Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Ιουλ 2014

Όταν οι πολίτες ξεσηκώνονται και η «κεντρική» εξουσία κωφεύει!

Με πρωτεργάτες τους τοπικούς συμβούλους Αιαντείου, Μαρία Δημητριάδη, Γιώργο Μητρόπουλο, Γιάννη Μπούτση, και την παντελή απουσία της προέδρου κας Δέσποινας Τσενόγλου-Πατηράκη (προφανώς εκείνη είναι ευχαριστημένη από την καθαριότητα στην γειτονιά της) συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της τοπικής κοινότητας Αιαντείου, μια και η πρόεδρος έδωσε εντολές να μην ανοίξουν τα γραφεία γι’ αυτή την σύσκεψη και να συνεδριάσουν οι διαμαρτυρόμενοι στον δρόμο!

Αυτή η γελοία εντύπωση που ‘χουν ορισμένοι αιρετοί της «κτημοσύνης» ξεπερνά πλέον κάθε όριο. Τα δημοτικά-κοινοτικά γραφεία είναι λαϊκή περιουσία κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται και οι αιρετοί είναι «διαχειριστές» της εξουσίας κι όχι εξουσιαστές.
Δεν θα σταθούμε στο πρόβλημα της καθαριότητας μια κι αυτό δεν είναι μόνο πρόβλημα του Αιαντείου αλλά κάθε γωνιάς στο νησί μας, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ διεκδικούμε επάξια τον τίτλο του «ποντικονησιού». Θα σταθούμε όμως στην ίδια την συγκέντρωση – σύσκεψη για την καθαριότητα που τελικά έγινε στον δρόμο και φυσικά απαξιώθηκε τόσο από την πρόεδρο του τοπικού Αιαντείου κα Τσενόγλου όσο κι από τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ Σπηλιόπουλο και φυσικά τον δήμαρχο!
Θα συμφωνήσω βεβαίως με την άποψη πως η λαϊκή σύσκεψη ήταν απρογραμμάτιστη κι ο δήμαρχος είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις και καλώς, κακώς δεν παρέστη! Άλλωστε η απρόσμενη (τουλάχιστον για τον ίδιο) μη επανεκλογή του, δημιουργεί συναισθήματα πολλές φορές μη ελεγχόμενα και δικαιολογημένα.
Οι καθ’ ύλην αρμόδιοι δεν μπόρεσαν να τιμήσουν τους διαμαρτυρόμενους πολίτες και προέδρους συλλόγων για να τους καθησυχάσουν;
Απλά, απολίτικοι και απαράδεκτοι, δεν χωρά καμιά αμφιβολία!

55 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/7/14 15:36

    Πάλι τα ίδια; βαρεθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/7/14 18:30

      ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΔΕΞΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ?? ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΗΓΑΝΕ?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/7/14 17:33

    ποιος βουτσης; αυτος που κωλο τσαμπαρογαιδαρου φιλησε και πηρε ενα δεκαρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/7/14 18:58

    ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ?ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/7/14 19:41

      Την κλωτσιά τη φάγανε στις εκλογές και φύγανε σβουρηχτοί.
      Θα το φυσάνε πέντε χρόνια και δε θα κρυώνει.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος24/7/14 19:45

    ΤΣΕΝΟΓΛΟΥΥΥΥΥ!!!! ΛΟΥΖΕΡΡΡΡ-ΛΟΥΖΕΡΡΡΡΡ-ΛΟΥΖΕΡΡΡΡ-ΛΟΥΖΕΡΡΡΡΡ-ΛΟΥΖΕΡΡΡΡ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/7/14 20:58

    ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ? ΚΑΠΟΙΑ ΤΖΑΒΑΡΟΠΟΥΛΑ κυρια ΝΕΝΑ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ-ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥς ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑΦΥΓΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/7/14 21:09

      Δεν ειναι κάποια, ειναι υπαλληλος του δήμου και εκτελεί εντολές.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/7/14 21:27

      NAI ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η Κ. ΠΑΠΑΓΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΜΑΝΤΑΜ ΕΞΟΦΑΛΜΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/7/14 10:31

      ΑΥΤΗ Η ΝΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ?

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος24/7/14 21:03

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει έλλειμα ενός εκατομμυριου στο ταμείο του δήμου, εξ ου και η κοντρα ΓιαννΑκη-ΓρηγορΑκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/7/14 21:39

    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ Ο ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ; ΜΗΜΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ; ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΛΕΩ ΜΗΜΠΩΣ ΕΚΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/7/14 22:57

      Ένας μήνας έμεινε και θα παραδώσει. Τόσο πολύ τον τρέμετε τον Τσαβαρή ακόμα; Τι φοβάστε πια; Τι έχει να τραβήξει η νέα νεόπλουτη Δήμαρχος 5 χρόνια; Ήταν σίγουρο ότι θα τον είχε αντιπολίτευση. Ας τον σκεφτόταν όταν σκόπαγε τα λεφτα από την αραπιά

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/7/14 02:33

      χα,χα,χα,χα,χα. .... ο εκατομμυριούχος δήμαρχος πάτωσε στις εκλογές παρά τα εκατομμύρια του δήμου που σκόρπαγε από δω κι από κεί. Κρίμα δεν είναι; Ξέρετε τι κόπο και τι κομπίνες έκανε για να τα μαζέψει, και σεις οι αχάριστοι του δώσατε κλωτσιά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/7/14 13:54

      ΜΑ Ο ΠΑΠΑ--ΑΘΕΟΦΟΒΟ--ΧΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΙΝΩς ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΥΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΟΛΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΛΗΜΑ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος24/7/14 22:37

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΓΙΑΚ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ-ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/7/14 23:08

      Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/7/14 05:43

      μαλλον για γλαστρα στον ΤΡΑΓΚΑ κανει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/7/14 07:38

      ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ. ΑΥΤΟΣ ΟΜΩ,ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ,ΕΜΠΕΙΡΟΣ,ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ,ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ. ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/7/14 15:26

      ξεκαβαλα το καλαμι ρε υποψηφιε των 200 ψηφων !σε ειδα ποσο δραστηριος ,εμπειρος,μορφωμενος,με μεγαλα προσοντα εισαι!προεδρο σε διορησε ο τσαβες σε ομιλο και πηρες μια βαρκα και ενα τρειλερ 800 ευρω συνολο!σε διορισε ο τσαβες στο λτ και εκανες την μια καταγγελια πισω απο την αλλη χρησιμοποιωντας την στρογγυλη σφραγιδα,εκανες και την συναυλια στο θεατρο χρησιμοποιωντας την σφραγιδα του ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικου χαρακτηρα για να εκπιπτετε το Φ.Π.Α., ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΚΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΥΛΟΓΗΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ο καθενας δεν εχει καμμια ταμπελα στο κουτελο,απο αυτα που κανει χαρακτηριζεται και εκει στο αμπελακι εμαθα οτι τα παρατσουκλια βγαινουν στο αψεσβησε!(σε περιμενουμε μετα 60 μηνες να βαλεις υποψηφιος δημαρχος)

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος27/7/14 18:45

      ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.(ο εξυπνος παραδεχεται-ΤΣΑΒΕΣ,ο ηλιθιος επιμενει-ΠΕΤΡΑΝ)

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος28/7/14 10:29

      ΜΩ ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΛΙΘΙΟ.ΠΕΤΡΑΝ Ο ΜΩ ΜΑΝΑΡΗΣ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος24/7/14 22:47

    ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΝ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ. Υ Π Ο Μ Ο Ν Η Ε Ρ Χ Ο Ν Τ Α Ι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/7/14 02:44

      Γιαννάκι σε τσούζει πολύ βλέπω και σαν μισογύνης που είσαι, πώς να αντέξεις ότι μια γυναίκα σε έβγαλε νοκάουτ.
      Είναι κομάτι δύσκολο. Ξέρω, στο άκουσμα και μόνο της Ρούλας βγάζεις σπυράκια, δεν πειράζει όμως με λίγο talk θεραπεύονται. Ετοιμάσου ψυχολογικά από τώρα, να παραδώσεις τη δημαρχεία την 1η Σεπτεμβρίου στην νέα Δήμαρχο Σαλαμίνας την κυρία Ρούλα Νάννου.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος25/7/14 00:56

    Τι λες ρε βλάκα 21:29. Προχθές δεν είχε Δημοτικό Συμβούλιο ; Εκεί δεν ήταν ο Τσαβαρής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/7/14 08:51

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/7/14 11:41

    ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΛΚΙ, ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΑΡΧΙ ΛΕΡΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΕΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ!!! , ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΖΟΥΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ!!!


    ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/7/14 12:27

    11.41 δεν πρεπει να ειναι ο γιωργακης ο φαλακροκορακας,μαλλον ο σουπερ-υπερ-πρωταθλητης θα ειναι.το εχουμε ξαναδη το εργο.τσαβαροσκυλο και αυτος με μεγαλη προυπηρεσια-διατριβη στην κατινι-ρουφιανια μεσο ιντερνετ-φεισμπουκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/7/14 19:28

      ειναι αυτος ρε...της χαμηλοκώλας ο αντρας που βαζανε μαζι, με τον γιανακη τον τέως;
      η προσωποποιηση της κουταμαρας!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος25/7/14 14:52

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/7/14 16:19

      Περσινά ξυνά σταφύλια. Αυτό είχε αναρτηθεί προεκλογικά και όπως αποδείχθηκε η ΔΗΜΑΡ του 0,01% είχε καλλίτερο αισθητήριο και είχε προβλέψει τη νίκη της Ρούλας.
      Τώρα Παύλε, ρίξε καμιά βουτιά στη θάλασσα, θα σου κάνει καλό.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος25/7/14 15:13

    ΚΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΜΠΛΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25/7/14 16:45

    Σκέψου να είχαμε και καύσωνα ..η θάλασσα κοντά είναι .. μια βουτιά είναι οτι πρέπει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/7/14 19:23

      Βουτα καιμη βγεις απο κει γιατι θα φας γιαουρτια,παπαρα,ε,παπαρα..

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος25/7/14 17:29

    Φιλαρακι εσενα σε πειραξε ηΠΡΟΕΔΡΟΣ που σε λιγεσ μερες φευγει ,για το σπιτακι .και δεν σε πειραξε οτι την ωρα της συγκεντρωσης περασε Η Καινουργια ΠΡΟΕΔΡΟΣ που αναλαμβανει την 1 σεπτεβρη σταματησε ,μιλησε με την ΔΗΜΑΡΧΟ και δεν κατεβηκε απο το αυτοκινητο να μας συμπαρασταθει στον ΑΓΩΝΑ που διναμε μαζι με τους Κοινοτικους Συμβουλους .Να μας γνωρισει κιολας ηταν μια ευκαιρια. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..κυρια ΔΗΜΑΡΧΕ,προσεξε γιατι ησουν λαθος και εσυ. που δεν τησ επεβαλες να κατεβει. προσεξε γιατι επι δημαρχιας ΣΟΦΡΑ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.επι δημαρχιας ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ.προσεξε λοιπον το δικο σου τοπικο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/7/14 19:21

      17:29.
      Εισαι μεγαλος καραγκιοζακος!!
      Μα πολυ καρα γκιοζακος,παπαρα,ε,παπαρα..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/7/14 23:47

      Ρε καραγκιόζηδες, ποιοί νομίζετε ότι είσαστε;
      Δεν πάτε να φύγετε όλοι σας, σιγά και που είσαστε τι κάνετε;
      Ούτε υπογραφή σε ένα κ....χαρτο δεν έχετε δικαίωμα να βάλετε, και μου το παίζετε νταήδες και εκβιαστές;
      Ρε πόσο μουρόχαυλοι είσαστε !!!!!!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος26/7/14 08:30

    ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/7/14 10:39

    οταν βλεπετε ανθρωπους να κανουν οτιδηποτε για να ειναι σε διοικηση ειναι διαταραγμενες προσωπικοτητες,κομπλεξικοι και πολυ επικινδυνοι διοτι θεωρουν κεκτημενα οσα γινονται αρα επιβαλουν αξιωσεις ανταποδωσης ειτε χρηματικες ειτε υλικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος26/7/14 16:27

    Γιατι αγνωστε λες ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ::::::::::
    Τα πηρε απο ΚΑΝΕΝΑ:::::::::::::
    Εταξε σε ΚΑΝΕΝΑ:::::::::::::
    Προδωσε ΚΑΝΕΝΑ:::::::::::::
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ προχθες στο Συμβουλιο που αλλοι εγλυφαν την Καινουργια Δημαρχο η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ απεδειξε αλλη μια φορα οτι ειναι
    ΑΝΤΡΑΚΙ οπως την αποκαλουσε ο Συμβουλος ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ.αν ακουσες ΕΙΠΕ δεν μετανιωσα ουτε μια φορα απο αυτα που μου εκανε Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ισα ισα εμαθα πολλα ,και ηταν επιλογη μου τα οσα περασα για το καλο του τοπου μου.και στη συνεχεια ειπε
    συνχωρω αυτους που με πικραναν,και ας με συνχωρησουν αυτοι που τους πικρανα αθελα μου.ΑΝ αυτο εσυ φιλε αγνωστε το αποκαλεις ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ .να εισαι σιγουρος οτι πολλοι θα ηθελαν τετοιες ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ σαν την ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/7/14 19:25

      δηλαδη.... σαν τι της έκανε ο δήμαρχος;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/7/14 15:30

      ξεκουμπιδια-ξεκουμπιδια-ξεκουμπιδια-ξεκουμπιδια-ξεκουμπιδια.

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος27/7/14 18:26

    Η ΔΗΜΗΤΡ.... ΝΑ ΠΑΕΙ ΗΣΥΧΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Κ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ.. ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος27/7/14 18:32

    ΑΡΓΟΣΧΟΛΗ-ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗ.ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΦΟΥΜΑΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ-ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ.σε 60 μηνες παρακαλω να μας ξαναρθης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος27/7/14 22:06

    Το απεδειξε αν ειναι Επαναστατης -Ποπολαρος Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΤΟ πληρωσε και πολυ ακριβα για ολους ΕΣΑΣ που δεν το αξιζατε
    Ομως το εκανε γι αυτους που πιστευαν και πιστευουν σε αυτην. Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ φιλαρακι αγνωστε κομπλεξικε,αργοσχολε, οπως ειδες δεν εβαλε με κανενα παρ"ολο. που της ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ και βοηθησε και ολους με το τροπο της .και το γνωριζουν πολυ καλα αυτοι που τους βοηθησε. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ να εισαι βεβαιος οτι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ που λεγετε
    ΤΣΑΒΑΡΗΣ δεν θα της ΑΝΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ εαν δεν την παραδεχοταν.ΡΩΤΗΣΤΕ και την καινουργια ΔΗΜΑΡΧΟ να σας πει. ΚΑΙ σιγουρα ΟΥΤΕ ΣΕ 60 ΜΗΝΕΣ δεν θα ξαναρθει ουτε ποτε .για κατι σαν και εσενα που απο την ζηλεια σου .την εκαναν να μας σιχαθει ,και εφυγε μακρια απο τα ΚΟΙΝΑ . ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΝΑΝΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ Ζ Η Λ Ι Α Ρ Η Η Ζ Η Λ Ι Α Ρ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/14 17:42

      ΠΕΣ ΤΑ ΜΑΡΑΚΙ ΠΕΣΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος28/7/14 00:16

    ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ.ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ.ΟΟΟΟΟΧΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΖΟΤΑΝ Η ΜΗΝΥΣΗ ΝΑ ΕΛΑΜΠΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος28/7/14 03:11

    Βρε ξερωλα. Η Αληθεια ,θα λαμψει οπως και να εχει,διοτι εκκρεμει ηδη Το Πειθαρχικο,και οι μηνυσεις ,που εχουν κανει οι Τρεις Κοιν Συμβουλοι.μεσα σε αυτους και η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.ΚΑΙ παρ΄'ολο που υπηρχαν αυτα ολα τους τα ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΞΕΡΟΛΑ Ε ΞΕΡΟΛΑ ποσο δυσκολο ειναι ,να καταλαβεις οτι τους τα ανακαλεσε γιατι το ΑΞΙΖΑΝΕ .ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. εκανε λαθη γιατι ακουγε καποιους σαν και ΕΣΕΝΑ και γι αυτο και ΕΧΑΣΕ. Γιατι δεν μπορειτε να παραδεχθειτε οτι καποιοι ειναι Ανωτεροι στη Ψυχη,και στις Αξιες τους,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/7/14 16:17

      οταν κάνεις μηνυση και την ανακαλεις κατι τρεχει.
      ας το εξηγησουν.

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος28/7/14 18:37

    Για Ρωτησε την κυρια ΝΑΝΝΟΥ ,που απο οτι εχω μαθει μαζι με τους ΑΛΛΟΥΣ ανακαλεσε και την δικια της.μηπως εκεινη μας εξηγησει .ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/7/14 00:33

      τον λυπηθηκε που του πηρα τα σωβρακα..

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος28/7/14 23:23

    απαντηση 27-7 18-30 ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ:::::::::::::::
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ .ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ,ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος29/7/14 13:44

    μινα μπουτση F 16για το αιαντειο κολοτουμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος30/7/14 22:53

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 28/7 00:33
    ΠΟΙΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΠΟΙΟΣ::::::::::::
    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ::::::::::::::::::::: ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ::::::::::::::::::::::::::::::ΦΙΛΑΡΑΚΟ::::::::::::::::::::::::::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.