Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Σεπ 2014

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γυάλας Α.Ν.Σ., σας προσκαλούν στους διασυλλογικούς αγώνες canoe-kayak με την ονομασία «Kayak Greece 2014».

Το Kayak Greece, και ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γυάλας Α.Ν.Σ., σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τον δεύτερο αγώνα της σειράς πανελλήνιων διασυλλογικών αγώνων canoe-kayak με την ονομασία «Kayak Greece 2014».
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, ώρα 11:00 έμπροσθεν των εγκαταστάσεων του ομίλου.
Ας είμαστε όλοι εκεί για να ενισχύσουμε τον φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης, που είναι η στήριξη του Συλλόγου Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/9/14 12:19

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΑΛΑΣ,ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/9/14 12:46

    Συγχαρητηρια Κε Μερκουρη για την επιτυχια που κατορθωσατε να ενταξετε τους αγωνες σας στην τετραπλη παρουσια του καγιακ στην ΕΛΛΑΔΑ. αν μη τι αλλο θα διαφημησετε το νησι μας και θα συμβαλετε και οσο αναλογη στην οικονομικη αναπτυξη των εμπλεκομενων επιχειρησεων (εστιατορια-φερυ-καφετεριες-βενζιναδικα). Η καθιερωση μεσα στους 4 στην ΕΛΛΑΔΑ θα τυχει της αναλογης εκτιμησης απο την πολιτεια.Οι δε πραξεις σας ως προς την καλυψη του οικονομικου κοστους μας δινει διδαγμα για να αντιμετωπισουμε παρομοιους συλλογους που αλογιστα κατασπαταλουσαν την εκαστοτε κρατικη επιδοτηση για την δηθεν επιτευξη του σκοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/9/14 14:38

    Πάντα Άξιος Πέτρο!
    Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.