Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Αυγ 2014

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓ ΑΝΝΗΣ

Φωτιά, που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εχθές, Τρίτη 12 Αυγούστου, λίγο μετά τις 15:00, κατέστρεψε ολοσχερώς μια παλιά μονοκατοικία στην περιοχή Ντρένια - Θρακιά της Σαλαμίνας ενώ απειλήθηκε προς στιγμήν και η ζωή του υπερήλικα ιδιοκτήτη της καθώς είχε εγκλωβισθεί στο φλεγόμενο οίκημα.
Το παλιό ακίνητο, σε μια πάροδο της οδού Αγίας Άννης, κατασκευασμένο από εύφλεκτα υλικά -ιδιαίτερα η στέγη-, είχε “παραδόθηκε” ταχύτατα στις φλόγες και πέρα από τον κίνδυνο της ζωής του ιδιοκτήτη, υπήρξε άμεσος κίνδυνος να μεταδοθεί η φωτιά σε διπλανά σπίτια και οικόπεδα γεμάτα ξερόχορτα.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σαλαμίνας, αφού απεγκλώβισε σώο τον γέροντα, μετά από προσπάθειες δύο περίπου ωρών, κατάσβεσε την φωτιά που άφησε πίσω της το παλιό οίκημα εντελώς κατεστραμμένο.
Ο γέροντας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας για την παροχή Πρώτων Βοηθειών. Έρευνα για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης πήραν μέρος και οι τρείς εθελοντικές ομάδες της Σαλαμίνας.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/8/14 18:47

    Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΤΑΚΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΠ. ΣΟΦΡΑ Γ.Γ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΑΝΝΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΗΣ ΛΕΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/14 20:22

      Η ατάκα είναι παληά φίλε μου, πολύ παληά, πριν ακόμα εσύ γεννηθείς.
      Φαίνεται όμως ότι έχεις χάσει πολλά επεισόδια για να λες ότι είναι καινούργια, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που τον αποκαλεί έτσι. Υπομονή γιατί αν από τώρα θορυβήθηκες τόσο πολύ με μια λέξη που είπε για τον δικό σου, τότε σε βλέπω να πέφτεις από το μπαλκόνι όταν σε λίγο θα ακούς τις καμπάνες που θα χτυπούν η μία μετά την άλλη. Ξέρω ότι πονάει να χάνεις και μάλιστα από μια γυναίκα. Αν μάλιστα είσαι και μισογύνης ε, τότε ο πόνος είναι διαρκής και αβάστακτος. Ξέρεις τι είναι μία γυναίκα να σου παίρνει τα σώβρακα και να σε στέλνει όχι στα αποδυτήρια αλλά στην εξέδρα; Δεν καταπίνεται !!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/8/14 23:09

      ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΕΣΥ. Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΦΟΡΑΓΕ ΣΛΙΠ ΚΑΙ ΜΑΛΙΤΣΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ,.ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ,ΑΠ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΑΜΕ.
      ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ. ΕΦΘΑΣΕ Η 1 ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΟΜΕΝ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/8/14 00:27

      Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι .....κότες.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/8/14 00:58

    Είναι παρατηρημένο αυτό. Όποτε σας κάνει ρόμπα η Ρούλα για τις βρωμιές σας, χάνετε τον έλεγχο και παραληρείτε.
    Ερχεται και καύσωνας, παναθεμά το !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/8/14 10:59

    ΑΠΟ ΤΗΝ 1 ΣΕΜΠΤΕΒΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ ΡΟΜΠΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. .ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.