Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Σεπ 2014

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ δελτίο Τύπου για το δεύτερο σεμινάριο ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή

Σαλαμίνα, 02/09/2014
αρ. πρωτ.  040 /Α1/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεχίζονται την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014, τα σεμινάρια ναυαγοσωστικής κατάρτισης που οργανώνονται στην Σαλαμίνα από τον “Όμιλο Φίλων του Δάσους Σαλαμίνας” και τις “Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας”, για τα μέλη των δύο εθελοντικών ομάδων.
Το πρώτο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιουλίου 2014 και αφορούσε διάσωση ατόμων σε κίνδυνο, στο θαλάσσιο περιβάλλον. Το δεύτερο σεμινάριο, που θα γίνει την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, και θα αρχίσει στις 10:00 το πρωί, αφορά διάσωση σε περιβάλλον γλυκού νερού (λίμνες, πισίνες, δεξαμενές  κλπ) και θα πραγματοποιηθεί στην πισίνα του ξενοδοχείου Melina Resort, στην Λεωφόρο Αιαντείου 386 (9η στάση), που παραχωρείται ευγενώς για το σκοπό αυτό. 
Το σεμινάριο θα αρχίσει με το θεωρητικό μέρος, με ανάλυση στους κινδύνους του υγρού περιβάλλοντος, τους τρόπους αντιμετώπισης και διαχείρισης ανθρώπων σε κίνδυνο και τις  τεχνικές διάσωσης μέσα στο νερό.
Στην συνέχεια, θα ακολουθήσει το πρακτικό μέρος, μέσα στην πισίνα, όπου οι εκπαιδευτές του “Ομίλου Φίλων του Δάσους Σαλαμίνας”, Αντώνης Παπαλεξάνδρου (συντονιστής της ομάδας ΟΦΔ Σαλαμίνας & εκπαιδευτής Α’ Βοηθειών), Νίκος Χατζόβουλος (διασώστης μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας), Θόδωρος Κατσαρός (διασώστης δυτών PADI & εκπαιδευτής Α’ Βοηθειών) και Νίκος Τζιέρης (νοσηλευτής του Πολεμικού Ναυτικού) θα επιδείξουν στα εκπαιδευόμενα μέλη των δύο ομάδων, τις τεχνικές διάσωσης μέσα στο νερό ώστε να εμπεδωθεί η ναυαγοσωστική τεχνική από όλους.
Το σεμινάριο ΔΕΝ είναι ανοικτό για το κοινό. Παρόλα αυτά, αν κάποιος επιθυμεί να το παρακολουθήσει, μπορεί να έρθει σε επαφή με την Μαρία Παπαλεξάνδρου του “Ο.Φ.Δ. Σαλαμίνας” (τηλ. 69 86 41 45 21 ) ή τον “Μάκη Δέντε” των Δ.Ε.Σ. (τηλ. 69 43 86 54 11) για συνεννόηση.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/9/14 18:43

    ΜΑΝΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΥΤΗ ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΤΕ;;
    ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΟΥΝ;;
    ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ;;;;
    ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΝΕΡΟ;;;;;
    ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ;;;
    Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, Η ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/9/14 20:46

    Έννοια σου και θα είμαστε παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/9/14 15:57

    οι ναυαγοσώστες θα ειναι απαραίτητοι στα δημοτικα συμβούλια........ε ρε γελια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/9/14 16:32

    Α ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ .ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ.
    ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΥΝΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗ ,ΠΟΥΑΚΟΜΗ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.