεζους.

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος5/7/14 19:50

    Που εισαι ρε ποιητη γραψε κανα ποιημα.
    Γραψε για τον φιλο σου κανα ποιημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος5/7/14 20:00

    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
    ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ
    ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ

    ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟ
    ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ
    ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ
    ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΝΕ
    ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
    ΠΟΥ ΨΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ

    ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝΕ
    ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝΕ ΚΕΦΑΛΙ
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ Μ ΑΣ ΛΑΘΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ
    ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ
    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ
    ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ

    Ο ΠΟΙΗΤΗΣ
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΗΜΑΤΗΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος5/7/14 20:17

    Νικολακη ασε δεν το εχεις..

    Τοσο καιρο που ησουν,τι εκανες;
    Που τωρα σε επιασε ο πονος,που εισουν;;
    Απαντησε να δω μπορεις να δωσεις μια ααπαντηση σε αυτα που γραφεις,η τα γραφεις ετσι; εισαι υπευθυνος νικολακη ποιητη ετων 86 ..
    Απλα γιατι εισουν απων ολα αυτα τα χρονια,απων εισαι και τωρα το λαθος σου ειναι μεγαλο,δεν διορθωνεται με αστοχα ακαιρα ποιηματα...
    Η ζημια εγινε και τωρα τρεχουμε εμεις ετων 40 να διορθωσουμε τα λαθη της γενιας σου νικολακη ποιητη ετων 86...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος5/7/14 20:41

    Σβησε ,σβησε,σβησε.
    Να μη φανουν οι αληθειες,σβησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος6/7/14 00:36



    ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΣΤΗ ΠΡΩΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ. ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕ .ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ: ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΗΚΑΡΕΙΣ.ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ:
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ,ΜΗ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.







    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/14 10:14

      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟ ΑΛΗΜΑΤΑΡΗ
      ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ
      ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ
      ΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ...ΑΝΤΑΡΤΗΣ.

      ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      ΜΑΧΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
      ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ,
      ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΟΥ ΜΗ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ

      ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΝΤΑΚΟΣ
      ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ
      ΕΙΣΑΙ ΑΥΘΟΠΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ
      ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

      ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΄΄ΤΥΠΟΙ΄΄
      ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΗ ΠΛΑΚΑ
      ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΣΟΥ
      ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΄΄ΣΤΟΝ ΜΑΛΑ..Κ,,


      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος6/7/14 09:56

    Στο σκοταδι βλακα εισαι ετσι και αλιως.
    Μισος εχεις εσυ,και το φως να σου δωσω,παλι δεν θα παρεις χαμπαρι.

    Εσυ ακου διαβασε τα ποιηματα του παππου,εγω χορτασα απο βλακειες.
    Ουτε τον ξερω,ουτε θελω να τον μαθω,οπως λεει ο ιδιος για τα λαθη του,και για τα δικα σου αφου συμφωνεις μαζι του,τωρα τη ζητατε αφεση;;
    Οχι δεν την εχετε.
    Πες του παππου να λεει παραμυθια στα παιδακια για τα λαθη του οταν ηταν νεος,για μας ειναι αργα,χορτασαμε,απο κουφια και σαπια λογια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος6/7/14 10:01

    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η Κ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ..... ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ.
    ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ! ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΤΩΝ 60 Κ ΑΝΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΠΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος6/7/14 10:15

    ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ .ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΣΥ .Ο ΔΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ :ΠΟΛΕΜΗΣΕ : ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ: Η ΗΤΑΝ ΛΟΥΦΑΤΖΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΓΩΓΗ.ΛΥΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/14 12:34

      Ο Δικός μου ο παππούς πολέμησε στην Αλβανία το '40 και ήρθε στην Κούλουρη με τα πόδια όταν έπεσε το μέτωπο....... τώρα τι μου λές εσύ για το ποιος πολέμησε και ποιός θυσιάστηκε εγώ τ' ακούω βερεσέ!!!!!! Δε μας λές λίγο το 1940 πόσο χρονών ήταν αυτός ο παππούς που υποστηρίζεις για να δούμε πότε και που πολέμησε;;;;;;; Γιατί τα κουκιά δεν βγαίνουν.......

      Διαγραφή
  47. Ανώνυμος6/7/14 11:01

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος6/7/14 11:16

    ΜΑ...........Α ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ
    ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ.ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΟΙ ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΤΟΥΜΕ.ΦΙΛΕ.Η ΦΙΛΗ
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος6/7/14 11:43

    ΔΗΜΟΤΕΣ,ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣΕΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010 ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ 2014.ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΓΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΗΣ,ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΤΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΙΣΗ.ΘΑ ΑΡΓΙΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ.
    ΣΥΝΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Η ΔΑΣΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΤΕ Δ Ω Ρ Ε Α ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΦΕΡΟΝ ΣΑΣ. ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ,ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΙΣΙΑ.
    ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ .ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 2000 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ Η ΤΣΕΝΟΓΛΙΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 600 ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ,ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος6/7/14 11:47

    ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΛΚΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΟΦΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος6/7/14 15:00

    ΤΙ ΕΜΑΘΑ ΒΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΝΑΝΝΟΥ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ,ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ,ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΕΣΤΩ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ,ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ,
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ::::::: ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ:::::: Η ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΤΑPER WERE.
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ::::::ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ.ΚΥΡΑ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ,ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ,Η ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ
    ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ

    ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/14 17:57

      ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ , ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΛΥΣΗ . ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΣ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
      ... ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/7/14 19:29

      Ρε καβαλημένο καλάμι 15:00 τι μπούρδες είναι αυτές που γράφεις; Πήγαινε διάβασε πρώτα το νόμο και μετά κάνε συστάσεις. Και βέβαια Πρόεδρος θα είναι εκείνη που πήρε τις περισσότερες ψήφους του συνδυασμού της δημάρχου δηλ. η κυρία Καίτη Μπούνταλη-Παυλίδη, διότι έτσι ορίζει ο νόμος, και δεν είναι στο χέρι της δημάρχου να αποφασίζει αυτή ποιάν ή ποιόν θα βάλει για πρόεδρο. Οπότε αφήστε κατά μέρος τις εξυπνάδες και την παραπληροφόρηση. Και σιγά μωρέ τον πρόεδρο!! Ο νόμος δεν δίνει καμία αρμοδιότητα στον Πρόεδρο. Τι νομίζετε ότι μπορεί να κάνει εκτός από το να προτείνει; Ρίξτε μιά ματιά στον Μπούτση και την Τσερνόγλου και θα καταλάβετε. Όλα αποφασίζονται από το δημοτικό συμβούλιο και τον δήμαρχο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/7/14 01:44

      Προς τον 15:00 που υπογράφει ως ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.
      Κατ΄αρχάς ποιός σου ΄δωσε εσένα το δικαίωμα να αποφασίζεις ποιός θα είναι ο Πρόεδρος; ρε πας καλά ή θέλεις γιατρό; Και τι σημαίνει ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ και Η ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ;
      Άκου καβαλημένε, η νέα δήμαρχος δεν έχει ανάγκη να σωθεί από κανέναν σας, γιατί όλοι εσείς εκεί στο Αιάντειο ψηφίσατε το δικό σας άνθρωπο, έτσι ονομάζατε τον Τσαβαρή που τώρα σας έπνιξε στα σκουπίδια.
      Πρόεδρος γίνεται σύμφωνα με το νόμο ο πρώτος σε ψήφους σύμβουλος του συνδυασμού, είτε έχει πείρα είτε όχι. Έπειτα εσένα τι σε κόφτει ποιός/ποιά θα είναι πρόεδρος; Αλλά κι αν ακόμα υποθέσουμε ότι μιλάς από ενδιαφέρον, πώς προεξοφλείς ότι η χωρίς πείρα καινούργια πρόεδρος θα είναι ανίκανη; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι ρε τσαβαρολαμόγιο .

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/7/14 16:41

      Σύμφωνα με τον Καλικράτη, πρόεδρος είναι αυτός με τους περισσότερους ψήφους από τον πλειοψηφούντα συνδιασμό του δήμου (όχι της κοινότητας) εκτός αν την αναγκάσουν σε παραίτηση κάποιος γέρος ΄διωγμένος από άλλο δήμο.

      Διαγραφή
  52. Ανώνυμος6/7/14 17:22

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΝΑΣ ΖΟΡΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΩ ΠΙΣΩ

    ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ
    ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΟΥΝΕ
    ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΝΕ
    ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΝΑΣ ΖΟΡΟ
    ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
    ΣΕ ΤΑΞΗ ΝΑΤΟΥΣ ΒΑΛΩ

    ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ
    ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΩ

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΝΑΣ ΖΟΡΟ
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ
    ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΝΣΩΣΩ

    Ο ΠΟΙΗΤΗΣ
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΗΜΑΤΗΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/14 17:30

      ΜΑΣ ΈΛΕΙΨΑΝ ΟΙ ΜΑΤΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΤΡΟΜΠΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

      Διαγραφή
  53. Ανώνυμος6/7/14 17:30

    ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΙ
    ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕ ΚΛΕΦΤΗ
    ΑΥΤΗ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΣΟΥ
    ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΣΟΥ

    ΤΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ
    Η ΤΣΕΠΗ ΑΔΕΙΑ ΜΕΝΕΙ
    ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

    ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ
    ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΡΕΙ ΤΟ ΡΑΦΙ
    ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΣΚΟΡΠΑΕΙ

    ΚΤΙΖΕΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΠΑΛΑΤΙΑ
    ΧΟΡΤΕΝΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

    ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ Η ΠΑΡΑΓΚΑ
    ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

    ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΙ
    ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ (ΑΝΕΣΤΗ)
    ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ
    ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΟΥ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ

    Ο ΠΟΙΗΤΗΣ
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΗΜΑΤΗΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος7/7/14 01:57

    Ο ποιητης,τρελαθηκε!!

    Καποιος να τον μαζεψει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/14 17:27

      ΜΑΣ ΈΛΕΙΨΑΝ ΟΙ ΜΑΤΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΤΡΟΜΠΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

      Διαγραφή
  55. Ανώνυμος7/7/14 07:54

    ΑΦΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΗΤΑΝ ΤΣΑΒΑΡΙΚΟΙ.ΤΟΤΕ ΠΩΣ Η ΜΠΟΥΝΤΑΛΗ ΒΓΗΚΕ: ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ: ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΝΕΝΑ.
    ΑΠΛΟΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ,ΚΑΙ ΝΑ ΟΤΑΝ ΜΠΡΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΙΣ .ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΙΤΙΚΟ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ.ΝΑ ΜΑΘΕΙ ,ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΑΞΕΙ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΑΙΑΝΤΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος7/7/14 12:08

    Άκου ανώνυμε προεδράρα να μαθαίνεις. Το Αιάντειο υπερψήφισε το Τσαβαρή (με γειά τους με χαρά τους) και όχι τη Νάννου.
    Ο Τσαβαρής πήρε διπλάσιους ψήφους από τη Νάννου. Σύμφωνα όμως με το νόμο, ο δήμαρχος που βγαίνει παίρνει και την πλειοψηφία του ΔΣ όλων των δημοτικών κοινοτήτων. Έτσι, η Μπούνταλη-Παυλίδη που ήρθε πρώτη σε ψήφους του συνδυασμού της Νάννου, γίνεται κατευθείαν Πρόεδρος από το νόμο.
    Τώρα αν εσύ θέλεις άλλος να εκλέγεται και άλλος να διοικεί, δικό σου πρόβλημα.
    Είδαμε και το Μπούτση και την Τσερνόγλου πόσο φωστήρες ήντουσαν και τι κάνανε.
    Και αν δεν το ξέρεις, το Αιάντειο ανήκει στο δήμο Σαλαμίνας και δεν είναι βιλαέτι κανενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος7/7/14 12:30

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ - ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ. ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος7/7/14 12:47

    ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΑΛΛΩΝΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΩΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ .. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΔΙΧΟΝΙΕΣ,, ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ.
    ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ.,ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος7/7/14 12:53

    ΠΑΛΙ ΞΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ??? ΑΡΚΕΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος7/7/14 12:54

    ΠΑΛΙ ΞΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ??? ΑΡΚΕΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος7/7/14 15:46

    ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΤΟ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ .ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ , ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ,ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.
    ΑΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ,ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΨΗΧΗ ΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος7/7/14 17:07

    ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ,ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΗ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ:ΑΚΡΙΒΩΣ:
    ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΒΛΑΚΑ ,ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ:
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ. ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ,ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΝΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟ.ΚΑΙ ΕΙΡΘΕ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ. ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΑΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ..ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ .ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος7/7/14 17:17

    ΒΡΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΜΗ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ.ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 1 ΣΕΠΤΕΒΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΚΥΡΑ ΡΟΥΛΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΩ.
    ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ. ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος7/7/14 17:38

    SYGXARITIRIA STJN KYRIA POY ME TA SXOLIA TA ANONYMA EFERE AYTO TO APOTELESMA.
    NA YMNOYN TON DIMARXO. SOY ARESEI TORA ? PARE APOFASEIS DRASTIKES KYRIA DIMARXE KAI TETIA ATOMA NA MEINOYN SPITI TOYS , AYTA EINAI APOTELESMATA ASTOXON ENERGION. OLA GIA TIN KAREKLA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος7/7/14 18:19

    ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΥΛΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΝΣΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ,ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ .ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΝΑΝΝΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΟΤΙ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ,ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΩΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΣΚΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ.
    ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/14 12:05

      Ρε ανόητε πρόεδρε, όσο και να θέλεις να κρυφτείς αποκαλύπτεσαι.
      Για να μέμφεσαι την κα Νάννου ότι δεν συμφώνησε η ίδια για καταγγελία στον Εισαγγελέα, σημαίνει ότι εσύ ήθελες την καταγγελία. Αφού λοιπόν την ήθελες την καταγγελία εναντίον του δημάρχου γιατί πιό κάτω λες τις ανοησίες ότι δηλ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΣΚΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ;
      Από τη στιγμή που ο δήμαρχος έστω και με καθυστέρηση 10 ημερών αποδέχθηκε την πρόταση της κας Νάννου για πρόσληψη εργαζομένων με δίμηνες προσλήψεις και το ΔΣ πήρε την σχετική απόφαση, πολύ σωστά έπραξε και δεν συμφώνησε μαζί σας. Διότι αν συμφωνούσε α) θα ήταν ασυνεπής με την πρότασή της, β) θα μπορούσε να κατηγορηθεί ότι ενεργεί από εμπάθεια και εκδίκηση και γ) τέτοια προβλήματα δεν επιλύονται από τον Εισαγγελέα ο οποίος το μόνο που θα κάνει είναι να διατάξει μια προκαταρκτική εξέταση που θα λάβει χώρα μετά από ένα χρόνο και αν κριθεί ότι υπήρξε παράβαση καθήκοντος θα διωχθεί και θα κριθεί στο δικαστήριο μετά από 6 χρόνια. Κατάλαβες τώρα γιατί αρνήθηκε να συνταχθεί με την ανόητη πρότασή σας; Η νέα δήμαρχος έχει εμπειρία 12 χρόνων και γνώση των διαδικασιών και η θέση που πήρε δείχνει ότι είναι άνθρωπος υπεύθυνος και την ενδιαφέρει η επίλυση του κάθε είδους προβλήματος που ανακύπτει, και όχι άνθρωπος των εντυπώσεων και της φανφάρας.
      Γιαυτό και ο κόσμος την έβγαλε πανηγυρικά δήμαρχο με 10 μονάδες διαφορά από τον λαοπλάνο Τσαβαρή.
      Οσο για την επιτροπή, πάρτην και πηγαίντε για μπάνιο. Εδώ δεν σας έφτυσε μόνο ο δήμαρχος και η πρόεδρος τσερνόγλου αλλά ούτε το κατάστημα σας ανοίξανε για να καθήσετε, και συ πλέκεις το εγκώμιο του δημάρχου; Ρε άντε βούτα μπας και πιάσεις καμιά τσούχτρα, βλάκα.

      Διαγραφή
  66. Ανώνυμος7/7/14 20:32

    Τι μας λες ρε μεγαλε Προεδρε (18.19)?????Θα σωσει την κατασταση ο Τσαβαρής σου?????και γιατι δεν το εχει κανει μεχρι τώρα???Εκανε ΤΕΣΤ στην Νεα Δήμαρχο και αφησε το Νησι να βρωμισει ,για να δει τις αντιδρασεις της??????ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ''ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΡΟΕΔΡΕ''ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΑΒΑΡΟΣΚΥΛΑ....ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η Κα ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ ....ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...ΞΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ...ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ...ΑΙΝΤΕ...ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος8/7/14 04:25

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ή ΚΑ ΚΑΙΤΗ ΠΑΥΛΙΔΟΥ ,,ΤΕΛΟΣ,ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ οφείλει να συμπαρασταθεί στην νέα πρόεδρο και να συμβιβαστεί με τα δεδομένα, την διάθεση του και την εμπειρία του ας την δείξει κατα την άσκηση των καθηκόντων του,ο Γιάννης Μπουτ σης να ασχοληθεί με τα κτήματα του ,ας φυτεύει πατάτες,και ή κα Μίνα Μπουτση ας ζωγραφίζει πορτρέτα στους περαστικούς του χωριού,ή δε κα Τσεν ογλού να βγάλει την μαρμάρινη πλάκα της πλατείας με το όνομα της,που θυμίζει γελοίο μνήμα ηλίθιας ματαιοδοξίας και να προσφέρει στους λουόμενους του αγ,Φανουρίου Ντολμαδακια απο συκοφυλα ,,,Τελος??????


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος8/7/14 04:36

    Α ξέχασα την κα Δημητριαδου ,που είχε φτιαξει την στάση με πλάκακια τουαλέτας, θα παει στην παραλία θα κατεβάσει τον θρόνο καρικατούρα, και θα βάλει ενα σκαμπο με καρφιά ώστε να επιβλέπει τους λουόμενους και με ενα καλάμι θα ψαρεύει τσούχτρες,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος8/7/14 12:06

    Προς τον 7/7/14 18:19
    Ρε ανόητε πρόεδρε, όσο και να θέλεις να κρυφτείς αποκαλύπτεσαι.
    Για να μέμφεσαι την κα Νάννου επειδή δεν συμφώνησε η ίδια για καταγγελία στον Εισαγγελέα, σημαίνει ότι εσύ ήθελες την καταγγελία. Αφού λοιπόν την ήθελες την καταγγελία εναντίον του δημάρχου γιατί πιό κάτω λες τις ανοησίες ότι δηλ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΣΚΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ;
    Από τη στιγμή που ο δήμαρχος έστω και με καθυστέρηση 10 ημερών αποδέχθηκε την πρόταση της κας Νάννου για πρόσληψη εργαζομένων με δίμηνες προσλήψεις και το ΔΣ πήρε την σχετική απόφαση, πολύ σωστά έπραξε και δεν συμφώνησε μαζί σας. Διότι αν συμφωνούσε α) θα ήταν ασυνεπής με την πρότασή της, β) θα μπορούσε να κατηγορηθεί ότι ενεργεί από εμπάθεια και εκδίκηση και γ) τέτοια προβλήματα δεν επιλύονται από τον Εισαγγελέα ο οποίος το μόνο που θα κάνει είναι να διατάξει μια προκαταρκτική εξέταση που θα λάβει χώρα μετά από ένα χρόνο και αν κριθεί ότι υπήρξε παράβαση καθήκοντος θα διωχθεί και θα κριθεί στο δικαστήριο μετά από 6 χρόνια. Κατάλαβες τώρα γιατί αρνήθηκε να συνταχθεί με την ανόητη πρότασή σας; Η νέα δήμαρχος έχει εμπειρία 12 χρόνων και γνώση των διαδικασιών και η θέση που πήρε δείχνει ότι είναι άνθρωπος υπεύθυνος και την ενδιαφέρει η επίλυση του κάθε είδους προβλήματος που ανακύπτει, και όχι άνθρωπος των εντυπώσεων και της φανφάρας.
    Γιαυτό και ο κόσμος την έβγαλε πανηγυρικά δήμαρχο με 10 μονάδες διαφορά από τον λαοπλάνο Τσαβαρή.
    Οσο για την επιτροπή, πάρτην και πηγαίντε για μπάνιο. Εδώ δεν σας έφτυσε μόνο ο δήμαρχος και η πρόεδρος τσερνόγλου αλλά ούτε το κατάστημα σας ανοίξανε για να καθήσετε, και συ πλέκεις το εγκώμιο του δημάρχου; Ρε άντε βούτα μπας και πιάσεις καμιά τσούχτρα, βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος8/7/14 17:42

    ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 7,3Ο ΕΘΕΑΘΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ,ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΑΖ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΔΩ.ΜΠΑΝΙΟ ,ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ.: ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
    ΣΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΛΥΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΘΕΙ ΑΦΙΣΣΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΛΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ.ΡΩΤΟΝΤΑΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΠΗΓΕΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΛΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ.
    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ.ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΗΤΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΖΥΛΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/14 22:22

      ΔΕΝ ΓΑ@@@@ ΡΕ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/7/14 01:40

      Και τι δουλειά έχει ο Δερτούζος με τον Μητρόπουλο; Μη μπερδεύεις τα σώβρακα με τις γραβάτες.

      Διαγραφή
  71. Ανώνυμος8/7/14 17:56

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 12:6
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΑ ΛΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΤΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ,ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.