Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Σεπ 2014

Πρόσκληση 7ης Τακτικής Συνεδρίασης της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου 29-09-2014 630μμ


12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/9/14 21:13

    Είναι αλήθεια ότι με τις ευλογίες της Δημάρχου οι εκλεκτοί της σχεδιάζουν την αποπομπή της Ρεμούλας εεεεεεεε συγγνώμη της Ρηνουλας εννοούσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/9/14 21:30

    η βλακεια σας εχει χτυπήσει κοκκινο παρτε φορα και κουτουλήστε στον τοίχο το κεφαλι σας , ο τοιχος μπορει να σπάσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/14 21:38

      Κόκκινο χτυπάει στο συνδυασμό σας ηλίθιε.... Ξύπνα μην τα κουκουλώνεις άλλο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/14 02:08

      Κόκκινο χτυπάει στο μυαλό σου άρρωστε....πηγαινε σε κανά γιατρό μπας και γιάνεις

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/9/14 22:07

    Τι βλεπω ,πρωτο Συμβουλιο,στη Δημοτικη Κοινοτητα Αιαντειου, 1) θεμα ;προεκλογικη δεσμευση;;;
    θεμα ;1)αιτημα της Πουλου Χρυσουλας δεν ειναι η μητερα της Συμβουλου σας;;;;;;;;;;;;;;
    θεμα 2)αιτημα για ποιον απο τους Κατοικους , εχει προεκλογικη δεσμευση;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/9/14 09:35

    ΜηναΡούλα ο αγώνας τώρα δικαιώνεται, εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο έτσι, πως νομίζεις ρε χαμένε πως βγήκε πρώτη σε σταυρούς η Καιτούλα; Από τον έτσι της ή από την ομορφιά της; Υποσχέθηκε ομολόγητα και ανομολόγητα έτσι παίρνονται οι εκλογές ρε Μήτσο ξύπνα Γιωργάρα που σε έφαγε η τιμιότητα ζούμερε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/9/14 16:43

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 4ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ;
    ΕΝΩ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ,ΜΕ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2015
    Η ΚΟΙΝ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ.. ΩΡΑΙΑ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΠΟΥΝΤΑΛΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/9/14 19:51

    TA SELHNIA EXOYN KAI TEXNOKRATH PROEDRO GIAYTO EINE PROTOPORA.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/9/14 14:39

    Προχειρότητα στα Σαλαμίνια. Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/9/14 17:32

    ΚΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΔΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΟΥΛΑ,ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΤΑΨΙΑ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ,ΔΗΛ. ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ.ΕΤΣΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ,ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/9/14 00:01

    3. Κατάρτιση ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Δ.Κ. Σεληνίων έτους 2015.

    Ο Πρόεδρος
    Της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων
    Γεώργιος ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (προσκληση σεληνιων)

    Συμβουλιο Δημοτικης Κοινοτητας Αιαντειου. 1) ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ( ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)
    Σε ερωτηση του κατεπειγον , 1) γιατι κατεπειγον , 2) ειμαστε ανημερωτοι, τι να ψηφισουμε; Η Προεδρος εδωσε καποιο χαρτι, με διαφορες προτασεις ,Σε ερωτηση Συμβουλου ποιος εβγαλε αυτε τις προτασεις.Απαντηση προεδρου ΕΓΩ και ο Συμβουλος ,ΜΠΟΥΤΣΗΣ. και εμεις που ειμαστε ,κυρια προεδρε;;;; ειπαν και οι αλλοι Συμβουλοι με ενα στομα.δεν το ψηφιζουμε ,για τους λογους οτι εμεις ειμαστε αποντες στις προτασεις σας.αρα περισσευουμε. ,Και βεβαια ο ενας απο τους Συμβουλους,ο οποιος οταν παλι απο οτι ακουσαμε ειχε προηγηθει καλεσμα ,Συλλογων,και περνοντας και βλεποντας κοσμο .μπηκε ,μεσα και παλι ειδε τον κ. Μπουτση. Ν.και εκεινοι καμμια ενημερωση,Γινανε ,τα ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ και ολοι ξερανε ,οτι η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ηταν εναντια,και γι αυτο και τρια χρονια δεν πηγε. Και τωρα εγιναν πηγαν παλι η Προεδρος,και ο κ. Μπουτσης. Τρια σοβαρα ατοπηματα. Δεν αρχισατε καλα, ουτε καν ειχατε την ευεσθησια ,αφου σας ειχε εντοπισει ο Συμβουλος ,κ Μαρινος την πρωτη φορα,εσεις συνεχισατε το δικο σας ΒΙΟΛΙ,και ζητησατε και συνεργασια ,δηλαδη εσεις την συνεργασια πως την εννοειτε;;;;;;;;;.Διοτι και ο κ,Μαρινος ειναι αυτος που σας στηρηξε και βγηκατε εσεις Προεδρος,και ωραιο ευχαριστω του προσφερατε ,απο το πρωτο Συμβουλιο. Ασε που δεν κρατησε πρωτοκκολο.,να βαλει διπλα της τον δευτερο σε ψηφους ,.Αλλα εβαλε την Τσενογλου (αντιπολιτευση) Ασε που εκανε κουμαντο ,λες και ηταν η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΗ. Εκτος και αν αλλαξε Ο Καλλικρατης και μπαινει αυτος που πηρε τους ποιο πολλους ψηφους ,.τοτε δικαια,η κυρια Τσενογλου εκανε κουμαντο. 2) ΘΕΜΑ; ΚΑΤ/Η ΔΡΟΜΟΥ,δρομος που απο οτι ακουστηκε,απο την κυρια ΛΑΖΑΡΟΥ πριν τις εκλογες πηγε λεει Ο Αντιδημαρχος κυριος Δερτουζος ,και της ειπε οτι ο Δρομος της θα γινει. ΑΡΑ ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΚΡΟΑΤΗΣ καταλαβα οτι ψηφισε Δερτουζο, Και μαλιστα απο οτι ακουσαμε που ρωτησε καποια κυρια, δεν ηταν αντιδημαρχος.
    Και Η Προεδρος εφερε ,να περασει το θεμα τους στο πρωτο Συμβουλιο. Ενα δρομο,εκτος σχεδιου,ενα δρομο με ενα σπιτι, ενα δρομο που Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ πριν το βαλει θεμα ουτε καν το ελεξε,και οπως ειπε ο Συμβουλος Μητροπουλος ,στην αρχη να αποσυρθει το θεμα ,διοτι θα εχθεθειτε,και εσυ κ, προεδρε,και η Δημαρχος.αλλα ,που,η Προεδρος.ουτε ειχε μπει στη διαδικασια ,να το κοιταξει,κατα τα αλλα ειπε οταν ερωτηθηκε απο τον συμβουλο Μητροπουλο ,εαν γνωριζει την οδο που ειναι ,ειπε,και βεβαια κυριε Μητροπουλε ,γεννημα θρεμα ντοπια ειμαι,Και επειδη ,τον Δρομο το ηξερε;;;;;;;, Εμ δεν ηξερε,δεν ρωταγε;;;;;; ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟΨΕ. ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ. ΑΜ το αλλο ειπε Ο κ. Μαρινος οτι πρωτα εγω περιμενα,να ειχατε βρει τους παλαιους δρομους που δεν εγιναν τα τρια Χρονια ,που περασαν . Απαντηση εχει παθει ,κατι το κομπιουτερ,και εχουν χαθει τα αρχεια.και το επιβεβαιωσε και η Υπαλληλος .ΚΑΛΑ μας περνανε για χαζους;;;;;;;;; τα αιτηματα μας τα φερνουμε εγγραφως ,και τα πρωτοκολουνε ,ΑΡΑ υπαρχουν τα εγγραφα μας. τι μας λενε λοιπον . Οταν εσυ κυρια προεδρε ερχοσουν ,εμεις πηγαιναμε.
    ΑΡΚΕΤΑ σας ενημερωσα. Θα ηθελα μονο ,να ξερω αν Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ;;;;;;;;;ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ. μεσα σε 29 ΗΜΕΡΕΣ.;;;;;;;;;;;;;;;;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/10/14 23:10

    Κυρια Προεδρε, ο Μπουτσης σου την εσκασε, Ενω εσυ τον καλεις παντου.Αυτος την Κυριακη ετρωγε,μονος του στα αμπελακια. στο ειχε πει ,οτι θα φατε τσαμπα,;;;;;;;; και δεν ησουν;;;;;;;;;; Καλα ελεγε ενας οτι για τους Συμβουλους ηταν τα τραπεζια στρωμενα,διοτι ,εαν δεν τους εταζε οτι μετα θα τσιμπισουν το κατι τι δωρεα,δεν θα ερχοντουσαν.ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.