Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Σεπ 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, την 9η Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                   ΣΑΛΑΜΙΝΑ , 4/9/2014
ΔΗΜΟΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ                            ΑΡ.ΠΡΩΤ. :  10
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 10ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ
Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.3852/10, να σας καλέσουμε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, την Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30 στο Γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα:

1)      Ανανέωση άδειας μουσικής καταστήματος της «ΑΛΑΙΣΚΑΣ Χ.-ΤΣΕΒΑΣ Γ. Ο.Ε.», επί της οδού Αγίου Νικολάου αρ. 19, Σαλαμίνα.
2)      Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) του κ. ΖΩΗ ΑΝΔΡΕΟΥ, επί της οδού Ακτή Καραϊσκάκη αρ.11, Σαλαμίνα.
3)      Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) του κ. ΜΟΥΛΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, επί της οδού Λ. Φανερωμένης αρ.65, Σαλαμίνα.
4)      Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) του κ. ΠΡΙΦΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, επί της οδού Λ. Σαλαμινομάχων αρ.29, Παλούκια Σαλαμίνας.
5)      Προέγκριση προσθήκης δραστηριότητας σε Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) της εταιρείας «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞ. & ΣΙΑ Ο.Ε.», επί της οδού Ακτή Καραϊσκάκη αρ. 56, Σαλαμίνα.
6)      Παράταση ισχύος κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τη περαίωση του έργου «Κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού και τροφοδοτικού αγωγού Ν. Σαλαμίνας».
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΜΙΧΑΗΛ  Ε.  ΝΑΝΝΟΣ

58 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/9/14 22:00

    ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΟΙ " ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ"
    ΣΕ ΜΑΡΜΑΡΑ --ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ---- ΧΑΡΤΙΚΑ
    λ.φ Ν.κ του Α σ.κ
    ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/9/14 23:33

    Λάμπρος Φώτης,Νίκος Κριτσίκης, Στέλιος Κρουστάλης .Άντε καλές προμήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/14 01:05

      Καλές γλαρόσουπες..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/9/14 01:07

      ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/9/14 23:42

    άρχισαν τα ίδια Κρουστάλλης πάλι με τα σχολεία; ωχ πάλι ΄θα δώσει στον νέο Πρόεδρο βήμα για παραγγελίες. Λάμπρος Φώτης άρχισε να βάφει ΔΩΡΕΑΝ για να λάβει μετά. Τι έγινε τελικά δεν υπήρχε πρόβλημα επι Τσαβαρή; Ο Σαρέλας λείπει αλλά θα σκάσει μύτη και αυτός. Τελικά στραβά ξεκινήσατε πολλύ από αυτούς Κορρέ καλή όρεξη φαίνεται άρχισε το σερβίρισμα . Νάννου μάζεψέ τους ή θα σε καταστρέψουν ή θα σε ξευτιλίσουν. Η Μπινιάρη κυκλοφορεί κάπως παράξενα. Ο Καραμούζας πήγε στην λαική και απειλούσε τους πάγκους και έλεγε στον κόσμο ότι θα μεταφερθούν και είναι υπέθυνος αυτός. Ακούει κανείς; Μηνά ξύπνα και βάλε και μια φωνή τα πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/14 01:10

      ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΟΙΩΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΣΕΡΣΒΙΡΙΣΜΑΤΑ,

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/9/14 23:03

      Βιασεσαι και θα εκτεθεις 23.42 !! Ευχομαι να εχεις την παλληκαρια να ζητησεις συγνωμη απο τον Κο Κορρο !! Προφανως ολοι αυτοι πανε στον Δημο μπας και παρουν τα χρεωστουμενα του Γιαννακη!! και ειναι πολλα απο οτι ακουγεται!! παρα πολλα φιλε μου!!Αλλα να σου πω και κατι φιλε μου?? εχεις δει πολλες δημαρχειες με face control??

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος4/9/14 23:46

    ΞΕΦΤΙΛΗΣΤΙΚΑΤΕ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΚΑ ΝΑΝΝΟΥ 'Η ΣΩΣΤΟΤΕΡΑ ΚΑ ΔΗΜΑΡΧΕ;;;;;;;;;ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ;;;;;ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΑΤΕ '''''Θ Ε Ο Σ Τ Ρ Α Β Α'''' Ή '''''Α Π Ο Λ Υ Τ Ω Σ Ε Γ Κ Λ Ω Β Ι Σ Μ Ε Ν Η''''' !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/14 00:01

      Κα Δήμαρχε ,ειλικρινά περιμένουμε από εσάς να δούμε διαφορετικά πράγματα . Το σύνθημά σας '''ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ''' δεν έχει να κάνει μέχρι στιγμής με όσα συμβαίνουν .Οι παρατηρήσεις που γράφονται από τους σχολιαστές αγγίζουν την πραγματικότητα. ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΩΡΑ , πριν να είναι αργά, πολύ αργά. Διώξε από κοντά σου όλους όσους σε περικύκλωσαν σκόπιμα και φυσικά μόνο ένας τυφλός δεν θα το έβλεπε αυτό που συμβαίνει και αυτά που θα σας συμβούν που καθώς φαίνεται με μαθηματική ακρίβεια θα γελάσει κάθε πικραμένος κα φυσικά θα δικαιωθούν όσοι σας περιμένουν στη γωνία.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/9/14 00:02

      πέταξτε εξω το λαμογιο που πήγαινε λευκές ορχιδέες στον Τσαβαρή πετάξτε έξω το λαμόγιο που πουλά μούρη στην λαική και απειλεί τους λαικατζήδες για τις θέσεις που έχουν και δεν θα έχουν στο μέλλον, πετάξτε έξω το λαμόγιο που πουλά εκδούλευση σε άνεργο σήμερα το μεσημέρι. Φώτη ή Φωτεινέ ή Καραμούζα ή..... όπως αλλιώς σε λένε είσαι το πιό σκοτεινό άτομο που λυμένεται δήμο απο την πρώτη μέρα.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος5/9/14 00:12

    ΑΜΑΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ;;;; ΖΗΤΩ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ, ΖΗΤΩ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΖΗΤΩ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 5 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΖΗΤΩ. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΜΑΖΕΨΕ; ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΗΜΗΣΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/9/14 00:20

    Ένα γερό χέρι ξύλο χρειάζεται στο ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ της δημάρχου για να μάθουν οι ανίδεοι και ανεγκέφαλοι να εκθέτουν με τα καμώματα τους την νέα δήμαρχο όπου βρεθούν κι όπου σταθούν,ΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ σεβαστείτε τουλάχιστον το θεσμικό ρόλο της δημάρχου και μην το ρίχνετε από την πρώτη στιγμή στις βρωμοδουλιές που έχετε ξανακάνει .Ο ρόλος του κάθε π. χ. Αντιδημάρχου ή του κάθε υπεύθυνου πρέπει να διέπεται από ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ,ειδικά εκεί από Αμπελάκι μεριά και ο νοών νοείτω. Κα δήμαρχε πάρε τα μέτρα σου όσο είναι νωρίς πριν το μαγαζί γίνει ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ . Αμαρτία για τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/9/14 01:03

    Τα τσαβαρόσκυλα φωνάζουν και σκούζουν για να προστατέψουν δήθεν τη δήμαρχο αλλά η Τσαβαρίλα, η καφρίλα και η πιθηκίλα, δεν κρύβονται.
    Ο αυστραλοπίθηκος 00:12 δεν κρατήθηκε και τα είπε στα ίσα.
    Υπομονή παιδιά, πέντε χρονάκια και βλέπουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/14 11:26

      ξέχασα να υπογραψω γιατι μιλαω επωνυμα
      Με εκτιμηση απεριοριστη

      Μπαμπης ο γλυκας ο Μελλλένιος

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος5/9/14 01:48

    Κύριε διαχειριστά 5/9/2014 νομίζετε ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για τα λαμόγια και τους παρατρεχάμενους της κάθε εξουσίας??? Θα ήθελα να σας ενημερώσω(αν και δεν έχω καμία σχέση μα τη σημοσιογραφία)ότι τα αποτελέσματα των επιτυχόντων παιδιών μας στα ΑΕΙ & ΤΕΙ έχουν ανακοινωθεί από τις 28/8/2014.Δεν αξίζει να αφιερώσετε λιγο χώρο και χρόνο να τα αναρτήσετε στο ΕΓΚΡΙΤΟ blog σας??? Δεν αξίζουν ένα μπράβο???Η κυρία Δήμαρχος που θ'αποροφήσει όσους επιστήμονες μπορεί, σύμφωνα με το προγραμμά της,απαξιεί να συγχαρεί αυτά τα παιδιά??? Θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο προηγούμενος αν μη τι άλλο, ή ήταν καλυτερος δημοσιοσχετίστας ή ότι είχε καλύτερους συνεργάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/14 02:12

      Ρε δεν μας χέζεις λέω εγώ. Και τι θα γίνει άμα βγεί η δήμαρχος και πει συγχαρητήρια στους 100.000 επιτυχόντες και συλληπητήρια στους 50.000 αποτυχόντες; Μπορείς να μου πεις;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/9/14 10:09

      Γιατί τα παιδια μας το αύριο της Σαλαμίνας είναι . Δεν αξίζουν ένα μπράβο απο τον θεσμό του νησιού μας; Τα μπράβο θα τα παίρνουν οι ανίκανοι και αγράμματοι; Αλλά όταν τον Δήμο τον παιλισιώνουν άνθρωποι που πιστεύουν στην ρεμούλα και υποκλίνονται στους κλέφτες. Διαβάζω σχόλια που εκπλήσομαι και αδυνατώ να τα πιστέψω! Τόση διαφθορά απο την πρώτη μέρα!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/9/14 11:00

      Αυτό κατάλαβες σαίνι μου???Μπράβο!!!Αλλά σε παρακαλώ μη μου ζητάς να χαραμίσω το σκατό μου για κάτι σαν και σένα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/9/14 11:29

      κατάλαβα πολύ καλά αλλά με τέτοιο επίπεδο θα αποτρέψω τα παιδιά μας να δούν τα ονόματα τους στο sit. Λυπάμε και τώρα πιστέυω όλα όσα αναγράφονται.(Γονέας)

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/9/14 16:29

      Το λυπαμε ειναι
      λυπαμαι αμορφωτη

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος5/9/14 02:42


    Οι τσαβαρογλύφτες, τρομοκρατημένοι από τη συνοχή της παράταξης της δημάρχου και το έντονο ενδιαφέρον που εκδηλώνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της, προσπαθούν με ύπουλο τρόπο, με ψέματα και καταιγισμό ψευδών περιστατικών να υπονομεύσουν την μέχρι τώρα άριστη εικόνα της νέας Δημοτικής Αρχής που έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να συνεφέρει τη χαώδη κατάσταση που άφησε πίσω του η γάγγραινα.
    Τίποτα από όσα γράφουν δεν είναι αληθινά. Είναι όλα ΨΕΜΑΤΑ.
    Με γκεμπελίστικη μέθοδο, παρουσιάζονται ότι δήθεν θέλουν να προστατέψουν τη δήμαρχο για να γίνουν πιστευτοί στα ψέματά τους.
    Επειδή όμως είναι τιποτένιοι και αδύναμοι να κτυπήσουν το κεφάλι (Δήμαρχο), κτυπούν την ουρά (Συμβούλους).
    Αυτοί όμως που τα γράφουν αυτά, πλανώνται πλάνην οικτρά, είναι γελασμένοι και συγχρόνως γελοίοι.
    Είναι τα αποβράσματα του τσαβαρικού συστήματος και του παρ΄ ολίγου καθεστώτος που θα εγκαθιδρούσε σε περίπτωση που ξανάβγαινε δήμαρχος, και τότε αλίμονο και τριςαλίμονο στη Σαλαμίνα.
    Με 3.500 μεταδημοτεύσεις από τις οποίες οι 2.000 παράνομες που αναλογεί στο 10% του συνόλου των ψηφοφόρων, που τους έφεραν χαρτζιλικόντας τους ψήφισαν και έφυγαν με το επόμενο φέρυ, προσπάθησε να αλώσει το Δήμο για πάντα και να θέσει στη γωνία τους Κουλουριώτες που τόσο μισεί και αυτό το απέδειξε αμέσως μετά την ήττα του αφήνοντας να καταρρεύσει η καθαριότητα και να μας μεταδώσει την υπατίτιδα.
    Ευτυχώς για τους Κουλουριώτες που με το αλάνθαστο κριτήριο τους πέταξε αυτόν στο κάλαθο των αχρήστων και διέσωσαν το τόπο τους από τα αδηφάγα λαμόγια, τύπου Τσαβαρή και τα εργαλεία του Μπρούφα, Κριτσίκη, Λάμπρο Φώτη, Σαρέλα κλπ .που κατασπάραξαν το Ταμείο του Δήμου, όλοι τους επώνυμοι γλύφτες, λες και δεν τους ξέρουμε.
    Ότι και να γράψετε λεχρίτες, όσα ψέματα και να πείτε, ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει.
    Η Ρούλα Νάννου θα είναι δήμαρχος για 20 χρόνια, ενώ εσένα μαζί με μερικούς ...λεβέντες σου, σας βλέπω τα χρόνια αυτά να τα κάνετε πίσω από τα κάγκελα.
    Και επειδή μας τα είχες πρήξει με τις παροιμίες, σου λέω κι εγώ μία.
    Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους …λεβεντομακάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/14 12:34

      20 ΧΡΟΝΙΑ.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟΙ.......................
      Μεχρι τα χριστουγεννα τη κοβω...ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....
      Γεμισε τη ΔΗΜΑΡΧΙΑ με πασιγνωστα .......ΛΑΜΟΓΙΑ......Κατα τ"αλλα..ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ.......

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/9/14 15:01

      Τσαβαρογλείφταρε, σώθηκαν τα λάδια και έπαθες πανικό.
      Κουλάρισε και απόλαυσέ το.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος5/9/14 08:42

    Κάποιοι προμηθευτές έχουν τρελαθεί που έχασε ο κολλητός τους και έχουν πάρει σβάρνα τα σχόλια. Ηρεμήστε και εδώ είμαστε να μάθουμε μετά από τους ελέγχους της Ρούλας τι έχει γίνει στον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/9/14 08:48

    Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΠΡΩΤΗΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ ΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΧΑΡΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΝΤΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ
    ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/14 10:57

      Χαίρομαι που μας πληροφορείς ότι ο Δερτούζος είχε τον αποκλειστικό του προμηθευτή τον Μπρούφα με μαύρα τιμολόγια. Τέτοια λαμόγια είχαμε στο Δήμο γιαυτό και πήγε κατά διαόλου.
      Τώρα το ότι πρότεινε είναι για αστείο. Θα τολμούσε ποτέ να ομολογήσει ο ίδιος τη λαμογιά του, όταν ξέρει ότι η Νάννου τους περιμένει στη γωνιά; Άρα είσαι και βλάκας.
      Δύο πράγματα θα σας τρελαίνουν τουλάχιστον τα επόμενα 5 χρόνια.
      Το ένα λέγεται ΜΗΝΑΣ και το άλλο ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ.
      Περαστικά σας λαμόγια. Ακόμα δεν είδατε τίποτα.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος5/9/14 09:44

    Αφού ξερεις με ποια λαμογια θα συνεργαστουν γιατι δεν τους γραφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/14 10:28

      ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/9/14 11:20

      ΦΩΤΕΙΝΕ κάνεις και τον φωτογράφο στα γραφεία, πήγες βρε γλύφτη και έβγαλες φωτογραφίες στην Πρόνοια τους υπαλλήλους; Τι τρέλλα κουβαλάς; έκανες και αυτό; Ρε πότε θα σε μαζέψουν όλοι οι υπάλληλοι στην πρόνοια το συζητάν; Αυτή η δήμαρχος δεν τα πήρε είδηση; Άσε που μαθευτηκε και η συζήτηση με τον ανηψιό του Σοφρά που είχες για την πρασινίλα και την μίζα Μαζέψου. Τώρα το μόνο που περιμένουμε να οριστείς και μπόγιας για τα αδέσποτα (και η φάτσα σου πάει για αυτή την δουλειά) Απάντηση για 09:44

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος5/9/14 12:50

    Ο ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ..ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΙΩΝ ...ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ....ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ GOOGLE......Ο ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ.......ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΗ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/14 15:55

      άστα στεγνωσε το σάλιο του και περνά ορούς για να του φύγει η αφυδάτωση. Συμπαραστεκόμστε στο τίμιο γλύψιμο απέχοντας απο το νερό όλοι μας. Πάνω απο όλα είμαστε άνθρωποι.Κουράγιο Φωτεινέ θα τα καταφέρεις.
      Με απεριόριστη εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς

      Μπάμπης ο γλύκας ο Μελλλένιος

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος5/9/14 15:14

    Ουστ ρε λαμογια,αρχιπαπαρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/9/14 15:18


    Κάτι τιποτένια ανθρωπάκια που φάγανε το καταπέτασμα επί Τσαβαρή, περιφέρονται στους διαδρόμους της δημαρχίας με τη γλώσσα ίσαμε το πάτωμα.
    Είναι για φτύσιμο.
    Η Ρούλα τα γνωρίζει καλά και θα τους περιποιηθεί δεόντως.
    Ούτε ένα ευρώ παράτυπα, ούτε ένα ευρώ χαριστικά.
    Μάγκες, ο Τσαβαρισμός πέθανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/9/14 16:04

    ΦΙΛΑΡΑΚΟ ,Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΖΕΙ .ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/14 17:09

      αιωνία του η μνήμη.
      να ζουμε να τον σιχτιρίζουμε..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/9/14 21:18

      Αιωνια του
      Αιωνια του

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος5/9/14 20:00

    Οι τσαβαρογλύφτες, τρομοκρατημένοι από τη συνοχή της παράταξης της δημάρχου και το έντονο ενδιαφέρον που εκδηλώνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της, προσπαθούν με ύπουλο τρόπο, με ψέματα και καταιγισμό ψευδών περιστατικών να υπονομεύσουν την μέχρι τώρα άριστη εικόνα της νέας Δημοτικής Αρχής που έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να συνεφέρει τη χαώδη κατάσταση που άφησε πίσω του η γάγγραινα.
    Τίποτα από όσα γράφουν δεν είναι αληθινά. Είναι όλα ΨΕΜΑΤΑ.
    Με γκεμπελίστικη μέθοδο, παρουσιάζονται ότι δήθεν θέλουν να προστατέψουν τη δήμαρχο για να γίνουν πιστευτοί στα ψέματά τους.
    Επειδή όμως είναι τιποτένιοι και αδύναμοι να κτυπήσουν το κεφάλι (Δήμαρχο), κτυπούν την ουρά (Συμβούλους).
    Αυτοί όμως που τα γράφουν αυτά, πλανώνται πλάνην οικτρά, είναι γελασμένοι και συγχρόνως γελοίοι.
    Είναι τα αποβράσματα του τσαβαρικού συστήματος και του παρ΄ ολίγου καθεστώτος που θα εγκαθιδρούσε σε περίπτωση που ξανάβγαινε δήμαρχος, και τότε αλίμονο και τριςαλίμονο στη Σαλαμίνα.
    Με 3.500 μεταδημοτεύσεις από τις οποίες οι 2.000 παράνομες που αναλογεί στο 10% του συνόλου των ψηφοφόρων, που τους έφεραν χαρτζιλικόντας τους ψήφισαν και έφυγαν με το επόμενο φέρυ, προσπάθησε να αλώσει το Δήμο για πάντα και να θέσει στη γωνία τους Κουλουριώτες που τόσο μισεί και αυτό το απέδειξε αμέσως μετά την ήττα του αφήνοντας να καταρρεύσει η καθαριότητα και να μας μεταδώσει την υπατίτιδα.
    Ευτυχώς για τους Κουλουριώτες που με το αλάνθαστο κριτήριο τους πέταξε αυτόν στο κάλαθο των αχρήστων και διέσωσαν το τόπο τους από τα αδηφάγα λαμόγια, τύπου Τσαβαρή και τα εργαλεία του Μπρούφα, Κριτσίκη, Λάμπρο Φώτη, Σαρέλα κλπ .που κατασπάραξαν το Ταμείο του Δήμου, όλοι τους επώνυμοι γλύφτες, λες και δεν τους ξέρουμε.
    Ότι και να γράψετε λεχρίτες, όσα ψέματα και να πείτε, ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει.
    Η Ρούλα Νάννου θα είναι δήμαρχος για 20 χρόνια, ενώ εσένα μαζί με μερικούς ...λεβέντες σου, σας βλέπω τα χρόνια αυτά να τα κάνετε πίσω από τα κάγκελα.
    Και επειδή μας τα είχες πρήξει με τις παροιμίες, σου λέω κι εγώ μία.
    Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους …λεβεντομακάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/14 20:33

      Το μαθαμε κι"αυτο....ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΡΑ(::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::) ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ=ΔΗΜΑΡΧΙΝΑΣ...???????????????????????????????????????????/
      ΑΜΕ,ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ......ΚΑΒΑΛΛΑ ΤΟ ..ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΟ.........
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΡΑ..........

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/9/14 20:39

      20 ΧΡΟΝΙΑ.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟΙ.......................
      Μεχρι τα χριστουγεννα τη κοβω...ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....
      Γεμισε τη ΔΗΜΑΡΧΙΑ με πασιγνωστα .......ΛΑΜΟΓΙΑ......Κατα τ"αλλα..ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ.......

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/9/14 21:38

      Πολλά θα μάθεις ακόμα κουτορνίθι.
      Η δημαρχία απαλλάχθηκε από τα λαμόγια. Όπου και να ρίξεις το βλέμα σου βλέπεις ανθρώπους με καθαρό βλέμα, αξιοπρεπείς και σοβαρούς. Οι μουτσούνες και τα λαμογιάκια έχουν εξαφανιστεί. Η αποστολή τους τώρα που έχασαν την κουτάλα είναι να κάθονται μπροστά σε ένα πληκτρολόγιο και να γράφουν ψέματα και φαντασικά πράγματα, και τούτο διότι έχουν θορυβηθεί από το ότι δεν έχουν περάσει ούτε 4 ήμέρες από την ανάληψη των καθηκόντων και ένας καινούθργιος αέρας άρχισε να φυσάει, η διαφορά είναι αισθητή παντού.
      Σε λίγο θα τρίβουν τα μάτια τους από το τι θα δούνε και θα ακούσουνε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/9/14 22:51

      πολυς αερας........και η ΟΥΡΑ παει .................................................
      κι ερχεται .................................. ΟΥΡΑ..ΟΥΡΑ..

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/9/14 23:00

      θα σας φύγουνε τα ΟΥΡΑ..

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος5/9/14 22:21

    Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΨΕΙ .ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ,ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ.ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ;; ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΣΙΑ;;ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/14 22:38

      εσύ θα τρίβεις τον πισινό σου..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/9/14 01:51

      Τα χωρίσματα που ακόμη τα χρωστάνε όπως λες, τα είχαν φτιάξει γιατί ο καθένας τους ήθελε το δικό του ανεξάρτητο τεράστιο γραφείο και με μία ή δυό γραμματείς μέσα. Τώρα αυτά τέλειωσαν, ο κάθε αντιδήμαρχος και κάθε εντεταλμένος σύμβουλος θα είναι στο χώρο αρμοδιότητάς του. Τι ήθελε ο Φανελάς στο Δημαρχείο, μπορεί να μου πεί κανείς; Αντιδήμαρχος καθαριότητας ήταν, γιατί δεν είχε το γραφείο του στο αμαξοστάσιο όπως το ΄χει τώρα ο καινούργιος αντιδήμαρχος κ. Χατζής; Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς τη διαφορά φιλοσοφίας της πρώην και της νυν δημοτικής αρχής.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/9/14 05:07

      ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΑΜΑΡΤΗΣΑ..............Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/9/14 16:58

      Ο ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΨΗΜΟ ΤΟΥ ΧΛΟΥΤΣ ΧΛΟΥΤΣ

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος6/9/14 08:52

    Η Μαντάμ Σουσού όπως την λέτε σας εχει κάνει , απο την ώρα που βλέπω στο σχόλιο σας, να χάσετε τον ύπνο σας.. δεν την περιμένατε να σας βγεί έτσι με κόκκινο.. και που να δείτε ακόμα τι έχει να κάνει.. αφού μέσα σε 5 μέρες έφερε τα πάνω κάτω .. αύριο στο συμβούλιο θα τρίβετε τα ματάκια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος6/9/14 09:27

    Να ρωτησω κατι; αυτα τα πανω,κατω σε 5 μερες,δεν επρεπε πρωτα να περαστουν απο Συμβουλιο δημοτικο η οικονομικη ;;
    ρωτω να μαθω επειδη ειναι εξοδα;; η ετσι κανουμε οτι θελουμε;; ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙΣ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ;;,ΚΑΙ αρχησαμε απο τα απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος6/9/14 10:21

    Δεν είστε ενημερωμένος σωστά.δεν κάνουν οτι θέλουν .. απλώς καθαρίζουν .. δεν αγόρασαν τίποτα με χιλλιάδες ευρώ ..με τα ήδη υπάρχοντα κάνουν θαύματα.
    Αρχισε το νοικοκύρεμα σε όλα τα επίπεδα.. που να το καταλάβουν μερικοί ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος6/9/14 11:17

    ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΦΟΥΝ ΜΕ ΝΕΡΟ; ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΑΙ ΒΑΦΕΙ,ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ; ΚΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΥΛΙΚΑ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΟΥΤΕ ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΟΥΤΕ ΜΟΥΓΟΙ,ΟΥΤΕ ΚΟΥΦΟΙ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/9/14 16:34

      Είστε έξυπνος γιατί ρωτάτε ?/ δεν σας θέλουμε μουγγούς και κουφούς.. Αντικειμενικούς μόνο..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/9/14 16:43

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος6/9/14 13:26

    Aπαντηση στον 10;21 ΑΝΑΦΕΡΕΙ;
    Αρχισε το νοικοκυρεμα σε ολα τα επιπεδα.δηλαδη το βαψιμο το θεωρεις νοικοκυρεμα; αυτα που βγαζουν τα χωρισματα,και που αμφιβαλλω εαν τα εχουν ξωφλησει στους ανθρωπους που τα εβαλαν ,εαν δεν τα τοποθετησουν καπου αυτο λεγετε σπαταλη.

    ξερετε ποιο θα ειναι το πραγματικο νοικοκυρεμα.να μας πει Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ τι χρεος θα βρει που θα βρει ,και το γνωριζει,και στο ΧΡΟΝΟ επανω ,να το εχει μειωση κατα πολυ. εκει θα της βγαλω το καπελλο.
    ολα τα αλλα βαψιματα ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ,ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ δεν μου κανουν αισθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/9/14 16:40

      όλα θα σας τα πεί .. δεν την αφήσαμε να πάρει ανάσα,

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/9/14 16:48

      Η σπατάλη έγινε για να βάλουν τα χωρίσματα ώστε να μην ακούει ο ένας τι λέει ο άλλος και να κάνουνε τις βρωμοδουλιές τους. Δεν είναι σπατάλη να τα βγάζεις. Σίγουρα δεν θα πεταχτούνε κιόλας.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος6/9/14 13:41

    ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΒΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑΜ ΔΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ,ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος6/9/14 18:55

    απαντηση στον 16;39
    μουγγους και κουφους δεν μας θες αλλα τυφλους μας θελεις Ε; για να μη βλεπουμε τι κανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.