Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Σεπ 2014

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΥ στην Σαλαμίνα με την ευκαιρία των ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ

Το Σάββατο και την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τα «Σαλαμίνια» υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων και την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρου.
Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου έγινε τελετή στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη στο Σύνταγμα, στην οποία παρευρέθηκε πλήθος πρεσβευτών, όπως της Ρωσίας, της Κίνας, της Βενεζουέλας κ.λ.π. Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, όπου κατέθεσε στεφάνι. Αρνητική εντύπωση δημιούργησε η χαμηλή εκπροσώπηση της κυβέρνησης και των κομμάτων της συγκυβέρνησης για ένα γεγονός παγκοσμίου βεληνεκούς.
Την Κυριακή, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κατέθεσε στεφάνια στον Τύμβο Σαλαμινομάχων και στο Ηρώων στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους κατοίκους του νησιού ότι θα είναι συμπαραστάτης και αρωγός στο δύσκολο αγώνα τους, για την αποκατάσταση του χώρου του Τύμβου και του αρχαίου λιμένος, που αποτελεί παγκόσμιο μνημείο.

19 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/9/14 17:34

    ηλικιωμενος μυστακοφορος εκ μανης, ζητει οποιαδηποτε εργασια!
    διαθετει τεραστια εμπειρια σε λαμογιες, πουστιες, δολοπλοκιες, διπλοπροσωπιες, εξυπηρετησεις με το αζημιωτο, κακοβουλες, συμβουλες, ρουφιανιες, και όλο το κακο συναπαντημα!
    ακουει στο ονομα γιωργακης αλλα αν τον φωναξεις προεδρο, απ΄τη χαρα του μπορει να σου τον παρει πιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/14 18:37

      ζητάει την αγάπη σας και ο κ. Παρετούζος εάν είστε καλοί άνθρωποι σαν και εκείνον είναι πρόθυμος να ανταλάξει και τηλ. αντι πλατάνου η μοναξιά είναι σκληρή.
      Μήτσος απο τα Πετράλωνα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/9/14 19:26

      ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!!!! ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/9/14 18:02

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ;
    ΕΜΕΙΝΕ ΡΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΚΥΛΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/14 21:49

      τελικά βγήκε αληθινός ο γενικαλιώτης που όταν κάποτε του είπε ότι θάχαναν στις εκλογές, ο χοντρός του οτε έβγαλε τριχοφάγο στο μουστάκι

      Διαγραφή
  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ29/9/14 18:35

    Η υπόθεση είναι δύσκολη και γίνεται ακόμα δυσκολότερη, αφού κι' εμείς οι ίδιοι, οι κάτοικοι του νησιού, δεν ξέρουμε τί ακριβώς θέλουμε.
    Κατά την ταπεινή μου γνώμη, καλό θα ήταν να γίνει μία σύζευξη Ιστορίας και Τουρισμού
    ( ανάγκας και θεοί πείθονται ), αφού όμως προηγηθεί ένας διάλογος με τους εμπλεκόμενους φορείς και βεβαίως με τους κατοίκους του νησιού μας.
    Θεωρώ ότι, στις δύσκολες ώρες που περνάμε, η ανάδειξη και προβολή του ιστορικού αυτού γεγονότος, της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία γι' εμάς και δεν πρέπει να χαθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/14 19:32

      ΣΩΣΤΟΣ Ο Κος ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ. ΑΛΛΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ Κε ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠ/ΧΗ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΚΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑ Ή ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ????? Η ΕΜΜΟΝΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΟΣΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΕΝΑΣ Ή ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/9/14 19:01

    Ο Χατζηπέρος έχει συναντηθεί τόσες φορές με ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. Ακόμα δεν έμαθε ότι είναι γυναίκα και όχι άντρας. Τι γράφει ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/14 21:23

      Προφανώς το κείμενο το έγραψε ο Χ.Μαριδάκης.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/10/14 14:26

      Όχι ρε Μεγάλε. Τα κείμενα τα γράφει ο γιος του ο Κυριάκος , μέγας παντογνώστης της ελληνικής, αγγλικής και της γλώσσας των μυστικών υοηρεσιών της Αμερικής όπως τον διαφημίζει ο πατέρας του.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος29/9/14 20:56

    ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ( ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ) ΚΑΙ ΟΧΙ (ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ).ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/14 21:07

      χαχα...ότι πεις τζαβαροντόγκ.......δε πας καλύτερα να παρηγορήσεις τον απατεώνα από την νίκαια μη τούρθει νταμπλάς από την μελαγχολία;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/9/14 21:25

      Ακόμα και στον ...Αδη, θα σας κυνηγάει η σκιά του Μηνά. Μ΄ αρέσειιιιιιιιιιιιιιιι

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος29/9/14 21:31

    επιχειρηματιας που καπνιζει πουρο με γιοκα υποψηφιο υπερ του τεως απατεωνα στις προσφατες εκλογες, πρωην ενθερμος αγωνιστής του λαλακη, μετα ενθερμος υποστηρικτης του πιπη, αρχισε απο νωρις το γλειψιμο στη νεα δημαρχο!
    πως γινεται ρε μερικοι να εχουν τοσο πολυ ανεπτυγμενο το χαρισμα του χαμαιλεοντα;
    μεχρι χθες εβριζε τη ρουλα και σημερα αρχισε τα σαλιαρισματα και τις υποκλισεις
    τι ξεφτιλα ειναι αυτη ρε; στις εννια του μακαριτη αλλαζουνε αφεντικο και σπιτι
    ρε ουστ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/9/14 22:03

    Οι σωστοί και υπεύθυνοι πολίτες που σέβονται τον τόπο και τον εαυτό τους όποιον και αν υποστηρίζουν ,όποιον και αν ακολουθούν οφείλουν την επομένη των εκλογών να υποστηρίζουν , να αποδέχονται και να ακολουθούν αυτόν που με πλειοψηφία εξέλεξε ο λαός.Τι κρίμα όμως αυτό να το κάνουν οι λίγοι . Αλίμονο σε αυτούς που αρκούνται να κρίνουν τους άλλους και όχι τους εαυτούς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/14 23:04


      22:03 Αυτό ισχύει για άλλες χώρες και τόπους!
      Στη Ελλάδα, αυτό λέγεται λαμογιά, η οποία έχει πολλούς καμουφλαρισμένους γλυκανάλατους ορισμούς και ερμηνείες, όπως αυτής της δικής σου παραπάνω!

      Ο συγκεκριμένος,''σωστός υπεύθυνος πολίτης που σέβεται τον τόπο, τον εαυτό του και πρωτίστως βέβαια ''ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ '' , μετά τα αποτελέσματα των εκάστοτε εκλογών που γίνονται, έχει παρατηρηθεί ότι διαθέτει το χάρισμα της πολύ.. αστραπιαίας προσαρμογής και αποδοχής στα νέα δεδομένα!
      Στο χταπόδι, στη σουπιά, στο καλαμάρι.....στον χαμελαίοντα , αυτό είναι σωτήριο για τη ζωή τους, ενώ για τον φιλαράκο σου σωτήριο της τσέπης του!
      Να τον χαίρεσαι!




      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος29/9/14 23:00

    είχα πάει στο κοινωνικό παντωπωλειο κάποια ρούχα και πριν μερικες μέρες είδα το παντελόνι μου να το πουλάει ένας περίεργος τύπος στην λαική που τον φωνάζανε φώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/14 23:06

      ποιο φώτη ρε; τον μάντη της τηλεόρασης;

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος1/10/14 16:24

    Κάνα σώβρακο μη δεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.