Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Αυγ 2014

Τέτοιους Δημάρχους θέλει η Ελλάδα ρε!

Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα είναι εντελώς συμπτωματική…
Όταν ο Απόστολος Γκλέτσος εκλέχτηκε Δήμαρχος Στυλίδας τον ενημέρωσαν ότι έχει Mercedes και οδηγό για τις μετακινήσεις του. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η Mercedes E200 είχε αγοραστεί από την προηγούμενη Δήμαρχο Στυλίδας κ. Αλέκα Καραγεώργου - Σχορετσανίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο της Δημάρχου είχε μεταλλικό χρώμα, αυτόματο κιβώτιο, ηλιοροφή, Comand Audio 50, ηλεκτρική κουρτίνα πίσω, ηλεκτρικούς αναδιπλούμενους καθρέπτες και κόστισε στο Δήμο 25.000 ευρώ.
Μόλις ο Απ. Γκλέτσος ανέλαβε καθήκοντα, έδωσε εντολή το αυτοκίνητο να πουληθεί, για να μην επιβαρύνει τον Δήμο με τα έξοδα συντήρησης και ο οδηγός να επιστρέψει στη θέση του.
Για την ιστορία το αυτοκίνητο το πήρε ο ΟΔΔΥ και ο Δήμος εισέπραξε κάτι παραπάνω από 11.000 ευρώ, ενώ ο κ.Γκλέτσος κυκλοφορεί με το δικό του, που είναι αγροτικό, για να μπορεί να πηγαίνει και στα ορεινά χωριά.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, κάτι ανάλογο έγινε και με τα κινητά τηλέφωνα στο δήμο Στυλίδας.
Ο Απόστολος Γκλέτσος βρήκε ένα καθεστώς, σύμφωνα με το οποίο τα κινητά τηλέφωνα της Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου τα πλήρωνε ο Δήμος.
Όταν βγήκε ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε εντολή να κοπούν και όλοι πλέον πληρώνουν τα κινητά από την δική τους τσέπη και όχι με χρήματα των Δημοτών.
Αναδημοσίευση από το Hellas Now

45 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/8/14 11:08

    Άγριο ξύλο έριξε σε έναν εργολάβο ο Απόστολος Γκλέτσος, το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.
    Σύμφωνα με το δήμαρχο Στυλίδας, ο εργολάβος ζητούσε μετ' επιτάσεως εδώ και ένα τρίμηνο συνάντηση μαζί του. Τη Μεγάλη Πέμπτη, οπότε και συναντήθηκαν, ο εργολάβος πρότεινε στον Απόστολο Γκλέτσο να του δώσει μίζα. «Έλα μωρέ κορόιδο, θα σε μάθω τη δουλειά, να τα μοιραζόμαστε» είπε ο εργολάβος σύμφωνα με τον κ. Γκλέτσο, ο οποίος εξοργισμένος τον έδειρε και τον πέταξε έξω από το γραφείο του.
    Μάλιστα, το περιστατικό έγινε μέσα στο γραφείο του δημάρχου, παρουσία υπαλλήλων, συνεργατών του Απόστολου Γκλέτσου αλλά και πολιτών, που είδαν έκπληκτοι το σκηνικό και χειροκροτούσαν μόλις έμαθαν τι έγινε.
    Μιλώντας στο lamiareport.gr, ο κ. Γκλέτσος κάλεσε τον εργολάβο να του κάνει μήνυση στον εισαγγελέα επειδή τον έδειρα.
    «Να πάει ο κοπρίτης στον εισαγγελέα να μου κάνει μήνυση ότι του έσπασα τα μούτρα μέσα στο γραφείο μου. Έχω και μάρτυρες μπροστά όταν μου τα είπε. Να πάει ο κοπρίτης να μου κάνει μήνυση», τόνισε ο κ. Γκλέτσος, προσθέτοντας ότι «όπου τον ξαναδεί στη Λαμία, θα τον ξαναδείρω. Να με βλέπει και να αλλάζει γωνία το καθίκι».


    Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/127913/o-gkletsos-edeire-ergolavo-poy-tolmise-na-toy-proteinei-miza#ixzz39DiHcPqq

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/14 11:41

      Μου θυμίζει τον Τσαβαρή!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/8/14 02:04

      Δηλαδη λαμπρουκο εισαι σιγουρος απ οτι φενεται οτι η κυρια Ρουλα θα το πουληση ος εχει υποχρεωση το τζιπ και θα κυκλοφορη με το δικο της ε;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/8/14 10:10

      Δηλαδή ρε βλάμη εσύ απ' όλα αυτά, αυτό κατάλαβες;
      Τώρα κατάλαβα για δεν βγήκε ο δικός σου

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/8/14 11:29

    Παράδειγμα προς μίμηση,η πρός αποφυγή; Mάλλον το δεύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/8/14 12:07

    Χαλάει την πιάτσα ο Απόστολος, σιγά μην του μάθει ο εργολάβος πως θα γίνει η δουλεία, σε μια συνάντηση των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης αν ρωτήσει θα του τα πουν με το νι και με το σι.
    Χωρίς πλάκα ο Γκλέτσος με το έργο και την συμπεριφορά του στην Στυλίδα απέδειξε ότι αν είσαι τίμιος, καθαρός και αγαπάς τον τόπο σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Δεν χρειάζονται σπουδες και master παρα μόνο βούληση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/8/14 12:13

    Ε, καλά εντάξει, στημένο ήταν. Γιατί μη μου πει κανείς ότι όλα αυτά τα είπε ο εργολάβος μπροστά σε τόσους ανθρώπους;
    Εκτός κι αν πρόκειται για διαταραγμένο άτομο, τρελός-βλάκας δηλαδή, οπότε φυσιολογική και η αντίδραση.
    Όσο αφορά την πώληση του αυτοκινήτου, νομίζω ότι σαν ηθοποιός που είναι, το έκανε υποκριτικά και για λόγους εντυπωσιασμού. Τα καύσιμα του δικού του "αγροτικού¨ μεγαθήριου που χρησιμοποιεί για τις υπηρεσιακές μετακινήσεις του τα πληρώνει από την τσέπη του;
    Αν ναί, είναι λογικό αυτό ; Τότε να πουλήσει και το γραφείο του δήμου και να πάει να στεγαστεί σε ιδιόκτητο κτίριο.
    Αν όχι, με ποιό δικαίωμα χρεώνει το δήμο για να γεμίζει το ρεζερβουάρ ενός Ι.Χ. ;
    Εάν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, ο μόνος ο οποίος επιβάλλεται να χρησιμοποιεί αυτοκίνητο με κρατικές πινακίδες είναι ο δήμαρχος σαν πρώτος πολίτης της πόλης, για λόγους κύρους και για να κάνει και τη διαφορά, κανείς άλλος. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα, αρκεί ο δήμαρχος να το χρησιμοποιεί με σύνεση εντός κι εκτός της πόλης για υπηρεσιακούς λόγους και όχι για να κάνει διακοπές στην Κρήτη.
    Λίγη σοβαρότητα χρειάζεται. Όχι να εντυπωσιαζόμαστε από θεατρινισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/14 12:20

      Απολυτα ΣΩΣΤΟΣ......ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ....ΤΑ ΠΛΗΡΟΜΕΝΑ ..ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ δικαιολογησουνε τα φραγκα που περνουν...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/8/14 12:43

      Αγαπητέ φίλε επειδή στην περιοχή της Στυλίδας πηγαίνω συχνά, οι άνθρωποι εκεί πίνουν νερό στο όνομά του, όποιος πολίτης έχει ένα λογικό αίτημα-πρόβλημα πηγαίνει στο γραφείο του Δημάρχου και το Γλέτσος το λύνει επί τόπου, χωρίς γραφειοκρατίες και προφάσεις (καμία σχέση δηλαδή με τους δικούς μας εδώ). Το θέμα των διοδίων το έλυσε μόνος του με όλοι την κεντρική διοίκηση και τα ΜΜΕ της Ελλάδας (Μπόμπολας) εναντίον του, έχει γίνει ποτέ κάτι ανάλογο σε εμάς (δηλαδή να πάει ο δήμαρχος και να διεκδικήσει για λογαριασμό των δημοτών που εργάζονται πέρα από την Σαλαμίνα ελεύθερα ή έστω μειωμένα κόμιστρα από τα φέρυ; κανείς. Ο άνθρωπος έχει κάνει έργο και μην τον μειώνουμε. Και τα καύσιμα του αγροτικού να πληρώνει ο Δήμος (που δεν το νομίζω) 11.000 που εξοικονόμησε από την πώληση του mercedes δεν πάνε. Εξάλλου το 70% περίπου που έλαβε στις εκλογές τα λέει όλα. Καλημέρα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/8/14 13:03

      καταρχάς εκτός από τα καύσιμα που δικαίως θα του πληρώνει ο δήμος( αν και δεν το ξέρουμε και αυτο) ολα τα αλλα τα πληρώνει μόνος του ,ασφάλεια συντήρηση εφορία κλπ άλλα νομίζετε οτι ολοι ειναι σαν τα μούτρα σας που μας βαλατε να σας πληρώσουμε αυτοκίνητο και κανετε τις δουλείες σας με το δημόσιο χρήμα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/8/14 13:25

      ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ 1213

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/8/14 15:24

      πουλημένος και τσαβαρολαδωμένος είναι,
      το τέρας σπαρταράει στις 31 ψοφάει..

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος2/8/14 15:51

      13:25 αντί να βρίζεις, καλό θα είναι να διαβάσουμε και την αντίκρουσή σου σε αυτά που πολύ σωστά εκθέτει ο 12:13. Εμπρός λοιπόν απάντησε. Πού διαφωνείς και γιατί;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος2/8/14 13:01

    Εδώ το λαμόγιο ο Καπετανάκης όχι μόνο δεν απάντησε σε δυο δημοσιεύματα του salamianews για τα κινητά αλλά έδωσε και στην γυναίκα του για να πληρώνεις εσύ μακάκα λαέ της Σαλαμίνας τον λογαρισαμό!

    Το ερώτημα κα ΝΑΝΝΟΥ είναι!

    Έχεις τα γκάτς να ασχοληθείς με τους κλέφτες ή ΟΧΙ;

    Οι κακές γλώσσες λένε πως ήδη τα κανες πλακάκια με τις υπόγειες διαδρομές του Τσάβες και καλύτερα ΜΗ σου πω τι λένε οι πολύ κακές γλώσσες άστο καλύτερα θα σε στεναχωρήσω

    Αύριο παραλαμβάνεις, στο χέρι σου είναι να μας αποδείξεις ότι εσύ διαφέρεις απ' όλα αυτά τα λαμόγια και δεν είσαι ΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/14 13:09

      ρε κοφτε την βρωμια ,κοφτε την, σαλιαρηδες ,οι κακες γλωσσες και μ@λακιες ,εχει αναγκη η ναννου να γινει πριν αναλαβει σαν τον πρωην ,γιατι; πες μας γιατι; ποιο θα ειναι το κερδος;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/8/14 15:46

      Κοντός ψαλμός αλληλουϊα. Τα παπαγαλάκια του Τσαβαρικού μπλογκ έχουν αρχίσει την υπονόμευση με το να διοχετεύουν ψευδείς ειδήσεις και δήθεν πληροφορίες με σκοπό να σπείρουν την αμφιβολία στους δημότες για το κατά πόσο η νέα δήμαρχος κα Νάννου θα προχωρήσει στην κάθαρση και την εξυγίανση του δήμου.
      Την κα Νάννου εκτός όλων των άλλων προτερημάτων που διαθέτει ο κόσμος την ψήφισε και για τα καθαρά χέρια, τα οποία δεν έχει σκοπό να τα λερώσει καλύπτοντας τις παρανομίες των προηγούμενων, γιατί τότε είναι σαν να αυτοκτονεί πολιτικά. Η ιστορία της έχει δείξει ότι δεν κολώνει πουθενά και είμαι σίγουρος ότι δεν θα την βγάλουν καθαρή οι προηγούμενοι με τόσες λαμογιές που έχουν κάνει.
      Ας έχουμε λίγη υπομονή, ας αφήσουμε πρώτα να αναλάβει με το καλό και μην προτρέχουμε να λέμε ότι μας κατέβει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/8/14 16:09

      ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΗ ΤΑ ΦΩΤΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΤΕ,ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΧΕΤΕ ΣΟΥΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ,ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/8/14 02:05

      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΗΝΑ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος2/8/14 17:29

    ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΝΑΝΝΟΥ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΑΡΧΙ ΑΡΧΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΤΥΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ Ή ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΛΕΨΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥ 1ΟΥ ΚΑΙ 2ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΗΣΕ; Κ. ΝΑΝΝΟΥ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΕΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕ ΜΕ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΤΗΝ Ν. ΑΡΧΗ ΣΟΥ. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΣΤΑΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Α ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΒΓΗΚΕΣ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; Ή ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/14 19:09

      με ποιον θα βγει βουλευτης ο τσαβαρης με τον βεργη η με τον λεβεντη;πλακα μας κανετε! στην επομενη βουλη θα εχουν ισα με 70 βουλευτες ολους μαζι η συγκυβέρνηση να μην σου πω οτι το πασοκ δεν θα βγαλει βουλευτη ,αυτος με ποιον θα παει;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/8/14 19:51

      ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/8/14 20:47

      σακίδιο έχει αγοράσει;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος2/8/14 18:07

    Καπετανάκη τον έχεις δώσει από προεκλογικά τον Δήμαρχο. Ξέρουμε τις συναντήσεις σου με τον Τραυλό.
    Ξεφτίλα. Δεν σε σώνει τίποτα. Ούτε ο Τραυλός ούτε η κα Δήμαρχος
    Ξεφτιλισμένε άντρα. Αλλά δεν φταις εσύ ο Τσαβαρής φταίει που σου δωσε αξία μήπως είχε και αυτός ο λιγούρης;.
    Τι περιμένεις να πάρεις τα 400.000 από τον Μηνά να τα δώσεις στον τοκογλύφο;
    Δεν θα προλάβεις ξεφτίλα. Σε έχει προλάβει το ΣΔΟΕ και σένα και τον Τσαβαρή. Κάνατε τον Δήμο ένα απέραντο Καζίνα και ξενοδοχείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/14 20:29

      Άστα ρε Γκρίνια, σε καταλάβαμε ποιός είσαι, πήγαινε πες τα αλλού αυτά, βλάκα.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος2/8/14 18:30

    ο ΜΑΜΗΣ που ειναι μονο λογια παχια ξεφτιλα δε σε σωνει τιποτα στα σκουπειδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/8/14 18:36

    ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΟΥΒΑΣ .............
    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΓΟΥΒΑΣ.
    ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/14 20:27

      Ε, καλά τώρα. Ένας και μοναδικός είναι ο Γιάννης ο Γούβας.
      Πάντως εσένα ο Βενετσάνος πρέπει κάτι πολύ σοβαρό να σου είχε κάνει και να πονάει ακόμα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/8/14 20:33

      Ρε αλήτη ο Bενετσάνος φυλάει σκοπός στο νταμάρι του Αγγέλου για να μην ξαναλειτουργήσει παράνομα όπως τον άφηνε ο αρχηγός σου ο αρχιληστής.
      Μακάρι να ήσουνα με μία τρίχα από το αριστερό του.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/8/14 20:43

      ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΞΕΙΣ Ο ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ;ΕΧΕΤΕ ΑΝΑ ΡΩΤΗΘΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ;ΕΙΝΑΙ 4 ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/8/14 20:56

      Να ρωτησω κι εγω....ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ,...;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/8/14 21:06

      ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ.ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ;ΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος2/8/14 21:26

      4 ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

      1300

      8Χ1400

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος3/8/14 01:25

      Τελικά ούτε μισή τρίχα από το αριστερό του δεν κάνετε τσαβαροκοπρόσκυλα.
      Ο Βενετσάνος ήταν σύβουλος του αρχιαπατεώνα, αν είχε κάτι εναντίον του γιατί δε βγαίνει να πει??????
      Τι να πει όμως το αρχιλαμόγιο, έχει εσάς τους τσαβαρογλύφτες που λέτε ότι σας κατέβει.
      Τέτοιους είχε ο βρωμιάρης στη δούλεψή του.
      Τον πούλο και δρόμο....

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος3/8/14 18:57

      4000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
      4000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

      1400
      8

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος2/8/14 20:23

    Ρε 17:29 τι είναι αυτό πάλι; Για ποιά κλεψιά μιλάς και ποιό είναι το ληστρικό ζευγάρι του 1ου και του 2ου ορόφου;
    Δεν μας το κάνεις λίγο λιανό να καταλάβουμε όλοι μας;
    Και είσαι σίγουρος εσύ ότι η κα Νάννου το ξέρει;
    Πώς λοιπόν την κατηγορείς ότι σιώπησε;
    Άντε λοιπόν πες μας τι συμβαίνει, γιατί τα .....νύχια δεν μυρίζουν.
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ Ή ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΛΕΨΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥ 1ΟΥ ΚΑΙ 2ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/8/14 21:47

    ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/8/14 09:15

      Ήντουσαν, τώρα ούτε ο ενας είναι ούτε ο άλλος. Τους πήγαν για απόσυρση. Επειτα δεν πρόκειται για κλεψιά, αλλά για απατεωνιά.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος2/8/14 21:51

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΡΧΧΙΛΑΜΟΓΙΟ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/8/14 00:56

      ΑΣΕ ΦΙΛΕ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΦΕΥΓΕΙ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο Κ Α Ρ Ο Λ Ο Σ. !!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!!!,

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/8/14 14:32

      ποιος ειναι και τι ειναι αυτος ο καρολος ρε παιδια;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/8/14 15:24

      ΕΛΑ ΡΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ!!!!! ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΤΟΝ ΖΕΠΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΤΟΝ ΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/8/14 22:51

      ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΣ......

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος3/8/14 01:28

    Η ουσία είναι ότι φεύγει ο αρχιαπατεώνας Τσαμπαρής και η συμμορία του.
    Όποιος και να έρθει θα είναι ένα εκατομμύριο φορές καλύτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/8/14 08:27

    28 KAI SHMERA TZAMPARODOGS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος3/8/14 17:55

    Τι έγινε παιδιά ?? 24 Αυγούστου ορκίζετε η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος Σαλαμίνας ..
    ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ.... λίγες μέρες ακόμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.