Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

31 Αυγ 2014

Δημοσίευση από σχόλιο/παράπονο αναγνώστριας πλην όμως εκφράζει πάρα πολλούς από εμάς! Ακούει κανείς; Anybody Home??

Είναι Κυριακή 2 το μεσημέρι και οι κάτοικοι της περιοχής παρακολουθούμε ένα ακόμα έγκλημα χωρίς να μπορούμε να κάνουμε κάτι. Από το πρωί έχουν πέσει με μπουκάλες και μαζεύουν αχινούς, ίσως και όστρακα. Θα μπορούσαμε να τηλεφωνήσουμε στο Λιμεναρχείο αλλά ή δεν θα έρθουν ή θα έρθουν και δεν θα κάνουν τίποτα ως συνήθως. 
Όπως την άλλη φορά που έκαναν παρατήρηση σε κάποιον που τηλεφώνησε ότι το σπίτι του είναι πολύ κοντά στην θάλασσα και είναι παράνομο. Τολμάει κάποιος μετά να ξανατηλεφωνήσει; 
Από δικαιολογίες έχουμε ακούσει πολλές. Δεν έχουν όχημα, δεν μπορούν να μπουν στο νερό να τους πιάσουν, ακόμα ότι δεν μπορούν να μπουν στην σπηλιά που κρύβονται. Θα κάνουν δε την παρουσία τους τόσο εμφανή ώστε οι τσιλιαδόροι θα τους πάρουν αμέσως πρέφα. Ακόμα και όταν τους πεις που κρύβονται δεν θα κάνουν απολύτως τίποτα. Θα μπορούσαν να τους την στήσουν και να του πιάσουν αργότερα αλλά δεν ενδιαφέρονται καν. Την τελευταία φορά κατέληξαν στην καντίνα και κάθισαν εκεί.
Θλίβομαι για την κατάντια αυτής της χώρας. Θλίβομαι αφάνταστα που κάποιοι θεωρούν την θάλασσα μας ιδιοκτησία τους και μπορούν να αφαιρούν παράνομα ότι θα τους αποφέρει κέρδος χωρίς να νοιάζονται για την αειφορία του περιβάλλοντος.
Αυτή την φορά δεν τηλεφωνήσαμε. Ποιός ο λόγος; Εχουμε δώσει τόσες φορές τα ονόματα μας και τα τηλέφωνα μας. Στο τέλος θα βρούμε και τον μπελά μας. Δεν κάνουν καν τον κόπο να μας πάρουν τηλέφωνο να μας πουν τι έγινε. Τι να μας πούν; Οτι γι' ακόμα μια φορά δεν έκαναν την δουλειά τους;
Θα υπέγραφα επωνύμως, αλλά είναι πολλά τα λεφτά Αρη και πλέον δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη ούτε σ' αυτούς που υποτίθεται μας προστατεύουν.
Καληνύχτα Σαλαμίνα, αυτός ο κόσμος ποτέ δεν θ' αλλάξει.

34 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/8/14 17:59

    ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΛΑΛΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΑΙ. ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΝΩ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΠΩΛΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ. Η ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (ΨΑΡΙΑ-ΟΣΤΡΑΚΑ), ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ ΤΣΑΜΠΑ ΧΟΡΤΑΡΙ ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΦΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΦΘΗΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΣΑΜΠΑ. ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΧΤΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/14 23:47

      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΖΩΣΗ, ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ;

      Διαγραφή
  2. Ο κακός φίλος31/8/14 18:16

    Κακέ μου φίλε Γιάννη,
    Όσο κι αν σε εκπλήσσω, λυπήθηκα πολύ για την μη επανεκλογή σου.
    Όμως ελπίζω να μπόρεσες να κάνεις την αυτοκριτική σου, να καταλάβεις πως και γιατί έμεινες «γυμνός» από καλούς φίλους κι όχι αυτοί που την είδαν φίλοι σου για να πάρουν αίγλη από την δόξα σου, χρήμα από το χρήμα σου, όχι αυτοί δεν ήταν φίλοι, ήταν αυτοί που πρώτοι σε άδειασαν όταν κατάλαβαν τα αδιέξοδά σου αντί να σε στηρίξουν, λογικό δεν τους αδικώ, μόνο που αυτοί ήταν η δική σου επιλογή!
    Έχασες μια και μοναδική ευκαιρία να είσαι δήμαρχος για 2 ή 3 θητείες κι αυτό, γιατί βιάστηκες σε όλα και δεν το πλατειάζω για ευνόητους λόγους, δεν έδειξες καν την σύνεση που έπρεπε.
    Ακόμα και τα τσουλιά που σε πλαισίωσαν δεδομένες στιγμές ήρθαν για την «εξουσία» σου κι όχι για το αντριλίκι σου και τώρα πια θα το καταλάβεις καλά που όλα αυτά τα τσουλογονίδια δεν θα σε ξαναπλησιάσουν μια και δεν έχεις να τους δώσεις αυτό που ζητούσαν.
    Δεν έχω πρόθεση να σε στεναχωρήσω άλλωστε αρκετά με μίσησες που δεν «τσίμπησα» για να κάνω τα κέφια σου, οι τίτλοι τέλους πέφτουν βαριά μπροστά στα μάτια σου, αν το καταλάβεις έχει καλώς, θα διασώσεις έστω και την τελευταία στιγμή την υστεροφημία σου αν όχι τότε το προσωπικό σου τσαλάκωμα θα το συνεχίσεις με δική σου ευθύνη.
    Φίλε πίστευα πως είσαι έξυπνος, πόσο έξω έπεσα δεν λέγεται, καλή τύχη κι αν επιδιώξεις την αυτοκριτική ίσως διασώσεις κάτι αν όχι…
    Ο κακός σου φίλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/14 19:42

      ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ "ΚΑΚΕ ΦΙΛΕ" ΤΟ ΤΣΟΥΛΑΚΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
      ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΧΡΙΣΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.... ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΓΥΜΝΟΣ. -ΠΕΘΑΝΕ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ- ΖΗΤΩ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΛΥΠΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ, ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ. ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ "ΨΙΛΑ" ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/8/14 19:50

      προς 18:16

      Καλά τα λες με μία ένσταση για το τσουλιά. Η φιλοδοξία δεν είναι αντρικό προνόμιο. Το θέμα είναι τι θυσιάζεις για να επιτύχεις τους στόχους σου. Σίγουρα πάντως οι περισσότεροι, άντρες γυναίκες, πουλάνε τον εαυτό τους. Το θέμα είναι να σέβεσαι τον εαυτό σου όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη. Το τι θα πει ο κόσμος είναι ελάσσονος σημασίας, ίσως όχι για την Σαλαμίνα, αλλά ο κόσμος θα πει ούτως ή άλλως και συνήθως τα περισσότερα δεν θα είναι αληθινά. Σκέφτομαι όλα αυτά που έχουμε διαβάσει στα μπλογκς. Πόσες φορές έχετε υποτιμήσει και διαβάλλει τις γυναίκες χωρίς να σκεφτόσαστε ότι θα μπορούσε να είναι η μάνα, η γυναίκα, η αδελφή, ακόμα κι' η ίδια η κόρη σας στην θέση τους.
      Οι γυναίκες δεν είναι λιγότερο δυνατές, έξυπνες, τίμιες, ηθικές από εσάς. Διαβάζω τα σχόλια για την Ρούλα και σκέφτομαι πόσο πίσω είναι αυτή η κοινωνία. Ολα αυτά που γράφονται τελικά δεν προσβάλλουν εκείνες αλλά την κοινωνία ολόκληρη της Σαλαμίνας. Ελπίζω κάποτε να το συνειδητοποιήσετε αυτό.
      Ο πολιτικός κρίνεται από το έργο του και τις επιλογές του. Ελπίζω η Ρούλα να διαψεύσει όλους όσους την αποκαλούν αχυρένια, όργανο του Μηνά κλπ
      Εδώ είμαστε και θα το δούμε. Παρακολούθησα τον πολιτικό της λόγο, όχι αυτά που της γράψανε όπως λέτε, αλλά τον τρόπο που εκφράζεται γενικότερα, τις κινήσεις, ακόμα και τις εκφράσεις του προσώπου της. Ηταν μακράν η πιο σοβαρή, η πιο ανθρώπινη απ' όλους σας.
      Αν πάψουμε να πιστεύουμε στον Ανθρωπο και στις αγνές προθέσεις, είμαστε τελειωμένοι σαν ανθρωπότητα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/8/14 21:17

      Ποιος ειναι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ο ΤΡΑΥΛΑΣΤΡΑΚΟΜΗΝΑΡΟΥΛΟΜΑΚΡΗΠΙΠΗΣ......

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31/8/14 23:22

      ΕΞΩ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ...ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος31/8/14 23:31

      μόνο που θα πεινάγατε δίχως εκείνους

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος31/8/14 23:49

      ΕΚΕΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ
      ΡΕ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ. ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ;
      ΠΟΣΑ ΧΑΛΙΑ ΕΧΕΤΕ;

      Διαγραφή
    7. ΣΤΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΝΑΓΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ Π@Ο@ΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ.....

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος31/8/14 19:06

    Εχω κανει αρκετες φορες καταγγελια στο λιμενικο για τις τρατες που διαλυουν τον βυθο και τα διχτυα μαζευουν τα παντα μεχρι και γονους ψαριων που σε μερικες μερες γινονται ολοκληρα ψαρια!!! Την τελευταια φορα περιμενα το λιμενικο απο εμφανες σημειο αφου ειχα κανει επωνυμη καταγγελια κ η εικονα πιυ ειδα με αηδιασε!!!! Το λιμενικο πλησιασε την τρατα και πληρωθηκε και εφυγε!!!! Επι τοπου ξαναπηρα τηλεφωνο και τους ειπα το συμβαν και μου απαντησαν πως αν θελω να παω μονη μου στην τρατα να τους τα πω απο κοντα!!!!!δηλαδη ελεος!!!!τα εχουν καταστρεψει ολα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/14 23:20

      ΠΟΥ ΜΩΡΗ ΨΕΥΤΡΑ ΗΛΙΘΙΑ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ?...ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ? ...ΜΑΘΕ ΒΛΑΜΕΝΗ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ...ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ "ΠΗΡΑΝΕ" ΗΛΙΘΙΑ...ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/9/14 09:41

      Το ότι ελέγχονται με δορυφόρο δεν μου λέει τίποτα. Αυτό δεν μας διασφαλίζει ότι ψαρεύουν τα επιτρεπόμενα είδη και ποσότητες.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/9/14 09:42

      ΛΙΜΕΝΙΚΟ: Το ποιο διεφθαρμένο Σώμα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/9/14 10:32

      ΤΟ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΕΙ Η ΤΡΑΤΑ ΤΗΝ "ΒΛΕΠΕΙ" Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ...ΤΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΤΙΝΑ Ή ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΙΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΕΧΕΝΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ....ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ......

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος31/8/14 19:15

    Ναι οκ και αυτοι οι ανθρωποι το ψωμι τους βγαζουν αλλα με μετρο ρε παιδια!!!τη διαλυσατε τη θαλασσα!!!!μη βγαζετε τετοιες ποσοτητες απο οστρακα ...περισσευουν , ψοφανε και τα πετατε!!!!αμαρτια δηλαδη!!!!και μην ψαρευετε γονους ψαριων και μαλακιων ...σκεφτειτε πως σε σε λιγο καιρο θα μεγαλωσουν και θα γεννησουν παλι!!!!μην διαλυετε την φυση!!!!το παλευει!!!!λιγο σεβασμος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/8/14 19:44

    Σας ευχαριστώ πολύ που το δημοσιεύσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/8/14 19:59

    eisaste oli anidei kai emeis den kaname pote koumanto stin doulia sas to ti apagorebete kai ti oxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/8/14 23:27

    ΜΟΝΟ 35 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΑΝΗΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΘΕΣ. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕ , ΑΥΤΟ ΠΗΡΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/8/14 23:59

    ΛΗΞΗ ΘΗΤΕΙΑΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    Εκεί μέσα εκατοικούσες
    Πικραμένη, εντροπαλή,
    Κι ένα στόμα ακαρτερούσες,
    Έλα πάλι, να σου πη.

    Aργειε νάλθη εκείνη η μέρα,
    Και ήταν όλα σιωπηλά,
    Γιατί τάσκιαζε η φοβέρα
    Και τα πλάκωνε η σκλαβιά.
    . Δυστυχής! Παρηγορία
    Μόνη σου έμενε να λες
    Περασμένα μεγαλεία
    Και διηγώντας τα να κλαις.
    . Και ακαρτέρει, και ακαρτέρει
    Φιλελεύθερη λαλιά,
    Ένα εκτύπαε τ’ άλλο χέρι
    Από την απελπισιά.
    Κι’ έλεες: πότε, α! πότε βγάνω
    Το κεφάλι από τς ερμιές;
    Κι αποκρίνοντο από πάνω
    Κλάψες, άλυσες, φωνές.
    Τότε εσήκωνες το βλέμμα
    Μες στα κλάιματα θολό,
    Και εις το ρούχο σου έσταζ’ αίμα,
    Πλήθος αίμα Ελληνικό.

    ΑΝΤΙΟ ΤΣΑΒΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/9/14 00:15

    Να σου επιστρέψουμε επιτέλους εκείνο το ...... αισχρό ....«περαστικά σας», θυμάσαι ;
    Περαστικά σας λοιπόν και σε σάς κε. Τσαβαρή !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/9/14 06:52

      Τι θυμήθηκες τώρα...
      Μόνο που σ' αυτή την περίπτωση δεν έχει περαστικά σας μια κι ο πολιτικός θάνατος είναι το τέλος...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/9/14 00:38

      ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΜΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ! Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος1/9/14 00:18

    το αμαξι το κράτησεςή θα πας τους προφυλαχτήρες μόνο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/9/14 00:48

    Μισή ώρα πριν τα μεσάνυκτα, το αμάξι του δημάρχου παρκάρισε έξω από το δημαρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/9/14 08:11

    Να είσαι βέβαιος πως αν μπορούσαν θα το έκαναν, πόση ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/9/14 09:47

    Για τον κοτσιδά που πυροβολεί τα δελφίνια και τον ξέρουν όλοι οι ψαράδες, θα πει άραγε κάτι κανείς; Σιγά, τι τους νοιάζει... Είναι όλοι τους συνένοχοι, είμαστε όλοι μας συνένοχοι, αλλά όπως βλέπετε τολμά κάποιος να μιλήσει όταν μένει μόνος και εκτός πόλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/9/14 16:04




    Ανώνυμος2/9/14 15:19

    ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΟΛΗΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΧΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΙΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΧΙΒΑΔΕΣ Η ΜΕΡΙΚΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ 30 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ Η ΛΙΜΕΝΑΡΧΙΣΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΩΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
    ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΛΙΜΕΝΑΡΧΙΣΑ ΠΟΥ ΜΠΑΖΩΝΕΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΑ Ο ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΦΕΡΙ ΜΠΩΤ ΤΟΥΣ ΜΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΤΗ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕ 3Ο ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.....ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 30 ΕΥΡΩ ΝΑ ΛΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ.....

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος2/9/14 16:06

    Ανώνυμος2/9/14 15:39

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΚΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
    ΕΧΤΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
    ΕΧΤΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ
    ΡΙΞΑΝ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
    ΕΦΙΑΞΑΝ ΜΩΛΟ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΚΑΚΙΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ
    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
    ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ
    ΕΞΩ ΟΙ ΔΑΣΟΦΑΓΟΙ
    ΕΞΩ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΟΦΑΓΟΙ
    ΕΞΩ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
    ΕΞΩ Η ΛΙΜΕΝΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΟΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/9/14 12:16

      ΑΥΤΗ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΠΟΤΕ....ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ..... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ 21 ΑΙΩΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.....

      Διαγραφή
    2. ΖΩΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ..ΓΕΛΟΙΟΙ Ω ΓΕΛΟΙΟΙ ΗΡΘΑΤΕ ΝΥΧΤΑ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ! ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΣΑΤΕ.....ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 21ο ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΖΩΗΣ! ΕΤΣΙΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ....ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ Ο 21ος ΑΙΩΝΑΣ ...........ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΟΥ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ! ! !

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος2/9/14 17:56

    Ανώνυμος2/9/14 17:51

    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΡΤΟΥΖΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΑΝΕ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΟΙΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΑ ΔΑΣΗΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΜΡΩΜΑΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΒΡΟΜΙΑΡΙΔΕΣ
    ΕΞΩ ΟΙ ΔΕΡΤΟΥΖΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
    ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
    ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/9/14 18:21

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΘΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ .
    ΘΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.