Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Αυγ 2014

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Βαρθολομαίου, παρευρέθη και η Δήμαρχος Σαλαμίνας κα Ρούλα Νάννου

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 29/08, η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κυρού Βαρθολομαίου, που εκοιμήθη το πρωί της περασμένης Τρίτης, έπειτα από νοσηλεία δύο εβδομάδων στο νοσοκομείο “Ελπίς” εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. 
Πολλοί πιστοί και ιερείς προσήλθαν το διήμερο για να προσκυνήσουν το σκήνωμα του εκλιπόντος, ενώ χθες κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό για την κηδεία του μακαριστού μητροπολίτη, που τελέστηκε προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και την συμμετοχή Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Επικήδειο λόγο εκφώνησαν ο Αρχιγραμματέας της Ι. Συνόδου και Επίσκοπος Διαυλείας Γαβριήλ, ο εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη Μητροπολίτης Προικονήσου Ιωσήφ, ο Επίσκοπος Ελευσίνος Δωρόθεος, ο Μητροπολίτης Νικαίας Αλέξιος ο οποίος τελεί χρέη τοποτηρητή στην χηρεύουσα Μητρόπολη, βάσει του Καταστατικού Χάρτη της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Επικήδειο λόγο εκφώνησαν ακόμα, ο απερχόμενος δήμαρχος Μεγαρέων Γιάννης Μαρινάκης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης και η νεοεκλεγείσα δήμαρχος Σαλαμίνος Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου.
Η κ. Νάννου στον επικήδειο λόγο της είπε:
 «Μακαριότατε και Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες,
Σήμερα, μαζί με την Μεγαρίδα πενθεί και ολόκληρη η Σαλαμίνα, καθώς κατευοδώνει τον Σεβασμιώτατο ποιμενάρχη της, στην τελευταία του επί γης κατοικία.
Σήμερα κυκλώνουμε, το σεπτό σκήνωμα του Μητροπολίτη μας που ανάλωσε τη ζωή του και αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στο έργο της διακονίας του Κυρίου μας και της φιλανθρωπίας, αφήνοντας πίσω του πλούσιο, πολύ πλούσιο πνευματικό και κοινωνικό έργο.
Ο Σεβασμιώτατος κυρός Βαρθολομαίος, όπως εμείς τον γνωρίσαμε, ήταν απλός και προσιτός, λιτός και μετρημένος. Ήταν μία Αγία μορφή κι έτσι θα τον θυμόμαστε πάντα. Είθε να είναι ελαφρύ το χώμα της Μητροπολιτικής του γης, που σε λίγο θα τον σκεπάσει. Αιωνία η μνήμη σου, αοίδιμε ποιμενάρχη μας.»

40 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/8/14 07:39

    ΔΗΛΑΔΗ Κε ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Η ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥΣ? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΟ? ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/14 08:22

      Κι όμως, ο νυν δήμαρχος Σαλαμίνας κ.Τσαβαρής δεν παρευρέθηκε όπως ο ομόλογός του των Μεγάρων, ούτε και κανένας από την παράταξή του.
      Επιγραμματικά, Τους ....έγραψε ...όλους ......κανονικά.
      Ευτυχώς όμως που παρευρέθηκε η κα Νάννου και διέσωσε την κατάσταση. Διαφορετικά θα είχαμε γίνει για ακόμα μία φορά .....ξεφτίλα.
      Αντε, 2 μέρες ακόμα για την λευτεριά.


      Ρώτα το δικό σου το τσαμπαράκι, αυτός ξέρει ποιός του τα γραφε και τα διάβαζε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/8/14 10:28

      Πόσο μακάκας είσαι; Μέχρι την Κυριακή το βράδυ δήμαρχος Σαλαμίνας είναι ο Τσαβαρής. Τον είδες να πάει στην κηδεία; Αυτή είναι η είδηση. Ο δήμαρχος Σαλαμίνας ΔΕΝ πήγε στην κηδεία. Ευτυχώς η Νάννου ξέρει τι είναι σημαντικό και τι όχι και τιμά την θέση της αλλά και την Σαλαμίνα. Όσο για τον Τσαβαρή, διάβασε λίγο πιο κάτω, που ήταν και τι έκανε μαζί με τον Καπετανάκη την ώρα της κηδείας του μητροπολίτη.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/8/14 13:46

      ΡΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ? ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ? ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η Κα ΝΑΝΝΟΥ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/8/14 14:01

      ΓΙΑ ΚΗΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/8/14 17:07

      Για τον 30/8/14 13:46.
      Μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 31 Αυγούστου, δήμαρχος είναι ο Τσαβαρής, είτε μας αρέσει είτε όχι. Αυτό ορίζεται από τον σχετικό νόμο (Καλλικράτης). Κατά συνέπεια ως δήμαρχος Σαλαμίνας, να εκπροσωπήσει δηλαδή την Σαλαμίνα στην κηδεία του μητροπολίτη της, έπρεπε να παραστεί ο Τσαβαρής. Αυτό λέει το πρωτόκολλο και η εθιμοτυπία. Η Νάννου, που πολύ καλά έκανε και πήγε, γιατί ξέρει πολύ καλά η ίδια τι πρέπει να κάνει, παρέστη ως νεοεκλεγείσα δήμαρχος. Από τον δήμο Μεγαρέων πήγαν και οι δύο. Και ο απερχόμενος και ο νεοεκλεγείς. Δεν σου κάνει εντύπωση αυτό; Επιπλέον, σε μια κηδεία, πέρα από τον θεσμικούς ρόλους, πας για τον τελευταίο χαιρετισμό σε κάποιον άνθρωπο που έφυγε. Μετά από την σωρεία των δοξολογιών και των εκκλησιασμάτων ο Τσαβαρής δεν βρήκε τρεις ώρες καιρό να πάει στην κηδεία του μητροπολίτη της Σαλαμίνας; Την ίδια ώρα έκανε γραφείο με τον Καπετανάκη μέσα στο αυτοκίνητο. Τον είδε η μισή Κούλουρη. Αυτή είναι η είδηση. Ο Τσαβαρής, ακόμα και την τελευταία στιγμή ρεζιλεύει τη Σαλαμίνα.
      Ίσως σκεφτείς ότι αυτά είναι ψιλά γράμματα μπροστά στα προβλήματα του νησιού. Θα συμφωνήσω εν μέρει αλλά μην ξεχνάς ότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.

      Για τον 30/8/14 14:01
      Κηδείες και πανηγύρια, καλώς ή κακώς (κατά τη γνώμη μου πολύ καλώς γιατί μας ξεκολλάνε από fecebook και τον καναπέ), είναι κομμάτια της κοινωνικής ζωής κάθε τόπου. Τι θέλετε λοιπόν; Να κλείσουμε την νέα δήμαρχο στο γραφείο και να μην πηγαίνει πουθενά; Τότε θα λέτε ότι έχασε την επαφή της με τον κόσμο. Αποφασίστε καμιά φορά τι θέλετε και σκεφτείτε λίγο πριν γράψετε κι άλλες κουτοπονηριές.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/8/14 09:18

    ΑΧ ΠΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΣΙ. ΑΧ ΜΙΚΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/8/14 09:47

    Σιγά μην πήγαινε, θα άφηνε το ...γάμο να πάει για ...πουρνάρια;
    Την ώρα που γινότανε η κηδεία του Μητροπολίτη μας, ο Τσαβαρής παρκάρισε με το αυτοκίνητο του Δημάρχου έξω από το Δημαρχείο και περίμενε εκεί. Σε λίγο κατεβαίνει ο Καπετανάκης με δυο μεγάλους φακέλους και μπαινει κι αυτός στο αυτοκίνητο του Δημάρχου. Επί 45 λεπτά το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε γραφείο. Το ένα μετά το άλλο τα χαρτιά υπογραφόντουσαν και τα τοποθετούσαν μπροστά από το τιμόνι. Ποιός ξέρει τι υπέγραφε !!!!
    Καλά ρε αθεόφοβοι, δεν βρήκατε άλλη ώρα να τα ...μαγειρέψετε, έπρεπε να το κάνετε την ώρα που γινόταν η κηδεία του Μητροπολίτη μας;
    Και μη βγει κανένας σας να το διαψεύσει, γιατί είμασταν 4 επώνυμοι που τους βλέπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/14 10:30

      Δυστυχώς, είναι ακριβώς όπως τα λέτε. Εκτός από εσάς τους είδαν και πολλοί άλλοι και το θέμα συζητιόταν χτές το βράδυ στην Κούλουρη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/8/14 11:59

      Όσα και να μαζέψει, τα εγκλήματα δεν κρύβονται.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/8/14 13:20

      mia kai simera athlia stavaroskatokoproskyla!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/8/14 13:59

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/8/14 15:20

      KAI EΓΩ ...ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΩΝΥΜΟΣ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/8/14 12:58

    Δείτε πώς τρέχουν να μαζέψουν τα συντρίμμια που αφήνουν πίσω τους ο Γιαννάκης, ο οικονομισάριος και όλο το σκυλολόι.

    https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%92%CE%A3%CE%9B9%CE%A91%CE%95-%CE%96%CE%986
    Είναι απόφαση του Μαρτίου 2013 που αναρτάται με ενάμισι χρόνο καθυστέρηση (20-8-14) !!!. Προσπαθεί να καλύψει τις συναλλαγές χωρίς παραστατικά που έκανε με τον Αγγέλου το 2011 και το 2012. Μπαλώματα άνευ ουσίας.

    https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A90%CE%A78%CE%A91%CE%95-89%CE%93
    Απόφαση Οκτωβρίου 2012 που αναρτάται τώρα !!! (20-8-14), για την υπόθεση της μη άσκησης ενδίκων μέσων όπως είχε υποχρέωση από το νόμο.
    Οι δύο αποφάσεις έχουν σημερινά πρωτόκολλα 21946 και 21947 !!!

    Δευτέρα ανοίγει ο βόθρος του δήμου, κρατείστε τις μύτες σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/8/14 13:30

    Καλά δεν παραιτήθηκε ακόμα η Ρούλα η κεφτεδού.!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/8/14 17:44

    Απο ΔΕΥΤΕΡΑ 1/9/2014 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ..Ο..ΑΣΤΡΑΚΟΤΡΑΥΛΟΡΟΥΛΟΜΑΚΡΗΠΙΠΗΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/14 17:51

      Τον Μιτσoπiδη ή τον Γιάγκο θα εχει για σύμβουλο;
      Ρε σα δεν ντρεπόμαστε την κυρακατίνα της ρούγκας και της κουζίνας, δήμαρχο,
      Ντροπή μας, κατάντεια και αυτή.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/8/14 20:26

      που τούς θυμήθηκες

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος30/8/14 17:59

    ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟ :::ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ:::
    ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΥΡΙΛΕ,ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ :::::Η ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ .
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΑΜΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/14 18:37

      Δεν είναι κάρβουνο. Δυστυχώς είναι αλήθεια. Όχι το αυτοκίνητο του Καπετανάκη. Το αυτοκίνητο του δημάρχου έγινε γραφείο. Όσο για το γραφείο δημάρχου, είναι κλειστό κάμποσες μέρες τώρα για ανακαίνιση.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος30/8/14 18:15

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 12:58
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ < ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ > ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΤΟΜΟ ΕΙΔΙΚΟ ,ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ :::ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΤΕΙ::: ΕΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΠΙΝΑΚΙΑ ΤΗΣ 14 ΣΥΝ/ΣΗΣ ΟΙΚ.ΕΠΙΤΡ.ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 106 ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΕΝΗ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΟΦΩΝΑ. ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ Α.Δ.Α ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΗΝ 45Ο ΑΠΟΦΑΣΗ.ΤΟΥ 2012 ΑΡΑ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ ΕΣΕΙΣ Η ΙΔΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ. ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΡΗΣΕ Η ΔΕΣΦΑ, ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ,ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ.ΤΙΠΟΤΑ ,ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΤΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΣΑΣ ΤΕΘΗΚΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΥΧΡΕΑ ΟΤΑΝ ΔΩΣΑΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ,ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΓΚΑ. ΤΩΡΑ ΜΗ ΚΛΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΓΑΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/14 18:30

      ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ τ.ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΠΕΓΝΗΣ ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΣΟΦΡΑΣ ΤΡΑΥΛΟΣ και ολιγον αγαπιου γιατι δεν πηγαν;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/8/14 18:30

      ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ τ.ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΠΕΓΝΗΣ ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΣΟΦΡΑΣ ΤΡΑΥΛΟΣ και ολιγον αγαπιου γιατι δεν πηγαν;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/8/14 18:35

      Η συζήτηση είναι για τον απερχόμενο δήμαρχο μόνο. Οι άλλοι θα μπορούσαν να πάνε ή να μην πάνε . Δεν έχουν θεσμικό ρόλο. Και για τα σωστά ΕΛΛΗΝΙΚΑ, οι τρεις πρώτοι είναι πρώην. Μόνο ο Τραυλός είναι τέως. Τα υπόλοιπα στον ... Μπαμπινιώτη.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/8/14 22:18

      Σιγά τον μάγκα μωρέ. Αν ήντουσαν έτσι οι μάγκες δεν θα υπήρχαν τραίνα.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος30/8/14 18:45

    Για τα μάτια του κόσμου, για επίδειξη και όχι για ουσιαστικούς λόγους πήγαν οι περισσότεροι στη κηδεία του Μητροπολίτη. Και που δεν πήγε ο Τσαβαρής στη κηδεία δεν έχασε ούτε ο ίδιος ως δήμαρχος, ούτε εμείς ως δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/14 22:20

      Οτι πεις, επικοινωνιολόγε μου !!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος30/8/14 18:59

    38 ώρες μείνανε.....γουστάρωωωωωωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/8/14 20:04

    Ο ""ΘΙΑΣΟΣ"" ΕΧΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.....ΣΠΕΥΣΑΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/14 12:31

      Καθε μερα θα πλενουμε τα χερια.....Τι διαολο καθαρα χερια λεγαμε......

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος30/8/14 21:20

    ΤΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΔΕΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΕΠΑΝΩ::::ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ, ΤΟ ΓΡΑΨΑΤΕ ΑΥΤΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/8/14 21:24

    ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ::::: ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ::::::::: ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ:::::::: ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ::::::::::::ΩΡΑΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/14 22:19

      Δεν κατάλαβες καλά, απολύμανση θα γίνει για να σκοτωθούν όλα τα ...μικρόβια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/8/14 08:10

      Ναι ρε και το καλυτερότερο στο φυλάω για αύριο το πρωΐ
      Όποιος θα μπαίνει μέσα ή θα βγάζει τα παπούτσια ή θα μπαίνει με "πατάκια"
      Έκανε η Σοφία παρκέ ρε, σιγά μην της κάνετε το πάτωμα σαν τα μούτρα σας

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/8/14 10:19

      Απλά, προσθέτει κουζίνα στο γραφείο για να μαγειρέυει το κατιναριό για την οικογένεια.
      Ξεφτίλα, ρίξαμε την δημαρχία στα χέρια των λύκων.
      Μία ελπίδα υπάρχει, μήπως παραιτηθεί πριν αρχίσει.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/9/14 09:38

      ΠΩ ΠΩ ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΥ. ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΜΙΑ Π..... ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ;;;;

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος31/8/14 11:06

    όσα δεν φτάνει η αλεπού.. 5 χρόνια στην αντιπολίτευση θα είστε.. Καλή θητεία στην Δήμαρχο και στο νέο δημοτικό συμβούλιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος31/8/14 15:45

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ < ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ > ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΤΟΜΟ ΕΙΔΙΚΟ ,ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ :::ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΤΕΙ::: ΕΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΠΙΝΑΚΙΑ ΤΗΣ 14 ΣΥΝ/ΣΗΣ ΟΙΚ.ΕΠΙΤΡ.ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 106 ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΕΝΗ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΟΦΩΝΑ. ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ Α.Δ.Α ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΗΝ 45Ο ΑΠΟΦΑΣΗ.ΤΟΥ 2012 ΑΡΑ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ ΕΣΕΙΣ Η ΙΔΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ. ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΡΗΣΕ Η ΔΕΣΦΑ, ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ,ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ.ΤΙΠΟΤΑ ,ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΤΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΣΑΣ ΤΕΘΗΚΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΥΧΡΕΑ ΟΤΑΝ ΔΩΣΑΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ,ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΓΚΑ. ΤΩΡΑ ΜΗ ΚΛΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΓΑΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. + ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ31/8/14 19:19

    "...Ήταν μία Αγία μορφή..."
    Μήπως η Αγιοσύνη θα έπρεπε να κριθεί απ' τον Θεό;

    Βεβαίως θα γράψουν κάποιοι ότι μπορεί να μην υπάρχει Θεός.
    Πράγματι, εαν δεν υπάρχει Θεός τότε το πεδίο είναι ελευθερο για κριτική & επαίνους κατά το δοκούν και προβολή όσων αποκτούν εξουσία επί ανθρώπων.

    Εαν όμως υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.