Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Σεπ 2014

Ανακοινώσεις για «Κοινωνικό Φροντιστήριο» Δήμου Σαλαμίνας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  1η
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Σαλαμίνας καλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετέχουν στα μαθήματα για το νέο σχολικό έτος 2014-2015, να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση, στο Δημαρχείο Σαλαμίνας, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογικά που αναγράφονται στην αίτηση.
Οι αιτήσεις ξεκινούν από τις 8/9/2014 έως 12/9/2014.
Παρακαλούμε οι αιτήσεις να γίνουν μέσα στην προθεσμία που έχει δοθεί , ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία επιλογής και η ομαλή έναρξη των μαθημάτων. 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η  2η
Προς εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και καθηγητές ξένων γλωσσών.
Ο Δήμος Σαλαμίνας , σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς της περιοχής μας, συνεχίζει τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για δεύτερη χρονιά, ενός θεσμού που στο ξεκίνημά του στηρίχτηκε από την τοπική κοινωνία και λειτούργησε με επιτυχία καλύπτοντας όλες τις ανάγκες που μέχρι τώρα προέκυψαν, προκειμένου να βοηθηθούν οι μαθητές των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών με δωρεάν μαθήματα.
Καλούμε και φέτος όσους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης επιθυμούν να συμμετέχουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για το σχολικό έτος 2014-2015, όπως επίσης και Καθηγητές ξένων γλωσσών, να δηλώσουν την πολύτιμη εθελοντική συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή.
Προκειμένου να καταρτιστεί εγκαίρως το πρόγραμμα λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για τη σχολική περίοδο 2014-2015, παρακαλούμε σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να προσφέρετε το χρόνο και τις γνώσεις σας για τον σκοπό αυτό, να μας δηλώσετε ειδικότητα, μαθήματα και ώρες εβδομαδιαίως που προτίθεστε να διαθέσετε έως και την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού στο τηλέφωνο 213 20 27 580-82
Η
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ

28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/9/14 15:17

    ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥ ΚΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ;;;
    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ 1) .ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ
    @ 2) ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/14 19:58

      Γιατι εχει ο συγκεκριμενος τετοια οπισθια? Οσο για το δαχτυλο στη μυτη το εχει μονιμως

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/9/14 16:44

    Ανώνυμος9/9/14 16:41
    ΚΥΡΙΕ ,ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΒΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑ ΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ,ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ:::::::::::;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;.

    ΑΝΑΦΕΡΕΙ: ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ; ΔΙΑΤΕΛΕΣΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Κ.ΟΙ.ΠΟ.Π ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ,ΟΛΑ ΤΑ Κ.Α.Π.Η ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

    ΚΑΙ
    ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ : ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ; ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/9/14 17:04

    Ανώνυμος9/9/14 17:01
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
    ΑΝΑΦΕΡΕΙ: ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
    ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ; ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/9/14 17:56

    Φίλε Μάνο για άλλη μια φορά στη έκανε ο κολλητός ο τέως πλέον σε μετέτρεψε σε γλάστρα της Καπετάνιου περιορισμένης ευθύνης και εμπλοκής ενώ στην οικονομική έβαλε τον πονηρό τον κρητικό εκεί είναι η δράση στο δήμο πάλι στην απέξω σέχει και σου χρύσωσε το χάπι δεν νομίζω ότι περίμενες εμένα τον άσχετο να στο εντοπίσω νομίζω φίλε Μάνο πως πάλι θα παίξεις το ρόλο που δεν σου πρέπει για άλλη μια φορά είσαι το θύμα της πανουργίας του τέως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/9/14 17:56

    Φίλε Μάνο για άλλη μια φορά στη έκανε ο κολλητός ο τέως πλέον σε μετέτρεψε σε γλάστρα της Καπετάνιου περιορισμένης ευθύνης και εμπλοκής ενώ στην οικονομική έβαλε τον πονηρό τον κρητικό εκεί είναι η δράση στο δήμο πάλι στην απέξω σέχει και σου χρύσωσε το χάπι δεν νομίζω ότι περίμενες εμένα τον άσχετο να στο εντοπίσω νομίζω φίλε Μάνο πως πάλι θα παίξεις το ρόλο που δεν σου πρέπει για άλλη μια φορά είσαι το θύμα της πανουργίας του τέως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/9/14 18:05

    Ας πούμε κι ένα μπράβο στον Νικόλα που έχει την πατρότητα αυτής της ιδέας αλλά και τον κόπο της δημιουργίας.
    Άξιοι κι όλοι όσοι συνάδελφοι του τον συντρέξανε σ’ αυτή την προσπάθεια και πάνω απ’ όλα ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε ΟΛΑ τα παιδιά της Σαλαμίνας που πέρασαν και φέτος αυτή την απάνθρωπη δοκιμασία επιτυχόντες αλλά και αποτυχόντες, η ζωή συνεχίζετε και κάθε εμπόδιο για καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/9/14 18:29

    ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ? ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ..ΜΙΛΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΑΘΑΝ ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΑΕΙ .. ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ ?? ΑΛΛΑΞΕ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.. ΒΑΛΤΕ ΟΣΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΘΕΛΕΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/9/14 21:42

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/9/14 00:04

    Για την κ. Μπινιάρη

    Κ. Αντιδήμαρχε διάβασα την ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ που ανακοινώσατε και ειλικρινά λυπήθηκα και απογοητεύτηκα. Δεν μπορούσα να διαννοηθώ ότι κάνατε τετοιο ατόπημα. Μου είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσω ότι με ελαφρά την καρδία και με κίνητρο της αυτοπροβολής της εξουσίας σας ανακοινώσατε τα ονόματα μαθητών που εισήχθησαν σε ανώτατες σχολές και προέρχονται από το Κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου. Είναι αδιανόητο και προσωπικά δεδομένα που και ο ποινικός κώδικας στηρίζει ο απόρρητο. Εσείς με ποιο σκεφτικό ανακοινώσατε τα ονόματα των μαθητών προβάλλοντας την αδυναμία (φτώχια) τους; Λυπάμαι, διότι αυτή η επιστολή Σας είναι ανασταλτικός παράγοντας να εγγραφεί κάποιος μαθητής και να βοηθηθεί από τις Κοινωνικές δομές του Δήμου. Το ίδιο θα γίνει και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου που ηγείστε ; Και εκεί από σας θα ανακοινωθούν ονόματα; Νομίζω ότι εκθέσατε ψυχούλες και οφείλετε να ζητήσετε να αποσυρθεί η επιστολή Σας από τις ιστοσελίδες και αν μη τι άλλο να ζητήσετε συγνώμη στις οικογένειες που νόμιζαν ότι υπάρχει το απόρρητο και τα προσωπικά δεδομένα.

    Με τιμή – ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/14 01:34

      σιγά ρε βρωμιάρη που σε έπιασε ο πόνος για τα προσωπικά δεδομένα.
      τη χολή σου θέλεις να ξεράσεις και τίποτα άλλο.
      οι κοινωνικές υπηρεσίες (φροντιστήρια, παντοπωλεία, ιατρεία, κλπ) γίνονται φάτσα φόρα και δεν υπάρχει πουθενά απόρρητο.
      μόνο τα άρρωστα μυαλά των υποστηρικτών του τσαβαρή κατεβάζουν τέτοιες ιδέες..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/9/14 09:47

      ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ .?! ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ . ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΡΥΨΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ,ΑΛΛΑΞΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ !!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/9/14 14:25

      ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ; ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ; (και παρεπιπτώντος καλά έκανες και πήγε το παιδί σου και ειλικρινά ευχομαι να διαπρέυσει τιμή σου και τιμή του.)

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος10/9/14 09:27

    Τι λες μωρέ, επικοινωνείς με τον εγκέφαλό σου; και τι νομίζεις ότι είναι κρυφό σχολειό ή ότι πρέπει να φοράνε και κουκούλες για να μην αναγνωρίζονται; Ισα-ίσα είναι προς τιμή τους και αξίζουν πολλά περισσότερα συγχαρητήρια από τα άλλα παιδιά που είχαν την δυνατότητα επιλογής του φροντιστή. Και από πότε η οικονομική αδυναμία μιας οικογένειας χαρακτηρίζεται ως ...ελλάττωμα; Εμείς δηλαδή όλοι που μεγαλώσαμε στη φτώχια των γονιών μας, τι είμαστε απόβλητοι της κοινωνίας; Για σύνελθε λίγο !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/14 10:30

      Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;
      Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που σε χαρακτηρίζει, όπως για παράδειγμα το όνομά σου, .......Μερικές φορές τα προσωπικά σου δεδομένα αφορούν ιδιαίτερα ευαίσθητα στοιχεία της ιδιωτικής σου ζωής, όπως στο θρήσκευμά σου, στις πολιτικές σου πεποιθήσεις, στην κατάσταση της υγείας σου, την οικονομική κατασταση...Ως βασικός κανόνας ισχύει ότι για να χρησιμοποιήσει κάποιος τα προσωπικά σου δεδομένα για έναν συγκεκριμένο σκοπό πρέπει να έχει εξασφαλίσει την συγκατάθεσή σου και, σε αρκετές περιπτώσεις, τη συναίνεση των γονιών σου. Με αυτό εννοούμε ότι, αφού προηγουμένως έχεις ενημερωθεί ακριβώς για το ποιος είναι αυτός που θέλει να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα σου, για ποιον λόγο θέλει να τα χρησιμοποιήσει, ποια στοιχεία σου θέλει να πάρει και με ποιους θα τα μοιραστεί, έχεις δεχθεί και έχεις πει με σαφή τρόπο ότι συμφωνείς. Έχεις το δικαίωμα να ζητάς τη διαγραφή ή τη διόρθωση των προσωπικών σου δεδομένων, όταν θεωρείς ότι η πληροφορία αυτή σε θίγει ανακοινώντας το όνομα σου στοχοποιώντας είτε τον ίδιον ή την οικογενειακή σου κατάσταση. Αυτά να μάθεις 09:27 τι εστι προσωπικά δεδομένα

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος10/9/14 12:37

    Ανώνυμος10/9/14 09:57
    ώνυμος9/9/14 21:42
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/14 14:21

      ΘΑ ΜΠΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΕΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΑΘΕΙΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΚΑΣΕ

      ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
      ΜΗΤΣΟΣ Ο ΓΛΥΚΑΣ Ο ΜΕΛΛΛΕΝΙΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/9/14 14:26

      πειράζει να έρθει και η Μαρία μαζί του;

      ΧΑΙΝΤΙ

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος10/9/14 14:44

    Ανώνυμος10/9/14 14:39
    ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΑΖΩΝΙΕΣ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΘΕΧΕΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΗΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ.
    ΕΛΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΩ ΑΡΧΕΙΟ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.

    ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ ΕΣΥ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/9/14 15:04

    Ανώνυμος10/9/14 15:01
    ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ .ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. ΕΡΓΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ.

    ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ;;;; ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕ ΤΟ Η ΔΑΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ.
    ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΕΙΜΑΙ ; ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/9/14 17:31

    Ανώνυμος10/9/14 17:27
    ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ; ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ.
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ (ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ) ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΤΕ;;ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 17ΕΩΣ 31/3/2014. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΣΑΒΑΡΗΣ. Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕ
    ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΡΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΙΣΙΔΩΡΑ.

    ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ,ΑΛΛΑ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/14 21:21

      μέχρι να μπει στη στενή, μία μαύρη σκιά θα πλανιέται πάνω από τη Σαλαμίνα..

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος11/9/14 15:44

    Ανώνυμος11/9/14 15:18
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ,ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΤΗ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ.ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΟΜΩΝ.ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ,ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΦΗΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.
    ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ .ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ;;; Η ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΕ;;;
    Ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΕ;;;
    Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΖΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΑΜΠΕΚΑΛΙΩΝ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΕ;;
    Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΕ;;
    ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΑΝ;; Κ.Λ.Π

    ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ,ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ,ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ;;;ΑΚΡΙΒΩΣ;;;;;

    ΠΡΙ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΛΗΣΕΙ .....................ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΛΗΨΙΜΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ,ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/9/14 15:59

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑΝ ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ.ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕ Η Ε Ν Τ Ο Π Ι Ο Τ Η Τ Α. ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ Ξ Ε Ν Ο Υ Σ. Π.Χ

    ΖΟΓΚΟΣ, ΚΑΙΔΩΝΗ,ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΒΛΑΧΑΚΗ.ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ,ΚΑΦΕΤΖΗΣ,ΜΠΟΥΤΕΡΑΚΟΣ,ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ.
    ΚΛΕΙΔΑΡΑ,ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΝΟΥΚΑΚΗ,ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΑΡΖΕΝΤΑ,ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΕΝΤΡΟΥ,ΚΙΑΜΙΛΗΣ,ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ.ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ.

    ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ,ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ,ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ,ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ,ΓΑΡΕΙΟΣ,ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ,ΔΕΡΜΑΤΗΣ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΟΣΗΣ,ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ,ΔΡΑΚΑΤΟΣ,ΔΡΙΤΣΑΣ.,ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ,ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ,ΘΕΟΧΑΡΗΣ,ΚΑΝΑΡΗΣ,ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ,ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ,ΚΑΤΣΟΥΡΙΝΗ,ΛΑΛΟΣ,ΛΙΟΝΤΗΣΛΟΥΛΟΥΔΑΣ,ΜΠΑΓΙΟΣ,ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΜΠΙΝΙΑΡΗ,ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ,ΠΟΛΥΖΟΥ.ΠΟΥΛΟΥ,ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ.ΣΠΛΑΚΟΥΝΙΑΣ.ΤΖΟΒΑΡΑΣ,ΦΡΑΓΚΟΥ.ΧΕΙΜΩΝΑΣ,ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΙΟΛΗΣ,ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ..ΛΕΝΗΣ............

    Τ Ρ Α Υ Λ Ο Σ - Α Σ Τ Ρ Α Κ Ο Σ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ.

    ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.ΣΟΒΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/9/14 16:39

      μην κουράζεσαι να γράφεις τα ίδια και τα ίδια, σου απαντήσαμε σε άλλη ανάρτηση.

      κλείσε τα μάτια και απόλαυσέ το.
      έχεις πέντε χρονάκια να το νοιώσεις βαθιά..

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος11/9/14 17:50

    ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΟΛΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΩ ΕΣΕΝΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ,ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/9/14 21:33

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/9/14 00:28

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ............Α ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΟ ΔΕΡΜΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΤΟΜΟ .ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ,ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.