Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Ιουλ 2014

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ "ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ" ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Η Κυβέρνηση της υποτέλειας και σε πλήρη αντίθεση με τον κλάδο του Εμπορίου, με επιταγή των δανειστών και εντολή τους, προχωρά με νόμο στην κατάργηση της Κυριακής αργίας και καταστρέφει το ελληνικό εμπόριο, καταδικάζοντας σε κλείσιμο τις επιχειρήσεις και στην ανεργία τους εργαζόμενους και συρρικνώνει την οικονομία της χώρας, προκειμένου να προσφέρει ένα τεράστιο δώρο στα μεγάλα και ξένα πολυεθνικά συμφέροντα!!!
 
Οι μάσκες έπεσαν πλέον!!!! Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που καταγγέλλονταν από την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων από κοινού με τους εμπόρους εδώ και καιρό, ότι ο στόχος τους δηλαδή ήταν η πλήρης κατάργηση της Κυριακής αργίας και η καταστροφή και η εξαφάνιση του ελληνικού εμπορίου, αποτελούν πλέον γεγονός!!!!!
Οι στόχοι τους είναι ξεκάθαροι: Ανακατανομή σε βάθος χρόνου  του λιγοστού (λόγω κρίσης) τζίρου από τις μικρές επιχειρήσεις στις μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες- μαζικά κλεισίματα καταστημάτων και απολύσεις εργαζομένων- εργαζόμενοι ωρομίσθιοι, φθηνοί και απλήρωτοι- Κυριακάτικη μαύρη εργασία, βορά στις πολυεθνικές!!!
Όλα αυτά «βαφτίζονται» ανταγωνιστικότητα, εκσυγχρονισμός των αγορών και εξυπηρέτηση των καταναλωτών….!!!!
Επειδή το ελληνικό εμπόριο το εκφράζουν οι εμποροϋπάλληλοι  και οι Εμπορικοί Σύλλογοι και όχι τα ξένα πολυεθνικά συμφέροντα, η Κυβέρνηση θα πάρει την απάντηση που της αρμόζει στην πράξη.
Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, με τα σωματεία μέλη της και τους εργαζόμενους και σε κοινή συμπόρευση με τους εμπόρους, και την συμπαράσταση όλων μας,  θα οργανώσει τον αγώνα ανατροπής , προκειμένου να καταργήσει αυτή την νομοθετική αθλιότητα και με μια συντονισμένη δράση συμμαχίας για το εμπόριο να ανατρέψουμε την κατάργηση της Κυριακής αργίας.
ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ
ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.