Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Αυγ 2014

1 ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΟΣ ΓΥΑΛΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΓΙΑΚ 2014.

Ο Αντώνης Κούκουρας Πρωταθλητής Ελλάδος στο Κ-1 Παμπαίδων 200μ και 3ος στο Κ-1 Παμπαίδων 1000μ.
Σημαντικές διακρίσεις από όλους του τους αθλητές.
Η συστηματική, μεθοδική και ομαδική προετοιμασία, αποδίδει πάντοτε σημαντικά αποτελέσματα !
Ο ΝΑΟΣ Γυάλας, ακολουθώντας αυτή τη φιλοσοφία, πέτυχε νέες σημαντικές διακρίσεις, προβάλλοντας και πάλι τη Σαλαμίνα σε πανελλήνιο επίπεδο.

Οι νέες διακρίσεις επετεύχθησαν στο 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε-Καγιάκ, που διεξήχθη στο Μεσολόγγι στις 9 και 10 Αυγούστου 2014. Ο ΝΑΟΣ Γυάλας κατέκτησε 1 χρυσό και 1 χάλκινο μετάλλια, καθώς και δύο τέταρτες, μια πέμπτη, μια έκτη και μια έβδομη θέσεις, όλες στους τελικούς των ακόλουθων αγωνισμάτων, όπου πάντα αγωνίζονται οι 9 καλύτεροι αθλητές ή αθλήτριες.
Στo μονοθέσιο καγιάκ 200μ παμπαίδων ο Αντώνης Κούκουρας ανεδείχθη Πρωταθλητής Ελλάδος, αφού τερμάτισε στην 1η θέση του τελικού του αγωνίσματος, με μια απόδοση που δεν άφησε κανέναν αντίπαλο να αμφισβητήσει την υπεροχή του, αφού από τους προκριματικούς είχε σημειώσει τον καλύτερο χρόνο με 42’’ 90, που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους χρόνους που έχουν σημειωθεί σε πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία του. Στο ίδιο αγώνισμα, ο έτερος αθλητής του ομίλου Γιώργος Πανούσος τερμάτισε στην 6η θέση του τελικού, 3’’ από τις θέσεις των μεταλλίων. Στο αγώνισμα αυτό αγωνίστηκαν 27 αθλητές.
Στο μονοθέσιο καγιάκ 1000μ παμπαίδων, ο Αντώνης Κούκουρας τερμάτισε στην 3η θέση  του τελικού, κατακτώντας το δεύτερο μετάλλιο τους ΝΑΟΣ Γυάλας, που αυτή τη φορά ήταν το χάλκινο, με τον πολύ καλό χρόνο 4’:23’’ 93. Στην 4η θέση του τελικού, τερμάτισε ο αθλητής του ομίλου Δημήτρης Πανούσος ο οποίος, βελτίωσε την ατομική του επίδοση σε σχέση με αυτήν του ημιτελικού, κατά 50’’ ! Στο αγώνισμα έλαβαν μέρος συνολικά 15 αθλητές.
Η Ελένη Μπαρτζίλα, προκρίθηκε και εκείνη στους τελικούς των δύο αγωνισμάτων που είχε δηλωθεί για να συμμετάσχει. Στο μονοθέσιο καγιάκ 500μ παγκορασίδων, και σε σύνολο 15 αθλητριών, προκρίθηκε στον τελικό και κατέλαβε την 4η θέση με χρόνο 2’:33΄΄14.
Η ίδια αθλήτρια, στο μονοθέσιο καγιάκ 200μ παγκορασίδων, μεταξύ συνολικά 18 αθλητριών, προκρίθηκε στον τελικό και κατετάγη 7η με χρόνο 59΄΄66, 4΄΄ μακριά από τις θέσεις των μεταλλίων.
Ο μικρότερος αθλητής του ομίλου, Έκτορας Τσεκούρας, μόλις 8 ετών, αγωνίστηκε στο μονοθέσιο καγιάκ της κατηγορίας προ αγωνιστική αγοριών 200μ, όπου μετά από τις φάσεις το προκριματικού και του ημιτελικού, και σε σύνολο 33 αντιπάλων του, πέρασε στον τελικό και κατέκτησε την 5η θέση με τον αξιοπρεπέστατο χρόνο 1’:15΄΄18.
Στα αγωνίσματα μονοθέσιο καγιάκ 200 και 500μ, της κατηγορίας κορασίδων αρχαρίων, συμμετείχε η αθλήτρια του ΝΑΟΣ Γυάλας Αθηνά Πανούσου. Έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς των αγωνισμάτων της αντιμετωπίζοντας 24 αντίπαλες αθλήτριες στο πρώτο αγώνισμα και 17 στο δεύτερο. Η αγωνιστική προσπάθεια και αυτής της αθλήτριας της Γυάλας ήταν αξιοπρεπής, και αποκόμισε σημαντική αγωνιστική εμπειρία, χρήσιμη για τις μελλοντικές αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
 Στην τελική κατάταξη του πανελληνίου πρωταθλήματος, ο ΝΑΟΣ Γυάλας κατετάγη στην 9η θέση μεταξύ 21 σωματείων, με 96,5 βαθμούς !
Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του ομίλου επέδειξαν υψηλό αγωνιστικό πνεύμα, γι’ αυτό και πέτυχαν αυτές τις σημαντικές διακρίσεις και όλοι είναι υπερήφανοι και ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα !
Οι αθλητές συνοδεύονταν από τον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Πέτρο Μερκούρη και τον Προπονητή τους Αθ. Δ. Βιλλιώτη. Και οι δύο ήταν απολύτως ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα, καθώς οι κόποι, οι προσπάθειες, οι προσδοκίες και οι θυσίες όλων, αθλητών, Προέδρου, ΔΣ, προπονητού και γονέων ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο!

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/8/14 06:58

    ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ Η ΓΙΑΛΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΗΕΤΕ ΩΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΓΙΑΚ.καθε νοημων πλεον που αγαπαει το αθλημα του καγιακ πρεπει να παει να γραφτει στον ομιλο γιαλας .αλλοι ομιλοι με προφαση οτι κανουν καγιακ απλα ψευδονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε ανωνυμε ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.κ νοημων!
    Η Γυαλα τωρα μαθαινει ΚΑΓΙΑΚ κ καθε επιτυχια απ τους αθλητες της ειναι παντα δεκτη..
    Σκοπος της Γυαλας,ποτε, δεν ηταν η Κορυφη.
    ΑΠΛΑ, περναμε ΚΑΛΑ!
    Η Γυαλα ειναι μικρη κ δεν χωραει τους ΚΑΚΟΥΣ μονον.!
    Δοξα τω Θεο, υπαρχουν 50 σωμματεια ανα την Ελλαδα στο ΚΑΓΙΑΚ, απ οπου πηραμε τα καλα στοιχεια
    κ το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.!
    Τωρα εαν ορισμενους τους ενοχλησε η 9η θεση στο Πανελληνιο Πρωταθλ. Αναπτυξης.
    δεν πειραζει!
    14 ΣΕΠΤ. 2014 ειναι ΟΛΟΙ καλεσμενοι στον φιλοξενο κολπο της Γυαλας (οι καλοι κ νοημων)
    για μια ακομη ΓΙΟΡΤΗ του ΚΑΓΙΑΚ !!! ( Με πολλες ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/8/14 12:42

    ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ.καθε σωματειο που εχει προφαση τον αθλητισμο για να εξυπηρετει τσεπες και αλαζονικες παρουσιασεις καθως και ηλιθιες εκδηλωσεις αταιριαστες με την φιλοσοφια του αθλητισμου πρεπει να ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/8/14 14:51

      Η Γυαλα χωρις επιχορηγησεις (οπως σε αλλους_), χωρις λεφτα, κ εθελοντικα κ μονον απ το Δ.Σ. Αγαπαει κ Προοδευει για αυτο που κανει. ( κ στεναχωρει αλλους!)
      Η ΚΛΕΙΝΗ μαλλον ειναι για αλλους!
      ΦΙΛΕ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/8/14 19:45

      ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΟΥ!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος21/8/14 15:47


    Το ΔΣ αθλ. ομιλ. του οποίου σκοπός είναι, όλο το κέρδος να πηγαίνει στις τσέπες π.χ του προπονητή, της μαμάς, της αραβωνιάρας, κ.α...... και δεν έχουν να προσφέρουν ένα ποτήρι νερό στους αθλητές τους, πρέπει να στηθούν όλοι τους στο τοίχο και ο κάθε περαστικός να τους ρίχνει μια ροχάλα!
    Το ΔΣ αθλ. ομιλ. του οποίου ο πρόεδρος εκμεταλευόμενος την στενή του γνωριμία με απατεώνα δήμαρχο και επιχείρησε να κάνει κακό σε άλλο αθλητ. όμιλ. πρέπει να κυκλοφορεί με γυναικεία ρούχα και στριγκάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/14 19:43

      δεν υπαρχη αραβωνιαρα παρτο πισω .επεσε το στεφανι.ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος21/8/14 17:13

    κανεις λαθος μεγα!!!!!
    ενας ειναι ο αμπελακιωτης κουτοπροεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/8/14 17:44

    προς 15:47
    αξιόλογοι ανθρωποι σαν τον γενικαλιώτη και τον μερκουρη, ελάχιστοι υπαρχουν.
    μονο με κάτι τέτοιους χαρακτηρες μπορει και συνεχιζει να υπαρχει αθλητισμος

    οσο για τον γιατσι που μαλλον αυτον εννοεις, μην ασχολεισαι με βλητα και φτηνους κλεφτοκοταδες
    παντως, αυτο με το στριγκ μου αρεσε.....χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/8/14 19:40

    μην βριζετε τον γιατση ΠΙΟΝΙ της σκακερας ειναι μολις το αλογο φαει την μαμαβασιλησα τοτε τρωγετε και ο γιοςβασιλιας ΡΟΥΑΜΑΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/8/14 21:30

    μούγκα ο γιάτσης!!!
    αλλά πάλι τι να πει; η ψολιά που έφαγε δεν χωνεύεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/14 23:34

      ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ Η ΡΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ 2019 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος24/8/14 21:44

    Κρίμα που μερικοί δεν λενε να αλλάξουν λίγο συμπεριφορά και περιμένουν οποιοδήποτε δημοσίευμα στο χώρο του καγιάκ για να βγάλουν το κομπλεξ τους... δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί με τέτοιους υπάνθρωπους! Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις διακρίσεις! Συγχαρητήρια και στον ΓΝΟΣ για τις δικές του διακρίσεις...! Αλλα όπως βλέπετε κ. Μερκούρη οποιαδήποτε ανακοίνωση καταντά ρινγκ το άθλημα και μόνο λάσπη και δυσωδία βγαίνει στην επιφάνεια! Κρίμα!!! Τις διακρίσεις του ΓΝΟΣ μπορείτε να τις δείτε στη σελίδα του. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται σε τέτοιου είδους blog που ο καθένας λέει ανώνυμα την αηδία του! Αυτή θα είναι και η τελευταία απάντηση όσο αφορά τις αντιδράσεις του ΓΝΟΣ σε παρόμοιες αναρτήσεις! Σας λυπάμαι κι εσάς που διαχειρίζεστε αυτό το μπλοκ και πρεσβεύετε τους κριτές των σχολίων και αφήνετε να βγαίνει προς τα έξω αυτή η αρρωστημένη κατάσταση! Μην επιτρέπετε να χτυπούν τον αθλητισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/8/14 21:15

      21:44 όταν το αφεντικό σου βασίλευε και τον είχες δικηγόρο να χτυπάς τον διπλανό σου όμιλο να τον ξεριζώσεις, την λέξη αθλητισμό βέβαια την είχες ξεχασμένη!
      όταν τους προειδοποιούσατε ότι τα ψωμιά τους λήγουνε στις εκλογές, το αθλητικό σου πνεύμα τότε είχε πάει περίπατο!
      όταν κάρφωνες τα πάντα στο λιμεναρχείο (όργανο του κολλητού σου του πούστη του μανιάτη), χαμογελούσες από ευχαρίστηση!
      ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ! ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ!!!!
      ΤΩΡΑ κοπρίτη γιάτσι ΜΑΖΕΨΟΥ γιατί δε σε παίρνει!
      το ίδιο πες και στα υπόλοιπα τζαβαρόσκυλα του διοικητικού σου συμβουλίου!
      Αντε παλιολαμόγια του αθλητισμού!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/8/14 22:36

      τις διακρισεις του γνο επι προεδριας αμπελακιωτικης γλαστρας που καμαρωνε πισω απο τον τσαβες στα καναλια να μας πειτε.εγω παντως θυμηθηκα την διακριση του αθλητικου σωματειου στην αθλητικη εκδηλωση ξεπληματος ΦΠΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ μετα της αληστου μνημης τινας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/8/14 23:06

      Να ρωτήσετε την "κυρία" που τα διοργανώνει και έχετε ως αθλήτες σας τους πολύ άμεσους συγγενείς της... τα ξέρει καλύτερα ....!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος24/8/14 23:32

    δεν χτυπαμε τον αθλητισμο τον σκατονταβατζη του καγιακ θα κυνηγαμε που νομιζει οτι ειναι στο σοβιετ για να τον πληρωνουν για τους κοιλιακους και να τον υπηρετουν καποιοι ηλιθιοι σαν εσενα.ο αθλητισμος ποτε δεν πεθαινει.ασε τον μερκουρη ησυχο ειναι κυριος πραγματικος και προεδραρα μεγαλοψυχη.ΑΛΑΖΩΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ παραπανω ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΝΟΣ.αληθεια φετος θα τρεξουν οι εναπομειναντες αθλητες στον αγωνα της γιαλας γιατι θυμαμε πριν χρονια δεν μας αφησες να τρεξουμε γιατι ηθελες να σαμποταρεις τον πρωτο αγωνα της ΓΙΑΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/8/14 11:01

    ΓΙΑΤΣΗ,
    ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ, Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΖΑΜΠΑΡΙΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΟΜΙΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΦΙ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΑΤΣΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/8/14 20:52

    μούγκα το πέντε το καρώ!
    ο ηλίθιος με τη χαμηλοκώλα, ο πανηλίθιος με τη φαρδοκώλα και η κακίστρα πεθερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/8/14 22:52

      Καλώς τα φιγουρίνια!!! Και τα αετόπουλα χαχα!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος27/8/14 10:21

    Ρε σεις, αυτοί του γνος, τα κατσούτια από γαρμπίλι μπροστά στη πόρτα τους τι θέλουν να τα κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/8/14 03:13

    Κανείς δε ξέρει
    Ενθύμια του γιατσι είναι, απο τις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/8/14 13:34

    ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΓΑΡΜΠΙΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΣΕΙ ΒΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ Η ΡΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.