Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Σεπ 2014

Το SALAMIS NEWS δίνει βήμα σε νέους ανθρώπους για ελεύθερο ρεπορτάζ

Το SALAMIS NEWS, ενημερώνει όσους έχουν το «μικρόβιο» του ρεπορτάζ και της δημοσιογραφίας, όσους ασχολούνται ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά με την αρθρογραφία ή σπουδάζουν σχετικά και το επιθυμούν, να μας στέλνουν στο Ε-Μαιλ τα άρθρα τους προς δημοσίευση με φωτογραφία τους ή όχι.
Τα θέματα της αρθρογραφίας καλό θα ήταν να αφορά το νησί μας μια και το blog είναι καθαρά τοπικού ενδιαφέροντος και δεν θα θέλαμε να ξεφύγουμε απ’ αυτό.
Μπορείτε να μας στέλνετε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, της γειτονιάς ή του οικισμού σας ή και θέματα που αφορούν τα προβλήματα της εκπαίδευσης με την οπτική γωνία των μαθητικών ή των γονέων που θέλουν να τα αναδείξουν, ακόμα και θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας προβλήματα.
Τα κείμενα θα πρέπει να είναι τεκμηριωμένα και ενυπόγραφα από το Ε-Μαιλ σας ώστε σε περίπτωση διευκρινήσεων να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/9/14 18:45

    Το 'ενυπόγραφα' είναι όλα τα λεφτά.
    Έτσι, θα σταματήσουμε να διαβάζουμε αρλούμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/9/14 18:53

    Αντί να γράφετε μ@λ@κιες, εκμεταλλευτείτε την κατάσταση και γράφτε δυο λόγια για τα προβλήματα που μας απασχολούν ή μήπως δεν σας απασχολεί κάτι;
    Εγκέφαλος του απόλυτου κενού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/9/14 18:56

    Ρε μάγκες, πόσα χρόνια φυλακή προβλέπει ο νόμος, άμα ρίξω φόλα σε ένα τζαμπαρόσκυλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/9/14 19:18

      Για κανονικό σκυλί που κάνει γαβ-γαβ, ο νόμος λέει πολλά χρόνια. Για τα άλλα που λες εσύ, να κάνουμε έρανο για να πάρεις τη σωστή φόλα, να σε βοηθήσουμε βρε αδελφέ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/9/14 21:09

      XAXAXAXAXAXAXA!!!!KALOO!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/9/14 23:21

      χαχαχα....κακο μα@@@κα.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος16/9/14 14:00

    POLY ARGA TO SKEFTIKES KYRIE DIASXIRISTA AFOY AUACES KAI TOYS FILOUS SOU EKANES STROFI 180 MOIRV LIGO TSIPA EPREPES NA XEIS KALO MESIMERI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/9/14 14:11

    αντε χεσου ρε βλακα με τα γκλινκις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/14 09:57

      Εσύ γράφεις ελληνικά; μπουαχαααααααααααααααααααα

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος16/9/14 14:45

    Μαθαμε,οτι ορκιστηκε,ο κοινοτικος συμβουλος κυριος Μητροπουλος.του ευχομεθα πρωτον περαστικα,και δευτερον καλη δυναμη στα καινουργια του καθηκοντα.Πιστευω η δημαρχος,να σε τοποθετησει σε θεση κλειδι.ωστε να φανει το εργο σου.Διοτι απο οτι εχω ακουσει ,και βεβαια εχω δει,μονος μου σε συμβουλια σας.εχεις οραμα ,για το ΑΙΑΝΤΕΙΟ αλλα δυστυχως επι τσαβαρη το οραμα σου επεσε στο ΚΕΝΟ.Ευχομε με αυτη την δημαρχο.να πραγματοποιησεις τα ΟΡΑΜΑΤΑ ΣΟΥ.
    Σιδεροκεφαλος,σιδερενιος,και αρκετο ΚΟΥΡΑΓΙΟ. και ΥΠΟΜΟΝΗ για εμας που σε στηριξαμε,να μας φανεις ανταξιος της ψηφου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/9/14 18:20

    ΛΕΤΕ ΣΤΟsalamina press ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ;;;
    ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ. ΠΟΥΣΕ ΠΕΤΡΟ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗ.ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΒΕΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 2000 ΨΗΦΟΥΣ. ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΡΟΛΟΙ
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/9/14 20:48

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΡΑΚΟ 15;57
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ, ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ;
    ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ. ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΕΙΔΟΜΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/9/14 22:24

    ρε θα κανετε κανένα Συμβούλιο . Τις πρώτες 20 μέρες ο Τσαβαρής είχε ενώσει τους δύο Δήμους με συνεχή συμβούλια. Ρε ξυπνείστε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/9/14 15:17

    Ανώνυμος19/9/14 15:13
    ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΟΣΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ.ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΩΡΑ.ΕΙΔΑΛΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ......................ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.