Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Ιουλ 2014

Νέο Δ.Σ. στον επιμ/κό και εκπ/κό σύλλογο Παλουκίων ’’ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ’’

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ & ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΠΑΛΟΥΚΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
’’ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ’’
 
Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 12ης Μαΐου  2014, μετά τη σύσταση σε σώμα, έχει ως εξής:

Πρόεδρος :             ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗ AΣΗΜΙΝΑ
Αντιπρόεδρος :      ΚΑΡΑΜΟΥΤΖΟΓΙΑΝΝΗ  ΑΡΓΥΡΩ
Γεν. Γραμματέας :  ΦΡΑΤΤΗ ΛΕΜΟΝΙΑ
Ειδική Γραμμ. :       ΜΑΛΛΙΔΟΥ ΓΙΟΥΛΑ
Ταμίας :                  ΒΑΛΒΗ ΑΘΗΝΑ
Μέλος :                   ΚΟΥΔΟΥΝΑ ΠΟΠΗ
Μέλος :                   ΜΑΤΘΑΙΟΓΙΑΝΝΗ ΡΕΝΑ
Το νέο διοικητικό  συμβούλιο αφού ευχαριστήσει  τα μέλη του συλλόγου για  την  προτίμηση   προς  τα  πρόσωπά τους,  ανανεώνει  τις δεσμεύσεις του για τη συνέχιση και  πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων του,  ακόμα περισσότερο για τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και της παράδοσης.

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/7/14 10:14

    Βρε οι Τσαβαρικές τι σκεφτήκανε.... Δεν μπορείτε να πείτε μία με το περιβάλλον το 2010 και μία με τον πολιτισμό το 2014 ο γιαννάκης καταφέρνει να πείθει τους .... και να λανσάρεται στις πρώτες θέσεις της επικαιρότητας. Γάτα ο τύπος όσο υπάρχουν καλοθελητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/7/14 12:29

    Για πες μας και τα ονοματάκια τους από αριστερά προς τα δεξιά όπως τις κοιτάμε για να γνωρίζουμε ποιες στήριξαν τον Άνακτα στην πανωλεθρία του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/7/14 17:13

    Ο Τσαβαρης οπως συνηθιζει απο τωρα οργανωνεται για τις επομενες εκλογες βαζοντας σε ολους τους συλλογους φανατικους ομοιδεατες. μεχρι τωρα ειχε κανονισει ολοι οι συλλογοι να ειναι δικοι του οποια συμβουλια απετυχαν να τον στηριξουν τους αντικαθιστα με εμπειροτερους και φανατικοτερους. να δουμε οι αλλοι συνδιασμοι τι προετοιμασια κανουν για τις εκλογες την επομενη 5ετια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/7/14 21:08

    Οτι και να γινεται...το φαντασμα του ΤΣΑΒΑΡΗ βλεπετε....Δυο τινα συμβαινουν....η εισαστε αρρωστοι και κακκοι ...η πληρωνει πολυ καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/7/14 23:28

    ΟΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΟΓΟΤΗΕΥΣΑΝ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ , ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ , ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΣΚΑΡ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ !

    ΚΑΤΑΚΑΥΜΕΝΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/7/14 01:24

      Το φυσάτε και δεν κρυώνει κακόμοιρα τσαβαρόσκυλα.
      Πάνε τα λάδια, πάνε τα τσαβαρόλαδα, πάνε τα ξεροκόματα που σας πέταγε.
      Μεγάλο στραπάτσο αδέλφια.
      Ψάξτε για νέο αφεντικό γιατί στην απέξω, θα μαραζώσετε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/7/14 02:26

      Ρε συ 23:28 είναι φτηνή δικαιολογία για σένα όταν ο ίδιος ο απερχόμενος δήμαρχος ομολογεί ότι δεν έχει λεφτά ο δήμος ούτε για να πληρώσει στον ΟΤΕ τα τηλέφωνα που κοπήκανε;
      Και σένα τι σε κόπτει για τους αντιδημάρχους; Και τι αντιδήμαρχο τουρισμού μας λες μωρέ; Τι το πέρασες το νησί Μύκονο; Ακόμα και η Μύκονος δεν έχει τέτοιον αντιδήμαρχο, θα βάλουμε εμείς για να κάθεται με το τουφέκι στη σκάλα μπας και εμφανιστεί κανένας από σπόντα; Η καθαριότητα, τα έργα, η πρόνοια, η καθημερινότητα δεν σε ενδιαφέρουν;
      Γεγονός είναι ότι όλα όσα έκανε ο τσαβαρής ήταν σε σαθρή βάση, γιαυτό και κατέρευσε σαν χαρτινος πύργος. Απόδειξη και η κατάντια με τα απορρίματα που βρωμούν και ζέχνουν έξω από τα σπίτια μας.
      Απόδειξη και η ομολογία του ότι δεν υπάρχουν λεφτά, ενώ πριν τις εκλογές μας έλεγε ότι πέτυχε και νοικοκύρεψε το δήμο. Να τον χαίρεσαι!!!!!


      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/7/14 13:37

      σωστα

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος3/7/14 12:09

    Οταν οΤΣΑΒΑΡΗΣ ειπε οτι το χρεος που αφησαν στους δυο ΔΗΜΟΥΣ ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΡΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.....,ΕΣΕΙΣ ΡΟΥΛΟ--ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ.ΛΕΓΑΤΕ ....ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟ...ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ...ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ Ο ΔΗΜΟΣ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....
    ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ.....ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟ.....ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.....ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/7/14 13:59

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΙΡΙΞΑΝ . ΕΧΑΣΑΝ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ( ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ -ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΤΛ ΠΑΝΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΡΙΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/7/14 17:10

    TA ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΑΡΗ
    Πρόεδρος : ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗ AΣΗΜΙΝΑ
    Αντιπρόεδρος : ΚΑΡΑΜΟΥΤΖΟΓΙΑΝΝΗ ΑΡΓΥΡΩ
    Γεν. Γραμματέας : ΦΡΑΤΤΗ ΛΕΜΟΝΙΑ
    Ειδική Γραμμ. : ΜΑΛΛΙΔΟΥ ΓΙΟΥΛΑ
    Ταμίας : ΒΑΛΒΗ ΑΘΗΝΑ
    Μέλος : ΚΟΥΔΟΥΝΑ ΠΟΠΗ
    Μέλος : ΜΑΤΘΑΙΟΓΙΑΝΝΗ ΡΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/7/14 10:28

    Για κοιτα ποιοι μιλανε για ΕΞΑΓΟΡΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΜΑΥΛΙΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.,.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/7/14 14:06

    ΤΟΠΟς ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ.......ΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΑΑΖ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.