Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Αυγ 2014

Σήμερα το SALAMIS NEWS σβήνει πέντε κεράκια, άμεσης και υπεύθυνης ενημέρωσης, καλό Καλοκαίρι σε όλους


34 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/8/14 07:18

    Χρόνια σας πολλά !! Δημιουργικά .. με πολλές επιτυχίες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/8/14 21:21

      ΠΟΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/8/14 15:49

    Nα τα εκατοστίσει δημιουργικά μπράβο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/8/14 16:32

    Tα πέντε χρόνια αυτά πότε άραγε τήρησες αυτό που εσύ γραφεις κάτω από τα σχόλια; Δεν φτάνει μόνο να ενημερώνεις σωστά και έγκυρα. 'Εχεις υποχρέωση για την δική σου αξιοπρέπεια να μην αφίνεις τον κάθε αλήτη να βρίζει χυδαία και να μειώνει το δικό σου έργο. Θα είχες πετύχει εάν είχες αποτρέψει αυτή τη χυδαιότητα.

    Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας. Σας παρακαλούμε βοηθήστε μας να διατηρήσουμε τους ελεύθερους σχολιασμούς χωρίς λογοκρισία.
    Θα σας ήμασταν υπόχρεοι αν αποφεύγατε προσωπικές προσβολές και κυρίως “αγοραίες” εκφράσεις.
    Σας ευχαριστούμε όλους ιδιαιτέρως για την συμμετοχή σας.

    Δυστυχώς οι προσβολές και οι αγοραίες εκφράσεις μονοπόλησαν τα πέντε αυτά χρόνια την προσπάθειά σου για ενημέρωση. Δυστυχώς απέτυχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/8/14 18:00

    ΟΧΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ Κ Υ Ρ Ι Ο Σ
    ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ .ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ.
    ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ,ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ::::::::: .ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΙ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/8/14 18:03

      ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/8/14 18:13

      ΑΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΧ/ΣΤΗΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ? ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΤΟ SALAMIS NEWS?.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/8/14 00:00

      στο γράφει ο άνθρωπος ξεκάθαρα δημιουργήθηκε στις 16/8/2009 προφανώς για τις ανάγκες του τότε πολιτικού αγώνα του Τσάβες την εξέλιξη την ξέρεις τι άλλο θες

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος16/8/14 20:13

    Απόλυτα σύμφωνο με βρίσκει ο 15.49. Θα έδινα συγαρητήρια στον Μαστροκόλια εάν διατηρούσε το blog σε επίπεδα αξιοπρέπειας. Άφισε το καθένα να βρίζει ασύστολα. Είναι υπεύθυνος είναι ο διαχειριστής.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/8/14 00:01

      Τι δουλειά έχει ο διαχειριστής ρε Μήτσο αν εσύ έχεις ξεφύγει;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος16/8/14 21:19

    ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΣΟΥ ΛΕΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/8/14 22:25

      ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ,ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ...ΖΟΥΜΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/8/14 00:29

      AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 14.00
      ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος17/8/14 00:31

    AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 14.00
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ.
    ΜΗΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/8/14 00:45

    AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 14.00
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ.. ΜΗΤΣΟΣ
    ΜΗΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ όσους μας ευχηθήκατε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και να είσαστε βέβαιοι το SALAMIS NEWS θα είναι δυναμικά κοντά σας κι αυτή την χρονιά, (με πολλές, πολλές ευχάριστες εκπλήξεις) παρακολουθώντας τα γεγονότα.
    Έτοιμο να κριτικάρει τα στραβά και τα ανάποδα χωρίς προκαταλήψεις και στην νέα δημοτική αρχή πολύ περισσότερο, γιατί αυτή μας δημιούργησε ελπίδες για αλλαγή νοοτροπίας διοίκησης. Μένει να το ζήσουμε!
    Όσον αφορά τους διαμαρτυρόμενους να σας πούμε πως η πεμπτουσία των blogs αυτή είναι σε διεθνές επίπεδο να μπορεί ο άλλος να γράφει ανώνυμα και ελεύθερα την γνώμη του.
    Το περίεργο είναι, πως εκείνοι οι οποίοι διαμαρτύρονται κατά κανόνα είναι πρώτοι αυτοί που στα ανώνυμα σχόλια χάνουν το μέτρο κι έρχονται μετά να δώσουν σε όλους εμάς μαθήματα δεοντολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/8/14 10:00

    Εάν η πεμπτουσία των Blogs είναι ο καθένας αλήτης να βρίζει χυδαία πίσω από μία κουκούλα ανωνυμίας, μάλλον κε διαχειριστά έχεις κακη αντίληψη τι σημαίνει "πεμπτουσία" Εάν όμως αυτή η κατάσταση σε ικανοποιεί , λυπάμαι αλλά αυτό δεν συνάδει με την αξιοπρεπή οικογένεια που έχεις και την οποία εκτιμώ. Κατάλαβε ότι διαχείρίζεσαι μία αισχρή χυδαιολογία και είσαι υπεύθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/8/14 10:01

    Εάν η πεμπτουσία των Blogs είναι ο καθένας αλήτης να βρίζει χυδαία πίσω από μία κουκούλα ανωνυμίας, μάλλον κε διαχειριστά έχεις κακη αντίληψη τι σημαίνει "πεμπτουσία" Εάν όμως αυτή η κατάσταση σε ικανοποιεί , λυπάμαι αλλά αυτό δεν συνάδει με την αξιοπρεπή οικογένεια που έχεις και την οποία εκτιμώ. Κατάλαβε ότι διαχείρίζεσαι μία αισχρή χυδαιολογία και είσαι υπεύθυνος. ΜΗΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/8/14 11:31

    Μήτσο από τον Λιμνιώνα, σύμφωνα με την ηλικία σου μεγάλη είναι η μ@λ@κία σου
    Δεν μπορείς να χωρίσεις δυο γαϊδάρων άχυρα, δεν θα ασχοληθώ ξανά μαζί σου γιατί είμαι αξιοπρεπής άνθρωπος.
    Ξέρω σε σένα αυτή η λέξη δεν λέει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΦΕΝΔΥΛΗΣ17/8/14 15:13

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/8/14 16:46

    Μπραβο στον διαχειριστη που αφηνει να ακουγωντε ολες οι αποψεις..
    Αυτοι που δεν θελουν να ακουν η βλεπουν υβρεις στα αρχιδια μας...
    Υ. Γ.οι υβρεις ,μπινελικια η οπως αλλιως θελεις ειναι μεσα στην ζωη.
    Ας μην κανουν μαλακιες να μην ακουν υβρεις..
    Εισαι σωστος;λες και πρατεις σωστα;
    Δεν σε βριζει κανεις.
    Αν εισαι τρομπας τοτε το θελεις το μπινελικη,ειτε επωνυμα,ειτε ανωνυμα..
    Προς τον μαλακα που λεγετε μητσος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/8/14 17:50

    ΚΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ:::::::::::::::: ΤΙ ΕΓΙΝΕ:::::::::::: ΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ. ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.ΕΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/8/14 18:15

    ΚΑΛΑ Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ:::::::: ΣΑΝ ΤΙ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ:::
    ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ::: ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΟ ,ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ. ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ: ΚΥΡΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΜΠΙΝΙΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος17/8/14 19:13

    Γράφει o 16:46 ."οι υβρεις τα μπινελικια η οπως αλλιως θελεις ειναι μεσα στην ζωη....." Αυτά φίλε για τους αστιχείωτους αμόρφωτους, ανθρωπους της τρούμπας. Αυτά να τα λες στο σπίτι σου , στην οικογένειά σου. Εάν θέλεις να τα λες δημοσίως και είσαι μάγκας βάλε την υπογραφή σου. Κρύβεσθε πίσω από την κουκούλα της ανωνυμίας σας και δυστυχώς εδώ είναι η ευθύνη του διαχειριστή που φιλοξενεί στο σπίτι του ανθρώπους τέτοιου επιπέδου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/8/14 19:44

    Εσυ 19:13 εισαι μορφωμενος και μαγκας οπως λες,το κυριγμα να το κανεις στην δικη σου οικογενεια.

    Και βαζουμε το ονομα μας,πρωτοι οταν θελουμε να προκαλεσουμε και μετα θα βαλω και εγω το δικο μου..
    Στα αρχιδια μου η κομπλεξικη σου αγωγη γλυωδες υποκειμενο.
    Περιμενω να βαλεις το ονοομα σου..
    Αν εχεις,ανωνυμο ανθρωπακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος17/8/14 20:10

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ 16:46Ακαι19:44ΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΩΝ 19:13 ΟΡΘΑ ,ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΟΡΘΑ.
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟΤΟΜΑ,ΜΗ ΚΟΣΜΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΣ.
    ΟΤΖΑΝ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟ,ΣΥΝΤΑΞΗ,ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ,ΧΡΕΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ,ΤΩΤΕ ΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΘΡΑΣΤΕΙΣ Κ. ΜΗΤΣΟ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ? Η ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΛΙΓΟ ΚΟΜΨΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΘΗ Ο ΜΗΤΣΟΣ..

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΤΕ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος18/8/14 00:20

    Δημοσίευση σχολίου
    Παρακαλούμε για την ευπρέπεια και την ακρίβεια των σχολίων σας (δε θα δημοσιεύονται δυσφημιστικά και εξυβριστικά σχόλια)

    Παρακαλούμε επίσης να ΜΗΝ κάνετε ΑΣΧΕΤΑ σχόλια σε ΑΣΧΕΤΕΣ αναρτήσεις, διότι βρισκόμαστε στη δύσκολη θέση να μην τα δημοσιεύουμε.

    Επαναλαμβανόμενα σχόλια στην ίδια ανάρτηση θα δημοσιεύονται μόνον μια φορά ενώ τα υπόλοιπα θα απορρίπτονται. Επίσης δε θα δημοσιεύονται Greeklish

    AYTA ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ BLOGS ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΡΟΥΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΑΝ ΤΟΛΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος18/8/14 13:42

    Τα Blogs της εκκλησιας δεν εχουν υβρεις,εκει μπορεις να κανεις τα σχολια σου Μητσο και θα εχεις τις ευχες τους,Αμην...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος19/8/14 00:45

    Παιδια τα μαθατε τα ΝΕΑ η Μπεγνη κανει( ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ) Εδω καραβια χανονται βαρκουλες αρμενηζουν. και ενω ηταν για τρεις μερες.πηρε παραταση ,για μεχρι και την ΚΥΡΙΑΚΗ. ο λογος οι τραγουδιστες ειναι ΞΕΝΟΙ εαν τελειωναν την τριτη επρεπε να πληρωθουν ,ενω αν τελειωσουν,την ΚΥΡΙΑΚΗ,θα εχεις ΟΡΚΙΣΤΕΙ εσυ κυρια Ναννου και να δω πως θα τους πληρωσεις ,διοτι η κυρα Μπεγνη απο κυριακη την εκανε ,με ελαφρα πηδηματακια.
    Αλλα και αυτοι οι τραγουδιστες δεν ηξεραν ,δεν ρωταγαν::::: γιατι ολοκληρη ΣΑΛΑΜΙΝΑ διαλεξαν αυτους που ειναι ΞΕΝΟΙ:::::::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος20/8/14 19:20

    Συγχαρητήρια για το αισχρό λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν μερικοί και οι οποίοι ξέφυγαν τελείως. Συγχαρητήρια και στον διαχειριστή που επιτρέπει αυτήν την αισχρολογία........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος21/8/14 23:07

    "Το trelokouneli.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

    Απο εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.
    Αυτά γράφουν τα Blogs που θέλουν να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους κε Διαχειριστά. Στο χέρι σας είναι να απομονώσετε τους ασχρολόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος22/8/14 15:46

    Ρε αντε κανε μπανιο,.νουμερο ε ,νουμερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.