Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Σεπ 2014

Οι νέοι αντιδήμαρχοι κι όχι μόνον!

1. Την κα. Μπινιάρη Ειρήνη του Νικολάου καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο μετ΄ αντιμισθίας και της μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
· Εποπτεία και έλεγχος ορθής λειτουργίας βάση των αρμοδιοτήτων που απορρέουν από τον Ο.Ε.Υ. του Δήμου μας, της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας και Πολιτισμού.

· Ευθύνη της διαδικασίας καταβολής επιδομάτων σε όσους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας (Προνοιακά επιδόματα)
· Έκδοση πιστοποιητικών οικονομικής αδυναμίας).· Χορήγηση κάρτας αναπηρίας.
· Έλεγχος διαδικασίας δωρεάν παραχώρησης οικημάτων ένεκα απορίας ή λοιπών σοβαρών λόγων.
· Υλοποίηση προγραμμάτων δημόσιας υγιεινής που οργανώνονται από το Υπουργείο Υγείας ή άλλα Υπουργεία και φορείς καθώς και Προγραμμάτων δημόσιας υγείας που χρηματοδοτούνται από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
· Εκπόνηση και εκτέλεση προγραμμάτων δια βίου μάθησης.
· Υπεύθυνη πολιτικού σχεδιασμού θεμάτων παιδείας.
· Εφαρμογή των προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής και υγείας.
· Περισυλλογή αδέσποτων ζώων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
· Την τέλεση των πολιτικών γάμων.
· Την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων και προϊσταμένων των κατά περίπτωση αντίστοιχων οργανικών μονάδων, των εγγράφων και των πιστοποιητικών πλην χρηματικών ενταλμάτων, που σχετίζονται με την άσκηση των αρμοδιοτήτων που της ανατίθενται με την παρούσα απόφαση.
2. Τον κ. Χατζή Αντώνιο του Νικολάου καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο άνευ αντιμισθίας και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες :
· Εποπτεία και έλεγχος ορθής λειτουργίας βάση των αρμοδιοτήτων που απορρέουν από τον Ο.Ε.Υ. του Δήμου μας (αρ. 42, 43, 44, 45 και 46), της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Πρασίνου και Καθαριότητας.
· Οργάνωση συνεργείων περισυλλογής απορριμμάτων.
· Έλεγχος και παρακολούθηση της διαδικασίας περισυλλογής απορριμμάτων.
· Μέριμνα για την απομάκρυνση των απορριμμάτων και την τελική εναπόθεσή τους.
· Φροντίδα για την καθαριότητα-ευπρεπισμό-προσβασιμότητα του οδικού δικτύου της Πόλης, των κοινοχρήστων χώρων και των Δημοτικών κτιρίων.
· Εισήγηση προγραμμάτων για την εύρυθμη λειτουργία του σταθμού αυτοκινήτων του Δήμου.
· Εισήγηση προμήθειας μηχανολογικού εξοπλισμού και νέων εγκαταστάσεων.
· Προγραμματισμός και επίβλεψη των εργασιών επισκευής-συντήρησης των οχημάτων του
Δήμου.
· Υπεύθυνος ελέγχου των υπηρεσιακών οχημάτων από Κ.Τ.Ε.Ο.
· Επίβλεψη και έλεγχος της διαδικασίας ανακύκλωσης συσκευασιών καθώς και της τελικής διάθεσης των ανακυκλώσιμων υλικών.
· Έλεγχος και ρύθμιση θεμάτων περιβαλλοντικής προστασίας, σύμφωνα με τις δικαιοδοσίες που δίδονται στο Δήμο με τις ισχύουσες διατάξεις.
· Επίβλεψη και συντήρηση των χώρων πρασίνου.
· Υπεύθυνος για την ορθή εκτέλεση της μηνιαίας υπερωριακής εργασίας (απογευματινές- Κυριακές-εξαιρέσιμες)από το προσωπικό της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου και καθαριότητας.
· Μέριμνα για την περισυλλογή και απόσυρση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων.
· Την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων και προϊσταμένων των κατά περίπτωση αντίστοιχων οργανικών μονάδων, των εγγράφων και των πιστοποιητικών πλην χρηματικών ενταλμάτων, που σχετίζονται με την άσκηση των αρμοδιοτήτων που του ανατίθενται με την παρούσα απόφαση.
3. Τον κ. Βασιλική Περικλή του Θεοφάνη καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο άνευ αντιμισθίας και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
· Εποπτεία και έλεγχος ορθής λειτουργίας βάση των αρμοδιοτήτων που απορρέουν από τον Ο.Ε.Υ. του Δήμου μας, της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών..
· Παρακολούθηση ορθής εκτελέσεως Δημοτικών έργων (ένταξη περιοχών και επέκταση σχεδίου πόλης, αναθεώρηση Γ.Π.Σ/ ΣΧΟΑΠ, οδοποιία, αποχέτευση κ.α.).
· Παρακολούθηση μελετών που εκπονούνται από την Τεχνική Υπηρεσία και μηχανολογικών έργων.
· Παρακολούθηση έργων στις παιδικές χαρές.
· Την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων και προϊσταμένων των κατά περίπτωση αντίστοιχων οργανικών μονάδων, των εγγράφων και των πιστοποιητικών πλην χρηματικών ενταλμάτων, που σχετίζονται με την άσκηση των αρμοδιοτήτων που του ανατίθενται με την παρούσα απόφαση.
4. Τον κ. Βενετσάνο Ιωάννη του Γεωργίου καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο μετ΄ αντιμισθίας και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
· Τη συντήρηση και ευθύνη καλής λειτουργίας και ευπρεπούς εμφάνισης των Δημοτικών κτιρίων και των κοινοχρήστων χώρων καθώς και τη μέριμνα για την ασφάλεια των εργαζομένων και των επισκεπτών σε αυτά.
· Την εποπτεία, τον έλεγχο και τον συντονισμό των συνεργείων της τεχνικής υπηρεσίας σε θέματα που αφορούν αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος, οδοποιία, αποχέτευση και οικοδομικές εργασίες.
· Την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων και προϊσταμένων των κατά περίπτωση αντίστοιχων οργανικών μονάδων, των εγγράφων και των πιστοποιητικών πλην χρηματικών ενταλμάτων, που σχετίζονται με την άσκηση των αρμοδιοτήτων που του ανατίθενται με την παρούσα απόφαση.
· Την ευθύνη σε θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας.
5. Την κα. Γεροντιώτου – Μιχάλαρου Σταυρούλα του Σταύρου, κατά τόπον Αντιδήμαρχο για την Δημοτική Ενότητα Αμπελακίων, μετ΄ αντιμισθίας και της μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
· Ευθύνη της λειτουργίας των Δημοτικών Υπηρεσιών που βρίσκονται στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Αμπελακίων.
· Μέριμνα για την καλή κατάσταση του εξοπλισμού που βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Αμπελακίων.
· Υπογραφή βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων πλην χρηματικών ενταλμάτων, τα οποία εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Αμπελακίων.
· Συνεργασία με τους Προέδρους των Συμβουλίων της Δημοτικής Ενότητας Αμπελακίων για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων.
Β. Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου. Η αντικατάσταση Αντιδημάρχου πριν τη λήξη της θητείας του είναι δυνατή με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση της Δημάρχου.
Γ. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος των καθ΄ ύλην Αντιδημάρχων, τις αρμοδιότητες ασκεί κατά περίπτωση η Δήμαρχος.
Τις κατά τόπον αρμοδιότητες της Αντιδημάρχου κας. Γεροντιώτου – Μιχάλαρου Σταυρούλας του Σταύρου όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχος κ. Βενετσάνος Ιωάννης του Γεωργίου.
Δ. Όταν η Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά της ορίζεται να ασκεί η καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχος κα. Μπινιάρη Ειρήνη του Νικολάου.
Αναθέτουμε στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κορρό Μιχαήλ του Παναγιώτη, την εποπτεία και τον έλεγχο θεμάτων που αφορούν τα Δημοτικά Κοιμητήρια, καθώς και την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων των εγγράφων, που αναφέρονται σε αιτήματα προσωπικού (άδειες κ.λ.π.), πολιτών ή υπομνήματα ή αναφορές, παράπονα ή καταγγελίες κατά των ενεργειών ή απαντήσεων της υπηρεσίας.
Αναθέτουμε στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μπίλλια Γεώργιο του Παναγιώτη, την εποπτεία και τον έλεγχο θεμάτων που αφορούν το τμήμα αλλοδαπών του Δήμου μας, καθώς και την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων των εγγράφων, που αναφέρονται σε αιτήματα προσωπικού (άδειες κ.λ.π.), πολιτών ή υπομνήματα ή αναφορές, παράπονα ή καταγγελίες κατά των ενεργειών ή απαντήσεων της υπηρεσίας.
Αναθέτουμε στον κ. Αγαπίου Νικόλαο του Ιωάννη, εντεταλμένο παρά τω Δημάρχω Δημοτικό Σύμβουλο, την εποπτεία και τον έλεγχο θεμάτων που σχετίζονται με το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας, καθώς και την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων, κάθε σχετικού εγγράφου που αναφέρεται σε αιτήματα προσωπικού (άδειες κανονικές, αναρρωτικές, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, υπηρεσιακά σημειώματα κ.λ.π.), υπομνήματα ή αναφορές, παράπονα ή καταγγελίες κατά των ενεργειών του.
Επίσης σε περίπτωση κωλύματος της Δημάρχου, του ανατίθενται και οι ακροάσεις του κοινού.
Αναθέτουμε στην Δημοτική Σύμβουλο κα. Μακρή - Τοπούζογλου Αναστασία του Κοσμά, την εποπτεία και τον έλεγχο θεμάτων που αφορούν την Διεύθυνση Δόμησης του Δήμου μας, καθώς και την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων, κάθε σχετικού εγγράφου που αναφέρεται σε αιτήματα προσωπικού (άδειες κ.λ.π.), πολιτών, ή υπομνήματα ή αναφορές, παράπονα ή καταγγελίες κατά των ενεργειών ή απαντήσεων της υπηρεσίας.
Αναθέτουμε στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αδαμαντίδη Βασίλειο του Δημητρίου , την εποπτεία και τον έλεγχο θεμάτων που αφορούν την λειτουργία λαϊκών αγορών και υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, καθώς και την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων, κάθε σχετικού εγγράφου που αναφέρεται σε αιτήματα πολιτών, ή υπομνήματα ή αναφορές, παράπονα ή καταγγελίες κατά των ενεργειών ή απαντήσεων της υπηρεσίας.
Αναθέτουμε στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Πάλλα Αλέξανδρο του Ματθαίου, την εποπτεία και τον έλεγχο θεμάτων που αφορούν τον ηλεκτροφωτισμό του Δήμου μας, την οργάνωση και την εποπτεία των συνεργείων του
Αναθέτουμε στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μπίλλια Γεώργιο του Παναγιώτη, την εποπτεία και τον έλεγχο θεμάτων που αφορούν την ύδρευση του Δήμου μας, την οργάνωση και την εποπτεία των συνεργείων της, καθώς και την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων των εγγράφων , που αναφέρονται σε αιτήματα προσωπικού (άδειες κ.λ.π.), πολιτών ή υπομνήματα ή αναφορές, παράπονα ή καταγγελίες κατά των ενεργειών ή απαντήσεων της υπηρεσίας.

34 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/9/14 14:48

    Αλλαγή στο δήμο γίνεται κάθε μέρα και κάθε ώρα, ο εσμός της αδιαφάνειας και της απάτης παίρνει την άγουσα.

    Από την πρώτη κι όλας μέρα ανάληψης της δημαρχίας από τη νέα δήμαρχο, μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα του δήμου όλες τις αποφάσεις που πάρθηκαν απ' το δημοτικό συμβούλιο, αυθημερόν (http://www.salamina.gr/)
    Επί δημαρχίας Τσαβαρή πέρναγαν μήνες και χρόνια για να αναρτηθούν κάποιες αποφάσεις, ενώ σοβαρές αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα. (συνιστούν πειθαρχικά παραπτώματα και είναι στα υπ' όψιν της δημάρχου).

    Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, την παραμονή της παράδοσης των κλειδών του δήμου, ο Τσαβαρής και η κλίκα του εξαφάνισαν όλες τις αποφάσεις που ήταν αναρτημένες στην ιστοσελίδα του δήμου.
    http://www.salamina.gr/Default.aspx?tabid=415&language=el-GR
    Μόνο φωτιά δεν έβαλαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

    Δε γλυτώνεις Τσαβαρή.
    Θα πληρώσεις Τσαβαρή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/9/14 16:06

      Nα αναρτηθούν άμεσα όλες οι αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής και του δ/σ από 1-1-11.
      Το ίδιο και οι αποφάσεις του δημάρχου.
      Παλιοκλέφτες..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/9/14 16:30

      Ειστε πολυ βλακες αν νομιζετε οτι ο Τσαβαρης θα πληρωσει...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/9/14 15:02

    ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ? ΜΑΘΑΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ? ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΤΖΑΒΑΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ? ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΠΟ ΑΠΡΑΞΙΑ ΜΑΘΑΜΕ ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΟΙΩΣ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΒΓΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/9/14 15:56

      Πολύ βιάζεσαι να κατηγορήσεις τη νέα δημοτική αρχή και καρφώνεσαι.
      Ο Τσαβαρής έκανε του κόσμου τα εγκλήματα, δε βγάλατε κιχ.
      Όλα στην ώρα τους, οι κλέφτες στη στενή.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/9/14 17:23

      και τι λες ρε βλάμη; ζητάς εκπτώσεις ακόμα δεν παρέλαβες;

      να δεις που στο τέλος θα πούμε που σαι Τσαβαρή;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/9/14 20:48

      ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/9/14 16:31

      Σιγα τα αιματα...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος12/9/14 18:17

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος8/9/14 18:36

    Βρε παιδιά έλεος!!!! Δώστε λίγο χρόνο στη νέα Δήμαρχο!! Ακόμα τώρα ανέλαβε!! Έχουμε 5 χρόνια για να κάνουμε κριτική! Αν όμως δεν δούμε το έργο της πως μπορούμε νά έχουμε γνώμη; Σε ένα όμως πράγμα συμφωνώ μαζί σας, δηλαδή στο γεγονός ότι πρέπει να προσέξει τους συνεργάτες της... Εκεί είναι ο κίνδυνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/9/14 20:20

      δώστε λίγο χρόνο το καταλαβαίνω και εγώ αγανάκτησα με όλα αυτά που έχουν γίνει και θέλω άμεσα λύσεις. Θέλω άμεσα κάθαρση. Θέλω άμεσα να ξεκαθαρίσουν ποιοί έκλεψαν ποιοί καταχράστηκαν Κουράστηκα στα ΘΑ ΘΑ ΘΑ . Όλοι όσοι μαυρίζουν τον Δήμο ΕΞΩ ακούμε και βλέπουμε ότι λαμόγια με λερωμένα ποινικά κάνουν κουμάντα. Δήμαρχε ξεκίνα δεν υπάρχει περίοδο χάριτος ΠΕΤΑ έξω
      οτι βρωμίζει τον 2=ο όροφο. Πές και στην κοπελιά να φορέσει και κανένα μακρύ φουστανάκι προκαλεί και θα γίνει πάλι ροζ η Δημαρχεία

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/9/14 23:13

      ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΑΝΕ ΛΑΣΤΙΧΑ . ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ . ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΕΧΟΥΜΕ??? ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΜΗΝΑ . ΓΕΜΙΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΒΟΗΘΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΒΟΗΘΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΒΟΗΘΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΒΟΗΘΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΣΓΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ . ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΙ ΕΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ . ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΚΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος8/9/14 21:51

    Κι η εξοφθαλμη που φορουσε παντελονακια στενά φουξια την ειχε κανει ρε Βλαμη !
    Θες να προβουμε σε περισσοτερες λεπτομερειες ;
    κι η μυγα που πεταει σας ενοχλει πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/9/14 23:01

      ε κάτι τέτοια να πάτε να αποφύγετε να μην ξεφτιλιστήται σαν τους προηγούμενους μην κλωνοποιήσετε τηνξόφθαλμη φτάνει αρκετή ξεφτίλα έσπειρε και το καυχέται

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/9/14 16:54

      Γιατι τωρα δεν θα υπαρχουν ροζ σεναρια?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/9/14 16:56

      Τωρα θα δουμε οχι ροζ
      Κοκκινα!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος8/9/14 23:12

    φτιαξτε την ασφλτοστρωση που οπου περνας σε ολο το νησι σπας, το αυτοκινητο απο τις λακουβεςισως το χειροτερο οδικο δυκτιο πανελλαδικα.... εχει το νησι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/9/14 02:50

      Αυτά να τα πεις σ΄αυτόν που ψήφισες, που ξάφρισε το ταμειο του Δήμου και πήρε και τα συρτάρια μαζί του.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος9/9/14 08:09

    ποσα χρονια εχει να γινει ασφαλτοστρωση στο οδικο δυκτιο του νησιου ρε μαγκα φιλε,και αν θελεις τις ψηφοφορες μαγκες σου να τις λες επωνυμα δεδομενου οτι δεν ειμαι ψηφοφορος του νησιου αλλα μονιμος κατοικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/9/14 14:53

    χαχαχα....χαζοχαρουμενη....χαχαχαχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/9/14 15:08

    κυρια Δημαρχε οι διαροες αρχισαν από την αρχη φανηκαν για την κ προεδρο εικοσι μια ψηφοι μειον αστρακο σοφρα λειπει ενας οοοοεεεεοοο ποιος είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/14 09:33

      ή Σοφράς ή Αστράκος, απλά τα πράγματα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/9/14 14:16

      ΛΑΘΟΣΦΙΛΕ ΜΟΥ ΨΑΞΕ ΤΗ ΔΙΑΡΟΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΟΕΕΕΕΟΟΟΟ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος9/9/14 15:14

    οι φωνες σας ακομη ακουγονται για να επιβαλεται φΑΣιστικα στις λαικες αγορες αυτόν που στις προηγούμενες εκλογες εκανε επωνυμη καταγγελια στην μητροπολη μεγαρων για ιερεα από το αμπελακι ότι εκανε αγωνα για εσας διμηουργοντας του σοβαρο πρόβλημα ο οποιος κυριος αρχισε τις απειλες στους λαικατζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/14 14:20

      Ο ΚΟΡΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΜΕ ΠΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΗΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ Ο ΜΠΛ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΗΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΡΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΡΙΟΥ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/9/14 18:02

      ελα ντε?? με ποια ιδιοτητα?? μηπως με την ιδιοτητα του ,< εντεταλμενου εποπτη κοιμητηριων Σαλαμινας?? Και σημασια δεν εχει ποιος εχει κλειδια αλλα ποιος ανοιγει το παγκαρι( επιτροπη δηλ. κοσμητεια) εσυ τι λες ?? ποιος πρεπει να εχει τα κλειδια?? να τα αφησει σε αυτον που τα ειχε και ανοιγε μονος του το παγκαρι?? δηλ. Καπετανακης?? ασε μας βρε βλακα- πικραμενε !!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος9/9/14 16:46

    Ανώνυμος9/9/14 16:41
    ΚΥΡΙΕ ,ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΒΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑ ΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ,ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ:::::::::::;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;.

    ΑΝΑΦΕΡΕΙ: ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ; ΔΙΑΤΕΛΕΣΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Κ.ΟΙ.ΠΟ.Π ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ,ΟΛΑ ΤΑ Κ.Α.Π.Η ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

    ΚΑΙ
    ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ : ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ; ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/9/14 17:06

    Ανώνυμος9/9/14 17:01
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
    ΑΝΑΦΕΡΕΙ: ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
    ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ; ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/9/14 12:39

    Ανώνυμος10/9/14 09:57
    ώνυμος9/9/14 21:42
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/9/14 14:47

    Ανώνυμος10/9/14 14:39
    ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΑΖΩΝΙΕΣ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΘΕΧΕΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΗΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ.
    ΕΛΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΩ ΑΡΧΕΙΟ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.

    ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ ΕΣΥ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/9/14 15:06

    Ανώνυμος10/9/14 15:01
    ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ .ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. ΕΡΓΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ.

    ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ;;;; ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕ ΤΟ Η ΔΑΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ.
    ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΕΙΜΑΙ ; ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/9/14 17:32

    Ανώνυμος10/9/14 17:27
    ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ; ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ.
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ (ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ) ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΤΕ;;ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 17ΕΩΣ 31/3/2014. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΣΑΒΑΡΗΣ. Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕ
    ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΡΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΙΣΙΔΩΡΑ.

    ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ,ΑΛΛΑ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/9/14 15:47

    Ανώνυμος11/9/14 15:18
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ,ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΤΗ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ.ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΟΜΩΝ.ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ,ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΦΗΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.
    ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ .ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ;;; Η ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΕ;;;
    Ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΕ;;;
    Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΖΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΑΜΠΕΚΑΛΙΩΝ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΕ;;
    Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΕ;;
    ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΑΝ;; Κ.Λ.Π

    ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ,ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ,ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ;;;ΑΚΡΙΒΩΣ;;;;;

    ΠΡΙ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΛΗΣΕΙ .....................ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΛΗΨΙΜΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ,ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/9/14 19:42

    Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.